Friday, 27 January 2012

Serius - Zahia Dehar : Dulu Pelacur Kini Model (10 Gambar NSFW)


Masihkah kau ingat?

Zahia Dehar ialah seorang wanita Perancis berketurunan Morocco yang menjadi terkenal suatu ketiuka dulu kerana terbabit didalam skandal seks membabitkan pemain bolasepak Perancis. Beliau mengaku dilanggani Franck Ribery, Karim Benzema dan Sydney Gouvou dengan bayaran EUR 2000 walaupun ketika itu beliau berumur 16 tahun. Walaupun pelacuran adalah dibenarkan di Perancis, hanya wanita berumur 18 tahun keatas dibenarkan melacur. Skandal ini hampir mengakibatkan Franc Ribery dipenjara kerana melakukan seks dengan gadis bawah umur. Just so u know, Franc who is a muslim is a married man also! HAH!

Anyways Zahia Dehar menggunakan skandal ini untuk mengubah gaya hidup. Beliau berhenti melacur dan kini menjadi model serta pereka pakaian dalam. Semalam beliau mempamerkan koleksi pakaian dalam beliau di Paris Fashion Show. Baguslah tidak melacur lagi. Kembalilah ke jalan yang benar. LOL








Laporan asal Gossip Avenue

54 comments:

  1. wah sgt mantap!!!!she curves like a snake!

    ReplyDelete
  2. fapfapfapafapfapfapfapfapfapfapfapfakfakfakfakfakfak

    ReplyDelete
  3. Ini hooker 1st class, badan sangat damnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnson! Good for her, she makes a good model anyways. :)

    ReplyDelete
  4. boleh plak obe post memalam juma't nie ayoyo....

    ReplyDelete
  5. oh emmm geeee
    cantiknya...
    so damn curvy...

    ReplyDelete
  6. fuhhhh...lawa gilaa....ni gmbr betul or potosop niih...

    ReplyDelete
  7. Damn u obe. Dah la malam jumaat nih.

    Sembang-automobil.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. rambut dia tebal gila. jealous much. or is it fake?

    ReplyDelete
  9. salu main winning eleven guna ribery sebab laju.

    ReplyDelete
  10. lawa gila badan dia.
    n rambut dia besar. lawanya.

    ReplyDelete
  11. x thn siot...leleh
    tang dada tu..

    ReplyDelete
  12. pergghhhhh lentik gilerrr....muke nak macam barbie doll kan...-.-

    ReplyDelete
  13. Sekali tengok mata nyer macam Nicole Richie jer...

    ReplyDelete
  14. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  15. Pergh mantap giler

    http://onlinetijarah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. my concerns here is the Birkin. screw the hooker!

    ReplyDelete
  17. ini post fap. tapi xde anon! mana anon!

    ReplyDelete
  18. tonggek sana sini...x sakit pinggang ke

    ReplyDelete
  19. dia langsing.tak macam aku = gemuk.

    ReplyDelete
  20. pergh..solid giler...nenen mantap..patutlah runtuh iman ribery..lol

    ReplyDelete
  21. is she only 19?? for god sake!

    ReplyDelete
  22. no wonder la ribery amik.
    Sapa bleh tahan d boobsie, assie n curvsie...

    ReplyDelete
  23. keh3, pandai btol terjemahan ko

    ReplyDelete
  24. Jumaat2 pun FAAAAAAAAPPPPPP....FUCK obe....

    ReplyDelete
  25. Kalau nak borak je boleh tak?

    ReplyDelete
  26. Cantiknyerr wedges dier..

    ReplyDelete
  27. aku nak fap fap fap jugak..! eh jap aku xde... hahahaha.. schlick schlick schlick

    ReplyDelete
  28. bagus le dah tuka profession. haha.

    ReplyDelete
  29. hahah, lelaki sibuk komen pasal 'mantap'.. perempuan pulak cakap pasal shape, rambut.. la.. hahahaha saya cakap.. suka hati korang la.. ^_^

    ReplyDelete
  30. err.muka cam dahlia teck.. tehehe

    eh..anon dah diharamkan kot

    ReplyDelete
  31. Cuba bogel depan Nik Aziz, ape respon?

    Sekian...

    ReplyDelete
  32. body bekas pelacur memang la kene cun bru la ramai lelaki yg kurang beriman nak tempah huhuhu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails