Tuesday, 17 January 2012

Serus Cool - Bila Rempit China Balik Kampung Beramai-ramai (10 Gambar)


Homagad

Bas benuh. Keretapi habis tiket. Apa lagi? Merempit is the only option. Banyak gila kargo derang angkut atas motor. Aku sadis tengok baby terhimpit naik motor dalam cuaca sejuk winter cam skang. Drive safe Ah Pits sekalian.






Laporan asal ChinaSmack

49 comments:

  1. Replies
    1. bodo ko pukimak..

      Delete
    2. naharom...

      Delete
    3. haramjadah

      Delete
    4. nokhorrooom

      Delete
    5. firsttttt!!!

      Delete
    6. ko nih babi lah syaitan!!!

      Delete
    7. anon hensem gilew217 February 2012 01:29

      syaiton!

      Delete
  2. Replies
    1. racist cam anjing

      Delete
  3. cantik nombor plate depan tu

    ReplyDelete
  4. FIRST!!! SAPE first dari aku..aku gigit bontot die!!!!

    ReplyDelete
  5. dasat noh.. kesian depa.. camna la hat anak ramai tu.. hehu

    ReplyDelete
    Replies
    1. fapfapfapfap

      Delete
    2. halo gadis. tetek sikit. fapfapfapfap

      Delete
    3. bodoh lahanat punya anon, sikit2 nak fap, sikit2 nak fap, meh aku fap kote dengan batang besi paip mau?

      Delete
    4. mak org pun korang bernafsu gak cb

      Delete
    5. fap fap fap..mak org la best..ada skill bnyk..hang pa nk yg muda ja..

      Delete
    6. betoi...tak yah susah2 tekan..hahaha

      Delete
    7. LOL... carik la yg cun skit nak fap fap fap pun...

      Delete
  6. Anon pertamax puki berair.

    ReplyDelete
  7. moto kriss xdak ka?

    ReplyDelete
  8. first is f**K...
    second is nice!!!!!!

    ReplyDelete
  9. Ah Jib Gor pulang ke kampung. lai lai lai..

    ReplyDelete
  10. kesihan jgk dengan rakyat china ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. engko la nyah tu.....xde gambar pn kenal la

      Delete
  11. woIII kasi la ak PERTAMAXXX pulak!!! setan ah korang..

    ReplyDelete
  12. Aku rasa diorang ni semua ada surname Weng.

    WENGGG WENGGG hati terbakar (Shahrol Yuzy, Malaysian GP Biker)

    ReplyDelete
  13. bersyukur hidup di malaysia. tambah bersyukur kerana ada PM yang bertanggungjawab macam DS najib.

    ReplyDelete
  14. peh semua pkai full face

    ReplyDelete
    Replies
    1. cuaca sejuk bai. cuma muka tembok je yg boleh pakai helmet non fullface dalam keadaan sejuk...

      Delete
    2. pakai Half-shell helmet la baru mencabar..

      Delete
  15. Gila rempit la...
    motor besau2...
    mcm legend pon ada...
    fullface untuk keselamatan la...
    kat malaysia je helmet mahal...
    kat negara lain aku gi murah2 je ...
    barang untuk safety murah sgt2...
    kerajaan xsyg rakyat la nie...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau murah2 pon bawak motor mcm lahanat...
      mampos gak bro...

      Delete
  16. gO Bapak rempit semua...
    Semoga selamat sampai
    view mcm ni bole di lihat kalau ko pi singapore pagi2

    ReplyDelete
  17. admin, kalau tak delete komen-komen sampah tu, nanti blog ni jadi tempat orang otak sampah melepak.

    ReplyDelete
  18. sampah jangan buang di merara-rata..

    ReplyDelete
  19. bas ekspress is serius bisnes

    ReplyDelete
  20. dr pade taip bukan2 baik korang berzikir..dapat gak pahala...ishhh2...

    ReplyDelete
  21. i found the word "Ah Pits" really offending bro.

    ReplyDelete
  22. offending...so wat??

    ReplyDelete
  23. lancau la ko papa[at] babi sial puki!
    obe gemok garu kote nk kawen je cibai babi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ape yg ko carut ni anon 7:25?? bengong

      Delete
  24. pe diorang bawak? x paham den...

    ReplyDelete
  25. lu cibai mlayu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails