Friday, 20 January 2012

Serius Cool - Maybach Exelero (10 Gambar)


Cool Beans


Maybach bukanlah pengeluar kereta sport. Selalunya Maybach mengeluarkan limo untuk CEO kaya untuk literally ride like a bawse. Pada tahun 2005 Maybach mengahasilkan prototype Maybach Exelero. Ianya Maybach yang direka untuk kelihatran seperti sebuah kereta lumba. Ia diperkasakan dengan enjin V12 5.9L Twin Turbo yang mampu menghasilkan 700 kuasa kuda. Kelajuan maksimumnya pula 218 batu sejam (351 kmj). Satu-satunya prototype Maybach Exelero ini kini milik Birdman, seorang produser muzik hip hop yang membayar USD 8 juta untuk memilikinya. Crazy shit.







Laporan asal ConceptCarz

35 comments:

  1. aku ingin berubah

    ReplyDelete
  2. dunia batma the animated series punye design

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Mat Nigga Mentari Court20 January 2012 at 21:38

      fuck,u should leave the typing error.no need to change it.

      Delete
  4. warna hitam dan putih? sah illuminati....ini kerja2 dajjal

    ReplyDelete
    Replies
    1. mcm bodoh. xyah komen lg bgus

      Delete
  5. pergh!!!simbol exelero pon ada unsur2 dajjal.....x boleh jadi ni

    ReplyDelete
  6. gambar interior npk mcm 4 pintu. mcm mn tu?

    ReplyDelete
  7. gamba no 3 pelk.. mne dtng pintu blakang.... die nye kemasan wallnut pon lain dr gamba no 4.... huhu

    ReplyDelete
  8. design nampak power.. huhuhu.. tapi x mampu lagi nak milikinya..

    ReplyDelete
  9. cita2 aku untuk kaya semakin kuat

    ReplyDelete
  10. serius canggih, gmbar dalam kete laen, gambar luar kete laen, tgk luar 2 pintu, tgk dlm 4 pintu hahaha bengong

    ReplyDelete
  11. fap fap fap fap fap

    ReplyDelete
  12. birdman ke jay-z yg ade kete ni?? sbb aku mcm pnh tgk kete ni dlm klip video jay-z

    ReplyDelete
  13. hello admin, i think you should change your favorite icon/ bookmark icon. Make your own icon as it will be your identity. Just sharing my opinion.

    ReplyDelete
  14. pasal 4 n 2 pintu 2, mungkin mcm mazda rx-8..mazda 2 ada 2 pintu je blh bukak dr luar tp sbnrnya ada 4 pintu gak utk memudahkan org blkg kuar..ke korg x pna tgk mazda rx-8??? wahahahahaha

    ReplyDelete
  15. asal hitam putih je iluminati..klo cm2, printer canon pixma mx360 series pun ada unsur iluminati..

    oh my gosh..canon syarikat iluminati..the eyes ada kat camera

    noob..mmg bodoh sape yg pk cm2..g la hunt down sume iluminati kat malaysia nie

    ReplyDelete
  16. 4 pintu die guna suicide door la mcm rx8 nyer.. tp xcanggih la klau menatang org kaya babi ni malas nak bukak pintu mesti bibik tolong bukakkan

    ReplyDelete
  17. anak tun dr mahathir punyaa slpas BV...

    ReplyDelete
  18. http://blogyangbetul.blogspot.com/

    ReplyDelete
  19. serenity9260

    xpyh lah ko cte ko ada estima.pki duit bapak!blagak lah ko.lick ma dick u moron ass!

    aku xdpt click reply

    ReplyDelete
  20. gambar no 3 tu interior maybach 62..bukan exelero

    ReplyDelete
  21. serious cool > http://lolwut.site50.net/hoho.html

    ReplyDelete
  22. tgk dari cermin pn da xtau kete laen, ke ko yg xpnh tgk kete mazda rx8? hahaha

    ReplyDelete
  23. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  24. Mercedes lagi baguih....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails