Wednesday, 18 January 2012

Serius Cool - Sistem Pengurusan Wayar Untuk Gadget Geeks (6 Gambar)


Mari selesaikan masalah kabel!

Aku ada banyak gadget. Setiap satunya datang dengan penyamnbung dan pengecasnya tersendiri. Selalunya meja jadi semak dengan kabel sampau naik rage. Jadi bila ada Quirky Cordies seperti dibawah diharap dapat selesaikan masalah kabel berselirat atas meja, Harga sebuah USD 14.90





Lapooran asal Amazon

33 comments:

  1. barca menang malm ni18 January 2012 at 15:10

    aq first lak...pada2 la...hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko guna turbo ke siakkkkk..

      Delete
  2. kiwak cepat gila!

    ReplyDelete
  3. Siapa yg komen kt bawah komen aku ni dia memang anak harom....

    ReplyDelete
  4. Salam sejahtera salam 1 malaysia.. anatara kandungan berita hari ini
    • MB jawab isu gugurkan Hasan Ali
    • Papagomo & Parpukari disama 10 juta
    • Raya cina jatuh pada hari Isnin
    • Harga gula dan ubi kentang dijamin kekal
    • Guru terlatih akan dihantar ke Sabah & Sarawak

    ReplyDelete
  5. ya tu dia kat atas aku ni! kahkahkah

    ReplyDelete
  6. sape2x boleh jawab, kenapa java updater aku asik blinking ..walaupun dah update?

    ReplyDelete
    Replies
    1. try delete folder system32 dalam c:/Windows

      Delete
    2. timasih .. nanti wa cuba

      Delete
    3. kalau tak boleh coba ko masuk laman web ni - http://www.kenapakobodohsangat.com.my

      Delete
    4. tutup pc monitor..settle..x blink2 dh..

      Delete
    5. hahahahah....

      Delete
  7. Meehh, this is cheaper http://www.hardwaresphere.com/wp-content/uploads/2010/03/binder-clip-as-your-simple-cable-organizer.jpg

    ReplyDelete
  8. aku nak beli 8..nak buat tempat letak pinggan...

    ReplyDelete
  9. semua nak gadget apple. cis

    inb4 ada aku kesah

    ReplyDelete
    Replies
    1. awek ko bekas awek aku kisah..

      Delete
  10. Fuuhh.. nk kena beli satu nie

    ReplyDelete
  11. bila benda ni sampai ke china, dia akan jadi RM5.00. masa tu baru aku beli.

    ReplyDelete
    Replies
    1. nk murah ikat pkai getah

      Delete
  12. 4 wayar je? Tak cukup weyh!

    ReplyDelete
  13. oi bodoh. aku pn nk coment

    ReplyDelete
  14. karim nonok.. mana awak.. saya rindukan karim nonok... please come suck me.. karim nonok

    btw OBE MOK BUNCIT

    ReplyDelete
  15. kawan-kawan, mari kita belajar abc.

    a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z~~~~~~~~~~~~~~

    ReplyDelete
  16. fuck karim nonok and obeshitties!

    ReplyDelete
  17. 17 daripada 30 komentar adalah dari anon..ramai kecut telor rpenya kt sini..

    ReplyDelete
  18. ada gak org nk jeles dgn product Apple ni..
    alahai

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails