Thursday, 26 January 2012

Serius LOL - Komik Ayam dan Babi Paling Win Minggu Ini


BAHAHAHAAHAHAHAHHAAH


Shit son. Are you guys reading AYAMDANBABI yet? Funniest Malaysian web comic EVER!





Laporan asal AYAMDANBABI

33 comments:

  1. huhu~ terasa ke x sape yg minum?

    ReplyDelete
  2. iklan dari serbanista ke ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak iklan khas dari pope di vatican city untuk kao..

      Delete
  3. obe, anymore flakes for the FIRST? lululzzz

    ReplyDelete
  4. content ADB memang terbaik. Kualiti karikatur tolak tepi...hahaha

    ReplyDelete
  5. hahahaha...serius bodoh tahap setan sape yg minum...

    ReplyDelete
  6. blog ayam dan babi my ass!

    ReplyDelete
  7. sebelum tanya sape yg minum... cuba tanya sape lembaga pengarah arak kat malaysia....

    ReplyDelete
    Replies
    1. bapak lu la sapa lagi tu pon nak sembang

      Delete
    2. tu pasal bapa aku kaya... bukan mcm bapa hang... harap Bantuan Rakyat 1Malaysia.... hahaha...

      budak melayu... nama mat salleh... mesti nama awal pakai "mohd"... tu pasal tak maju... hahahaha...

      troll ur face...

      Delete
  8. SMPI - Saya membaca posting ini

    ReplyDelete
  9. Come and join us at NEF-Awani ICT Fair 2012 at PWTC, Kuala Lumpur,
    Malaysia on 10-11 February 2012. It's largest ICT Fair & Business in
    Malaysia. Co-organised by NEF and Astro Awani.

    For more information, please visit our website at www.nef.org.my. See
    you there!

    ReplyDelete
  10. amputsaya : nape ko ckp iklan ni dr serbanista? care penyampaian ni full of sarcasm, something yg non-serbanista (n cool) slalu wat.

    ReplyDelete
  11. terbaik..

    http://engineering-joke.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. HAHAHAHAHA macam babi dan ayam!

    ReplyDelete
  13. Lol. Kualiti lukisan kartun nmpk teruk, tpi jln crita dia bongok. Hahaha

    Follow this blog too guys,blogyangbetul.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. kesempitan wang? masih tercari-cari side income? let me share with u guys.
    juz click on the link : http://tinyurl.com/6mfpm3n

    rezeki ada di mana-mana. semoga berjaya!

    ReplyDelete
  15. kualiti lukisan = brilliant (tak termasuk aesthetic value la)

    ReplyDelete
  16. damn~ guinness stout, baik untuk anda, baik untuk anda~

    ReplyDelete
  17. Pergh kencing syaitan

    http://onlinetijarah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  18. ni namenye kenekan dua2 sekali, org yg minum arak dan org yg mengatakan arak tu kencing syaitan, seriously dia tangkap syaitan dan kencing dlm botol tu, baru aku tau, jk

    ReplyDelete
  19. konsep lukisan minimalis yg sangat WINRAR!

    ReplyDelete
  20. aku ade gak singgah website tu dulu .. sume cerita ntah hape hape je .. lawak spontan! :)
    jana wang tanpa modal sesen pun! serius panas global bisnes!

    ReplyDelete
  21. AraJan 25, 2012 11:19 PM...saya tak bermaksud menyinggung mana2 pihak.

    ReplyDelete
  22. AraJan 25, 2012 11:19 PM...saya tak bermaksud menyinggung mana2 pihak.

    ReplyDelete
  23. org yg wat komik ni pun minum gak....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails