Thursday, 12 January 2012

Serius Mashup #5 - Adam Lavigne = Adam Levine + Avril Lavigne


Heh!





45 comments:

  1. gampang...hahahah

    ReplyDelete
  2. i was expecting manboobs... sigh

    ReplyDelete
  3. sejak bile avril lavigne ade tetek?

    ReplyDelete
  4. The mash up looks like chris crocker after he loose the pondanizing style. http://www.youtube.com/watch?v=kHmvkRoEowc - link kepada mereka yg tidak knl siapa itu chris crocker -_-"

    ReplyDelete
  5. I love Avril's 'tetek'...Best!

    ReplyDelete
  6. lawa lagi muka rosmah mansor persis baby face yg cute tu...

    ReplyDelete
  7. mcm awek dlm planet of the apes jek..

    ReplyDelete
  8. mcm Scott Weiland pakai make up

    ReplyDelete
  9. wakakka. kalau muka ni masuk penjara mmg jadi bitch! wakaakk]

    blog pasal automobil

    ReplyDelete
  10. jambu giler....

    ReplyDelete
  11. xyah wat post serious mashup bole? post plg membosankn ialah post mashup2 mcm ni

    ReplyDelete
  12. Cam avatar dowh...

    ReplyDelete
  13. aku sokong anon 19:17...wat semak je...

    ReplyDelete
  14. cm muka zizan pon ade gak..haha

    ReplyDelete
  15. anon 19:17 --> biarla die...blog die..suke ati die la nk post ape pn..hahha

    ReplyDelete
  16. iras2 zizan raja lawak haha

    ReplyDelete
  17. anon 19:37

    da semak yg ko g tgk watpe..cakap tak pkai otak..zzz

    ReplyDelete
  18. sial 44 hari aq tgk gambar ni hahahah

    ReplyDelete
  19. macho gak bila disatukan...
    http://bit.ly/p9n9rV

    ReplyDelete
  20. Asal ada mash up ni,serius aku tak click berita penuh. Tak curious pun. Baca komen je.

    ReplyDelete
  21. this mash up thing is getting absurd

    ReplyDelete
  22. apehal avril skrg ni aku tgk dah semakin biatch eh? dulu bukan ke dia pernah kutuk girls yang pakai seksi-seksi. dah la poser ngaku punk lepas tu cakap tak serupa bikin pulak. kalau dunia ni takde undang-undang, aku nak tangkap dia dan jadikan hamba seks.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ape hal emo plak ni haha biar la dia....mn taw dlu je punk skrg da tkr lol
      p/s: best ar obe buat komen section cmni bleh counter ape org ckp haha

      Delete
  23. hahahahha....da mcm star trek...

    ReplyDelete
  24. klau hidung dy besar cket..da mcm zizan plakku nengok..huhuhuhuhuhuhu

    ReplyDelete
  25. sian kat zizan hahaha. ni fight club version of zizan.

    ReplyDelete
  26. err where's the tits? o.O
    nice post
    visit : reaperzhacking.rc.my

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails