Wednesday, 25 January 2012

Serius Fakta - Fakta Yang Menakutkan Mengenai Hospital


Adakah Hospital kita selamat?






Laporan asal Visually

21 comments:

  1. fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!

    ReplyDelete
  2. aduss, pas kena hack ni lain macam je feel nak bace blogserius.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama gak bhai.. aku rasa lain gak sekarang nie..

      Delete
  3. seyes!takotss..menjadi mangsa kesilapan org.huhu

    ReplyDelete
  4. ni saper yg post?...hoohohoho...biasa ada ayat2 skit..

    ReplyDelete
  5. bese la, bayar mhl tapi still risiko tggi..

    http://engineering-joke.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Menakutkan. Kalau pergi hsptl tu, baik kalau pakai mask dan lumur tangan dgn sabun yg disediakan. Tombol pintu pun mcm2 penyakit dari tangan org lain..
    http://www.mdprima.com.my

    ReplyDelete
  7. no f***ing neckties! dah la panas. kene pakai white coat lg. blergh. dan sbb tu kat Malaysia buat shift system untuk HO. aku harap xde yg bising2 lg pasni

    ReplyDelete
  8. Yah true indeed...as a doctor,working 24hours straight or more,really2 tired....n clueless

    ReplyDelete
  9. demmm..obe is really serius now..no more fun..dem u hackers

    ReplyDelete
  10. Nih ape kes byk medical errors. Gile. We need more Dr House!

    ReplyDelete
  11. SMPI - Saya membaca posting ini

    ReplyDelete
  12. tapi aku ade baca, malaysian healthcare is considered better than americans? really?

    ReplyDelete
  13. ngeri doh...patut org tue xske g spital...

    ReplyDelete
  14. tu hospital kt us... tak sama ngan kt malaysia...

    ReplyDelete
  15. Perghh.. ada nama aku dowhhh...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails