Wednesday, 25 January 2012

Serius Sadis - Iklan Gong Xi Fa Cai Dari BERNAS


Woah!

Sorry tak tengok TV dan baru terserempak dengan iklan ini di Youtube. Sila #ManlyTears



41 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Alah,orang sebelah aku nie potong bawang....#ManlyTears

    ReplyDelete
  3. mak, janganlah p0tong bawang sebelah abang ni.... T_T

    ReplyDelete
  4. shoot, tersentuh jiwa dan raga. serius!!

    ReplyDelete
  5. Sedih-gembira... Wabak Anon dah berenti...

    ReplyDelete
  6. meleleh air mata masa mula2 tgk iklan ni =(

    ReplyDelete
  7. okey.air mata jatuh jugak :'(

    ReplyDelete
  8. setitik2 meleleh jugak nih......

    ReplyDelete
  9. sedih siot iklan ni, kalau bukan sebab blog ni, aku tak tau pun kewujudan iklan tu.

    btw, mcm takde je orang cina kerja construction kat m'sia. atau lebih tepat, mcm takde je lagi orang m'sia kerja construction kat m'sia.

    ReplyDelete
  10. dem. mata aku masuk habuk.. :(

    ReplyDelete
  11. Adoi! Terus teringat kat ayah....

    ReplyDelete
  12. bnyk betul habuk kat sini..uhuks

    ReplyDelete
  13. kesempitan wang? masih tercari-cari side income? let me share with u guys.
    juz click on the link : http://tinyurl.com/6mfpm3n

    rezeki ada di mana-mana. semoga berjaya!

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan nafikan hak orang lain untuk berjaya - MLMtards

      fak la, nk scam org je tau~ puiiiiiii!

      Delete
  14. pengajaran kepada kita semua....jadilah manusia berguna..

    ReplyDelete
  15. bagus iklan nie... miss my dad.....

    ReplyDelete
  16. semua part aku okay
    tang tunjuk ayah ajar anak dia tatih masa kecik gila buay aku nangis

    ReplyDelete
  17. finally ada balik iklan yang berkualiti kt tv malaysia...

    ReplyDelete
  18. syial ninja tabur pasir kat mate....

    ReplyDelete
  19. kasih ibu dan bapa di bawa ke ahkir hayat.. hmmmmpppp tahan tahan jangan nangis... T_T

    lawati blog saya

    ReplyDelete
  20. Eh, mana dak dak anon tak muncul? Menangis smpi takleh post comment ke? Sob sob sob!!

    ReplyDelete
  21. ahhh . jiran baling bawang kat mata aku . syabas beras nasional

    ReplyDelete
  22. Hehe...memula tgk iklan ni tacing la jugak...dah baca komen2 ni terus hilang segala tacing2 tadi....

    ReplyDelete
  23. aaaa. sedihnyaaaaaaaa.
    tak pasal nangis ni.

    ReplyDelete
  24. obe, try la post iklan BERNAS on "Bowls For Humanity" campaign.hehehe...

    ReplyDelete
  25. festaim tgk iklan ni kat tv, terus carik kat youtube tp masa tu takde lagi kot. sbelum ni iklan2 petronas yg duk bg mesej n menyentuh jiwa. tp taun ni, iklan bernas ni lah yg awesome gila. pergh menusuk kalbu!

    ReplyDelete
  26. yess..i am agree this is the best of CNY adverts for this year..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails