Sunday, 15 January 2012

Serius - Berkenaan Ruangan Komen Versi Baru


Hello

Ruangan komen Blogserius diubah beberapa hari lalu bagi membenarkan threaded post. Ini bermakna senanglah ANON1 nak komen kepada ANON2 . Nampak siapa komen kepada siapa tanpa perlu buat "@Anon 12:20 PM - Jangan jadi obe asslicker ok" lagi. Tujuannya memudahkan comment wars dan siapa yang benci orang post "Pertamaxxx" boleh maki terus komen itu dengan menekan butan REPLY pada bawah komen tersebut

Sistem ini masih didalam proses pecubaan dan feedback daripada anda amat dihargai. Sila bagi komen. So far ramai yang suka style macam ini dari style lama. Tapi I do get people raging pasal nak balik sistem lama.I want to hear from you. Thanks


177 comments:

  1. Replies
    1. fapp u toooo arseholezzzz

      Delete
    2. fap bapak ko. ini obefat sebenarnye, die tak kasik org tulis 1xt die menyamar jadi anon. macam babi

      Delete
    3. Anon Inzal bangang lapar tempat pertama.. BAHAHAHAHA!

      Delete
    4. szagbdsfbgdsbd

      Delete
    5. siapa yang tulis first 1st ni semua masuk NERAKA dohh

      Delete
  2. obe bodoh konek

    ReplyDelete
  3. Asal natang reply ni tak brfungsi pd google chrome??

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la pasal. memang tak jadi la kat chrome nih. firefox gak steady

      Delete
  4. 7th seyh!!! engko hado?

    ReplyDelete
  5. ok gak kdg2 ade gak aku terpost guna anon ntah ler asik kene login jer maleh aku nok taip2 password.. dengki aku org ade gambo aku xde. bulsit

    ReplyDelete
    Replies
    1. letak la gambar bangang!!!

      Delete
    2. bodo lahanat pukima,buang masa je buat benda tu,jadi anon lagi best,like a ninja

      Delete
  6. bodoh babi punya orang

    ReplyDelete
  7. obe ko nyer reply button xle pakai la kat chroome.. racist siot hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Safari @Ipad tested ok.

      Delete
    2. Ipad win yeay!!

      Delete
  8. @laguna Aah... gugel kerome takle ripelai

    ReplyDelete
  9. Saya nak opsyen sembunyikan komen yg poyo dan konon rasa bagus kat sini .. sila ambil tindakan

    ReplyDelete
  10. system nih best.senang nk komen. tp x berape best sbb ruangan komen nih da x pop-out mcm dulu.. anyway, xpayah tukarla.. da ok dah ni..tapi kalau boleh buat dia pop-out, lagi better kot..

    ReplyDelete
    Replies
    1. lancau ko waniey! pegi kongkek dengan laki ko sane.

      Yang Benar,
      Obefat

      Delete
    2. nk isap tetek ko waniey.

      Delete
    3. pukiharam betoi . aku nak save gambar kau buat fap dalam jamban waniey khindzirzuan

      Delete
    4. wanie mana ada lancau,dia pompuan la bengap anon,dia ada lobong pantat je,jgn buli pompuan k korang semua,aku tak suka..penindasan terhadap kaum wanita haruslah dibanteras,kan wanie syg.ala cyg abg musyuk2..bagi abg korek sekali..

      Delete
    5. lol.... love this

      Delete
    6. Obe, you're to be blame for this kind of madness.

      See you in hell

      Delete
    7. babi ko waniey
      sama mcm obe gemuk tu
      g mampus la ko

      Delete
    8. hahaha ... comment2 camni ... hiburn untuk semua

      Delete
    9. waniey tu anak luar nikah

      Delete
    10. waniey bodo ni mesti keje gomen. bodo gila. ade ke soh popout? wei, ni bukan zaman 90 an ko nak popout2 ni bodo. sengal. this is way much better. ko pegi jahanamla wani.

      Delete
  11. threaded comments are welcomed tp setiap kali bukak post dia terus turun ke comment box automatically. jadi nak kena scroll balik naik atas baca post dari awal.. kalau ada gambar ianya menjadi anticlimax... (browser FF)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup, yang lain ok tp kena scroll naik atas dlu kalo nak baca. Aku bukan gila 'first' ke, '2nd' ker, '99999' ker. Tolong fixkan. Bende alah nie buat aku bengang akhir2 nie

      Delete
    2. saya juga setuju

      Delete
    3. setuju siak!!!

      Delete
    4. babi.aku setuju.fap fap fap

      Delete
  12. Obefat bangang shitfuck asshole babi butoh bangsat jilat bontot anwar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko tu babi haramjadah

      Delete
    2. angpa dua la babi...
      senang nak panggang bagi ah hock sana...
      phuuuuihhhh!!!!

      Delete
    3. yeah2 makan babi!

      Delete
    4. mak korang anjing

      Delete
  13. obe babi pundek

    ReplyDelete
  14. update pliss obemangkaq..agenda freemason mesti diteruskan

    ReplyDelete
  15. Obe, ganti la post as anonymous nie ngan Profile FB, bleh la nampak faggot mana yang komen cam sial nie... wat jugak LIKE ngan DISLIKE

    ReplyDelete
    Replies
    1. LIKE .. kasi anon2 yg konon bangsat sangat tu sembelit kat jamban

      Delete
  16. google chrome xleh nak reply komen laaaaaaaaaaaa

    yg ni memang cun, kalau boleh reply guna chrome..xyah buat pop out pun da ok..sebab selalunya post ko mesti ada KLIK DISINI UNTUK BERITA PENUH

    ReplyDelete
    Replies
    1. pop out kepala bapak ko anjeng sial xyah menyalak kuat sgt pukimak

      Delete
    2. hanjing kau!!

      Delete
    3. jihgjiugbiuhjgb

      Delete
  17. kalau ada button "like" n "dislike" pun bagus..bley trus hide comment sesapa yg xbkualiti tu hehe~

    ReplyDelete
  18. REFORMASI!! Ini menunjukkan idea yg dibawa oleh barisan pembangkang telah meresap kedlm blogger barua ini.. Mana panglima-panglima puih? Takkan tak ambil tindakan?

    ReplyDelete
  19. obe pastu jgn kasik anon2 pundek ni komen lg...xde open2 dah.yg ade blog or profile je leh.padan muke ..eh aku pon anon gak!..kah3..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahhahaha bodoh pny anon..eh aku pun anon jgk!!hahahahaha

      Delete
  20. ni semua agenda yahudi...jgn terpedaya..iluminiti tersebar di mana-mana...hahahahahahahaha

    ReplyDelete
  21. ini semua rancangan terbesar setan..dasar illuminati berteraskn jangka lukis..tahi!!

    ReplyDelete
  22. THANKS OBE..I LOVE THIS.

    ReplyDelete
  23. cm best je...tp xbest bile org 2 anonymous..kah3.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kah3 atok kau la babi

      Delete
    2. anjing sembelit

      Delete
  24. pundek la lu.

    ReplyDelete
  25. Camni la baru bett

    ReplyDelete
  26. obe nyamar jd anon.....gile mangkuk

    ReplyDelete
  27. ok jer cmni. klu ada button like/dislike lagi bagus. bagi betis nak peha. amboi2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. helo. nak berkenal boleh?

      Delete
    2. nak betis you. muah . send your betis di obefiend@gmail.com

      Delete
    3. nak peha you. xoxo

      Delete
    4. aku x nak betis or paha...aku nk sluruh tubuhnyer

      Delete
    5. aku pun nak jugakxxxx.. miss you..

      Delete
  28. Tujuannya menaikkan lagi pagehits BS supaya dapat mengalahkan papagomo.ini semua konspirasi.hahaha.

    ReplyDelete
  29. obefat itu babi dan babi itu obefat...
    itulah kenyataannya...

    macam bangang hangpa nih!!!

    ReplyDelete
  30. buat la skali button Like n Dislike kat komen org...so kite bleh tau bpe org yg akan like ble org komen mcm

    "@Anon 12:20 PM - Jangan jadi obe asslicker ok"

    ..bleh mndatangkan kpuasan ati...haha

    ReplyDelete
  31. kesian c oby...y u anon hate him???ahahaha I LOVE u OBey

    ReplyDelete
  32. PROJECT SERIUS GENIUS LARR SANGAT DARI OBE...

    Next time Cik Anon Konon
    boleh memaki sesame sendiri...

    biar makin meleret... TARGET 1Bilion PageView...
    hahahaha...


    Cik Anon Konon obe asslicker...
    hakkk puii...
    pengecut adelah...
    tulis name pun takut...



    hmmm...
    keep it ups...
    terbaeeekkk brooo...

    ReplyDelete
  33. takyahlah buat comment reply functions ni.

    Makin ramai pulak babi paling bodoh dalam pertandingan babi paling bodoh dalam dunia kat sini.

    n u alredi knew the winner.

    ReplyDelete
  34. Obe buncit makn duit judi!

    ReplyDelete
  35. ok jugak camni...leh tgk peperangan...ahahha... sbb apa tau..kdg2 silap komen kat org lain, org lain terasa... klu camni, nmpk teratur ckit

    ReplyDelete
  36. mintak kembali kan seperti dahulu kala!

    ReplyDelete
  37. kalau disable aje komen anon ni x boleh ke? pastu lg satu bagi pop-out window utk komen..ke sbb ada "reply" ni yg x boleh bagi pop out?

    ReplyDelete
    Replies
    1. diam la babi! nama Zinadine Zaiddin Bukhari!

      Delete
    2. ah! kau la babi!babi punya babi! babi betei!

      Delete
    3. ramainya pukimak kat sini

      owh,obe,lupa gtau,nice la reply komen nie...

      tapi kalau buat pop-up lagi senang kot...

      Delete
  38. i'm using IE9 .. & the comment section didnt appear whenever I clicked "xx komentar serius" or "KLIK UNTUK BERITA PENUH" instead just white page. i haz sad. dont want to use chrome just to comment ere

    ReplyDelete
  39. drama drama...aq suka tgk drama babi2 bergadoh!

    ReplyDelete
  40. obepig kalo ko hapuskan system democracy anon,kami anon2 sekalian berpakat tak nak komen lagi,buang masa buat blog profile,letak gambar semua,kami bukannya ada masa sangat nak berblog dan buat benda loser..kita perjuangkan hak anon,kami nakkan keadilan,kami nakkan hak kami,bangun la anon2 semua kita bersatu ,perjuangkan hak kita.perjuangkan hak melayu anon , jgn bir diri kita dipijak oleh najib obe,together we unite separated we fall,hidup anon...hidup anon..anonhuakbar..

    ReplyDelete
    Replies
    1. babi, aku sokong ko la sial. hahaha.

      Delete
    2. Babi, aku tak setuju. Memandangkan ko dah menjuburi Mr Anonful Bukhari.

      Delete
    3. anonhuakbar apak kau la sial.

      taknak aku join kau anon murtad.

      Delete
  41. knapa la korang nk sngt jd org 1st??.. x phm aku..

    ReplyDelete
  42. Real men dun use anon.... Anon xde telur... Maki2 tapi takut .. kahkahkahkah!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. real men use less gut, more brain. not selling fucking face in public.

      Delete
    2. fak q bitch

      Delete
    3. u sir got that ugly face shame on u,u should be kill before u got time to lay an egg

      Delete
  43. aku lebih suka komen direct dri facebook, baru jantan nak mengomen

    ReplyDelete
  44. best... tapi tak pop out... jadi tak best...

    ReplyDelete
    Replies
    1. eiii hitamnya!manusia ke apa ni :(

      Delete
    2. wei bangla mane si alepridz ni wei? macam pukimak itam siot. anak babi versi hitam ke ni? avatar forever babi alone lah

      Delete
    3. eh bodonya ko ni. ko buatla blog ko byk popout2. bongok. ade gak orang dari zaman 90an terlepas dari portal time machine ke sini.

      Delete
  45. I approve.No more @ shit when replying and scrolling down looking if someone has responded to ur comments

    ReplyDelete
    Replies
    1. diam la babi

      Delete
    2. fitrix babi sial pukimak lancau komen mcm bapak kau tgh komen mak kau pnya pantat..

      Delete
    3. bunuh budak ni sebelum dia bertelur!!!

      Delete
    4. budak fitrix nie mmg celaka..obe asslicker no 1..fitrix equal to SHITBRIX..lame ass..

      Delete
    5. fitrix ni bukan setakat asslicker obefat tapi die ialah seekor babi pukimak level: anjing. bayangkan....

      Delete
    6. dia ni memg babi pun..aku benci toi tgk dia komen sbelum ni..mcm bajet bagus..lancau ang la fuckerix..

      Delete
  46. ak tgk ramai yg benci obe.tp tgk jgk blog die ni.bace jgk.xrse bangang ke?

    ReplyDelete
  47. obepig! obebabi! obebuto! huwa3

    ReplyDelete
  48. we are ninjas!!! huwaaa gi jahanam sama lu fakap obebig

    ReplyDelete
  49. haha,, aku rse mostly anon kat cni org yg sme,, komen nak bg sakit ati owg je,, haha,, anyway,, hidup anon..

    ReplyDelete
  50. mohon kembali pop-out comment. macam ni anon gile berkeliaran. semak kot.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wei bodo, sama jela popout ke tak popout. Ape ke bodo manusia ni.

      Delete
  51. korg ni dok maki2 bajet org xtow la ko sape..
    rugi korg gak.. wat dosa je maki2..
    ape faedah entah? dr dok maki2 cmni bek byk2 selawat..
    lg bagus.. ada gak pahala.. dr dok spam maki2..

    ReplyDelete
  52. babi komen baru ni

    ReplyDelete
  53. yang tak best pasal format baru ni....
    kena skroll semula ke atas setiap kali klik link "read more" tu

    itu aje lah aduan saya

    overall... okay dah ni

    ReplyDelete
  54. lawak sial baca komen anon.. we love anon.. anon la yg paling babi sial skali

    ReplyDelete
  55. Kesian si Waniey tu..

    ReplyDelete
  56. apesal xleh pkai button reply kt chroome??ahh nih sgguh so sial..


    p/s: obe plis amik tindakan

    ReplyDelete
  57. jom serbu fb waniey

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://www.facebook.com/wanieykhirzuan

      Delete
    2. jom kutuk waniey ramai2
      ano2 seranggg

      Delete
    3. mR. Anonful bahry15 January 2012 at 23:49

      gua ghairah shial!!! fapfapfapfapfap

      Delete
    4. wanie cantik, tak macam ko,tak selera anon perv nak layan.

      Delete
    5. ANON SEDUT2 JUBO

      Delete
    6. mak ai dgn facebook sekali ko bagi anon,gila seks,macam mana ko dapat facebook tu wei..walao wa respect sama lu stalker no 1 malaya.haha

      Delete
    7. KO JANGAN EXCITED SGT BOLEH.. MCM BUDAK TADIKA BERAK LAM SELUAR KELUAR TAIK JAGUNG

      Delete
  58. ak lagi suka comment2 si anon dari entry obe... siap bagi fb waniey lagi....

    ReplyDelete
  59. lol fb waniey kah3

    ReplyDelete
  60. melayu adalah baka khinzir yang gagal

    ReplyDelete
  61. bagos la wat camni, sng sket aku nk kutok sape2 yg bekap UMNO lebih,yg bekap maksiat(xsuke org polis aceh tangkap punk), org2 cmni mmg aku nk kutok puki

    ReplyDelete
  62. dah okay ni obe. cuma bila buka blog ni, automatik scroll ke bawah. try fix balik eh. tq~

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeah, lil bit annoy bout that, fix it plz

      Delete
    2. ni lg sekor bodo mcm waniey tu

      Delete
    3. aku rasa otak ko ni jenis tak banyak pikir kot. haih, ramai no org bangang kat sini. Ko pk2 la sendiri kenapa dia buat camtu, bodo.

      Delete
  63. celake.. apsal aku klik reply kat komen tak jadi pape pong? javascript fail

    ReplyDelete
  64. "real men use less gut, more brain?" mana ada brain anon ni.. cuba tgk kt atas tu.. mcm monyet j aku tgk terkinja2.. nk isap tetekla, nk korek la, mcm xprnah jumpa pompuan. mana ada otak mcmtu, telur pun xda.. kahkahkah!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. OBE ASS LICKER... SLURP!!!!!!!!!

      Delete
    2. obepig's ass suckerrrrrrr!!!

      Delete
    3. awat ayat butthurt sangat ni bro? kah kah kah.

      yelah.

      ko sorang je lah ada brain.

      ko sorang je lah yang tak macam monyet.

      ko sorang je lah penah hisap tetek.

      ko sorang je lah penah korek.

      ko sorang je lah penah jumpe perempuan.

      ko sorang je lah ada telur.

      kah kah kah.

      Delete
    4. kau marah, abg? hahahaha

      Delete
  65. aku pening tgk komen box camne.tak cool bro.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku suke je...sbb bleh counter ape ko ckp haha

      Delete
    2. tak cool sebab otak ko jenis otak karat. bodo. sembab.

      Delete
  66. obe tiru beautifulnara lah tu.
    kalau boleh appearkan ip address lagi bagus. senang nak buat report JTRazak.

    ReplyDelete
  67. tak support chrome, still failed, haha

    ReplyDelete
  68. bodo obe babi nak duit je tau..babi ko obe..pundek,pukimak ko.

    ReplyDelete
  69. semua butuh pukimak!

    ReplyDelete
  70. pesal la korang mencarut2 ni...fcuk!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails