Thursday, 19 January 2012

Serius Cute - Sedar Oleh Shila Amzah : Lagu Yang Cute


Not bad at all!

This song is better than her dad's awful "PM untuk semua". #FACT

Thanks Rhoyo from lolyat Kopitiam



57 comments:

  1. Replies
    1. First untuk apa..winner TOP LOL

      Delete
  2. ada sedikit cam whoring ya di situ... muka ditundukkan bagi menampakkan dagu yang runcing.. ahaks.. oh well.. we girls do that!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak per, janji jangan tunjuk lurah dendam sudah . wakakak

      lawati blog saya

      Delete
    2. nak dada u ctm.zainal . muah muah ~ berbulu tk ?.

      Delete
    3. shut the fuck up fat camwhore woman,jgn nak kutuk buat la sendiri than upload kalo berani,ni nak kutuk je awek aku tu.aku bf dia tau.

      Delete
  3. comel
    fapping begin

    ReplyDelete
  4. obe, aku suggest kau control komen2. yg mana merapu tak guna mcm kat atas2 ni, takyah approve. buat semak je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. bapak tnjta makan taik lalu menghasilkan sperma yang menjadikan manusia bernama tnjta.

      tnjta u can fuck off from blogserius puh-lease!

      Delete
  5. Mata sebelah ade ketumbit.Kesian shila amzah saye neh.Btw,thanks for the song sayang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. abah ko la sayang2.. ni awek aku ko..jilaka betul

      Delete
  6. lagu ape ni? x best lgsg..

    ReplyDelete
  7. HHHGGGNNNNNHHHHH.... Ah, ok. There goes my cum. Thanks for the video.

    ReplyDelete
  8. 1. kenapa bimbo sangat nak shoot in vertical. bimbo level : shila hamzah

    2. rantai burung hantu = iluminati . Geng obe. Patut dia post.

    ReplyDelete
  9. kenapa xkutuk guna portrait video mode?

    ReplyDelete
  10. rhoyo = my next door.... hahahaha.... mr r***l @ ptjy..

    ReplyDelete
  11. freemason neh.

    sebab ada rantai burung hantu

    ReplyDelete
  12. nk tunjuk lurah haponya, flat screen

    ReplyDelete
  13. terasa mau pancut dimuka nya~~~~

    ReplyDelete
  14. AAHHHH TERPANCUT BERKETUL2....

    ReplyDelete
  15. siape r haris? demmmmmyuuuuuuu

    ReplyDelete
  16. dianar diraham19 January 2012 18:31

    petikan Surah al-Nur ayat 31 bermaksud:
    Dan katakanlah kepada perempuan beriman agar mereka menjaga pandangannya, dan memelihara kemaluannya dan janganlah menampakkan perhiasannya kecuali yang biasa terlihat. dan hendaklah mereka menutupkan kain tudung kedadanya...

    fahami ayat ini. tudung untuk menutup dada(tetek) ok. dia tak kata tutup kepala kan?

    perhatikan juga ungkapan "biasa terlihat" itu. adakah biasa ini maksudnya normal? normal mengikut budaya semasa?

    mohon semak sendiri quran anda kalau ragu-ragu. mohon juga pandangan para ustaz, aku cuma hamba yang membaca quran sedia mendengar tafsiran para ustaz mengenai hal ini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan mudah berhujah kalau bukan ahlinya

      QS. al-A'raf (7) : 178
      Barangsiapa yang diberi petunjuk oleh Allah, maka dialah yang mendapat petunjuk; dan barangsiapa yang disesatkan Allah, maka merekalah orang-orang yang merugi.

      kalau maksud "biasa terlihat" tu :
      1)mengikut peredaran zaman, skrg dah bersepah tempat/web/event yg tak tutup atas...
      2)kalau persekitaran ie kg org asli,pompuan dah biasa tutup bawah je..

      ..........
      btw saya pun byk baca tafsir utk pemahaman sendiri..tp benda yg terkeliru,better ikut jumhur ulama..itu yg terbaik :)

      Delete
  17. Fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fapfap

    ReplyDelete
  18. OBE BABI.. OBE HANJING..OBE PAK HANG HITAM.. PAK HANG JUBOQ BESAQ BOLA RAGBI PON BOLEH MASOK.. SEBAB KENA SONTOT NGAN BABI HUTAN...HAHAHA

    ReplyDelete
  19. Shiela Majid, you are beautiful. But how you become young again? Confused

    ReplyDelete
  20. najwa latif ni kan...
    sedapla suara najwa latif...
    tp xsangka die dh free hair...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni era fazira r

      Delete
    2. ni bukan shelah hamzah ke?

      Delete
    3. bodo gak kau ni kan najwa latif dengan shila majid pun tak reti nak beza

      Delete
    4. ni katy fery la

      Delete
  21. ler. lembab la obe nk post psal shila amzah ni. booooo!

    ReplyDelete
  22. kalau nyanyi memang nak kene tunduk camtu eh?

    ReplyDelete
  23. kini kusedar boobs kau awesome.fap frapp

    ReplyDelete
  24. Ini semua agenda Freemason..
    Rantai yang dipakai berhampiran dadanya itu melambangkan mata yg menjadi logo Illuminati.
    Bangkitlah semua dari mimpi.

    ReplyDelete
  25. mula2 aku ingat awek matsaleh mana nyanyi lagu cover shila, rupanya org melayu aje ces

    sebelah mata tutup dgn rambut, ada unsur Illuminati di situ

    ReplyDelete
  26. tapi kan kasihsalina ingat lagu ayah dia irama hampir sama jer..

    ReplyDelete
  27. obe babi ni dah jadik pemalas gila babi dah skang
    lebih malas lebih gemuk lebih kebabiannya
    tulis la panjang2 sikit
    ni la akibat terlalu gemar bersenggama dengan miss mean
    bersenggamalah sekadarnya obe

    ReplyDelete
  28. obe, can u post about PIPA and SOPA?

    ReplyDelete
  29. sekarang sudah pukul 4.43 am.
    saya sedang menunggu Obe untok masuk entry baru.
    saya menunggunya untuk menulis first.
    kalau ada orang marah, saya akan tambah first,problem?
    saya akan guna nama anonymous, sebab saya takut.
    saya berharap Obe dapat masuk entry baru, sebab saya mahu tidor.

    ReplyDelete
  30. Butooo laa ko nih mcm bagus aje mintak org post psl PIPA and SOPA. Google la mangkuk.

    ReplyDelete
  31. pergh Shila Amzah tuuu..

    ReplyDelete
  32. best gak suara awek nih...dhla muka kiut

    ReplyDelete
  33. ooo,lagu pm tu bpk die yg wat ke??shila ni mmg cute pon,hahaha

    LOL Aje : Selepas Cap Jari, Cap Punggung Pun Ada

    ReplyDelete
  34. Dah x mampu wat video clip kot...

    ReplyDelete
  35. fap.....fap....fap....fap....
    creeeetttt...<3...<3...<3

    ReplyDelete
  36. aku nak main dgn die la.

    ReplyDelete
  37. mcm sampah tahi

    ReplyDelete
  38. macam mak korang muda2

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails