Monday, 16 January 2012

Serius Cool - Koleksi Headphone, Docks dan Earphone Berjenama Ferrari (8 Gambar)


Vrrom Vrroom

Lately banyak orang menggunakan branded earphone untuk menunjukkan status symbol mereka. Beats by Dre ialah salah satu contohnya. Ferrari nampaknya tidak mahu kalah dan menghasilkan koleksi audio mereka sendiri denagn bekerjasama dengan Logic3. Hasilnya ialah set headphone, earphone dan dock yang awesome. Ianya akan mula dijual April ini dan bersedialah membayar harga premium untuk memilikinya,






Laporan asal Extravaganzi

27 comments:

  1. gua tak main ferrari gua main proton jerr

    ReplyDelete
    Replies
    1. sayangi proton yg makap..LOL.~

      Delete
  2. bersedialah untuk memiliki versi replika

    ReplyDelete
  3. @DaLiLa kenape kau x cakap pertama hah!!!. Kau mensiakan nikmat

    ReplyDelete
    Replies
    1. kau kenapa tak guna button reply yg obe sediakan ah???

      Delete
  4. gua harap ada headfon jenama PRODUA

    ReplyDelete
    Replies
    1. erk buruk hahah cap perodua wekkkkkkkkkkk dah tak der lambang lansung ader P kaler merah hijau haha

      Delete
  5. euwww headphone perodua

    ReplyDelete
  6. sat lagi ada la berita mamat2 hipster terpenggal kepala pasal hedfon kene ragut... hahaha

    ReplyDelete
  7. aku dah beli beats by Dre... kompom BOSE lagi best.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bose?hahahhaha.....

      Delete
  8. ni sume konspirasi scuderia illuminati ferrari

    ReplyDelete
    Replies
    1. lawak dah basi la babi..ko bodoh same macam bapak ko

      Delete
  9. obefattttttttttt

    ReplyDelete
  10. ah,budak tue main2,yang kau serius sngt kenape,nak serius2 g sembang dngn bapak engkau jelah!

    ReplyDelete
  11. why the fuck the page jumps to the comment section? so that fucktards can write 1ssstttttt!!!1!! craps efficiently?

    ReplyDelete
  12. keluar ribu-ribu nak beli branded punya headphone...bodoh...

    bagus beli Grado...itu baru headphone..

    ReplyDelete
  13. aku gi tengok f1 na kbeli headphone yg leh dengar pengulas cakap pun pikir banyk2 kali,ini lak nak beli yg premium punya harga. lulz

    ReplyDelete
  14. semat naharom but not my taste

    ReplyDelete
  15. peh. bapak obe pakai. amacam?

    ReplyDelete
  16. Bose QC20 murah - untuk android, blackberry dan windows phone dapat dibeli disini: Vincent Maestro Online Shop

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails