Sunday, 15 January 2012

Serius Fakta - Sejarah Dan Fakta Menarik Mengenai Kapasiti Storan Cakera Keras


Edukesyenel!

Sekarang gua pakai HDD 500GB sahaja kerana I don't download movies.Size besar pun tak guna mah!





Laporan asal Visually

41 comments:

  1. Replies
    1. dikalangan 1st jugak.

      Delete
    2. fuck you!!!

      Delete
    3. fuck u too bitch

      Delete
  2. x download movie? mat ori eh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku download movie tp lepas tgk delete. pstu baru boleh donlod lg. lg pn bukan jenis tgk ulan2 kali movie yg dah tngk. melainkan kalo btul2 suke.

      Delete
    2. ade aku kisah?

      Delete
    3. kitaorang baca blog ni bukan nak baca ko punya aktiviti download movie la sial

      Delete
    4. pasal berak obe pun mau gado ka

      Delete
  3. 2nd? lu tak terasa nak saman blog ni ke obefak..

    >> www.blogdowh.blogspot.com <<

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://blogdowh.blogspot.com = sucks..........http://blogserius.blogspot.com = sucks too

      Delete
    2. i think ur r greater father of suck..lol

      Delete
    3. nak saman apa ? obe pun copy paste je semua artikel dalam ni..stupid

      Delete
  4. mkin br, mkin murah dan beso storan die..

    ReplyDelete
  5. kalau o.o8 doller per GB..pasal apa harga HDD mahal smpai ratus2 ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab jual casing dan brand name. ada wayar usb lagi. packaging lagi. macam2 lah.

      Delete
  6. Average saje meh... bukan real maa..

    ReplyDelete
  7. ai pun pakai HDD 500G jugak, WD punya, beli derek dari kilang WD ..bapok muroh dr kedai ..yessss

    ReplyDelete
  8. Kesilapan Pada Fakta yg Terakhir:
    2010=1.000TB.....Bukan 1.000GB
    LOLWUT

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu bkn silap da ... certain country gune dot as a thousand separator ... ko tu ha yg silap
      1707

      Delete
  9. Apasal ak tabole reply kat anon? Macam ada bugs LOL.
    @Zinedine, Betul la bodoh kiraan dia, math ko memang fail. Let's say ko nak beli HDD 500 GB, so $0.08 x 500GB = $40 then ko pergi je oanda currency converter tukar la pergi RM ko dapat la ratus2 bangang! Ko ingat ada orang jual HDD untuk 1GB ke? Hahaha troll! - Budak SPM

    ReplyDelete
  10. I own 2-2TBs, 1-1.5TB, 2-1TBs..lappy for 160GB.Nak jual 1-500GB dan 1-250GB..

    ReplyDelete
  11. tapi sekarang harddisk mahal sebab banjir di Thailand..1tb menjangkau ke rm350..gua punya 13tb dah penuh dengan bluray..hidup lanun

    ReplyDelete
  12. lepas nie tak de hdd lagi..orang nak guna ssd dah..

    ReplyDelete
  13. Kalau gua ada time machine, gua borong banyak banyak HDD ni, then bawak balik zamn 80-an tu jual sebijik sejuta. wuish masyuk gila wo

    ReplyDelete
  14. aku 2005 baru mula guna pendrive 250mb, sebelum tu hanya main flopy.. 2011 baru upgrade hardisk 1tb, masuk 2012 tambah satu lagi 1tb.. baru nampak kemajuan haha

    ReplyDelete
  15. @[229000113810074:0]
    @[146354755456126:0]
    @[268603283162263:0]
    @[144789182264764:0]
    @[280055068702276:0]
    @[256738401020665:0]
    @[226648087402847:0]
    @[210736362302520:0]
    @[128868777195781:0]
    @[218839168156591:0]
    @[267918023221503:0]
    @[250089415022848:0]
    @[299531503401809:0]
    @[220095911362878:0]
    @[143764339042055:0]
    @[268603283162263:0]

    ReplyDelete
  16. aku beli 2 tera dengan usb 3.0 compatible awal 2011. kira aku antara yg terawal la ek kat malaysia?bangga sial.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti ko beli dgn harga yang mahal kn? ko tak tggu harga dia turun kan?

      ko memang bangang sial.

      Delete
  17. Gile aah,respek aa... masuk wall of fame set-set Malaysia koya bangga jadi "first". Bodo hang ni.

    ReplyDelete
  18. Sapa ada pakai SDD lg best tp harga mcm sial...bila mau turun arr

    ReplyDelete
  19. dulu aku beli pndrive kingston yg first model..bapak bangga..skrg kne gelak je..

    ReplyDelete
  20. bodo pasal nate ni pon nk gado...dumbass madafaka

    ReplyDelete
    Replies
    1. woi pengzina mak sendiri, aku rasa ko lagi bodo sebab kisah pasal tu.. hahahaha.. ..

      Delete
  21. HD 3.2G Quantum Fireball...smpai skrg still boleh guna..tahan lasak...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails