Tuesday, 24 January 2012

Serius LOL - iPoo : Mangkuk Tandas Untuk AppleFag Sebenar


Berak yang Steve Jobs Compliant

JIka anda seorang fenboi Apple maka tandas iPoo ini harus anda milik. Ianya lebih hebat dari tandas biasa kerana ianya sukar kena virus. No seriously ini hanya konsep berunsur parodi yang dihasilkan oleh Milos Paripovic. Don't worry coz FLUSH not FLASH is supported.



Laporan asal Milos Paripovic via Bitrebels

22 comments:

  1. Replies
    1. Komen kat sini mostly merapu. kesian ko obe... i feel sad for you.

      Delete
  2. first! u fucker

    ReplyDelete
  3. obe gemok obe gemok obe gemok...... tldr obe gemok obe gemok obe gemok obe gemok

    ReplyDelete
  4. pos plagiat dari 9 gag.zzzzz
    nothing to do here.

    ReplyDelete
  5. Faiz Fakhirin 224 January 2012 17:18

    pos obepig semakin bosan lah.woi Faiz. tak malu ke jadi attention bitch? murah sial blog kau promote kat sini. u mad?

    ReplyDelete
  6. obe saje buat provokasi. maklumlah blog dah tak laku. nk kutuk agama dah tak de modal.kah kah kah

    ReplyDelete
  7. kesian. apa la kau nak bg tunang keling kau makan kan obepig? banyak2 kan lagi sembah babi ye obepig. rasakan you ugly fatass pig.

    ReplyDelete
  8. biase la melayu.. kuat dengki pada orang.. sabar je la obe

    ReplyDelete
  9. aku dah agak dah mesti si babi gemok ni delete punya komen2 tu. hahahhaha. u mad obe?

    ReplyDelete
  10. analogi public phone (obe)

    pnoh vandalisme tp ttp teguh hatinya..

    ReplyDelete
  11. Tempat letak punggung ini mirip logo Illuminati, jika tidak dibendung akan rosak minda orang2 Malaysia.

    ReplyDelete
  12. cool lah..terbaikk

    http://engineering-joke.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. Description mangkuk tandas ni pon penuh dengan sarcasm. LQL.

    ReplyDelete
  14. Best bro....
    Blogyangbetul.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. Babi apa AFIF woi..promote blog lu..lu anak anjing...mak lu babi..sama macam obe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails