Tuesday, 24 January 2012

Serius WTF - Ini Ialah Fesyen Bangang (8 Gambar)


What is this shit?

Koleksi terkini dari Thom Browne untuk musim luruh 2012. One word.... BANGANG








Laporan asal Style

36 comments:

  1. bahahaha bodo power rangers pon dpt free je br diorg

    ReplyDelete
  2. guys, please visit my blog too.
    blogyangbetul.blogspot.com
    ^_^v

    ReplyDelete
  3. 1st!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  4. ekekekekeekeeeee....tu je boleh ckp. haha!

    ReplyDelete
  5. Awat muka macam Joker dr Batman je..

    ReplyDelete
  6. Ouh fuck, frankenstein alive!

    ReplyDelete
  7. looks liek one pis kerekter

    ReplyDelete
  8. mcm character dlm despicable me

    ReplyDelete
  9. ladya gaga pasti terpikat...

    ReplyDelete
  10. ARE DUMB OR SOMETHING!!, EVEN A STUPID FASHION SENSE DUDE FIND IT REDICULOUS...

    ReplyDelete
  11. Cara-cara Nak Download Video Di Youtube
    Dalam post sebelum ni ada diberitahu yang IDM boleh download video di youtube tapi IDM hanya boleh download video di youtube dalam format asal youtube tu je iaitu flash video atau flv.So,kualiti die akan kurang sikit lah walaupon masa tengok kat youtube macam best je.

    So,dalam post ni akan tunjuk macam mana nak download video di youtube dengan format lain seperti mp4 atau mp3.

    Ada beberapa website yang menawarkan perkhidmatan macam ni tapi mesti ada Java Application dulu(kebanyakannya la).Antara yang aku tau:

    1.http://keepvid.com/
    2http://www.savevid.com/
    3http://keep-tube.com/

    Cara nak download pula
    1.Copy paste url video tu
    2.Tekan butang download atau convert
    3Tengok la video korang.Hahahaha

    Senang je.Kalau korang pakai IDM lagi cepat la,kalau takde pon takpe,

    ReplyDelete
  12. yg first 2 da mcm kartun igor..haha

    ReplyDelete
  13. kau nerd gemuk tau apa pasal fesyen? tengok tunang lu dah tau taste lu macam mana. haha

    ReplyDelete
  14. y wud anyone wanna look like uncle fester from addams family?

    ReplyDelete
  15. obi..aku nampak ko ngn bini ko kt RnR tapah semalam..nk tegur takut salah orang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. peminat tegar obe,stiasa mgikuti obe ke mana saja..

      Delete
  16. fesyen alice in wonderland n the wizard of oz

    ReplyDelete
  17. Bagi free pun aku tak nak pakai

    http://onlinetijarah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  18. Ni kalo pkai p town, siyes smart ah. Wkwkwkwkw

    ReplyDelete
  19. Yang mereka fesyen tu pun dah tau awal2 yang rekaan dier tu akan memalukan pemakainya. Tu yang siap buat hood tutup muka tu....

    ReplyDelete
  20. OMG! Uncle Fester from Addams family!

    ReplyDelete
  21. Dulu kalo org pakai baju mcm2 kaler akan dicop freak or gle... tapi sekarang bersepah2 pakai ngan alasan fesyen... mcm tu la org dulu ckp biler tgk fesyen... n kita lak ulang sejarah ngan kata fesyen kat atas tu freak... tapi cayer la dlm masa 15-20 thn akan dtg... jenis2 mcm nih akan bersepah sampai kita sakit mata tgk... heheheh... n serius aku F* org2 yg pakai mcm x der akal... hehehe...

    ReplyDelete
  22. kenapalah design bangang cmni boleh famous...

    ReplyDelete
  23. gmbr no 4 tu mcm leh buat costume utk berlakon je..citer bunuh2..tp seyes sume bj2 tu mcm bonggokkkkkk je~

    ReplyDelete
  24. die design untuk watak villan batman n robin kewwwwwwwww????

    ReplyDelete
  25. cm nak main ragbi la plakk... mmg suit nii

    ReplyDelete
  26. gamba last tu andrej pejic~tgk badan dah taw :)

    ReplyDelete
  27. terlalu nak berfesyen dah jadi pelik lak...baikn layan tududng kat http://tudung4you.blogspot.com/

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails