Wednesday, 18 January 2012

Serius Hot - Miranda Kerr Yang Sentiasa Hot (6 Gambar)


HNGHHHHHHHHHHHHHHHHH!!






Laporan asal Hotcelebs

36 comments:

  1. Replies
    1. kecak kecak kecak kecak

      Delete
  2. miss meen x marah ke?LOL

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. doutzen is typical blondie. not like miranda kerr. shes
      totally gorgeous.

      Delete
    2. doutzen is not a typical blonde.. she used to be brunette before.. anyway, she is a bombshell

      Delete
  4. Fappability: 70%

    Fappation approved

    -Fap Master Chee Pulp-

    ReplyDelete
  5. awesome lah..........fuuuu...adeh..fap..fap..fap...

    ReplyDelete
  6. Ehmm... *Searching to the boobs*... Oh! there you are! Why so small?? Obe, You need to show her the Boobs Implant factory. She need it.

    ReplyDelete
  7. fapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapffap

    ReplyDelete
  8. bodo...x bleh nampak pompuan....nak fap fap fap je keje

    ReplyDelete
  9. apa yg hot?? tetek dia ke??

    ReplyDelete
    Replies
    1. tetek dia kecikla....pastuh pakai ketat2 supaya nampak tetek besar.

      Delete
  10. INI DIANA RAFAR LA OBE!

    ReplyDelete
  11. Ultimo bra tue. Huhuhuhu....Klo bukak, mesti bersepah. Wakakakaka....

    ReplyDelete
  12. Kimakkk obe melancap aje keje ko.


    Fap fap fap fap fap fap

    ReplyDelete
  13. fap sampai jadi super saiyan 6!!!!!!!

    ReplyDelete
  14. giler giler giler korang nih

    ReplyDelete
  15. abg obepig xsngka u curang dgn i.ape tetek i ni xckup besar ke??ok i rse kne buat implant baru u puas hati kan.tp i nye xde la kecik sgt kan.pliz obepig..u kan nk kawen dgn i xlme lg..plizz...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ohai dumbass.. having fun yet?

      Delete
    2. miss Mean tergugat..hahahahahaha

      Delete
  16. miss mean marahhh hahahah!

    ReplyDelete
  17. obe,tolong reviewkan isu SOPA and PIPA. (:

    ReplyDelete
  18. Seriusly aku rasa blog kau ni dah jadi hodoh gila dengan anon2 mcm fakoff ni.. Tolong do something.. Sapa reply komen ni is a total butthurt anon.. Sekian..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak hingin aku reply...

      Delete
    2. apsal aku nk kene reply lak? xnak la aku reply komen mangang ko tuh..phui

      Delete
  19. xsakit plak tetek die kene tekan ngan baju 2 . hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah.. dah biase.. pki ketat2..hahaha sure ramai meleleh la tgk..aaha

      Delete
  20. aku dah tak larat nak gelak bace komen anon.
    thnks obepork wt pembharuan
    hahahahahaha

    ReplyDelete
  21. Menara ini diberi nama 'Burj Khalifa' atau pun Menara Khalifa. Burj Khalifa ini berketinggian 829.84m ataupun 2,723kaki. Pembinaannya bermula pada 21 Sept 2004 dengan kerangka luarnya siap pada 1 Oct 2009. Burj Khalifa ini mula beroperasi pada 4 Jan 2010. Senibina dan kejuruteraan menara ini dipersembahkan oleh Skidmore, Ownings dan Merrill daripada Chicago, bersama dengan Adrian Smith sebagai ketua arkitek, manakala Bill Baker adalah sebagai ketua kejuruteraan kerangka. Primary kontraktornya ialah Samsung C&T daripada Korea Selatan. Burj Khalifa ini menelan belanja sebanyak USD1.5Billion. Ini Billion bukan Juta! Huhhhh!!

    Burj Khalifa ini masih tiada lagi yang mampu menandingi ketinggiannya kerana menara kedua tertinggi di dunia ialah di New York iaitu Freedom Tower yang berketinggian 1500 kaki. Menara Petronas kini telah berada di tangga ke-5 menara tertinggi di dunia. Walaupun ke-5 aku tetap bangga kerana bukan senang nak bina bangunan yang tinggi lampai macam ini dan ia menelan berjuta-juta Ringgit untuk menyempurnakannya. Good Job Malaysia.

    ReplyDelete
  22. serius lawa..
    http://bit.ly/p9n9rV

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails