Monday, 9 January 2012

Serius Cool - Mercedes-Benz Vito : Van Mercedes Yang Pimped (10 Gambar)


Gyeah!

Aplhard? No nice. Vellfire? No nice. Mercedes Vito... nice. Baru la rasa maca Corleone. Kalau ada duit beli satu lepas tu boleh shooting Bang Bung versi Meleisia. Amirite?






Laporan asal Freshness

24 comments:

  1. BangVan
    hahahaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. BANG BUNG...haahahahhaah..lol

      Delete
  2. nice mercedes-vanz.but i prefer renault multipla.n i rly dont fkn care which is what so dont tell me what is van,what is mpv,what is sedan.i just prefer multipla

    ReplyDelete
    Replies
    1. oi carlos ghhosn bodoh. Multipla is Fiat la doe. no such thing as renault multipla.......

      Delete
  3. uliminati transport

    ReplyDelete
  4. dgn jln kt msia ni byk lubang,mau nyer pecah bderai gelas wain tu

    ReplyDelete
  5. Remy martin!YUMM gilerr!

    ReplyDelete
  6. Ade wain... Harooooommmmmmm

    ReplyDelete
  7. sayang nk buang jizz dlm bang bus mcm nie :(

    ReplyDelete
  8. #Obe seekor babi!!!!! tq~~~

    ReplyDelete
  9. ni la tmpt plg best nk mejubur

    ReplyDelete
  10. tak ada kusi OGAWA ke?

    ReplyDelete
  11. Manusia2 sekarang banyak tertipu dengan jenama Toyota Alphard, Lexus, Estima, Vellfire,

    Sebab itulah ada juga minat membelinya walaupun harga2 nya mencecah dari sukujuta RM hingga setengah juta RM dan memnag kenderaan2 itu kurang tahan lasak seperti ingin membunuh diri.

    Tidak boleh disamakan dengan jenama Barat (Jerman) yang telah terbukti tahan lasak.....

    ReplyDelete
  12. What the F in on earth are you talking about hah anon 12:47
    tertipu dengan jenama? hek elah badigol betul. pastu kenderaan barat??? jerman??? kalo aku lebh baik mati dari jadi bodoh macam ko ni lah.bangang tak berilmu tapi nak tunjuk pandai. rasakan kena kutuk. Realitinya, ko tak layak la nak bercakap inikan lahi nak buat post review seumpama itu.

    ReplyDelete
  13. obe, ini orang modified sendiri, banyak duit macam-macam lah boleh buat. hahaha.. you should check out Toyota Vellfire Royal Lounge. It's a standard option provided by Toyota itself, just see how "ridiculous" they turn the 6 seater Vellfire into just 4, barula style..

    http://www.batfa.com/new_car_toyota_vellfire_royal_lounge.htm

    do more research if you like. (from a proud vellfire owner, ;p)

    ReplyDelete
  14. @Anon 10 January 2012 16:16

    ko lg bodoh serupa hanjing... itu anon 10 January 2012 15:08 la bangang.. nk ktuk org tp ko yg failed.. bangang

    ReplyDelete
  15. Nak tahu betapa rugi, bodoh dan tak selamatnya kereta2 buatan Jepun - Toyota Lexus...(Lebih2 lagi Alphard).

    Nak lawan Ferrari dan Lamborghini kononnya...Lancau lu Samurai!

    http://autoinsidermalaysia.blogspot.com/2010/06/toyota-chief-test-driver-killed-on.html

    http://autoinsidermalaysia.blogspot.com/2011/02/toyota-to-recalls-217-million-vehicles.html

    BODOHNYA BELI KERETA SPORT DAN MEWAH JEPUN!

    ReplyDelete
  16. Lagi satu fakta tentang betapa bodohnya kalau beli kereta mewah / sport buatan Jepun.....Memang tak tahan / bunuh diri!

    http://carscoop.blogspot.com/2012/01/watch-lexus-is-f-drifter-drive-on-top.html

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails