Tuesday, 17 January 2012

Serius Konsep = Fujitsu Lifebook = Laptop +Tablet + Kamera + Pemain MP3 (8 Gambar)


Peranti Universal

Adakah anda sudah bersedia untuk peranti universal? DIbawah ialah konsep peranti sebegini oleh Prashant Chandra untuk Fujitsu Lifebook. Menurut Prashant sudah tiba masanya kesemua peranti yang kita gunakan boleh bergabung menjadi sati macam Voltron. Kamera digital, pemain MP3, laptop dan tablet boleh digabungkan menjadi satu. Sebagai contoh tablet bila disambungkan kepada laptop akan berubah menjadi papan kekunci. I like the idea tapi anyone who uses a tablet will tell you menaip atas keyboard lebih selesa dari atas kaca tablet. Good idea by the way cuma kena polish sedikit.








Laporan asal Yanko

71 comments:

  1. sangat sejuk!!!

    ReplyDelete
  2. like 2009 macbook pro

    ReplyDelete
  3. fuck u all diatas...

    ReplyDelete
    Replies
    1. termasuk jg kau,,fuck you

      Delete
    2. dan juga kau skali.. fuck ur mom..

      Delete
    3. fuck najib! fuck rosmah!

      Delete
    4. fuck...fuck...lol..

      Delete
    5. fuck you babiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

      Delete
    6. hi... a/s/l?

      Delete
  4. Replies
    1. bontot wadi lagi semattt

      Delete
  5. if u lose it... u lose everything.

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. meh fuck pantat hang,,bru cool

      Delete
    2. muka ang macam nyah~ ang nyah ka AngelGangbang

      Delete
    3. karim nonok x smpai 5minit dah pancut kalah justin biri-bori

      Delete
  7. this is nice. OBE jgn taip laju2 sangat banyak perkataan suka salah eja. #sorryobe

    ReplyDelete
  8. Serious cool!!
    Do want it!!

    ReplyDelete
  9. Ilang tablet, laptop xbley pakai

    ReplyDelete
  10. amende lah ngan xhabis2 nak fuck..rilek sudah..tu je lah yg korg tau..nk ckp english xpandai..kesiannye melayu ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. FUCK YOU BITCH ASS PUSSY FUCKING CUNT BAG FUCKING ASSHOLE NIGGER BITCH FUCKER COCK SUCKING PIECE OF FUCKING SHIT YOU CAN GO FUCK YOURSELF PIECE OF ASS HOLE DIP SHIT NIGGER CUNT BAG FUCKING FUCKER YOU ARE THE MOST RETARDED SON OF A BITCH THAT HAS EVER LIVED ON THIS FUCKING PLANET YOU FUCKING FUCKER MOTHER FUCKER FUCK YOU ASS HOLE SON OF A BITCH

      Delete
    2. dr pade taip bukan2 baik korang berzikir..dapat gak pahala...ishhh2...

      Delete
  11. bodo!!! mana tempoyak aku!!! sape curi!! babeng!!! aku nak makan nasik tak dek tempoyak tak best dooo!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. mamat kelantan makan tempoyak?
      fuck la.. makan dubu la..

      Delete
    2. bodoh dubu...dudu la

      Delete
    3. dudu kepala bana ko....BUDU lah BUDUHHHHHHHH!!!

      Delete
  12. Fuken nice...make this a reality plox!

    ReplyDelete
  13. Damn, that charger look exactly like magsafe power adapter except it's black, Apple used it for long time now, other company should design their own things, and HATERS GONNA HATE

    ReplyDelete
  14. Replies
    1. peh, miz waniey lagi lawa. fap 300xx

      Delete
    2. mari lah kita bersetubuh wanie..i gersang nie..nk gigit nipple u leh x...geram la...ermmm..pastu i nak sedut kelintit u smpai kering k.

      i buat slow2 tau syg...u jgn risau ekk...i usap2 tetek u,belai perlahan2..smpai u terangkat..i tak maen lubang jubo u...i maen ikut lubang yg sah.

      u suke maen dgn lilin x??...i nk bakar lilin..pastu jatuhkan airnya kt nipple u...x saket tau syg...sedapp nekmat...smbil tu..i korek2 cari kelintit u yg wangi tu...u msti suke dn ingat pengalaman nie.besstttt..

      syg..nnti i masukkan kote i slow2...u x yah takot..slow and steady i bgi kt u,bile pantat u da ternganga dn berair bru i msukkan..memula tu mmang la saket syg..tpi lama2..fuh..u akan rsa nekmat.penangan kote i 6 inchi tau syg..tpi u jgn risau...i bukan nigga.pastu kita wat 69..u isap i punya...i isap u punye...ermmm nekmatnyaa....

      Delete
    3. karim nonok x smpai 5minit dah pancut kalah justin biri-bori

      Delete
    4. babi.karim nonok.

      aku pun nak jugak.

      yg benar,
      siti janda

      Delete
  15. kepala bana ini nonok king mari!!!!

    ReplyDelete
  16. Ini kalau main King of Fighter atau Street Fighter boleh pecah tablet tu. Xblh pakai tablet jd keyboard, keyboard ialah keyboard. Tablet ialah tablet. Ada yg xpuas hati? Kamon, komen sini la.

    ReplyDelete
    Replies
    1. pakai la ext keyboard yg silicon tu bodo....

      Delete
    2. Anon di atas, ko bodoh ka apa? Mesti ko ni keluarga karim nonok kan? guna nama lain brani, guna id blogger ko la paloi. Ko ingat ada jual ke silicon keyboard utk size mcm tu? Bodoh piang, NPNT. Bkn main cakap pakai boto. U mad bro? Wakakak..

      Delete
  17. "I like the idea tapi anyone who uses a tablet will tell you menaip atas keyboard lebih selesa dari atas kaca tablet."

    memang dari dulu TACTILE RESPONSE lebih win dan membolehkan kita taip sms sambil driving tgk depan.

    saper yg mempopularkan skrin tablet ni? tak lain x bukan si pak arab steve jobs.

    ReplyDelete
  18. karim nonok please rot in hell..

    ReplyDelete
  19. karim nonok babi

    ReplyDelete
  20. very not blind ppl friendly.

    but cool for those who can see :)

    ReplyDelete
  21. obe. for the past few days, the comments on your blog are getting outrageous and stupid.
    wont u do something about it?
    it concerns your blog's image as well.

    ReplyDelete
  22. semua di atas takde otak... korang bukan islam... bnyak istighfar....zikir lagi baik dari bercakap tah apa2 neh

    ReplyDelete
  23. melayu.......... kesedihan.......

    ReplyDelete
  24. astagfirullahhalad'zim,,
    auzublillahiminassyaitonirrojim,,,,
    jangan cakap merapu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  25. pe ko cakap ni fina

    ReplyDelete
  26. Replies
    1. assalamualaikum!

      ohhoi!~

      dah lama tak menulis, tetiba excited pulak kan. hewhewhew (gelak baru gua)
      agak-agak dalam 4 bulan setengah jugaklah aku tak update blog kan..
      jari-jemari ni tetiba rasa macam nak krem pulak bila bermain di keyboard tanpa buat warm up. keh3
      sebabnya, aku MALAS nak update. ya... tepat sekali...

      aku update pun sebab classmate aku tanya:

      bron: hang yang ada blog tu kan?
      aku: (angguk-angguk) tapi dah tak tulis dah sekarang.

      waniet: kau bila nak update blog? dah 4 bulan. nuffnang aku dah naik lagi!
      aku: petang kang aku update lah (jeles beliau dapat nuffnang =__=)

      dan selepas 4bulan ber-hibernate kat rumah; makan tidoq makan tidoq, balik ja UM, kawan aku tegur, badan aku makin slim.

      Delete
  27. ASUS dh buat dulu dh mnde nih...pgi Google ASUS PADFONE...tp yg ni die gabungkan HP ngn Tablet je...

    ReplyDelete
  28. lvl: asian tu mknanya apa

    ReplyDelete
  29. Wow blog ni bes tapi komen komen cam haram... thanks for showing how low class ur bangsa still is... only some of u lah.... thank god I am not malay... Hidup India!

    ReplyDelete
    Replies
    1. I have to admit..you're right, feeling ashamed every day reading comments from my race, why can't they be more educated.....

      Delete
  30. really u're indian? i doubt that.. well if u're real,yeah i agree those ppl are stupid and immature

    ReplyDelete
  31. kesiannya dgn manusia yg suka memaki ni.. beza perempuan dgn pondan pun dah tak tahu beza...

    ReplyDelete
  32. abg obe mana nk beli comp canggih ni? nkkkkk beli la brg ni. suke sgt2.

    ReplyDelete
  33. KARIM NONOK MAI SINI..AKU SEDUT KOTE HANG SAMPAI HILANG....

    ReplyDelete
  34. sumpah yang komen bakal kualat sama mbah bejo. I am fucking you a lot! lol

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails