Sunday, 15 January 2012

Serius Kreatif - Cover Lagu Dia Sheila Majid Versi Punk Rock


Oleh TIM

Cover song dari one man band yang menggelarkan dirinya TIM. Good stuff! Awesome.. leh nyanyi untuk Miss Mean pasal saya cinta hanya untuk DIA



49 comments:

  1. Replies
    1. wadefak bapak kau lah!

      kau dgr lagu new boyz je mstilah kau kata wadefak. tentu kau culture shock kan dengar irama punk rock?

      Delete
    2. 2nd fakass.

      Delete
    3. buto bapak kau lah anon! fakfakfakfakfak cipap mamak kau/

      Delete
    4. lagu LAME ASS for LAME people

      Delete
  2. chroome symbian browser uc browser xleh reply

    ReplyDelete
    Replies
    1. bodo dah x bole reply g la hempap laptop kat pala bana ko..tu pun nk mengaruk!!

      Delete
  3. kugiran senandung

    ReplyDelete
  4. obefat poyo romantik level: babi. dulu kutuk orang sayang-sayang dalam blog. skang die yg buat. kimak punye gemuk. what goes around comes around mafaka biaatch

    ReplyDelete
  5. ~~haha XD ala..if nk romantic, lagu tu kne slow

    ReplyDelete
    Replies
    1. hazirah kasimon,

      nak jilat lubat faraj please.

      Delete
    2. liwat abah anon!!!15 January 2012 at 21:44

      abah ko nak jilat faraj dia.aq nak letak mana!!!!!babi ko anon!!!!

      Delete
    3. bodoh, ko tunggu nanti bangla jual kapet jilat puki mak kau sampai lebam...pastu dapat adik muke macam bontot obe..

      Delete
  6. apelah masalh mangkuk2 nih..lantak de la nk tulis pe...blog de... kl xsuke, xyah semak nk bc.... BEBELoi btl.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. here comes the OBE-ASSLICKERISTAS..!!! hell yeah..!!!

      Delete
  7. suke ati si gemuk tu le nak post ape...die punye blog..Ade die kisah ko nak bace ke xnak..kalo x suke, ko bleh blah la jackass!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. wei lembab, sape kate obefat x kisah?.kalo anon2 ni x bace blog die cmner die nk kumpul duit kawin?..

      Delete
  8. senandung power chord!! dah berkurun daaa..

    ReplyDelete
  9. naharom...buhsan...
    tak punk rock steve austin lngsung...

    macam punkoq rak ada la...
    no offense...buto lu no offense...mcb

    ReplyDelete
  10. wow,aku time traveler la...aku bleh post komen berjam yg dh lalu....it is exactly 4:12PM 15 Jan now rite...but look at my time for this comment..

    hahahaaa...

    ReplyDelete
  11. Obeee~

    Selain Twitter (sebab aku takde henpon canggih nak berTwitter), macamana aku nak contact kau..? I need help/explaination in a few IT stuffs.. Thanks.

    ReplyDelete
  12. cuba cari lagu masih aku terasa dr band gersang yg diversikan punk rock...
    tp xde video la..
    ade lgu je...
    tu pun best...

    ReplyDelete
  13. Punk memang xromantic..fast fast fast..nama pun punk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. punk is love ya!

      jgn tak tahu. orang yang tak punk je yang cakap punk ni jahat.

      Delete
  14. Lagu cover gersang tuh Skunfix yg perform..TIM is a guitarist for that song..punkrock still lives in those who are not as others..

    ReplyDelete
  15. fyi TIM is a band..its not a one man show :-) plays at gigs bars and wedding shows..open for bookings..doesnt just play punk music..

    ReplyDelete
  16. F O R E V E R A L O N E

    ReplyDelete
  17. http://blogdowh.blogspot.com = sucks..........http://blogserius.blogspot.com = sucks too

    ReplyDelete
    Replies
    1. busuk hati sbb kau xde blog sehebat beliau.pegi buat blog sendiri la anon fag.

      Delete
  18. http://blogdowh.blogspot.com ..........http://blogserius.blogspot.com ...............dua-dua thumbs up

    ReplyDelete
  19. melayu babi.sekian

    ReplyDelete
  20. kesian.educated tp attitude.sendiri mau ingat ..:)

    ReplyDelete
  21. gua ada album ni. hahaha sapa tak ada memang rugi.

    ReplyDelete
  22. Lagu bodoh ..menyanyi pn mcm bodoh
    ,

    ReplyDelete
  23. tak best... best lagi lagu nie... http://www.youtube.com/watch?v=ZBVmtn-9tFw

    ReplyDelete
  24. ni dari senandung power chord. my other fav is Cocksay Cockdung, cover lagu "Suratan takdir", tapi bab dia cakap tganu "mung kacau awek aku!"

    ReplyDelete
  25. anyway, ni bukan slowpoke case ke apa, tapi memang after 3 years, baru la diorang keluar video official which is nice compared to video berah telinga band yg open Rock The World tahun lepas. you should check T.I.M split CD w/ Carborn4teen as well.

    ReplyDelete
  26. Oit Obe ni video parody untuk video pompuan gedik yang ko post hari tu.. Varvie betul kalau aku tahu aku download awal-awal..

    http://www.youtube.com/watch?v=NIRSlPCut20&feature=player_embedded#!

    ReplyDelete
  27. senandung power chord, tim power

    ReplyDelete
    Replies
    1. KO TIPU.. MANA ADA POWER.. BUEWKKK BUEWKKK -MIDDLE FINGER-

      Delete
  28. gaya mcm pretty ugly pon ade

    ReplyDelete
  29. Jazzy bhai! main punk pakai jazz chords!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails