Thursday, 12 January 2012

Serius Cool - Fiat Abarth 500 (10 Gambar)


Hot Hot Hatch!

I have a thing for small things that are powerful. Take for instance my di....... eh waiiii. LOL. Aku memang sukakan kereta yang kecil pasal duduk di KL kereta kecik senang cilok. Nak parking celah tiang ketika parking space dah limited di IKEA pun senang. Senang gila nyelit. Dibawah ialah Fiat Abarth 500 yang aku rasakan sangat cool dan cute pada masa yang sama. Ianya diperkasakan oleh enjin 1.4 liter dengan Turbocharger yang mampu menghasilkan 160 kuasa kuda.Harga pasaran bermula dari USD 22 000 sebuah. Mari kumpul duit!







Laporan asal Autoblog

48 comments:

  1. Semua benda yang ada lambang kala-jengking mesti kool habis..

    ReplyDelete
  2. macam Naza Sutera dowh...

    but much more comey...

    ReplyDelete
    Replies
    1. perbandingan yang fail... l messi vs s salee

      Delete
  3. How can this post not have this youtube link?

    http://www.youtube.com/watch?v=cpi2IAec9Ho

    ReplyDelete
  4. small car big power??? hmmmm...
    stabil ke kalau laju2.??

    ReplyDelete
    Replies
    1. stabil...memandangkan dia bukan kereta kancil ok~

      Delete
  5. Obe's DICK is small

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://www.targetmap.com/viewer.aspx?reportId=3073 interesting statidtic bout obe's and anon's dick.

      Delete
  6. belakang nmpk cool...tapi depan cm sial...

    ReplyDelete
  7. Obenfied Weiland....have u heard car called JUKE-R....this car much2 more extreme than this abarth car...because its use nissan skyline GT-R35 engine ....just to share wif u...

    ReplyDelete
    Replies
    1. gua dah ketak juke, Tapi JUKE 4x4. ada je aku post 2 minggu lepas.

      Delete
  8. Yes obe's dick small like shit

    ReplyDelete
  9. Italiano Shitznit!

    ReplyDelete
  10. fiat abarth kau!

    ReplyDelete
  11. kawan orang kecil13 January 2012 at 01:39

    awesome car!!

    tapi kalau masuk malaysia tambah tax sure2 mahal siott..

    curse it!!

    ReplyDelete
  12. taik adalah besar tak kecik, tambah2 bila onar makan taik juga, dua kali lipat donk.
    fa

    ReplyDelete
  13. bro..hari ni friday the 13th..tak nak bt artikel pasal ni ke..

    ReplyDelete
  14. cool...but for obefat, like a cow in the dustbin. lol

    ReplyDelete
  15. arbath ne brand buat ekjos vespa brahh~~

    ReplyDelete
  16. Komen la ni boleh reply dah..makin hangat la ruangan komen blogserius lepas ni...

    ReplyDelete
  17. Wow, boleh reply? sapa tak da kerja sila komen. saja2. kasi penuh kat sini.

    ReplyDelete
  18. aku mod viva aku sebijik macam ni. sampai dah tak rupa viva dah. memember semua jeles lalu tuduh aku terima rasuah sebab mampu beli fiat. padahal aku mod je. bodow punya masyarakat.

    kah kah kah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. member ko yg bodo, bkan msyrkt...
      damn poser...

      Delete
    2. member aku, kau, aku, mak kau, lelaki yang membuatkan mak kau jadi jalang adalah termasuk dalam masyarakat.

      Delete
  19. starting usd 22,000 but i wonder bape plak harga bile masuk mesia. hhmmm..

    ReplyDelete
  20. toyota vios dugong better lor

    ReplyDelete
    Replies
    1. jgnlah babi sangat.

      toyota vios lain kategori. aku sepak jugak kau ni karang.

      dan dan dan

      kepada yang guna nickname anon ni semua takde telor eh?

      Delete
    2. ko pon gune nick orang mlake. nape x letak nama pnuh? xde telor eh? haha

      Delete
    3. Telor dia tinggal kat melake la tewww

      Delete
  21. abang telor singkat13 January 2012 at 14:54

    hahahaha..VIOS FAGS suda marahhhhh....

    ReplyDelete
  22. baik pakai backhoe.bentuk sampah.puihh.yahudi.

    ReplyDelete
  23. sebut vios pun bole buat org butthurt..pasnie konpem obe keluar entry pasal vios plak..haha

    ReplyDelete
  24. vios bodo. kete design buruk tpi owner rase dia best

    ReplyDelete
  25. try ar review perodua kelisa yg bernadikan engine 1.3 turbo K3VET.. :D
    just sharing.. http://yrv.weebly.com/

    ReplyDelete
  26. terbaik la....tp takde yg 4pintu nye ker.....

    ReplyDelete
  27. adam adli tu yang yahudi sikit sikit yahudi suke mencarut kot kot tali barut yahudi

    ReplyDelete
  28. Boleh dipercayakah kereta2 yang semakin dilupakan ni...
    Lain2 yang hampir pupus akibat kehebatan kereta Jerman, Jepun & Korea Selatan ialah : Jaguar, Volvo, Citroen, Alfa, Peaugeot, Morris, Opel dll....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails