Tuesday, 3 January 2012

Serius - Teka Ini Makwe Siapa?


Cinta Tak Mengenal Kulit bai

Beliau antara lelaki paling femes didunia. Beliau juga membuat filem untung berbillion. Siapakah beliau? CUba teka ini awek siapa?













61 comments:

  1. may the force be with you.. demmit

    ReplyDelete
  2. kau biar betul, obe. awek nigga tu kasut pun tak pakai. ntah orang asli mana tah dia amik buat orang gaji

    ReplyDelete
  3. ni sume dakyah mason hitam putih ni...obefap

    ReplyDelete
  4. Member Lu Masa Sekolah3 January 2012 03:15

    dammit!
    Photoshop failed!!

    ReplyDelete
  5. Melody hobson kaya weih... Silap2 si G. Lucas yg dtg cuci rumah dia hari2...
    http://en.m.wikipedia.org/wiki/Mellody_Hobson

    ReplyDelete
  6. @Rida.B

    oh ye ke???
    ok she's beautiful!

    ReplyDelete
  7. sape laki ni?siyes x kenal.

    ReplyDelete
  8. george lucas ngan mellody hobson lorh,,,if x silap depa ni laki bini

    ReplyDelete
  9. belakang tu oprah winfrey.. :)

    ReplyDelete
  10. Fuck! Cuma berkaki ayam bleh dapat pakwe jutawan!! Shit!! Damn ass!!

    ReplyDelete
  11. cinta itu buta...

    ReplyDelete
  12. maybe this can be quoted "once u did it with black, u'll never turn back to white". . . .
    -aku pon x ingt cite ape ni, tpi Queen Latifah berlakon.

    ReplyDelete
  13. DIA DIRECTOR STARBUCKS SYIAL, YANG KORANG DOK TONGGANG TU AIR DIA LA HAHAHAHA.....

    ReplyDelete
  14. ala... mcm la korang tak biase. org asian suker la mat saleh sbb jarang nmpak mat saleh kt tmpat sndiri...
    yg mat saleh lak suke la plak kt org yg dorang jarang nmpak kt tmpat die...

    eh tp nigga ni bukan biase ke kt us.

    ps: tk kenal pn sape mmamat tu. lain la kalo Bush.

    ReplyDelete
  15. Mellody Hobson! a lady with an impressive CV.
    this is just a bad shot of her.
    George Lucas tu yg should feel lucky, dah la pendek, boroi, and prolly less kaya.

    ReplyDelete
  16. You don't know the power of the dark side

    ReplyDelete
  17. ngok ngok yg tak nampak tu, kan kasut nye pada tangan kiri

    ReplyDelete
  18. photoshop ni aq rasa..tgk tgn george lucas tuh cam maw xmaw je kena pimpin~

    ReplyDelete
  19. Star Wars Episode XXX: The Empress Strikes Black

    ReplyDelete
  20. she's one of the board of director of Dreamworks Animation!

    ReplyDelete
  21. obepig ni macam tak sedar diri pulak. tunang die tu cun sangat ke? keje nak burukkan orang tapi tak sedar diri sendiri yang gemuk, otak lembab, awek jongang

    ReplyDelete
    Replies
    1. maksud die,die nk ckap yang cinta tu buta...
      tu pun tak gheti......

      bengapppppppppppppp.....

      Delete
  22. obe,tgk vid ni,kalo suka u promote la ok...thanks bro.

    ReplyDelete
  23. Mcm orang minyak daa..

    ReplyDelete
  24. aku ngaku aku x terer bezakan gmbr yg di photoshop n aku x pna pkai photoshop..tp point aku, kat tmpt couple ni pgg tgn 2 nmpk mcm unrealistik je..xtau la pandangan aku je ke

    ReplyDelete
  25. "beauty is in the eyes of the beholder"

    ReplyDelete
  26. the woman is Mellody Hobson.. she is a businesswoman..
    "Mellody Hobson (born April 3, 1969) is the president of Ariel Investments, LLC,[1] a Chicago investment firm managing over $3 billion in assets. It is also one of the largest African American-owned money management and mutual fund companies in the United States.[2] She is also the Chairwoman of the Board of Trustees of Ariel Mutual Funds. Hobson is a regular contributor on financial issues to ABC's Good Morning America and a spokesperson for the annual Ariel/Schwab Black Investor Survey."
    you guys may wiki it fmi..lol

    ReplyDelete
  27. lain kali, kau ambik gambar dgn Miss Mean...pastu blurr gambar kau. Mampus siapa pun tak bley teka punya.

    Kat klik utk berita penuh---> kau kasi gambar ori. Fuuh...pengsan habis yg tengok 60 page view tu. Tak terfikir itu kau.

    ReplyDelete
  28. tu ada la mamlak nak tembak aku pasal typo 60 page view. haha...pundek. Gi mampus la korang. Typo pun nak jadi modal. In case la..aku cakap siap-siap.

    ReplyDelete
  29. tengok bayang2 pun dah tawu nipunye.

    ReplyDelete
  30. saya tau!saya tau! ni makwe obe! blum kawen lg dah mkn luar arrrr.....

    @anon 06:48
    tu bkn oprah tapi opah kau haha...!

    ReplyDelete
  31. anti Nigeria Scam3 January 2012 14:24

    NI mcm Nigeria Scam versi pompuan nipu laki kaya nih..

    ReplyDelete
  32. awek abah ko

    ReplyDelete
  33. babi aku baca komen pun dah gelak nak mampos

    ReplyDelete
  34. Laki tu tak geli ke?

    ReplyDelete
  35. http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2081140/Roman-Abramovichs-little-party-400-guests-costs-5m.html

    dari dailymail uk..sambutan new year oleh roman abramovichs..yg dihadiri beliau..

    ReplyDelete
  36. aset pempuan to us3bilion..aper nak geli nyer

    ReplyDelete
  37. LOL muka kena paksa..enjoy your AIDS

    ReplyDelete
  38. walaupun nikka ni ada face problem tapi body dia mantap, doesn't matter had sex

    ReplyDelete
  39. just another day for me. i'll wait another chance to see. if there's any opportunity. a good one to get close to you. stupid me, i go there just to see you at the 5th floor. for sure you never care of my stupid hair and it's my fault that i had never care(of my hair).

    i'd say anything so my heart would free if only i would speak to you. you and me, were meant to be but it's only in my dreams. i would wait you in my car to see you walk by just from a far...cause that makes me fine.

    ReplyDelete
  40. wow..this whity need colour! ni baru ngam..

    ReplyDelete
  41. x habis2 ko ngutuk fizikal orang... ko ingat kat padang mashar ko cantik ker? lagi hitam dari minah ni tau

    ReplyDelete
  42. ni mesti pengaruh bkaki ayam dari elyana ni

    ReplyDelete
  43. photoshop bodo...tu jari kaki makwe dia gone...haha obe sakai

    ReplyDelete
  44. muka mcm spy
    yg ni ka mat haziq????

    ReplyDelete
  45. lembu punya taste lagi ok..hahahaha!

    ReplyDelete
  46. bila obe cakap untung brbilion buat filem...aku ingat dr.rozmey td..ceh..

    ReplyDelete
  47. pengaruh 1malaysia la nie~

    ReplyDelete
  48. ko igt tunang ko cun ke obe?

    ReplyDelete
  49. Siapa tu Bell Nuntita??

    Jom kita menjadi saksi

    http://kakipicnic.blogspot.com/2012/01/bell-nuntita-male-or-female.html

    ReplyDelete
  50. obe bangang blajar potocop dulu betul2 sblm menipu. brengset lu.

    ReplyDelete
  51. eww photoshop fail. bodoh si obepig. dah terdesak sgt ke bang? blog dah tak laku letew...

    ReplyDelete
  52. minah nigga ni sejuta lagi cantik dari tunang keling kau. True Story.

    ReplyDelete
  53. hahahahahha...ni potoshop ke. aku igt betol. Tp still..kenapa dia x pakai selipa?

    Latest Post PANCUT DALAM TELINGA | Lu Memang Malang !

    ReplyDelete
  54. bangang korang ni ayat cam nak samakan celebrities hollywood dgn sini yg pandang rupa harta cm drama2 & filem sampah

    ReplyDelete
  55. Aku pun tak tahu apa ke lawa nya negro kulit hitam tu dimata George Lucas yang bengong tu...

    Kalau nak diikutkan kekayaan - George Lucas mahu ratu cantik kulit putih yang jelita giler pun senang2 je dia boleh dapat...
    Petik jari je berpuluh2 datang...Apala bengap mat salleh ni.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails