Saturday, 3 December 2011

Serius LOL - UMNO Umpama Power Rangers


So Much Lulz Was Had





Laporan asal HMetro

81 comments:

  1. yessss...fapfapfapfap....hahaha just kiddin my man...

    ape daa nak samekan ngan power rangers...ni musti kt utorrent die byk tgh donlod siri power rangers nih....keh3

    ReplyDelete
  2. Korang pun dulu suke tengok power rangers kan..kan...kan..ha3

    ReplyDelete
  3. Pe barang la power rangers,..SUPER SENTAI la FTW! original is always the best!

    ReplyDelete
  4. #NajibulGhunnah - Kita harus melakukan transfermoney ke dalam parti kita.

    ReplyDelete
  5. lucah tahap gaban!!

    ReplyDelete
  6. And then Pas would counter with

    "PAS LAGI TERER...PAS IALAH GI JOE. TEMBAK LASER PEW PEW PEW"

    And then DAP would say

    "WE ARE EVEN BETTER, WE ARE MOSPEADA. LONELY SOLDIER BOY"

    ReplyDelete
  7. Super Boob rangers?

    BOING BOING BOING BOING BOING BOING BOING BOING BOING BOING

    ReplyDelete
  8. Semoga UMNO tumbang utk PRU akan datang.

    ReplyDelete
  9. LOL, too bad dato, women's skirts zip is at the back. Your statement is true if you love to pee while standing. Lol

    ReplyDelete
  10. @azree

    gne utorrent ke bang?? anda hidup zaman paleolitik ke?? hahahaha....

    torrent skang jadi direct download je.. noob

    ReplyDelete
  11. LOL. dekat Metro Power Rangers, dekat Kosmo Megatron. mana satu betoi? teruk betoi dia punya ilmu pasai tokusatsu. hahahaha

    ReplyDelete
  12. ape2 la ameno oii...aku dah muak...jelak...ngn korang.

    ReplyDelete
  13. Ok, that's it.

    I will so not vote for a government that thinks the MEGAZORD transforms into a plane!

    Even KIDS know that the MEGAZORD is made out of robot dinosaurs!!!

    Come on!!

    ReplyDelete
  14. HAHAHAHAHAHA..POWER RANGERS??

    HAHAHAHAHAHAH

    pakai suit ketat...
    lompat punya lompat

    last2 bergegar kepala kote

    ReplyDelete
  15. mana kesatria baja hitam?
    lololololol

    ReplyDelete
  16. mighty MORPHIN' power rangers are you???

    ReplyDelete
  17. Lisa Surihani ialah Pink Ranger

    ReplyDelete
  18. damn ini sirius black damn...
    hahahahha watching umno assembly like watching comedy fiction. even Mr Bean Holiday can't fight the jokes that come out from UMNO general assembly

    ReplyDelete
  19. comey ngn mek mah ngan jibbie!!!!
    hahahahahaahhahahahahahahahaahahahahhahahahahaha

    wait. what???
    Lisa?
    AWWWWWWW...

    ReplyDelete
  20. power ranger kuning tu sape ek???? xkan rosmah...mcm lawa je klu nk compare dgn rosmah...yg pink tu lisa surihani kan?

    ReplyDelete
  21. lisa airmani? wut?

    ReplyDelete
  22. utorrent jer yg mampu asal dpt tgk movie jdk ler...

    ReplyDelete
  23. hahah.. power rangers hitam tu aku xleh trima.. lawak sial

    ReplyDelete
  24. besarnya kote yang warna merah tu

    ReplyDelete
  25. punyer la byk bnde lain leh wat cth ..asl power ranger gak dier amik

    ReplyDelete
  26. gogogo yellow rangers!!!
    I LOIKEE!!!

    ReplyDelete
  27. lisa pon dah jd power rangers! terbaik! haahha

    ReplyDelete
  28. xmo gduh2...opah syg kamu semua

    ReplyDelete
  29. nampak sgt kencing berdiri ni.. klu kencing duduk x kisah pn zip mana2 sbb nk kencing duduk kene lpas sluar dlu.. hahahah

    ReplyDelete
  30. Biar betul. Macam ini tahap intelek para 'so-call' pemimpin kita?

    Shit, I don't want to live on this planet anymore.

    ReplyDelete
  31. hahah gambar PS tu memang terbaek!!

    ReplyDelete
  32. nape xletak muke kak mah kite...hahahaha

    ReplyDelete
  33. kenapa lisa??kenapaaaaaaa?????

    ReplyDelete
  34. nilah berita paling bangang yang pernah aku baca. haha!

    ReplyDelete
  35. haha.hitam metallic ;p

    ReplyDelete
  36. Zambri Kadir,power ragers hitam. hahahahahahahah....

    ReplyDelete
  37. Sakit dahi aku facepalm kat statement tuh

    ReplyDelete
  38. haha lawak la siakkk!!

    ReplyDelete
  39. zambry as power rangers hitam metalik? LMAO

    ReplyDelete
  40. Sial, tersembur air milo aku minum tgk gambar photoshop bik mama tu.

    ReplyDelete
  41. power ranger putih dan power ranger hijau terpaksa dilupakan demi mengelakkan rakyat jelata teringat pasal parti PAS.

    btw, aku rasa power ranger putih dengan hijau lagi bes.

    ReplyDelete
  42. It's morphin' time!!!

    ReplyDelete
  43. GO GO UMNO RANGERS

    Seriously wakil Kelate ni ckp buat transformasi mengikut keadaan semasa dan bila selesai,kembali pada yg asal.

    Ini bodoh,kalau ko dh jadi kaya xkan ko nk jadi miskin blk?Kalau merdeka xkan nk dijajah blk.Transformasi taik apa mcm tu

    Kesimpulannya UMNO penuh org2 bodoh seperti ditunjukkan wakil di ats.Jadi jgn undi UMNO untuk mengelakkan kebodohan ni dr terus merebak.Sekian terima kasih

    ReplyDelete
  44. jom melawak hahaha..pe la pwer ranger plak hahaha..pape pun jangan melampau sangat..tengok ni.. http://terubukbakar.blogspot.com/2011/12/artis-ni-di-stim-kan-oleh-seorang.html

    ReplyDelete
  45. hahaha apehal lisa sughihani siak

    ReplyDelete
  46. Budak2 sekolah skang pandai type kat FB "Ala, ko bagi aku RM100 ingat aku nak sokong kau?" Pui, bodoh. Kalau tak ak sokong buat ape ambik, budak sekolah zaman sekarang makin biadap, tak hormat pada pemimpin. Belajar tak seberapa, dok sibuk type benda bukan2 kat FB...

    ReplyDelete
  47. Aku baru tahu Lisa orang UMNO.

    Ni propaganda UMNO nak raih vote budak kecik ni. Tak pun kita yang dah tua ni untuk vote UMNO sebab telah menostalgia'd kan mereka. shit

    ReplyDelete
  48. oh...kenapa rosmah berwajah muda..adakah disebabkan suntikan botox ..ataupun kesan cincin 24 juta..lol

    ReplyDelete
  49. Kepada anonymous di atas yg menulis "Budak2 sekolah skang pandai type kat FB "Ala, ko bagi aku RM100 ingat aku nak sokong kau?" Pui, bodoh. Kalau tak ak sokong buat ape ambik, budak sekolah zaman sekarang makin biadap, tak hormat pada pemimpin. Belajar tak seberapa, dok sibuk type benda bukan2 kat FB..."

    Bro.. macam mana kami nak respect pemimpin sedangkan pemimpin pun bodoh? Sedangkan kami pelajar yang masih muda ni, kami rasa kami berfikir lebih futuristik dan inovatif daripada pemimpim2 dewasa. Setakat 1Malaysia, sebab 1Malaysia tula ramai murtad. Kami tak berpuas hati dengan pemberian tender, byk projek tak siap. Pemberian tender kepada ahli keluarga menteri. Adults tak pandai memerintah. *Harap maaf, kami hanya tujukan kepada pemerintah yang rasuah dan tidak amanah dalam melaksanakan tanggungjawab mereka. Ptui, pakai duit rakyat beli tanah itu ini, tapi last2 terbiar.

    ReplyDelete
  50. NAK SHARE BOLEH X???HAHAHHA
    share kat FB!

    ReplyDelete
  51. Setuju dengan Anonymous yang menjawab komen saya tadi. Saya bukan berniat hendak merendahkan sesiapa, tapi maksud komen saya ni budak2 sekolah yang baru umur 9-13 tahun ni janganlah campur perkara macam ni... Sebab mereka ni muda lagi, jauh lagi langkah dalam hidup. Minta maaf banyak2 atas komen saya di atas.

    ReplyDelete
  52. itu sebab banyak pelesit rembat duit negara cam duit sendiri... sebab dalam umno ramai basterd mangkuk yg banyak cilake dgn otak bodoh nak mampus...

    yh cerdik dah lama tolak umno dah...

    ReplyDelete
  53. haha lawak siak. yang berucap tu kawan aku nye bapak doh. adeh pakcik2 buat ape la nak buat statement camtu.kan dah jadi topik camni.adeh lawak. gamba bawah tu memang nak pecah perut aku tgk.

    ReplyDelete
  54. tanye sikit bole? kenape zambry power ranger itam? hahahahahahha

    ReplyDelete
  55. so green ranger must be yusri...wahahaa

    ReplyDelete
  56. ape ketinggalan la wakil KELANTAN,datuk md alwi ni..mane ade musim power rangers dah.. skang ni musim boboiboy.. rusak-rusak!

    ReplyDelete
  57. wow x perasan itu mak mah ...transformasinya berjaya ...

    ReplyDelete
  58. aman la dunia lps nih...

    ReplyDelete
  59. oh ya..sebenarnya anon 23:20 dan anon 0:54 adalah komen saya saja...saya nak tengok reaksi anda semua...hamjadah betul takda reaksi pulak. Semua komen anon adalah komen saya sorang. Obe sila bagi duit kat saya sebab saya rajin menulis kat blog kamu ini.

    ReplyDelete
  60. hahahaha...Xleh blahla dow...kalau nak bagi contoh bagila contoh yang nampak cerdik sikit otak tu...hahahaha...kalau kata UMNO macam getah urat ke okayla sikit...nie dibahamnya power ranger..hahahahaha

    ReplyDelete
  61. skill photoshop Obe makin power skang ni, apa2 pun mgm LOL

    ReplyDelete
  62. gambar anwar balon jubo x de ke? kote bengkok siot haram seko tu

    ReplyDelete
  63. fuck je . aku baca gak artikel pasal ni . tak silap paper semalam . ade plak nak sama kan dengan power rangers . power rangers pun lagi hebat . aku selalu beli metro . tapi skang metro dah macam mengarut dan ada sedikit pro government

    ReplyDelete
  64. Dulu2 mcm pernah jg dinyatakan macam Transformer ke? lupa la haha...lepas tu ikut semangat harimau melaya..nampak sgt parti politikus ni tak de identiti...

    ReplyDelete
  65. UMNO akn kalah terok dlm PRU13 ni..mmg klah trok, muhyidin pon da cuak, sbb ramai rakyat dah sedar akn pentingnye islam, mari sokong PAS!!! yahuu

    ReplyDelete
  66. Haha!! Malon! Pemimpin Malingsia korapsi, peliwat.. haha!!

    ReplyDelete
  67. palat gila gambar..hahaha..power rangers hitam paling x bleh blah..mcm sial dowh ko edit gambar..haha

    ReplyDelete
  68. ahhhh korg smua bising ja tau......itula inila byk ckp ja......smua parti smala umno ka pas ka pkr ka dap ka.......asal nama politik xda yg betul, cuma kita sebagai rakyat undila mna 1 yg ada membawa kebaikkan kepada kita......jgn sampai negara kita jadi mcm negara2 jiran suda....tgk thai ntah apa2 ja jdi sna.....mesir, libya ??? apa jadi.....nak perubahan konon.....last2 sndri ssh, aku x nak negara aku jdi mcm tu so korg pandai2 la......jgn asik x pandai puas ati.....bagi betis nak 1 badan mcm sial ja......

    ReplyDelete
  69. politik bukan dapat memajukan bangsa dan agama...yg memajukan ialah diri kita sendiri...tolak politik ketepi..jadi diri anda sendiri..usaha untuk diri sendiri...bukan ahli politik yg dpt memajukan kita...politik is bullshit!!

    ReplyDelete
  70. anon 15:57

    memang la politik takde yg betul. sape la yg betul2 BETUL skrang ni. kalo dah sumer betul, tu namanya sempurna sangat, dan hanya Nabi je yg sempurna.

    Tp di sinilah tugas rakyat, mengundi utk kebaikan kita. Tapi kalo org tu rase nak mengundi lebih ke arah keislaman, kita bandingkan lah antara umno dgn pas, mane yg terserlah 'keislaman' nya.. mesti la pas kan.. sbb aku tak rase umno, sebab bini PM pn tak pakai tudong. bnyk isteri2 pembesar umno tak pakai tudung..

    tp kalo rakyat asyik nak hiburan jer, suka kerajaan 'menghalalkan' bnyk hiburan di media2, bagi dia itu sumer utk kebaikan je, jadi dia akan undi lah parti yg ke arah situ..

    pendek kata, 'kebaikan' yg diharapkan oleh rakyat tak sama dgn rakyat lain...

    tp aku nk undi yg boleh bawak mesia ke arah lebih baik dari skrang terutama dr segi agama. kurang kan hiburan terlampau berleluasa, program permata2 tu kurangkan lah.. ni aku tgk kecik2 pmpuan dah suruh menari gelek buntut dengan kompang/tamborin. ape kejadah.. mana tak makin bnyk pedo yg wujud skrang ni...

    aiiii. ceramah jgn tak ceramah. haha...

    ReplyDelete
  71. Desperately nak bodek, tapi x de modal...terpaksa guna Power Rangers lepas ni ramai la lagi pakcik/makcik/akak/abang Umno yang guna metaphor superhero...boiboiboy pun ok gak... : )

    ReplyDelete
  72. itu aja mentaliti pemimpin yg konon nak menang PRU.. buat cth dgn power rangers ha ha. kirim salam ler dgn pemimpin yg macam tu, tak berilmu langsung! ..

    ReplyDelete
  73. SETUJU....kalau berkuasa pong akan MAIN-MAIN seperti tuh jgk

    ReplyDelete
  74. xprofessional lgsg bercakap. =.=' adoiiii

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails