Wednesday, 11 January 2012

Serius LOL - Fotoshop by Adobe : Parodi Industri Kecantikan


+1 WIN

14 comments:

  1. yes, xbuto lg. skrg aku 1st

    ReplyDelete
  2. 2nd? hohoho...

    ReplyDelete
  3. 1th

    2st

    3nd

    comment!

    *problem?*
    *ba dum tss*

    ReplyDelete
  4. @0.43 biar betik! jauh giler beza~

    ReplyDelete
  5. nice~~

    adobe sangat diperlukan untuk artis yg banyak kekurangan, aku bet menyusahkan editor~muka, bentuk mata, kaki, tangan, line badan,lips, eyes, butt

    tapi model, most of the time kene ikut standart, barular victoria secret boleh buat live~ pengedit likes this~cameraman love this..takyah nak kasik ilusi sangat, da memang ada natural beauty~

    ReplyDelete
  6. cara sebut Adobe memang A-DO-BE ke?
    selama ni aku sebut A-DOPT..
    -_-'

    ReplyDelete
  7. yup... memang sebutan dia A-DO-BE

    ReplyDelete
  8. ADOBE - A Duche OBE

    ReplyDelete
  9. Dalam parodi ni sebutannya A-do-bay. IRL, it's A-do-bee. Now you know!

    ReplyDelete
  10. memang A-DOR-BEY...
    tak tau ke peranan 'comma' atas huruf 'E' tu.???

    ReplyDelete
  11. "even adjust your race" XD

    ReplyDelete
  12. maybe she is born with it...
    >nah..im pretty sure it's photoshoped..< nice..

    ReplyDelete
  13. uishh..model tu lindsay yg victoria secret tu rasa nyer..mantappp!

    ReplyDelete
  14. Muke yg hodoh giler pun boleh jdi cntik, hebat!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails