Wednesday, 25 January 2012

Serius WTF - Casing Ipad Paling Forever Alone (NSFW)


What is this I cant even..............

Ipad case dengan Fleshlight............. words fail me...................





Laporan asal TvMiller

33 comments:

  1. hahaha... harap2 ipad tu waterproof. haahahha

    ReplyDelete
  2. fuck ...for loser forever alone

    ReplyDelete
  3. Kepada mereka yang beli casing iPad ni
    ingin saya katakan di sini
    di Petaling Street lima puluh ringgit je, boleh dapat sampai pancut.

    Kalau nak up sikit
    Pergi Jalan Imbi atau Jalan Alor belakang BB
    China doll RM150-200, depend pada gred.
    Jepun doll dapat RM300.
    Russian and Eastern Europe doll RM500.

    sekali pancut.
    Tapi kalau rasa2 tak mampu
    lima puluh ringgit pun okay.

    Kalau rasa-rasa tak boleh blah gak
    Pergi je YM
    kang ada minah nak ajak main
    mintak topup.

    Daripada beli casing ni.
    Haih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. pergh giler detail.. macam dah wat laporan jer. huhuhuuhu.

      lawati blog saya

      Delete
    2. hahaha...
      ym ade ke??
      xpenah pun aku dapat...
      forever alone~~~~

      Delete
  4. YEAH,there was an app for it,when u start using this,the ipads' accelerometer will detect movement and the picture will animate(eg. Tits jingling) to make it real.vibrator will make it more pleasurable.the greatest human invention indeed.

    ReplyDelete
  5. Ini sah2 untuk jantan kaki melancap yg suke surf website MetART, MetCN, HegreART, Femjoy, Domai, Twisty, Litu100 ngan Nubiles sbb nak tgk gambar awek telanjang!

    No wonderlah ader casing mengarut cenggini sbb nk senangkan lagi aktiviti merembes jantan2 forever alone ni beb.. hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. premise 1 - jantan kaki melancap tahu website MetART, MetCN, HegreART, Femjoy, Domai, Twisty, Litu100 ngan Nubiles sbb nak tgk gambar awek telanjang!

      premise 2 - Shacklesmith tahu website MetART, MetCN, HegreART, Femjoy, Domai, Twisty, Litu100 ngan Nubiles untuk tgk gambar awek telanjang!

      Kesimpulan - Shacklesmith jantan kaki melancap

      heheheheh opps..you mad?..jangan marah haa gurau jer

      *serius aku tak tau femjoy,domai,twisty etc tu sebelum ni..metart ngan hegreart tu taula

      Delete
    2. lu macam ade pengalaman jee..kah kah kah!. nampak sgt kaki lyn web2 tu semua..kah kah kah!. bagai meludah ke langit ah broooo!. kah kah kah!.

      Delete
  6. Fuuu! Fuuu! Fuuu! That was be bullshit but genius.. LOL

    ReplyDelete
  7. proven ifag guys got no women n forever alone.

    ReplyDelete
  8. hahahaha...terbaik pada peminat blueee....

    ReplyDelete
  9. aloooo...dpd bli ipad pastu + bli casing cam harem ni which is RM2k++, bek la ajak awek lu kawen kat siam. rm1k je, siap pecuma 2 org saksi. leh pakai seumur hidup + leh kemas umh, msk n cuci baju skali. bwahaha

    ReplyDelete
  10. tutup mata tp buka sikit jari hahah siak mcm hampeh mane ko dapat nih obe... mesti kaki edit nih hahaha

    ReplyDelete
  11. guys, visit my blog too...
    blogyangbetul.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. blogyangbetul.blogspot.com..so boring cos no oneself identity..macam style blogserius obe je. *yawn*
    just b yourself dude.

    ReplyDelete
  13. kesempitan wang? masih tercari-cari side income? let me share with u guys.
    juz click on this link : http://tinyurl.com/6mfpm3n

    rezeki ada di mana-mana. semoga berjaya!

    ReplyDelete
  14. pyza Jan 25, 2012 05:08 PM
    kesempitan wang? masih tercari-cari side income? let me share with u guys.
    juz click on this link : http://tinyurl.com/6mfpm3n

    rezeki ada di mana-mana. semoga berjaya!

    rezeki mmg ada dimana2~ yg halalantoyyiban ada, yang penipunai pon ada~

    alhamdulillah, bilangan melayu yang mau kaya cepat tapi pemalas cukup ramai, senang penipu nak buat kerja~


    "Muhammad Khairul · Works at Bisness Online
    Kalau nk keluarkan modal boleh lah sertai FLB hanya RM295 sahaja...anda akan diberi 2 link website tuk promosikan website & 1 akaun berapa jualan y anda lakukan...KOMISEN akan diberi sebanyak RM100 pd LEVEL 1 DAN RM 50 pd LEVEL 2sekiranya anda membuat jualan sebanyak 20 setiap bulan sama juga dengan ahli anda, CUBA ANDA KIRA SENDIRI....TQ
    Reply · 3 · Like · 4 January at 16:00"

    komisen, level 1,2~ leveling is obvious MLM~

    ReplyDelete
  15. =.= bapak style siall .. haha .. ni kalau menyangap ni taya cari pelacur ni .. bhhaha
    jana wang tanpa modal sesen pun! serius panas global bisnes!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails