Friday, 20 January 2012

Serius Genius - Video Melamar Paling Sweet Didunia


Tacing!

Sorry...... banyak habuk. Maafkan saya. Sejak nak dekat tarikh pernikahan saya jadi tacing

NOTE : Jesus some people are so damn dense! Of course the first few minutes were staged, This is a PRE WEDDING and MELAMAR video. Shown during their wedding. They reenacted their most romantic memories. The last bit was the actual video of him proposing to her. #Facepalm

Thanks Dr Bong @SYVZWVN for the video.



39 comments:

  1. Replies
    1. Sweet KEJADAH ko obe gemok!!
      BOSAN NAK MAMPOS AKU TGK!!!!!

      Delete
  2. poi nok haram

    ReplyDelete
  3. sort of...good luck obe and mean #so suwiiitt

    ReplyDelete
  4. poi nate hokgapo

    ReplyDelete
  5. Obe penakut takdak kote nak propose dengan Mean cara sweet.

    Pigidah Obe. PUI

    ReplyDelete
  6. @jimbitkepalatokek

    Translate ke Kelantan bagi memudahkan mereka memahami ayat saudara.

    "Obe penaku' dok ado kote' nok pghopoh meang cagho suie'."

    Pigidoh Obe pueih.

    #BUTTHURT

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni bahasa babi ke?

      Delete
  7. obe obe obe..
    mohon jngan maling video indonesia!!
    Sial la puih!

    ReplyDelete
  8. nak like, xde button like la..hehehe

    ReplyDelete
  9. YES OBE! IT MAKES ME CRY...kalu bkn kt opis, rs nyer da banjir ;-)

    tq 4 sharing!

    p/s jgn lupa jemput kami!

    ReplyDelete
  10. babi kimak ko obepig ubah sistem komen ni balik yg asal. cibai lanjiaoo gemuk speki

    ReplyDelete
  11. babi obepig ni rupenye darah daging Indon bajingan. patut la die suke kutuk sistem kerajaan Malaysia. pembelot babi tunang jungang

    ReplyDelete
    Replies
    1. nara.

      #butthurt???

      Delete
  12. Tacing sebab farah lee kawin dengan Ally iskandar di www.kasihsalina.com ker?

    ReplyDelete
  13. fake!
    berlakon!

    ReplyDelete
  14. salina komen ko macam babi mak engko pelacur..geli la aku nak baca..eii

    obefiend boleh tanya kenapa ko hapuskan sistem reply kat bahagian comment,u making readers sad..

    ReplyDelete
  15. bagus... sistem anon sudah kembali setelah berhari2 berjuang...hidup anon

    ReplyDelete
  16. MUSKIL AKU DGN ANON NIH MESTI NIH OBE SENDIRI KOMEN HAHHAHA OBE KO .. NAK KASI PANAS BLOG ERKKKK

    ReplyDelete
  17. siall!!! tak best langsung comment style lama ni.tukar balik.

    Forever anon rulezzz

    ReplyDelete
  18. apa lancau babi sampah ni?

    video playing

    then cry

    and then cry again

    such a babies...

    tak layak jadi parents

    ReplyDelete
  19. the guy looks like papajumba

    ReplyDelete
  20. boring!i need fap..fap..fap..video

    ReplyDelete
    Replies
    1. the video should end with they making amateur sex video

      Delete
  21. masa baru berkenalan dengan perempuan tu dia just tengok muka dan tangan bersalam. tak stare boobs sesaat pun. tak dapat diterima akal. tak masuk akal.

    ReplyDelete
  22. what the what??? obviously the first 5 minutes are staged! i don kno which part yang obe tacing2 sangat. duhh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. obe nak tacing dengan tetek Vanilla yang gebu tu la hee hee hee :)

      Delete
    2. vanilla bodo sampai ke tulang....

      Delete
  23. real montage is real!

    ReplyDelete
  24. tak rasa mcam racist ke, mana orang indonesia nye, Jawa ke, asal friend circle die indonesian chinese je... nk publisiti pon, buat laa multi racial skit. Mat Saleh mana ckup. Lack of Integrity. Anyway, Sooo Sweeettttt.....

    ReplyDelete
  25. u dumbfucks. ini bukan staged. i lakonan semula, campur real footage.

    ReplyDelete
  26. human stupidity is always a wonder.

    ReplyDelete
  27. superb! menangis aku

    ReplyDelete
  28. jesus hotak hang!!!

    ReplyDelete
  29. genius ke?g tgk naruto lg genius..wakakaka

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails