Sunday, 8 January 2012

Serius Cool - Set Poster Filem Avengers (8 Gambar)


Do Want

Bulan 5 akan datang filem Avengers bakal muncul dipawagam. Pihak pengusaha filem menghasilkan set poster berisis 7 gambar yang apabila disambungkan menjadi poster gergasi. Super cool beans. When I was younger I collect movie posters. These days I dunno where I can get original movie posters other than in Singapore. Sigh. Do need one of these. Especially the Iron Man version







Laporan asal Comics Alliance

25 comments:

  1. the iron man poster is cool.

    btw first.

    ReplyDelete
  2. 901 mari sama2 berkumpul

    ReplyDelete
  3. Tidak sabar saya mau tengok ni movie!!

    ReplyDelete
  4. ironman wwowwwwwwwwwwwwwwwwwwww!!!

    cap.america booooooooooooooooooo!!!

    pebende sial hero pki pistol

    ReplyDelete
  5. Marvel asshole
    DC FTW!!

    ReplyDelete
  6. kat kompleks pkns shah alam ada jual poster2 cmnih

    ReplyDelete
  7. bro; xder link poster yang sambung semua ker?

    ReplyDelete
  8. bro..dulu aku beli original movie poster kat Holiday Plaza..skarang dengar kata dh pindah kat Best World a.k.a Danga City Mall

    ReplyDelete
  9. MemPhiZ ZX said...
    the iron man poster is cool.

    btw first.

    8 January 2012 12:20

    -OVER CONFIDENT FIRST. FUCK.

    ReplyDelete
  10. nah amik. penat ak adjust.
    http://i.imgur.com/OdJSw.jpg

    ReplyDelete
  11. fuhh . gambar Black Widow tu memang mengancam.

    ReplyDelete
  12. fap fap fap fap fap!

    ReplyDelete
  13. ape yang best sangat 1st?

    bodoh sial kimak.

    ReplyDelete
  14. sebablah...dalam semua cerita ni, ada watak tambahan yang sama negero berjanggut tu semua ada dalam film marvel. baru nampak diorang nak gabungkan hero2 ni dalam satu film.

    ReplyDelete
  15. no offense, but this came out like months ago. pretty sure it came out at comic-con and that was in july.

    on a side note, this movie is so going to rock. joss whedon and browncoats ftw!

    ReplyDelete
  16. last!

    fuck abby shahrin

    ReplyDelete
  17. Kat Danga City Mall punya kedai pun dah pindah kat KSL City.. situ ada original poster aku pernah beli. Try la.

    ReplyDelete
  18. Poster Black Widow kalau tampal kt pintu bilik mmg terbaekk! Kalau nak movie poster, dlm eBay berlambak tp nak kena pandai cari sbb ada yg official & non official.

    Fap fap Black Widow!

    ReplyDelete
  19. nice gyler...tp tu la semua pic ade freemanson...

    ReplyDelete
  20. aku ada poster movie2.mbr aku dpt dri tgv cinema...banner pun ada....you willing to buy???

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails