Monday, 9 January 2012

Serius Genius - Iklan "Sabun Pencuci" Terbaik


LULZ

Iklan ini boleh buat orang butthurt!

Thanks @kavilan for the tip



89 comments:

  1. Zero!!! This is gonna be hurtin a lot of people! This is so good!

    ReplyDelete
  2. sama ja sume...bila ada kuasa, manusia pasti akn lupa daratan...

    ReplyDelete
  3. Konferm lepas ni ramai penyokong Umno butthurt sampai ramai-ramai pergi mengadu kat Najib dorang diliwat.. Padahal dorang butthurt je sebab tengok video ni.. Kah kah kah..

    ReplyDelete
  4. msh menunggu puak2 yg butthurt....hahahahahape pon x bleh...

    ReplyDelete
  5. aha bersih betul tu.. tapi cam ader nampak kekotaran disebalik warna putih tu... samar2 jer...hahahaha

    ReplyDelete
  6. macam bodo makcik tu . haha . apa2 pon . i pakai attack okiehh .

    ReplyDelete
  7. kat umah aku dah pakai botol oren lama dah.. yang biru bau busuk, tak nak dah..

    ReplyDelete
  8. huh...aku pakai top dowh...jenama yg dua2 hampeh...

    ReplyDelete
  9. aku pakai jenama PERKASA. bau je wangi tapi kotor tak ilang. kahkahkah!

    ReplyDelete
  10. nak komen satu jak...boleh ka pakai sticker lebih besar sikit utk pelekat pada botol sabun...ni setakat utk saiz mata semut jerr haha

    ReplyDelete
  11. in before panglima ludah pui this.

    ReplyDelete
  12. aku gelak betul2 masa tengok..tak tipu

    ReplyDelete
  13. glemer makcik nim.. hahahahahaha...

    ReplyDelete
  14. Dua-dua aku tak suka! I pakai cap TOP, tak pernah menyusahkan hidop...

    ReplyDelete
  15. Mcm gampang hahahaha

    ReplyDelete
  16. obe-san:-

    http://en.wikipedia.org/wiki/Coming_of_Age_Day

    dear obe-san,
    ketahui la bahawa 9 januari ini banyak anak gadis jepun berkimono.

    pasal video:
    hahaha gambar lembu dakwat itam kat baju tu memberikan idea utk membuat poster hahaha.

    ReplyDelete
  17. i LOL hard!!

    ReplyDelete
  18. KESIAN OBE.. PENCACAI CINA

    ReplyDelete
  19. cilake, ini POWER!!!!!!!!!!!!!
      ▲
    ▲ ▲

    ReplyDelete
  20. nice & kinda funny. Adam Adli got 3semester suspension from upsi. hoo yeahh!! eat that son

    ReplyDelete
  21. I would love to have Pakatan as our government, as they might have some good ideas on how to improve this country. But then Nik Aziz said he want to implement the Hudud Law, so no.

    I wouldn't trade the mediocre Malaysia we have now for a sand nigger wannabe, adulterer-stoning, hand-chopping, forced burqa-wearing, barbaric law-applying, Qur'an-thumping, dictator-governing Malaysia. Nope, not a chance in hell.

    Seriously, I don't even understand why Pakatan haven't get rid of PAS already, as if we really need serbanistas to be our leader.

    ReplyDelete
  22. Kah Weng, Hudud Law is only implement to Muslim People. Why you need to be worry about it?

    ReplyDelete
  23. im with kah weng..fuck hudud law..i was born as muslim..but i dont believe in hudud law..problem?

    ReplyDelete
  24. Aku Sokong Hudud....ha..ha.. pegi mampos lah yg tak sokong tu....

    ReplyDelete
  25. Boleh pulak fak2 hukum Allah, yapedaa.. pikir dulu sebelom taip tu

    ReplyDelete
  26. @Anon 19:39

    One, I don't want to see my Malay friends to be forced to live like a sand nigger. If you insist that all Muslim should live like a sand nigger, fine, go to Saudi Arabia, where the law is so ass backward, they even punish women for driving.

    Two, I believe in second chance, everybody makes mistake sometimes, right? When people steal something, they should be punished appropriately, get send to jail, not getting his hand chopped off. If you want to apply 7th century law, please build a time machine and go live in the the 7th century.

    Three, law is not perfect, but it should be considerate, it should be able to help people, not putting people in fear. It should change over time, not stays the same forever.

    ReplyDelete
  27. PAS kata Video nie HAROM!!!
    Sbb XIslamic sbb Makcik tu Xtutup aurat...DOSA2...hahaha....

    Sorang kata DOSA,
    Sorang kata XAPA,
    Sorang kata Dua2 boleh...No Hal.

    HIDUP DAP!! Eh! PAKATAN RAKYAT!!

    -Aksi si Miskin Melampau-

    ReplyDelete
  28. Nak harap DAP jugak buat video nih. Harap parti meleis lain, sorang lagu nasyid, bendera hijau je memanjang, sorang lagi nak taruk muka nurul izzah je.

    Habis PR nanti, PAS dengan ADIL kena tendang. ADIL tendang PAS. Last2 PAS tubik soghe kek klate le.

    ReplyDelete
  29. Kah Weng.. the implementation of Hudud Law never butthurt anyone..

    yeah..it might be seems so harsh when it will be cutting hand and what so ever..

    but how about you see the bright side..if this law would be implement..then..i think..no one would want to do the crime rite?

    its not about the punishment..its about the prevention..

    ReplyDelete
  30. yes - hudud is all about prevention.

    ReplyDelete
  31. Produk tu ada minyak babi wei!!..hahaha

    ReplyDelete
  32. Is not that I didn't agree with implementation of Hudud Law. It just that perception of majority Non-Muslim on this matter is still negative. I do not think that Malaysia is ready to implement Hudud Law RIGHT AWAY. EDUCATION is important and to change our fellow friends perception may take longer time and great effort from ALL MUSLIM in Malaysia. Until majority Muslim and Non-Muslim in Malaysia UNDERSTAND and AGREED with the implementation of Hudud Law, then it will be perfect.

    Currently ppl just see Hudud Law in Politician point of view. not MALAYSIAN point of view

    -This is my 2cent of opinion on Hudud Law

    ReplyDelete
  33. dear kah weing weing,

    let see how forgiven you are when you're being robbed by some asshole.

    believe in second chance my ass.

    ReplyDelete
  34. kah weng :

    hope a raper fuck ur sister n ur mother,n u should give him a 2nd chance...who know he will change...LOL...

    ReplyDelete
  35. someday, when someone stole all your 10 years super-hard-working salary money, then the thief got caught but just go to jail for 1 years only.. get out with big smile..

    then maybe that time you will say " Malaysia! y u no use hudud law ! ffffffuuuuuuuuuuu" problems hypocrites ?

    ReplyDelete
  36. sO?pakatan hanya sesuai dijadikan jenama sabun? :P

    ReplyDelete
  37. hai.. dah pulak sabun cuci cap parti politik.. maybe x lama lagi tercipta sabun cuci cap yamaha honda suzuki..
    http://bit.ly/p9n9rV

    ReplyDelete
  38. Dear Cracksys, Anon 23:08 and Anon 23:09,

    Kah Weng is just expressing his opinion. pls respect his opinion. Kita sbg Org ISLAM xboleh lah nak paksa2 org lain. He didn't SEE the benefit of Hudud. Its our job to respond in PROPER way. Jd lah mcm Anon 22:05 and paskal.


    Org mcm korang nie lah memusnahkan agama sendiri.

    ReplyDelete
  39. @kah Weng

    I feel sorry for you to have such a wrong idea on Hudud. I do not blame you on this. Even some Muslim do have the same perception as you due to the twisted & manipulated info on Hudud  by the mainstream media & UMNO. 

    Hudud is only one of three elements in Islamic Criminal Law. The other two are Qisas & Ta'zir.

    Hudud only enforceable to VERY VERY VERY bad person for VERY VERY VERY serious crime due to its stringent procedures & requirements. 

    I welcome you to email me anaabdullah123@gmail.com to discuss further on this.

    Confucius said :-
    學而不思則罔,思而不學則殆。
    To study and not think is a waste. To think and not study is dangerous.

    Peace Bro.

    ReplyDelete
  40. dear anon 23:33

    since when we force kah weng accept da hudud ? we just share our opinion too. if he dint SEE the benefit the who will SHOW the benefit ? problem ?

    ReplyDelete
  41. Dear Butthurtted Anon 23:45,

    I didnt say that it wrong to SHOW the benefit of Hudud. What I'm trying to say is try explain in PROPER WAY. Just like Ana Abdullah and some other commentators.

    If we want berdakwah, pls do not use harsh words. If you insist, than I have no Prob because it is the way you are.

    Thank you.

    ReplyDelete
  42. political jokes aside....
    kenapa lah kadang pakcik2 & makcik2 buat adverd mesti guna suara monotone ...kamon lah

    ReplyDelete
  43. diam lah kau cina. makan babi banyak sgt. btw Im not Muslim.

    ReplyDelete
  44. tunag obe keling ling ling~~

    ReplyDelete
  45. same je sume...cube kalau ko letak diri ko jd menteri...pastu dapat projek RM ratus juta, kalau ko xamik, ko akan bg family ko, kalau diorng xnk ko akan bg sedara ko, kalau diorng xnk ko akan bg member ko, kalau diorng xnk ko akan cari orng lain yang boleh bg komisyen yg bnyk kt ko...xde sape kt sini yg boleh jamin bile PKR berkuasa, rasuah akan terhenti...dan pandangan aku ianya akan menjd lebih teruk lg utk ko, untuk anak ko, cucu-cicit ko...ingt la, kita hanya tingl kuasa...Malaysian Politician mcm hampeh...

    ReplyDelete
  46. Anon 5:47

    Wei... Kita hanya tinggal kuasa? - sapa yg ada kuasa ni ?UMNO sekarang dah tak bela melayu dah. Dia hanya bela kaum kerabat dia ja dengan duit juta. Melayu lain dibiarkan merempat & dizalim. Tu kat Kelantan & Terengganu yang majority melayu tu, sapa yang dok findas mereka?

    Hanya tinggal kuasa konon. Ini satu lagi slogan perkauman UMNO yang DI brainwash melalui Biro Tata Negara.

    Bangkit la wei, Jom Ubah. Kau dok takut kalau ubah jadi lagi teruk tapi sekarang ni confirm teruk bawah UMNO . Ubahlah & undilah untuk Ubah. Kalau nanti tengok perlu Ubah lagi, no problem undi Dan Ubah lah. Ada faham?

    ReplyDelete
  47. Aku tak kisah kalau agama lain tak percaya hudud ke. tak suka ke. tak kisah lah aku. Tapi kalau islam sendiri berlagak poyo dengan Allah.. Apatah lagi dengan manusia sesama kita..

    ReplyDelete
  48. @ Anon 9 January 2012 19:48

    sukati je ckp camtu.. skrg berani la ckp, nnt dpn Allah berani? sebesar zarah pun akan dihisab..

    ReplyDelete
  49. UMNO & BN selamanya..

    ReplyDelete
  50. @ Anon 6:51

    cina boleh bela nasib ko, dia pijak ko lg ade...
    biar aku bg tau ko satu mende..

    cina pegang ekonomi Malaysia: 42%
    bumiputra: 19%

    diorng dh nk dekat separuh pegang ekonomi Malaysia, pastu diorng lg nk hapuskan hak keistimewaan bumiputra...diorng tamak!!! ko xsedar ke? rasuah akan lg kuat berluasa!!! tgk negara jiran la apa jadi...depa nk amik kisah pasal org melayu...

    ReplyDelete
  51. Bersihkan macam mana? Semua parti ada najis tersendiri. Semua main kroni-kroni dan politik wang. PAS ada PBMK dengan Arip Fahmi. DAP ada Nganga Kok Meng dengan syarikat baju bini dia. PKR ada Azmin ali dgn Khalid Ibrahim yg memang santoloyo rampas tanah. BN...ha, paham-paham jelah.

    Mencuci najis dengan air longkang mana bersih. Tambah kotoq ada laa

    ReplyDelete
  52. PAS dah epic fail tak jadi nak buat hudud sebab DAP ada. DAP epic fail sebab benci Islam dengan Melayu. Dua2 tak relevan. PKR pulak dah takde reason to exist sebab Anwar terbukti tak bersalah. Cuma, tanpa PKR, PAS dan DAP akan bergaduh pasal 'hudud'

    Sampai kiamat pon hudud takkan tertegak kalau DAP pegang leher PAS dan PAS pulak blame UMNO atas kelemahan sendiri. PKR yang ada melayu ramai, kenapa tak sokong PAS dalam hudud? Pemimpin jer islam

    ReplyDelete
  53. Anon, 10 January 2012 09:25
    Maknanya walaupun BN bukan yg terbaik utk Malaysia, tapi jauh lebih baik dari Pakatan RAkyat.. yeahaaa... win!!

    ReplyDelete
  54. @anon 9:31

    the fuckest comment ever..mak bapak ko keje besarkan ko..zaman najib bersusah2 byr tax yg xmsuk akal kat kroni najib..sedar la weeii...loserr!!

    ReplyDelete
  55. @kah weng

    go n get holy quran n study the meanings..there's always reason for all that..may Allah open ur heart n guide u..

    ReplyDelete
  56. aik?dari iklan terus sampai politik?niceeee....

    btw, pada non Muslim yang xnak Hudud diimplemen kat Malaysia, aku paham la jugak. sebab diorang dulu kat sekolah amik Pendidikan Moral, bukan amik Pendidikan Islam.

    yang aku x paham, ada plak ngaku Muslim, lepas tu x percaya hudud.kesian la ustaz/ustazah yang ngajar ko, parents yang hantar ko g sekolah dulu.

    Arab bukan semua Muslim.and diorang dari zaman Jahilliyah lagi dah memang x bagi kebebasan kepada wanita. Lepas Islam, baru darjat wanita diangkat.

    apa yang korang tgk kat Arab tu, tindasan apa semua tu 60% agama, 40% bangsa...

    sama macam kita gak...xde 100% agama pun...

    ReplyDelete
  57. last video pon dah namenyer DAPMALAYSIA.COM, sah sah ler mmg video propaganda DAP, da macam sejarah berulang masa kes perang dunia kedua dimana JEPUN menggunakan propaganda Selamatkan ASIA!! tapi jepun gak jak menjajah negara kita nie ha... x seserik lagi ker oooiiiii!!!

    ReplyDelete
  58. Aku ragu-ragu kemampuan Anwar Berahim ni utk mengetuai ekstremis PAS dan DAP ni kalau dia berjaya jadi PM esok.

    ReplyDelete
  59. @ Anon, 10 January 2012 09:15

    Bro, sebab pemikiran paranoia macam ni la Melayu jadi bodoh. Semua nak harap orang lain bela nasib ko. Habis tu ko buat apa? Hidup asyik nak harap "bantuan" dan "pembelaan" je sampai bila ko nak maju? Cina pegang ekonomi Malaysia TANPA BANTUAN pun. Melayu ada DEB pun sampai kesudah tak boleh maju. Lepas tu salahkan kerajaan cakap korup la, penyelewengan la, kroni la...ko tengok tamadun-tamadun hebat dalam dunia ni, zaman Khalifah dulu pun ada orang korup & main kroni, tapi maju jugak sebab RAKYAT sendiri ada drive nak maju. Orang kita buat apa? Asyik complain, salahkan yahudi, dengki khianat. Last-last guna agama sebagai crutch. Baguslah tu.

    Sorry kalau tl;dr.

    ReplyDelete
  60. im an anonymous.. and i just want to say big fuck fat to obe.. obe.. are u johorian? one again fuck.. yes..im an anonymous.. problem?

    ReplyDelete
  61. Korang kata BN bagi projek kat kroni sendiri.
    OF COURSE lah?
    Projek Umno bagi kat kroni Umno,
    Projek MCA bagi kat kroni MCA,
    Projek MIC bagi kat MIC.

    Sama gak macam PKR.
    Projek PKR bagi kat kroni PKR,
    Projek DAP bagi kat kroni DAP,
    Projek PAS bagi kat PAS.

    Ramai kata BN ambil rasuh...

    Tapi siapa pulak orang yang bagi rasuah?Korang jugak yang nak pegang projek berterusan so kenalah bagi "rasuah" yang berterusan. Kalau tak projek akan jatuh ketangan orang lain.

    Berubah???

    Manusia takkan berubah selagi kita sendiri yang merubah diri kita. Tapi bila berhadapan dengan duit semua orang lupa daratan.

    Bayangkan : Aku bagi kau RM 1juta kalau kau bagi aku tender projek sekian2 yag bernilai 10 juta.Kau NAK atau TAK?

    Sekian my opinion about politikus.

    ReplyDelete
  62. sueme butthurt ... hahahahaha, lacau ...

    ReplyDelete
  63. hei meleis. pegi tengok Singapore, mcmana keadaan Melayu diorg kat sana. pegi tengok Palestin, mcmana kehidupan orang Islam kat sana. kesian, masih ada yang buta & buat2 buta. ubah apebenda ubah? kenapa kalau BN masih pegang korang smua mati tak makan? so far gaji aku tiap2 bulan masuk, xde plak aku mati tak makan? kaw tengok Penang mcmana kehidupan org Melayu kat sana? sampai Azan pun kena slow, DAP pegang dapat basmi kemiskinan ke? PAS pegang Kelantan, kaw tengok berapa ramai orang Kelantan keluar dari negeri diorg? kerja kat negeri orang lain tu semua? bukak mata la wei. aku tak kata BN tu bersih, tapi sekurang2nya dari aku bukak mata sampai skrg aku hidup, Malaysia aman sampai la zaman anwar berahim yang korang banggakan tu buat reformasi. sampai la HINDRAF merusuh. sampai Bangsa lain merendah2kan Ketuanan Melayu. aku tak racist, tapi kalau bangsa aku direndahkan, Agama aku diperkotak-katik, takkan aku nak kena dok diam lagi? bukak mata la Melayu. lain la kalau kaw dilahirkan sebagai seorang meleis, tapi agama lain. macam ayah pin tu. mmg die tak pk la bangsa dia.

    ReplyDelete
  64. lolol funny. silalah bersih. mmg kasi bersih abis kalau bg pd pakatan. tgk je mcm yg da jd dkt negeri penang n kedah hasil nk tgk perubahan. perubahan la sgt kan. lampu jalan byk ditutup lg ada la. kawasan rumah kampung melayu kne bersih ada la.. apakah?

    ReplyDelete
  65. http://www.youtube.com/watch?v=ZJlbJwhm0dA enjoy tgk video muslimat ni..the truth of them!!!!

    ReplyDelete
  66. Aku sebagai rakyat kelantan berbangga dengan kualiti air yang dibekalkan oleh kerajaan pas selama ini.. aku akan terus sokong pas walaupun terpaksa minum air telaga.. sebab aku penyokong tegar pas hingga ke mati.. moga pas tetap seperti ini menegakkan negara islam..

    ReplyDelete
  67. @ Anon 10 January 2012 16:35

    Baguslah kalau kau fikir camtu. Nanti esok kalau betul2 lu minum air telaga yang salah tetap kerajaan kan? Konspirasi kapir harbi yang penyebab lu minum air telaga kan? Tapi PAS takkan salah sebab PAS maksum. Tak pun lu cakap itu semua "ujian dari Allah" sebab pada pendapat lu...lagi teruk lu rasa kena tindas, lagi authentic "perjuangan" lu kan? Janji ada label "Islam" je lu terus la sembah dan ikut tanpa soal. Bagus!

    Sampai bila la korang ni nak kena lembu dengan orang lain weih?

    ReplyDelete
  68. @ Anon 10 January 2012 16:35

    aku dulu sokong PAS. tp sejak aku tgk diorng mcm dh terpesong dlm menegakkan agama islam, baik aku sokong BN, sbb menegakkan bangsa. sebab dh xde parti yg menegakkan islam. kalau PAS nk menegakkan islam, diorng xkan join pembangkang yg mmg sah2 xnk undang2 islam dlm negara ni...

    ReplyDelete
  69. buat apa kita gaduh2?/bukan anwar atau najib atau obe yg tentukan syurga neraka kita..

    ReplyDelete
  70. obe..a fuckin person yg melaga2 kan orang

    ReplyDelete
  71. bagi aku hudud itu senang bg org org beriman, coz : rukun iman kan ader 6 and salah satunya percaya pada kitab termasuk quran..so bagi yang x mempercayai hudud adalah undang2 yg terbaik bagi manusia..dia jugak x percayakan quran..persoalannya, org yg x membenarkan hudud ni, x terbatal ke iman diorang?

    ReplyDelete
  72. pehh.....ye lah ye lah aku bersyukur

    ReplyDelete
  73. Hudud undang2 terakhir yg perlu dilaksanakan. Yang pertama, kena tingkatkan ilmu pengetahuan, naikkan taraf hidup, lengkapkan segala kemudahan, bantu golongan yg susah. Semua ni kerajaan tgh jalankan. kalau semua tu dah ok, barulah hudud boleh dilaksanakan, sebab dah takda sebab lagi untuk membuat maksiat & kemungkaran.. Jgn tumpu kepada hukuman hudud tu je, atasi dulu punca2.. Zaman rasulullah pun dibuat secara berperingkat, bukan terus nak laksana hudud seperti yg dilaung2kan pas kelantan (pas negeri lain takda pun sebut nak laksana hudud kat negeri masing2 ye..). Air bersih pun payah nak bekalkan, nak laksana hudud..???!! adoi.. keja suka nak hukum orang je kepala hotak pas kelantan ni..

    ReplyDelete
  74. butuh ko obe. babi ko.

    ReplyDelete
  75. lol, this one for sure for opposition right.. i'm on behind DSAI, so i'm support this advert.. it was awesome.. :)

    ReplyDelete
  76. kenape sume mesti nak gado2 pasal politik ? just berSYUKUR dgn what we achieve until this day dah la .. ape korg ingat rahsuah akan hilang kalo parti lain memerintah? bg la bnyk mane hujah sekalipon .. zero jawapan die .. bg org yg bebas politik aku bole nampak baik buruk politik sakng .. BN dah berpengalaman .. PENGALAMAN 2 yg penting sbnrnye dlm mentadbir negare .. ape korg ingat kalo tukar pemerintah negaru jd lebih baik tibe2 xmakan mase? pikirkan lah .. aku xnak negare kesayangan aku jd hancur .. bg korg yg xrase mmg sng je cakap .. aku ni menetap kat tgganu aku taw la .. beza sebelom kerejaan tadbir masalah sampah pon xleh settle sebb ape? sbb xde pengalaman .. korg nak harapkan org camni tadbir ngre? baru bg yg kecil dah xmampu nak bg satu negare .. wowowowow ape2 pon bukak minda la rakyat malaysia .. aku bebas politik harap maklum .,.. aku xsokong mane2 sori .. assalamualaikum

    ReplyDelete
  77. Saje je letak orang melayu jadi perempuan tu. Yelah nk sokongan melayu.

    ReplyDelete
  78. bukan nak sokongan meleis la. klip bodoh ni membodohkan meleis. pesal x pakai org india @ cina? fikirkan ..

    ReplyDelete
  79. entah pahapa entah...dua2 same jek kotor...kalo x xkn la same2 melaga..gila darjat..gila kuasa...gila harta...ahahaha..bongok jek iklan ni..mlysia xkan aman n maju la kalo msing2 nk brtelaga..

    ReplyDelete
  80. jika mahukan kebersihan maksimun, pakaian hendaklah dimasukkan dari belakang. pasti wow!

    ReplyDelete
  81. yeah.. btol tu kate dak despatch..
    hang nih suma nak gado ja..
    baek2 x bole kaa..?

    ReplyDelete
  82. sedih,,tgk mak cik ni tak tutup aurat dan buat iklan yang macam nih... :(

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails