Wednesday, 18 January 2012

Serius Cool - Kolam Renang Lutsinar Di Australia (7 Gambar)


Cool!

Sebuah kolam lutsinar yang terletak di Eastwick, Melhourne Australia. Awesome! Ianya diperbuat dari kaca dan konkrit dan direka oleh firma Out of The Blue.





Laporan asal BlessThisStuff

75 comments:

  1. Replies
    1. shit u,say 1st!!!!!!

      Delete
    2. Say PERTAMAXXXX!!! laaa. syial la.. puii..

      Delete
    3. jilaka kow.. manusia ke hape kow ni?? apsal tak cakap 1sstttttt !!!??? dont comment like a boss there

      Delete
    4. butuh pak hang dok merapu pa!!

      Delete
  2. Smart gila.... mesti mantap gak harganya.

    ReplyDelete
  3. 1stttt la vaviiiiiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. yr daddy is not the first to fuck yr mommy, dickhead

      Delete
    2. U MAD BRO....

      Delete
  4. 1st BITCH... talibaru buntut..

    ReplyDelete
  5. http://samutroll.wordpress.com/2012/01/18/129/

    ReplyDelete
  6. orang gemuk takleh berenang, nampak aib sampai ruang tamu

    ReplyDelete
  7. cool concept. tapi xpraktikal sangat kalau berenang kat dalam. mesti nampak2 celah kangkang huhuhu

    ReplyDelete
  8. kalau berak dalam kolam, senang kantoi laa

    ReplyDelete
    Replies
    1. cisss...ni ke kerja ko..

      Delete
    2. dasar jubori xleh kontrol kemut

      Delete
  9. OBE MOK RENAN2 PERUT BUNCIT..BUNCIT-BUNCIT BIRI BIRI..

    ReplyDelete
  10. so jgn la berak dalam kolam 2 pe la kau ni,berak kt jamban la wei....

    ReplyDelete
    Replies
    1. bia la dia nak berak kt kolam.dah dia selesa dgn cara mcm tu.bodoh!

      Delete
  11. AnonymousJan 17, 2012 07:55 PM
    KAU GILER

    ReplyDelete
  12. gila lawa kolam tu...maknanya xleh mandi bogel ah...org tepi nmpk...hahahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. OBE ASS LICK LICK LICK

      Delete
  13. boleh skodeng.......fap...fap...fap....

    ReplyDelete
  14. wanna fuck in the pool!!!

    ReplyDelete
  15. tgk gambar mmg amazed gile..tapi bile bace komen2 anon ni serius aku gelak guling2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku dari tension sampai kuar mazi sial..

      Delete
  16. Replies
    1. thank you!
      Hai guys!
      Firstly,aku sangatlah excited & happy giler,sebeanarnya sedikit terkejut,huhu because my blog terpilih sebgai blog review from blogslucumenarik,best giler weyh!

      Yelah,blog tuh sangat-sangat mendapat sambutan yang hangat giler ( hot lah katakan),mana lah nak compare dengan blog aku yang suam-suam kuku nie,hehe

      I knew his blog owner called khalis, rajin datang my blog & komen.

      Tak sangka my blog terpilih jadi bahan post from him.haha..
      this is the entry,please klik here

      Thank you,khalis!

      This is my ‘birthday surprise #3 ‘haha..
      OMG! I AM SUPER EXCITED LAH! :)

      Delete
  17. kenape ko gelak..fap..fap..fap...aaahrrhhhhhhhh...

    ReplyDelete
  18. hahaha siye la anon2 kimak nih sb wat aku lol.. abeh tersembur milo kt skrin. cilakeee pny anonnnnnn arghhhhh!!

    ReplyDelete
  19. Cantik kolam nie.. huuuu

    ReplyDelete
  20. Woi bkn ni dh pnh post ke dulu...aphal repost nih..ke aku tgh m'alami glitch in the matrix

    ReplyDelete
  21. kolam lutsinar ape nye?
    condo kt dpn KLCC tu lg awal dah buat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. depan KLCC mana ada kondo, bus-stop ade larr

      Delete
    2. ntah... depan tu, tgk bangla berenang bole le..

      Delete
  22. u win anugerah blog komen paling bangang

    ReplyDelete
  23. -Operation Blogserius-

    We are the voice of the peoples, we are unknown. We are Anonymous.

    ReplyDelete
  24. korg obe letak gmbr umah pon fap jgk

    ReplyDelete
  25. Blogserius dah jadi merapu dgn komen2 bodoh anon. Tukar balik la style komen lama Obe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sial ko...ko pehal? konet tak naik?
      pegi lancap sambil lari la anon..

      Delete
    2. hak alah. komen ko ni tak merapu la pulak. pergi la mengadu dekat abah ko.

      Delete
  26. Semua Anon bodohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh di dunia

    ReplyDelete
  27. Style
    Style
    Style
    Style
    Style
    Style
    Style
    Style
    Style
    Style
    Style
    Style
    Style
    Style
    Style
    Style
    Style
    Style
    Style
    Style
    Style
    Style
    Style
    Style
    Style
    Style
    Style
    Style
    Style
    Style
    Style

    PLEASE FIND FAP

    ReplyDelete
  28. boleh la.. xde benda yg special sngt pun

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko romen ngan aku dalam kolam ni la baru special sial..

      Delete
  29. tmpt naughty america buat shooting xxx..

    ReplyDelete
  30. anon = nona?

    ---> arbok

    defuk!

    ReplyDelete
  31. awas! ini adalah agenda illuminati kolam renangan

    ReplyDelete
  32. 'sambil menyelam meminum air' sedooot berak die

    ReplyDelete
  33. babeng!!! nak beromen dalam air nanti mak ayah nampak!! down kontol!!!

    ReplyDelete
  34. takleh kencing dlm kolam.nanti kantoi dgn member yg dok luar kolam.hehehe

    ReplyDelete
  35. main nak gadis karok..i long distance..

    ReplyDelete
  36. fapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfpapfapfapfapfpapfapfappfapfpapfapfpapfapfpapafpapfpafpapfpafpapfpafpfpapfapfpafpapfpafpafppfapfapfpapfapfapfpapfapffapfpaaffffffpppfffpffcruuuuuuuitttttt!!!!!!!!

    ReplyDelete
  37. knp tiap kali aku klik link penuh trus kuar kat comment????mnyampah aku nk scroll2 pg atas balik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. buat blog sendiri pliss..

      Delete
  38. aku jd anon...seronoknye....heheheheh

    ReplyDelete
  39. -Operation Blogserius-

    We are the voice of the peoples, we are unknown. We are Anonymous.

    ReplyDelete
  40. -Operation Blogserius-

    We are the voice of the peoples, we are unknown. We are Anonymous.

    ReplyDelete
  41. pool for hot babes swim nakeddddddddd!

    ReplyDelete
  42. Apa dah jadi ngan ruangan comment nih? Macam ba....

    ReplyDelete
  43. Susah lah kalo nak buat sex dlm kolam renang.....

    ReplyDelete
  44. yeke

    teringat kat tg sutera.

    it's culturistic

    waty tu one of cho' frenz ke

    ReplyDelete
    Replies
    1. ele..xajak pon.hehe..nop die partner masa sminar dlu.npe bminat ke..sory lor lmbt update.ngah cari article lor..

      Delete
  45. wow..sangat semat...huhu..harga mesti meletops

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails