Friday, 13 January 2012

Serius SHit - Mengapa Sesetengah Video Youtube Harus Diprivatekan


DERPPPPPPPPPPPPP!!

Gilalah dialog macam dalam drama swasta siak!

Thanks @akmalhilmi for the find



161 comments:

  1. my eyessssssssss!!! arghhhhhhhhhhhhhhh hahaha

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. obe gemok macam ....

      Delete
  3. aku harap pahala jumaat aku tak kurang... dah abis maki tadi...

    ReplyDelete
  4. fakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  5. Baldi ! Muntah Overload dalam mulut !

    ReplyDelete
  6. NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!

    ReplyDelete
  7. my ears! arghhhhhh! fukkkinnnnnnn

    ReplyDelete
  8. aduh boring tul comment box takde,tak cool la bro

    ReplyDelete
  9. melelehhhhhhh.... bodohhhh.....

    ReplyDelete
  10. meremang bulu telor aku wehhhhh

    ReplyDelete
  11. fap for retard! faaaap!

    ReplyDelete
  12. aduh... sakit porut den...
    apalah la minah nie punya sengal..
    berdarah idung aku di buatnya...
    wa waw awa waa waaaaa

    ReplyDelete
  13. hahaahaha.. aduh.. gedik sehhh budak2 skng..geli geleman..

    RZ

    ReplyDelete
  14. rindu ke sangap bhai..

    ReplyDelete
  15. yusuf haslam nye script, nokharoooooo

    ReplyDelete
  16. Ini first time aku komen kat blog ni. SERIUS SHAME ON YOU!

    ReplyDelete
  17. ni kalau bapak dia tengok agak2 mesti menyesal tak pakai condom.. apa jenis org la ni

    ReplyDelete
  18. sayang : bi..syg rindu sgt dkt bi...
    bi : pegi la mampos...buat malu aku jek!!

    ReplyDelete
  19. harap b dia tak bunoh diri tgk video ni berlegar2 kat utube, pasni for sure kt fb

    ReplyDelete
  20. bak hang! gilo apo post kat youtube

    ReplyDelete
  21. bdk ni bini Obe...hahahaha

    ReplyDelete
  22. Tak sanggup nak tgk sampai habis

    ReplyDelete
  23. If this girl infront me now, I still f' her o_O

    ReplyDelete
  24. http://www.youtube.com/watch?v=yAzIwQzXxIs&feature=related pakwe dia yang nak bunuh diri

    ReplyDelete
  25. FFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!

    ReplyDelete
  26. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! geli oih!

    ReplyDelete
  27. OBE, budak pompuan neh ade blog. do check out her blog. sumpah lawak bro! hahaha! http://violetrossa.blogspot.com

    ReplyDelete
  28. eh, gua pernah dengar dialog macam ni masa gua kecik kat restoran. yg laki sikit punya panjang drama swasta dialognya. yg pempuan pulak kelantan, maka jawapannya,... "kawe tok sir, abe..."

    ReplyDelete
  29. nak muntah boleh?awek ni boleh wat muka cute lak..



    lahabau betul!

    ReplyDelete
  30. Aku rasa laki tu dh putus dgn awek nie dgn cara yg amat tragis.. so dia post kat youtube video nie sbg cara utk bls dendam hahahah

    ReplyDelete
  31. UNISEL student?

    adoi!patut la tak layak masuk IPTA..

    ReplyDelete
  32. sayangggggg beeeeee...kalu sayang panggil baby.....kalu marah panggil babi.........

    ReplyDelete
  33. http://www.facebook.com/arorashahira

    ReplyDelete
  34. fuuuuuu.berdarah telinga ni ha.reaction muka dia sgt fake...siap angkat2 bahu lagi.tak boleh terimmmaaaa.Y U NO DIE?

    ReplyDelete
  35. kalau aku B dia can godai straight away. malu malu malu. masuk muka kat toilet bowl and flush plz

    ReplyDelete
  36. syg xteragak2 nk lempang muke syg sbb buat muke gedikkk ni.... pang!!!!!

    ReplyDelete
  37. ekk eleh korg...klo korg bcinta pon same gak klo gayut2 fon ke cmni...bia laa da minah ni privatekn video dia kt utube...bkn nk tunjuk kt korg...utk bf dia...busuk ati je smua..xpyh la kutuk2 muka dia..smua keje tuhan

    ReplyDelete
  38. Mataiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    ReplyDelete
  39. doesn't matter, had sex

    ReplyDelete
  40. aku dah mati tengok mnde ni

    ReplyDelete
  41. teligga aku dah start berdarah, x pasal2 terpaksa campak laptop, haram jadah tul!

    ReplyDelete
  42. **AMARAN. Kesan sampingan melampau dibawah akan dirasai pada org yang TIDAK berkenaan.

    Argh........!!
    Mata aku juling bila tgk video nie...!!
    Telinga aku BERDARAH dan Bernanah bila medengar....!!!
    Aku rasa macam nak termuntah semua lunch yang aku makan tadi!!!

    ReplyDelete
  43. pehhh meremang siak bulu roma aku...
    brrrrrrrrr

    ReplyDelete
  44. MACAM SUNDAL!!!!!!!!

    ReplyDelete
  45. kill her before she lays the egg.

    ReplyDelete
  46. aku la bie sayang dia weh13 January 2012 at 14:32

    lulzzzzzzzz......
    siap blog ngn fb dia korang bagi...hahahahahahaha
    tp bapak gedabak dia letak pic wat header blog dia
    kill her with firee!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  47. sayang...bi rase nak lempang muka sayang.....arghhhhhh...

    ReplyDelete
  48. sayang terkejut tak? haa satu dunia pun terkejut baby bt video ni tau.. they kenot brain this

    ReplyDelete
  49. nescafeais ko mmg style...hahaa

    ReplyDelete
  50. owwwwoohhh gapo tuuu?!!!!!!!

    ReplyDelete
  51. Yer! bie kat sini...apsal muka ayg mcm Ngimak and gedik mcm babun nie?? Nyampahlah bie tgk.Kalau mcm nielah...x kuasa bie nak layan...bie dah tukar selera...now bie layan jantan jer...sbb kalau 'suka sama suka', org x marah....

    ReplyDelete
  52. what the FFF???....ado la,kat sini xdak butang menyampah ka?....i really need one when i saw this vids!...

    ReplyDelete
  53. kalu aku jadi balak die mmg aku xngaku awek da.imma no usop aslam meh

    ReplyDelete
  54. Dengar sore tros terpancut..

    ReplyDelete
  55. Woooo~! Derpina Malaysia nie!!! hahaha~

    ReplyDelete
  56. babiiiiiiiiiiiiiii..aku tgh makan ni....sembur basik weh...sialll!!!!

    ReplyDelete
  57. hahahahahaa.. kelaka hokay.. serius kelaka!

    ReplyDelete
  58. pilih kasih rejected...tq for ruining my freaking day ogre..wtf

    ReplyDelete
  59. salam, AnonymousJan 12, 2012 10:22 PM

    Y U NO UNDERSTAND??? what the blogger meant is, THIS IS THE REASON WHY SOME VIDEOS IN YOUTUBE SHOULD BE PRIVATE.so that takdela jadi malu cm pempuan nih...habih sume org tgk vid memalukan ni...sebab die xprivate laaa org bole tgk vid die...

    p/s: ni pon 1st time aku komen kt blog ni...nyampah tgk org takpaham,tp nak bg komen macam bagus.

    ReplyDelete
  60. die nk satu dunia taw die ade pakwe ker?? -_____-"

    ReplyDelete
  61. terjun dr KLCC plis!!!...buhshit lah kanak2 zmn skang....

    ReplyDelete
  62. babi pnye bi...ishhh!!!geli abes aku...naik sgala bulu2 aku...ape yg ppuan ni fkir ek??xfhm aku...brni mati seh!!

    ReplyDelete
  63. satu minit limaploh satu saat yg paling seksa aku lalui... sigh....

    ReplyDelete
  64. what the fuck...bullshit!!

    ReplyDelete
  65. 8 saat pertama dh rasa nk uweekkkk..beeeeee la sgt..bebudak zaman skrg..express feeling kt sms n call sudahla..adoila..

    ReplyDelete
  66. AHAHAHAHAHAHAHAHA.. TRULY FUNNY.BUDK NIH PATUT JADI ACTRESS..MUKE DA MCM ELFIRA LOY

    ReplyDelete
  67. 5 saat pertama terus tutup. maluuuuuuuuuuuuuu.. tak sanggup nak tgk lg.. dik aurora, buang la video ni..

    ReplyDelete
  68. dayummm.. aku kenal giler dgn balak minah ni.. holy crab !

    ReplyDelete
  69. owner dah private pun..cam siak terlepas peluang

    ReplyDelete
  70. sangat babi sebab tak boleh tgk video nie. lancau ahh. langsung dia privatekan. someone pls hack her account.

    ReplyDelete
  71. nasib dah loading semua. i love you b

    ReplyDelete
  72. hahaha..xsempat gua nak ripped td,dah pvt la plak...mcm gampang siak video tuh...haha..dlu nazi bunuh jews pakai video ni..dorg pakai time machine pg future curik video ni..hahahaha!

    ReplyDelete
  73. Aku pun terlepas. Slowpoke siak.

    ReplyDelete
  74. pantat aku tak sempat nak tengok. terlepas salah satu keajaiban internet.

    ReplyDelete
  75. anyone care enuf upload balik. even die boleh mmbawa kanser kdp telingaku. aku sggup! untuk bie! bhahahhahaa

    ReplyDelete
  76. don't tell me none of you dumb sons of bitches commenter did not download that video and plan to re up the madefaking video. whattt!

    ReplyDelete
  77. woi.. da delete r.. ade org donlot x? upload r blk

    ReplyDelete
  78. setiap kali open page terus turun bawah!!! BABI sama macam OBE!!

    ReplyDelete
  79. cilakak x sempat nak tgk ... aku serowwwpork

    ReplyDelete
  80. Obe..vid ni patot letak dlm kategori Serius Membawa Kematian LOL~ok da xde vid itu

    ReplyDelete
  81. aku bengang dan marah...lepas aku kemas umah..pastu umah mcm umah kena tsunami balik...aku malas la nak cakap...masing2 dah berlaki....pandai2 arghh kmas umah bertolak ansur....ni aku je...igt aku ni hamba tebusan ke kat umah ni...ni baru fb...klau aku sound dpan2...tersentap plak kang....klau smpai bile tak berubah...aku nasihatkan..jangan nak ber-boyfriend atau berlaki kalau rumah tak reti jaga...kawen sia2 je...

    ReplyDelete
  82. hoi! dah kena remove la videonye!cilakak! bagaimana aku nak rasa ape yang kamu rasa!!

    ReplyDelete
  83. HAAAA....NI LA BAJU TIDO YANG AKU PALING SUKE SEKALI...SEJUK DAN CANTIK...SAPE2 PON LEH PAKAI..HEHEH TAPI AKU PAKAI SORANG JE...KALAU LEPAS MANDI MEMANG FRESH DAPAT PAKAI BAJU NI...BAJU TIDO BAPAK AKU BELIKAN KAT PASAR PUDU..OK PER...ATLIST MURAH OR MAHAL BAPAK AKU TETAP BAGI....HURMMM....KALAU AKU PAKAI BAJU NI..AKU TERINGAT PENGORBANAN DIE BELI BAJU NI...THANKS DADDY...ABBY SAYANG DADDY SAMPAI BILE2...ABBY HARAP SATU HARI NANTI ABBY AKAN BANGGAKAN DADDY...

    ReplyDelete
  84. die da remove la siak..malu la tuh..

    ReplyDelete
  85. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  86. abang telor bengkak13 January 2012 at 16:53

    10-10-2010...kenangan manis dan berita yang menyedihkan..
    sudah lama rasenye tak buka blog ni...sebelum bermulanya berfacebook...blog ni la jadi tempat segalanya untuk luahan isi hatiku.....
    ermmm kenapa 10-10-10 menjadi tarikh pilihan kerana detik2 indah yang wujud di semester baru ini...macam2 dugaan yang aku lalui...sampai ditikam dari belakang oleh rakan sendiri...tapi aku redha dengan ketentuannya....
    harini hari paling gembira dalam hidup aku...muhamad idzam yang dipanggil am...setiap masa dia msg...bila dapat msg dari die...aku gembira sangat2...pada petang tu..di balik dari kenduri...smpai je unisel...die terus msg aku and ajak aku keluar...lagi laaaaa hati ni berbunga2...seronok sgt...mula2 tu setelah bersiap..aku tunggu panggilan dari die...pastu..bila dapat msg...die suh aku tunggu kat guard...tapi aku tunggu dalam kolej aku..ehehehe...sekali lagi die msg...die cakap...die dah tunggu lame...aku pun tercari2 mane la..empunya diri ni...sekali jenguk2..upenye..die dalam kereta...aduaiii...aku sebenarnye...taknak la..menyusahkan org cmtu...smpai nak bawak aku gi mane2 die nak bawak kreta...aku taknak macam tu....nnt orang cakap aku suka kat die sebab ade kereta...tolong la...aku taknak...tapi aku harap...die tak pikir bukan2 tentang diri aku....aku orang yang easy access...boleh je jalan kaki gi mane2....and die ikhlas terhadap aku pastu baru la..kami planned gi makan kat tepi laut...best sangat2 dan aman damai....aku lupa plak nak ambil gambar...hehehe takpe...harap hubungan ni berpanjangan......sebenarnye...rahsia paling besar lagi dari ni...sebenarnye..aku dah jatuh hati kat am mase kem spieces lagi...after spieces tu aku tak dapat jumpa die lagi..sehingga di program yang kedua....hermmmm...pastu dari situ lah..sambungan aku menyukainya sehingga ke hari ini...tapi aku takut die ade gf...takpe la...aku redha....aku menerima apa jua ketentuannya...

    ReplyDelete
  87. sape2 tak dapat tgk kat sini k..

    http://www.youtube.com/watch?v=jc1Qa9TfJiE&feature=youtu.be

    ReplyDelete
  88. http://www.facebook.com/photo.php?v=314478825264116

    try link nih mane yg x dapek tgk lg tuh..

    ReplyDelete
  89. defakkkk!!!!!!

    summons all satans to re-upload the video back

    ReplyDelete
  90. arrrghhhhhh

    defakkkkk!!!!

    summons all satans to delete that video!!!!!

    ReplyDelete
  91. angkara malu kemaluan..mesti bby dia terus break off...tidakkkk.....

    ReplyDelete
  92. sial!!! elok2 ngah baca blog dia, kuar natang ni plak "Blog has been removed

    Sorry, the blog at violetrossa.blogspot.com has been removed. This address is not available for new blogs."

    >>> pretty fakap lah bdak nih... btw... budak baik nih, prangai ja garit... haha

    word verification : tapakMukaBieNntKang!!!

    ReplyDelete
  93. SIAPA YANG BELUM TENGOK LAGI VIDEO PALING BANGANG DALAM SEJARAH DUNIA BOLEH TENGOK DEKAT SINI -->

    http://www.betulker.com/video-yang-boleh-membawa-kematian-ke/

    ReplyDelete
  94. oh God! for those who reupload the video. u are my SAVIOR! bhahaha

    ReplyDelete
  95. hai obe...
    saya harap obe tak terkejut dengan komen nie...hehe
    hmmm...ntahla obe...
    tiba2 je nk buat post ni sbb sayang rindu sgt dekat obe

    hmm...bile kita nk jmpe ni obe?mmm..
    tp syg bole sabar...
    syg tahu obe sentiasa kat dlm hati sayang...

    ReplyDelete
  96. Yes! Tq Emmet, dpt jgk aku tgk video ni. Gila siak bdk ni. Malu...

    ReplyDelete
  97. come on..leave her alone..bknnye die korek pantat die ke ape kat dalam tu..i bet most of the fellas yg kutuk2 ni pn jiwang jugak..mule2 awal2 tu klaka la..

    ReplyDelete
  98. aww so sweet(blueek)

    ReplyDelete
  99. tapi kan reaksi masa tgk video tu camni : mintak nyawa..... mintak nyawa...

    ReplyDelete
  100. penat gelak.. dari mula video sampai la habis gelak ni tak nak berhenti.. memang serius LOL!!

    ReplyDelete
  101. defuk....
    i cannot brain this...
    mafakka....

    ReplyDelete
  102. this video has been removed by the user... alamak terlepas nak tgk bnda ni...

    ReplyDelete
  103. aku nak tgk... dah remove plak!!!!!!!

    ReplyDelete
  104. utk mereka yg re-upload video tuh, segerakanlah mdelete video tuh. mungkin si pbuat video tuh dah sedar,dah insaf. sbb tuh dia dah remove/private blog segala. tak payah la nk aibkan orang. ckup lah skadar anda lihat, dan tegur. tak payah nak mcaci maki kutuk lebih2. to the muslim, islam tak pernah mengajar untuk bperlakuan mcm tuh kan? nak tegur pun ada cara. tegur dengan berhemah. no offense.

    ReplyDelete
  105. Obefiend, tak pyh la nk jd pembuli internet, ape la ko post bende ni bagi malu org. to those Obe worshipper tak pyh nak kate aku ni ade kaitan ngan pompuan tu or butthurt coz Im not. Aku pembaca tegar blog ni n bile post2 ridiculous mcm ni ade ak jd semak. Ko ckp sal human rights la ape la, ape hak kau malukan die. Mentang2 kau ade influence on the internet kau rasa ape je bende yang kau post tak salah. Come on la, humble kadang2 tak salah. You are becoming one arrogant bastard la. K, peace..
    Ya, aku anonymous sbb aku penakut, takut diserang keyboard warrior. So?

    ReplyDelete
    Replies
    1. diam la pukima,ko pembaca tegar kan tau perangai obepig camana anon 5.11am,jgn nak tunjuk baik la setan.tau la tu awek ko jgn la malu2,aku yg forever alone jealous tau takde pompuan yang buat camni kat aku..

      Delete
    2. obe worshipper detected! lolol

      Delete
    3. obe mason worshippers first level14 January 2012 at 01:03

      obe adalah nabi di kalangan freemason,darjat dia lebih tinggi dari agong kat malaysia faham tak.all hail obepig

      Delete
    4. gayest ever AnonymousJan 13, 2012 05:11 AM

      bkn nk malukn org laa... ni org yg xde otak.. xpikir ape yg die bwt sbnrnye... have she use her brain thinking about ppl around in da youtube? why dun she juz used another alternative way to share her vid with her bf? bodohhh.. xpikir video tu mmg memalukn?
      dia yg pilih utk memalukn diri dia... so?

      Delete
  106. tolong la upload balik,, aku desperate nak taw ape yg dah berlaku,, tlg2,,

    ReplyDelete
  107. bila masa obefiend malukan dia? dia letak benda tu kat youtube sendiri. bukan ada sapa2 paksa dia upload vid dia sendiri pun. bila masuk utube benda tu jadi public. bila dah jadi public orang kata la. bengong punya anon.

    ReplyDelete
    Replies
    1. another obe butt licker detected!

      Delete
  108. dah x dpt tngk :(
    video nya tentang apa ??

    ReplyDelete
  109. arghh....vid dah kena remove...ape yg jadik dlm tu actualy?

    ReplyDelete
  110. http://www.betulker.com/video-yang-boleh-membawa-kematian-ke/

    kahkah mcm harammm..

    ReplyDelete
  111. mintak2 jgnla awek aku buat camni...cannot brain!!! cannot brain!!

    ReplyDelete
  112. babi tak sempat aku tgk..dammmn!

    ReplyDelete
  113. obe meng'aib'kan owg. suma dose peng'komen' akan ditanggung sepenuh nye oleh obe. kene mintak maap terhadap budak pmpuan 2. die dimalukan kire terinaya la nie. doa die dimakbulkan. abs la obe. doakan die jd 'owg islam'.

    ReplyDelete
  114. masing2 punya pendapat..so sama2 la fkir yg baik n buruk..plus yg bertudung pun kemain aku tgk komen2 nya pun..blh tahan..buka je la tudung tu setakat nk gelakkn org..ntah2 ko pun pnh buat per minah.hahaha.apa pun..ckp2 la tu.better doakn dia bahagia n kekal udoh ler. ni la org melayu..yg nk menjatuhkn bangsa rmai..nk menaikkan ank bangsa sgt2 la xda..so fkir2 la eh..masing2 pun da besar

    ReplyDelete
  115. dah tak de videonyeeeeeeeeeeee!!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hey camwhore! arent u the girl in that video.

      Delete
  116. congrat gurl. you have become the 1st malaysian MEME. :P

    ReplyDelete
  117. Kesian minah tu. Tak pasal2 jadi bahan.

    ReplyDelete
  118. aku tak rasa lucu pun......ntah la....mungkin aku ni xde perasan kot......

    ReplyDelete
  119. obe jeles sebab miss mean tak pernah buat kat dia. kah kah kah.

    ReplyDelete
  120. http://www.facebook.com/ayanoshahira

    ReplyDelete
  121. shit!ni la friday the 13th yg sebenar...wlaupun dah lepas.

    ReplyDelete
  122. babi kelantan dan ganu di rumah aku bising memekak dgn loghat yg babi sial merosakkan pndengaran aku..fuck bahasa shiatttt..

    ReplyDelete
  123. gua tgk gua muntah - http://www.informasi.my/video/luahan-hati-seorang-makwe-kepada-pakwenya/

    ReplyDelete
  124. XLEY TGK PON OBE :( TROOLOLOLOLL

    ReplyDelete
  125. reupload..
    REUPLOAD..
    reupload...

    tq

    ReplyDelete
  126. ala.. dh removed! ada link bru x?

    ReplyDelete
  127. wehhhhhh. bg link wehhhh. sume da kene removeddd. cis cis cisssss

    ReplyDelete
  128. aku ade link baru,.tp malas la aku share,tkot aku lak sama bdosa mcm korg

    ReplyDelete
  129. pompuan ni harus sedar, kalo dia nak buat video personal camni, kena private kan. sbb kalo dia biar public sama mcm dia post gambar kat notice board. sume org bole nmpk. dahtu kalo org yg nmpk diam2 sendiri xpe, ni x psl2 kena bahan kaw2.

    *amik iktibar utk diri sendiri jgk. huhuhuh

    ReplyDelete
  130. impossibru nk tgk lg..tang mana ni cilok ni bhai..

    ReplyDelete
  131. DIP.IN LIBRARY SCIENCE INFORMATION & PYSCOLOGY
    AT UNIVERSITY INDUSTRY SELANGOR BESTARI JAYA...
    Helps of Student Representative Council.
    Dean List Student in 3 sem 08/09,09/10,10/11

    becoming a superwomen ahah

    *aku dean list every sem pon xpnah pulak tulis dlm about me. sah wanita ini mempunyai keyakinan diri yang tggi. aku salute!

    ReplyDelete
  132. Mintak link....lum tgk lg

    ReplyDelete
  133. OBE, YOU SHOULD SEE THIS VIDEO.. REPLY TO THE GIRL.. HAHAHA! SERIUS LAWAK!

    http://www.youtube.com/watch?v=NIRSlPCut20&feature=g-all-u&context=G2a15491FAAAAAAAAAAA

    ReplyDelete
  134. FAP...FAP...FAP...FAP...FAP...FAP...FAP...FAP...FAP...FAP...FAP...FAP...FAP...FAP...FAP...FAP...FAP...FAP...FAP...FAP...FAP...FAP...FAP...FAP...FAP...FAP...FAP...FAP...FAP...FAP...FAP...FAP...

    RAGEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  135. http://www.facebook.com/profile.php?id=100001091270085&ref=ffl

    the lucky guy

    ReplyDelete
  136. TENGOK SINI SAPE YANG BELUM TENGOK VIDEO PALING BANGANG DALAM SEJARAH

    http://www.betulker.com/video-yang-boleh-membawa-kematian-ke/

    ReplyDelete
  137. korang dah tgk video reply dari kyopropaganda? xD

    http://www.youtube.com/watch?v=NIRSlPCut20

    ReplyDelete
  138. siyes korg kena tgk video yg bluecakes kasi link tu.. ini serius..

    ReplyDelete
  139. Memang PADAN muka tak baca tulisan BI kat page upload. Kalau reti bace tau la video tu akan jadi public by default. Kena pilih kalau nak private. Jahil. Ke english comprehension fail dalam exam? Tau bercinta jek.

    ReplyDelete
  140. fffffffaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaapppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp

    ReplyDelete
  141. hahahahaha . aku jumpa video sama macam ni wehhh kat fesbuk . tapi sayaaaaaaaaaaaangggg ! tak sempat aku nak share video ni kat wall fesbuk aku . video da kena remove plak da ! arghhhhh ! frust aku tau . wargggggggggghhhtuuuuiiiii ~

    ReplyDelete
    Replies
    1. KAU PEHAL.. NAK KENA PENAMPO...
      BETINA GARIT...

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails