Wednesday, 11 January 2012

Serius WTF - Seni "Manusia Vakuum" Karya Photographer H (8 Gambar)


Japanese are weird mafakkas

Dibawah ialah sebahagian kecil dari siri 72 gambar didalam koleksi Flesh Love yang diambil oleh seorang artis Jepun yang memanggil dirinya Photographer H. What is dis. ......... I can't even....






Laporan asal Overhours

33 comments:

  1. this is so not environment friendly

    ReplyDelete
  2. speechless...abstrak sangat..@.@"

    ReplyDelete
  3. wtf is tinjauan itu tadi hah?
    ape tu obe?

    ReplyDelete
  4. Rangup ni tak masuk angin

    ReplyDelete
  5. gmbar yg last skali tu mcm pernah tngok je posisi mcm tu..hehehe..

    ReplyDelete
  6. kekg mesti ada bongok tiru gaya ni...hahahaha

    ReplyDelete
  7. x mati lemas ke drg buat seni camni???

    ReplyDelete
  8. Ini adalah fetish

    ReplyDelete
  9. suka sangat yang last skali

    ReplyDelete
  10. obe u have to see this. Serius Kantoi. haha
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Csewsjmqx6U

    ReplyDelete
  11. Peeple always told me be careful over u, what tall man break young girl's arm, hey hey, and the otter also told me, that be careful over you, becomes the drew, heyheyhey... village inn is not my love, but the pig is not my son...
    maybe u

    ReplyDelete
  12. giler ar.. tangkap gambor bogel pastu mati lemas.. damn...

    lawati blog saya
    http://sembang-automobil.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. the girl in pic no 7.
    her boobs just popped out.
    and it was green.

    ReplyDelete
  14. nape tak buat akzi berzina trus? buat le kasi nampak semua. baru menampakkan ciri2 kebengongan.

    ReplyDelete
  15. mcm ni baru x lemau

    ReplyDelete
  16. THE LAST PIC!!DAMNN..I BET THAT DUDE'S COCK IS IN DAT GURL'S VAGINA WHEN THIS PIC IS TAKEN..PATUT LA MUKE HIGH JE...HAHAHAHA!!

    ReplyDelete
  17. butuh a. ini agenda illuminati

    ReplyDelete
  18. butuh a. ini agenda illuminati

    ReplyDelete
  19. Suruh Anwar berahi & Shamsidar pulak buat pic mcm ni..

    ReplyDelete
  20. kalau salah sorang terkentut... hmmmmmmm...

    ReplyDelete
  21. to ammi amira

    show us your boob you bitch

    ReplyDelete
  22. saya obe

    saya suka melakukan provokasi kepada golongan Muslim dan saya adalah seorang Atheist,saya tidak berani mengaku bahawa saya adalah Atheist kerana kebanyakkan mereka yang membaca blog ini adalah Melayu Muslim,dan kemungkinan untuk blog saya di boikot sekiranya saya mengaku saya adalah Atheist adalah tinggi,jadi saya menyajikan wanita separuh telanjang,provokasi agama,dan juga sindiran kepada kerajaan kerana golongan homo pihak pembangkang juga adalah peminat tegar blog ini kerana saya suka mengutuk Rosmah dan Najib,saya juga akan mengejikan hak orang Melayu walaupun saya sendiri menikmati pinjaman perumahan dan juga pinjaman pelajaran selaku Bumiputra.

    saya juga suka menghantar subliminal mesej seoalah-olah saya adalah seorang yang amat "deep" dan akan menhantar post mengenai teknologi dan gadget kerana Bitches love gadget.

    saya juga berasa amat yakin dan bangga kerana walaupun berkali2 mengutuk pekida dan adik beradik nya,masih tidak ada sesiapa yang berani untuk mencari saya mahupun berdepan dengan saya,kerana Melayu Muslim telah pun saya berikan gelaran "MELEIS".

    walaupun saya membuat post ini masih ada yang akan mempertahankan saya kerana otak mereka telah berjaya saya liwat seperti mana saya lakukan kepada kekasih keling saya.

    sekian ,terima kasih

    ReplyDelete
  23. boleh buangla dlm tong sampah pas ni

    ReplyDelete
  24. Sepatutnya semua model model ni tak payah pakai baju, bogel je, baru best nampak tetek.

    ReplyDelete
  25. rasa sesak nafas bila bayangkan diri sendiri dalam keadaan camtu..

    ReplyDelete
  26. i wont show my boobs to anon who got no balls.

    ReplyDelete
  27. teringin nak dibungkus dengan plastik macam ni.kemas

    ReplyDelete
  28. Photographer H, ek? Dalam bahasa Jepun, H disebut ecchi. Ecchi maksud dia sexual content. hmm, lebih kepada borderline terhadap sex stuffs. Dirty, naughty, etc.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails