Wednesday, 11 January 2012

Serius Cool - Spare One : Telefon Bimbit Kecemasan Menggunakan Bateri AA (8 Gambar)


Life Saver

Spare One ialah produk baru yang diperkenalkan di Consumer Electonic Show Las Vegas tahun ini. Pengeluar Spare One mahu anda membeli produk mereka untuk kegunaan ketika kecemasa, bencana alam atau telefon ketika melancong. Spare One ialah telefon GSM yang menggunakan satu bateri AA yang mampu digunakan bagi membuat panggilan selama 9 jam. Ia juga dikatakan boleh diletakkan didalam posisi stanby selama 15 tahun. LOLWUT? Harga sebuah telefon Spare One ialah USD 49.99 .






Laporan asal Spare One

26 comments:

  1. ni best nih..mana blh beli?

    ReplyDelete
  2. fug 15 tahun standby!. harus dimiliki! btw! pertama adalah penliwat sebenar saifool baukari !

    ReplyDelete
  3. Aku x paham. Apsal ia mesti membonjol kat bahagian skrin?

    ReplyDelete
  4. @Aj: Makhluk Tuhan Paling Seksi
    sebab apabila telinge didekatkan pada gagang,cas pada badan manusia akan megalir ke dalam bateri

    ReplyDelete
  5. @Aj: Makhluk Tuhan Paling Seksi:
    dan pastikan telinga kau kering sebelum buat panggilan.kalau basah nanti kena cas karen plak bila proses pengaliran cas tu tengah berlaku.

    ReplyDelete
  6. ahmad haziq azlan,
    yg ko nmpk ade skrin ke xde?

    ReplyDelete
  7. gua jumpa satu lagu terbaik and cool! http://www.youtube.com/watch?v=37eqoYbj1QM&list=UUjMWn75PwKgutJQ0J3mrLbA&feature=plcp

    ReplyDelete
  8. die pakai simkard ke? kalo guna unfi agak2 leh call tak? fap..fap

    ReplyDelete
  9. 15 tahun? bateri 2 tahun pun dah hilang power kalo tak guna

    ReplyDelete
  10. ha, telefon ni boleh bg kat anak2, warga emas.

    ReplyDelete
  11. *nombor tak save dalam sim card...
    .
    .
    .
    .
    *facepalm*fuk....ape nombor?

    ReplyDelete
  12. cool gile sial.

    ReplyDelete
  13. awas! illuminati batry!

    ReplyDelete
  14. harus hati-hati. satu bateri itu melambangkan satu mata. Iluminati!! Ini agenda tersembunyi mereka untuk menyesatkan kita.tah

    ReplyDelete
  15. mcm best je...dah ada jual kat sini ke :)

    ReplyDelete
  16. mcm remote air cond

    ReplyDelete
  17. waaaahh unik!
    tak pernah tpikir pun hp cam gini

    ReplyDelete
  18. @Aj: Makhluk Tuhan Paling Seksi

    bonjol itu seksi sayang~

    ReplyDelete
  19. samsung hp rega RM65 pun batery tahan 2minggu tak yah charge.. ok juga buat spare

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails