Tuesday, 24 January 2012

Serius Shit - -=P3S4N4N D4R1 C0D3BR34K=-


Selamat pagi kepada semua pembaca Blog Serius. Terlebih dahulu aku meminta maaf kepada admin kerana aku telah memasuki blog beliau tanpa izin. Disini biar aku terangkan mengapa aku pecah masuk ke laman yang popular seperti ini.



Hack bukan beerti jahat. Hack seperti ini adalah sebagai pengujian keselamatan sesuatu laman itu. Tanpa hack mcm ni, kita takkan tahu dimana kelemahan site kita. Ya, mungkin untok blog tak perlu security yang tinggi, tapi why not implement dari sekarang sebelum btol2 ada website sendri. Dan ya, cara masuk begini memang salah tapi jangan risau. Aku sekadar memecah masuk laman ini, tiada data, koding atau apa2 protokol yang aku ubah. Semua seperti biasa. Belajarlah dari pengalaman. Ambil dari sudut positif. Banyak kelemahan yang aku jumpa. Blog yang popular seperti Blog Serius ini tidak harus diabaikan keselamatannya kerana blog ini mempunyai ramai pembaca. Sudah tentu anda (admin) tidak mahu blog ini jatuh di tangan orang yang lebih kejam dari aku.

Kepada admin laman ini, jutaan kemaafan dipohon, dan berjumpa kita di bahagian bawah iaitu bahagian komen post ini untuk aku memberikan kata laluan kamu semula. Post komen kamu nanti aku berikan kata laluan.


Kinds and regards,
-=C0D3BR34K=-

p/s : Mekasih la hack blog aku. Biarkan kat sini je la benda ni. Baru nak ambik holiday panjang

197 comments:

  1. I see what u did there

    ReplyDelete
  2. wah, ni betul2 ke just trolling semata2??

    ReplyDelete
  3. Hahahahahaha kene Hack... Aku baru ingat nak buat, C0D3BR34K dah buat dulu

    ReplyDelete
  4. ok that sucks. pimp up ur security~

    ReplyDelete
  5. C0D3BR34K - Kau hanya ingin menyuarakan kekuatan kau pada laman yang disebut blogspot? Too careless. codebreak 21719628917391273.

    ReplyDelete
  6. Sayalah Excålibür!

    ReplyDelete
  7. Santapan terakhir untuk raja bersiong, track my "IP".. I'm all yours.

    P/S: Double confirm IP first.

    ReplyDelete
  8. ape kebabian ini semue? ini dakyah obepig nak memesongkan para Anon! bangkit para Anon! bangkit! jangan tertipu dengan semue ini.

    ReplyDelete
  9. Ini semua freemason

    ReplyDelete
  10. ini semua agenda yahudi yang nak pesongkan prinsip anonymous

    ReplyDelete
  11. Haha, ini adalah dakyah semata2..

    ReplyDelete
  12. hell yeah..!!!
    ini agenda freemason..!!!
    ekekeekke

    ReplyDelete
  13. lolz hack blogspot?

    ReplyDelete
  14. booo~~~~

    power la sgthack blogspot...

    padahal takeover email je..

    lamer~~~

    ReplyDelete
  15. Good job codebreak! Skrg gi hack web gomen israel n buat sumthing lagi berpekdah

    ReplyDelete
  16. C0D3BR34K!!!!
    like your style..im in love with u..

    ReplyDelete
  17. facepalm lamer la u ni, tiada faedah, ini u take over email bukan u test security
    ……………………………………..________
    ………………………………,.-‘”……………….“~.,
    ………………………..,.-”……………………………..“-.,
    …………………….,/………………………………………..”:,
    …………………,?………………………………………………\,
    ………………./…………………………………………………..,}
    ……………../………………………………………………,:`^`..}
    ……………/……………………………………………,:”………/
    …………..?…..__…………………………………..:`………../
    …………./__.(…..“~-,_…………………………,:`………./
    ………../(_….”~,_……..“~,_………………..,:`…….._/
    ……….{.._$;_……”=,_…….“-,_…….,.-~-,},.~”;/….}
    ………..((…..*~_…….”=-._……“;,,./`…./”…………../
    …,,,___.\`~,……“~.,………………..`…..}…………../
    …………(….`=-,,…….`……………………(……;_,,-”
    …………/.`~,……`-………………………….\……/\
    ………….\`~.*-,……………………………….|,./…..\,__
    ,,_……….}.>-._\……………………………..|…………..`=~-,
    …..`=~-,_\_……`\,……………………………\
    ……………….`=~-,,.\,………………………….\
    …………………………..`:,,………………………`\…………..__
    ……………………………….`=-,……………….,%`>–==“
    …………………………………._\……….._,-%…….`\
    ……………………………..,< `.._|_,-&``................`\
    ( Where the lamer are too lame on hacking )

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ini gambar ape aku tak dpt imagine lah

      Delete
    2. http://i0.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/000/554/facepalm.jpg

      Delete
  18. bontot obe sakit tak? hew hew hew.

    ReplyDelete
  19. Hahaha. yg anon tu tak habis2 yahudi freemason bagai?
    Latest Post SERIUS : DEODORAN DAN KANSER TETEK | downgila

    ReplyDelete
  20. codebreak cepat g godam NSA security kat US sana lau power arr

    ReplyDelete
  21. Haaa.. gi la hack indogs lak..bila kita kene serang depa hang xdelak nak balas...

    ReplyDelete
  22. plan naikkan traffic blog je kot

    ReplyDelete
  23. Macam palatla lu.

    ReplyDelete
  24. Publisiti murahan

    ReplyDelete
  25. Okay, kerja budak budak ko ni dah selesai codebreak. Aku tak tau kenapa kau buat ni. Adakah semata mata untuk suka suka, untuk cari publisiti nak perkenalkan nama "C0D3BR34K" guna blog yg famous ni.. or kau cuma salah seorang mangsa buli disekolah, so nak balas dendam ko gunakan alam maya yg tak seberapa ni..

    Sekarang tolong pulangkan semula blog yang menjadi ketagihan aku di kala bosan. If not I will not enjoice my life anymore.

    Sincerely,
    RZ

    ReplyDelete
    Replies
    1. setuju. bosan kot sehari tak jenguk sini.

      Delete
  26. takde bende nak post ke obe?

    ReplyDelete
  27. ini lah yg dinamakan.... malay tipu melayu... hahaha bagus mmg bagus...

    mmg betul lah cerita ketam tu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..ketam..nice story...

      Delete
  28. Obepig pelacur attention skrg hahaha.

    ReplyDelete
  29. obe takde idea nak post hape da ker nih?

    ReplyDelete
  30. -=C0D3BR34K=- mmg cool...aku harap lebih byk blog or web yg kne hack dkt malaysia ni..sbb byk blogger skrg ni sesuke ati menulis ape yg dorg suke..hidup -=C0D3BR34K=-...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah blog dorang, tak suka jgn baca, tekan butang pangkah kat atas hujung kanan tuh, duhh...

      Delete
  31. ini memang perangai jilaka

    #LOL Liao manyak lawak mali mali wa bakar melecun melah segulung untuk codebreak.. lu memang jilaka punya olang...

    ReplyDelete
  32. post yg sangat bodoh dan rendah tahap ilmiah.

    ReplyDelete
  33. Nanti aku tambah hack skali lagi untuk tukar password lain.

    ReplyDelete
  34. ntah obe ni...saje ar tu nak wat suspension! hahaha

    ReplyDelete
  35. LOL of the year

    ReplyDelete
  36. blog kena hack...come on la.
    hack bank negara malaysia la codebreak!
    Tengok income statement org2 BN la

    ReplyDelete
  37. HACK tu apa Hah...Gule2 kan...pe kene mengene ngn blog nehh...konpius...

    ReplyDelete
  38. Mamat hackers ni misti org rambut sikat rapat belah tepi ,cermin mata tebal bingkai besar gigi kuning,malu ngan pompuan ,bila kena tegur dgn aweks trus melancap,sebabnya kt cn la dia boleh tunjuk power cam super hero,hakikatnya seorang nerdy yg fail in real life,such a loser,.tp erm,aku rasa semua ni agenda yahudi utk menyesatkan obepigsterians sekalian..yg benar the true WINbreaker?kepada codebreaker!lepas ni aku akan hack cipap mak kau!hahaha(gelak evil).

    ReplyDelete
  39. gula gula hack lagi sedap masa sakit tekak!!1

    ReplyDelete
  40. sementelah obe sibuk nak kawin. so dah jadi keje ko letak post best2 kat sini. takat letak nama ko besar2 peduli hapa aku. ko bukan best pun.

    ReplyDelete
  41. Gua syak ini trolling. Nak tengok sapa meleis kakakaka

    ReplyDelete
  42. hack kepala bapak ko.takat macam ni nenek aku pun boleh buat. pergi hack pentagon tu kalau terer sangat.bodoh bunya budak

    ReplyDelete
  43. propaganda yahudi .ni taktik yahudi nak control dunia . hati2 !

    ReplyDelete
  44. hack la maybank2u ke baru la aku respect setakat blogspot duhhhhh

    ReplyDelete
  45. kalau aku jd -=C0D3BR34K=- aku remove tros je blog ni...remove satu2 blog or web yg ade dkt malaysia..stakat hack tp bg balik wtpe..hack and destroy laa bru cool..xde sifat pemusnah tol dkt diri hackers2 skrg ni..ko ni wt malu jela -=C0D3BR34K=-...ko xlayak lg nk jd hackers dgn perangai yg ko tnjk skrg ni..ko layak g hack facebook org jela..belajar laa dari hackers2 lua mcm mane dorg ni aja blog2 or web2..ko -=C0D3BR34K=- g balik g blajo lg..jadikan ape yg ko buat sbg sejarah utk name -=C0D3BR34K=- dikenang dgn membuat 1 kemusnahan yg kejam..nk jd hackers kne berani..nmpk mcm -=C0D3BR34K=- pengecut..klo aku jd ko..aku akn remove blog ni dlm mase 24hrs..tu cadangan aku laa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. eleh dengki la tu

      Delete
    2. dengki la tu tu. bkn ape.. hee

      Delete
    3. Eleh nie lagi poyo dari C0D3BR34K, bajet idea bernas.... hahahahaha same je bodoh.

      Delete
    4. klau die wat cmtu name die bkan HACKER dah tp CRACKER bodoh!!!GOOGLE that for enlightment..

      Delete
  46. fail la klu lu hack blog ni bro.....cr la tempat lain.....

    ReplyDelete
  47. Gambar fullpage blogserius kena hack http://goo.gl/VzflM

    ReplyDelete
  48. not sure if trolling or for real

    ReplyDelete
  49. *obe whn reading this
    TROLLLLL FACEEE for MEleiesssssss....

    ReplyDelete
  50. Blogseius juz got hacked by a foreveralone*
    get a life codebreaker, LOL

    ReplyDelete
  51. Seriously, this is nothing compared to indonesian hackers...

    ReplyDelete
  52. wow..blogspot pun dah tak bape nak kebal.. wuhuuu

    ReplyDelete
  53. knapa nak bagi pswod? obe boleh carik sndiri kot pswd dia.. dgn menekan button "i forgot my pswd".. cara yg sama boleh d gunakan utk hacked blog org... sumtimes security ques kat "i forgot my psword" ni x leh caya sgt.. bg jwpn salah pun leh jd betul...

    ReplyDelete
  54. bosan nye... mane dak Obe ni... adakah propaganda Obe ? Obe sakit buntut ? blog ini kene tutup ? nanti kan episod seterusnye...

    ReplyDelete
  55. hahahahaha... hack lvl : kindergarten.
    whooaaaa... bad ass nye kamu ni..
    gerun seh dgn gambar kamu tu..


    kesian...

    ReplyDelete
  56. lol hack BLOGSPOT je buat apa?
    memang tak de life la kau!haha
    sial..Hacker indon lagi power berbanding hacker malaysia

    ReplyDelete
  57. nice try obepig

    ReplyDelete
  58. obe nak kawin + bapak mertua kena stroke + blog kena hack = triple strike!

    bala tu! bala!

    padan muka ko.. pegi la mintak tolong yahweh ngan jesus ko tu

    ReplyDelete
  59. Cara-cara Nak Download Video Di Youtube
    Dalam post sebelum ni ada diberitahu yang IDM boleh download video di youtube tapi IDM hanya boleh download video di youtube dalam format asal youtube tu je iaitu flash video atau flv.So,kualiti die akan kurang sikit lah walaupon masa tengok kat youtube macam best je.

    So,dalam post ni akan tunjuk macam mana nak download video di youtube dengan format lain seperti mp4 atau mp3.

    Ada beberapa website yang menawarkan perkhidmatan macam ni tapi mesti ada Java Application dulu(kebanyakannya la).Antara yang aku tau:

    1.http://keepvid.com/
    2http://www.savevid.com/
    3http://keep-tube.com/

    Cara nak download pula
    1.Copy paste url video tu
    2.Tekan butang download atau convert
    3Tengok la video korang.Hahahaha

    Senang je.Kalau korang pakai IDM lagi cepat la,kalau takde pon takpe,

    ReplyDelete
  60. real hacker tak buat kerja ni.
    too amateur.

    ReplyDelete
  61. Cara-cara Nak Download Video Di Youtube
    Dalam post sebelum ni ada diberitahu yang IDM boleh download video di youtube tapi IDM hanya boleh download video di youtube dalam format asal youtube tu je iaitu flash video atau flv.So,kualiti die akan kurang sikit lah walaupon masa tengok kat youtube macam best je.

    So,dalam post ni akan tunjuk macam mana nak download video di youtube dengan format lain seperti mp4 atau mp3.

    Ada beberapa website yang menawarkan perkhidmatan macam ni tapi mesti ada Java Application dulu(kebanyakannya la).Antara yang aku tau:

    1.http://keepvid.com/
    2http://www.savevid.com/
    3http://keep-tube.com/

    Cara nak download pula
    1.Copy paste url video tu
    2.Tekan butang download atau convert
    3Tengok la video korang.Hahahaha

    Senang je.Kalau korang pakai IDM lagi cepat la,kalau takde pon takpe,

    ReplyDelete
    Replies
    1. slowpuki kahkahkah

      Delete
    2. cam haremm..haha

      Delete
  62. sekarang ni ramai orang tak faham perkataan HACK itu apa maksudnya..setakat take over email gaya dah macam dah pecah semua..okey maybe kau baik tak nak ubah coding apa semua..blogspot je pun..geli2 je nak hack..ehh sekarang budak kalau member lupa log out account facebook,lepas tu status kena tukar pun dia kata dia dah hack facebook member tu..bodoh bodoh..

    ReplyDelete
  63. hack la berlian rosmah ke. baru ar kaya. -_-"

    ReplyDelete
  64. agenda freemason suma nie..nokharommm... lady gaga btoi la cekelat hack nie

    ReplyDelete
  65. Cara-cara Nak Download Video Di Youtube
    Dalam post sebelum ni ada diberitahu yang IDM boleh download video di youtube tapi IDM hanya boleh download video di youtube dalam format asal youtube tu je iaitu flash video atau flv.So,kualiti die akan kurang sikit lah walaupon masa tengok kat youtube macam best je.

    So,dalam post ni akan tunjuk macam mana nak download video di youtube dengan format lain seperti mp4 atau mp3.

    Ada beberapa website yang menawarkan perkhidmatan macam ni tapi mesti ada Java Application dulu(kebanyakannya la).Antara yang aku tau:

    1.http://keepvid.com/
    2http://www.savevid.com/
    3http://keep-tube.com/

    Cara nak download pula
    1.Copy paste url video tu
    2.Tekan butang download atau convert
    3Tengok la video korang.Hahahaha

    Senang je.Kalau korang pakai IDM lagi cepat la,kalau takde pon takpe,

    ReplyDelete
  66. IP haku 127.0.0.1... mai hack..

    ReplyDelete
  67. aku rasa bdk ni baru belajar nak hack kot.... setakat hack blog wat pe.. nak tunjuk lagak..

    ReplyDelete
  68. c0d3br34k, ko tak kesian ke kt obe dah le tak kerja, dia nak kahwin. nak kasi makan kat anak bini dia. yang ko dengki sgt dgn rejeki org apehal? remember, what goes around comes around. later ko nk bagi bini ko mkn tetiba ada org spoil, apa perasaan ko?

    c0d3br34k = f0r3v3r 4l0n3

    ReplyDelete
  69. Aper nih? Hacker low self esteem ker hack blog?

    ReplyDelete
  70. Kah kah kah

    Sokernet pun kene hack skali ngan orang yang same. Ape kono eh jang

    ReplyDelete
  71. Cara-cara Nak Download Video Di Youtube
    Dalam post sebelum ni ada diberitahu yang IDM boleh download video di youtube tapi IDM hanya boleh download video di youtube dalam format asal youtube tu je iaitu flash video atau flv.So,kualiti die akan kurang sikit lah walaupon masa tengok kat youtube macam best je.

    So,dalam post ni akan tunjuk macam mana nak download video di youtube dengan format lain seperti mp4 atau mp3.

    Ada beberapa website yang menawarkan perkhidmatan macam ni tapi mesti ada Java Application dulu(kebanyakannya la).Antara yang aku tau:

    1.http://keepvid.com/
    2http://www.savevid.com/
    3http://keep-tube.com/

    Cara nak download pula
    1.Copy paste url video tu
    2.Tekan butang download atau convert
    3Tengok la video korang.Hahahaha

    Senang je.Kalau korang pakai IDM lagi cepat la,kalau takde pon takpe,

    ReplyDelete
  72. Cara-cara Nak Download Video Di Youtube
    Dalam post sebelum ni ada diberitahu yang IDM boleh download video di youtube tapi IDM hanya boleh download video di youtube dalam format asal youtube tu je iaitu flash video atau flv.So,kualiti die akan kurang sikit lah walaupon masa tengok kat youtube macam best je.

    So,dalam post ni akan tunjuk macam mana nak download video di youtube dengan format lain seperti mp4 atau mp3.

    Ada beberapa website yang menawarkan perkhidmatan macam ni tapi mesti ada Java Application dulu(kebanyakannya la).Antara yang aku tau:

    1.http://keepvid.com/
    2http://www.savevid.com/
    3http://keep-tube.com/

    Cara nak download pula
    1.Copy paste url video tu
    2.Tekan butang download atau convert
    3Tengok la video korang.Hahahaha

    Senang je.Kalau korang pakai IDM lagi cepat la,kalau takde pon takpe,

    ReplyDelete
  73. xyah la men hack2..ksian obe walau pun aku xbrapa nak sokong obe..dia nak kawen dah..niaya

    ReplyDelete
  74. tengok ni http://nizarazu.com/2012/01/24/blog-serius-kena-hack/

    ReplyDelete
  75. Mungkin ramai yang selalu singgah kat blog ni. termasuklah admin sendiri, memang blog yang serius (serius ke) haha, tapi sebentar tadi masuk blog tu tengok dah kena hack.. dihack oleh C0D3BR34K

    Antara pesanan yang ditinggalkan hacker tersebut ..



    “Selamat pagi kepada semua pembaca Blog Serius. Terlebih dahulu aku meminta maaf kepada admin kerana aku telah memasuki blog beliau tanpa izin. Disini biar aku terangkan mengapa aku pecah masuk ke laman yang popular seperti ini.

    Hack bukan beerti jahat. Hack seperti ini adalah sebagai pengujian keselamatan sesuatu laman itu. Tanpa hack mcm ni, kita takkan tahu dimana kelemahan site kita. Ya, mungkin untok blog tak perlu security yang tinggi, tapi why not implement dari sekarang sebelum btol2 ada website sendri. Dan ya, cara masuk begini memang salah tapi jangan risau. Aku sekadar memecah masuk laman ini, tiada data, koding atau apa2 protokol yang aku ubah. Semua seperti biasa. Belajarlah dari pengalaman. Ambil dari sudut positif. Banyak kelemahan yang aku jumpa. Blog yang popular seperti Blog Serius ini tidak harus diabaikan keselamatannya kerana blog ini mempunyai ramai pembaca. Sudah tentu anda (admin) tidak mahu blog ini jatuh di tangan orang yang lebih kejam dari aku.

    Kepada admin laman ini, jutaan kemaafan dipohon, dan berjumpa kita di bahagian bawah iaitu bahagian komen post ini untuk aku memberikan kata laluan kamu semula. Post komen kamu nanti aku berikan kata laluan”.


    Mungkin hacker ni berniat baik untuk menguji keselamatan blog tersebut, blog yang sangat popular lagipun..



    Kesian si Obefiend (pemilik blog) ni, dikatakan bapa mertua dia dimasukkan di hospital jadi dia sibuk sampai tak online! semoga ayahnya cepat sembuh.. aminn

    p/s: ambil iktibar, kuatkan sekuriti di alam maya!

    ReplyDelete
  76. Nak dijadikan cerita.. satu hari di dalam kelas agama terjadilah peristiwa ini.. cerita bermula dengan seorang budak bernama Aminah, seorang pelajar yang malas dan tak pernah tumpukan perhatian di dalam kelas.

    Pada suatu hari ketika dalam kelas agama, Ustazah ada buat sesi soal jawab dan bertanyakan beberapa soalan kepada pelajarnya.. Ustazah pun bertanya..

    “Siapa orang yang patut kita hormati dan sayangi?”.

    Takde siapa jawab. Selang beberapa minit, ada seorang pelajar lelaki yang agak nakal telah mencucuk bontot Aminah dengan jarum yang ketika sedang tidur, dan akibat terperanjat ..Aminah pun menjerit “MAK!!”

    Ustazah pun puji Aminah sebab bagi jawapan yang betul.

    Aminah sambung tidur balik.

    Ustazah tanya lagi soalan.

    “Siapa pencipta alam dan segalanya?”

    Budak lelaki di belakang Aminah tu cocok lagi dengan jarum, Aminah pun menjerit “YA ALLAH!!”

    Sekali lagi ustazah puji dia sebab bagi jawapan yang betul.

    Aminah sambung tidur balik.

    Pastu ustazah pun tanya lagi soalan.

    “Apa yang patut sorang isteri ucapkan pada suami setiap kali sebelum tidur?”

    Budak lelaki tu cocok lagi.

    Tapi kali ni Aminah bengang dan dia kata “Kau cocok bontot aku pakai benda tu lagi siap!!”

    Ustazah tu terus pengsan..

    P/s: hahaha, moral of the story, jangan tidur dalam kelas :p

    ReplyDelete
  77. mahu lihat obe terus maju24 January 2012 at 13:42

    apa jenis post ni obe? watdehella

    ok apepun aku terdengar yang ko mahukan duit. sila hubungi tun faisal.

    dia tak strict sangat pun. tengok papagomo dan parpukari bebas je pun. yang penting ada mengampu bn ada kutuk pr. macam papagomo tu memang watak dia diberi sebagai anjing liar seolah bukan kawalan unit media baru.

    ReplyDelete
  78. mahu lihat obe terus majuJan 23, 2012 09:42 PM
    apa jenis post ni obe? watdehella

    ok apepun aku terdengar yang ko mahukan duit. sila hubungi tun faisal.

    dia tak strict sangat pun. tengok papagomo dan parpukari bebas je pun. yang penting ada mengampu bn ada kutuk pr. macam papagomo tu memang watak dia diberi sebagai anjing liar seolah bukan kawalan unit media baru.

    ReplyDelete
  79. mahu lihat obe terus majuJan 23, 2012 09:42 PM
    apa jenis post ni obe? watdehella

    ok apepun aku terdengar yang ko mahukan duit. sila hubungi tun faisal.

    dia tak strict sangat pun. tengok papagomo dan parpukari bebas je pun. yang penting ada mengampu bn ada kutuk pr. macam papagomo tu memang watak dia diberi sebagai anjing liar seolah bukan kawalan unit media baru.
    Reply

    AnonymousJan 23, 2012 09:44 PM
    mahu lihat obe terus majuJan 23, 2012 09:42 PM
    apa jenis post ni obe? watdehella

    ok apepun aku terdengar yang ko mahukan duit. sila hubungi tun faisal.

    dia tak strict sangat pun. tengok papagomo dan parpukari bebas je pun. yang penting ada mengampu bn ada kutuk pr. macam papagomo tu memang watak dia diberi sebagai anjing liar seolah bukan kawalan unit media baru.

    ReplyDelete
  80. mahu lihat obe terus majuJan 23, 2012 09:42 PM
    apa jenis post ni obe? watdehella

    ok apepun aku terdengar yang ko mahukan duit. sila hubungi tun faisal.

    dia tak strict sangat pun. tengok papagomo dan parpukari bebas je pun. yang penting ada mengampu bn ada kutuk pr. macam papagomo tu memang watak dia diberi sebagai anjing liar seolah bukan kawalan unit media baru.
    Reply

    AnonymousJan 23, 2012 09:44 PM
    mahu lihat obe terus majuJan 23, 2012 09:42 PM
    apa jenis post ni obe? watdehella

    ok apepun aku terdengar yang ko mahukan duit. sila hubungi tun faisal.

    dia tak strict sangat pun. tengok papagomo dan parpukari bebas je pun. yang penting ada mengampu bn ada kutuk pr. macam papagomo tu memang watak dia diberi sebagai anjing liar seolah bukan kawalan unit media baru.
    Reply

    AnonymousJan 23, 2012 09:44 PM
    mahu lihat obe terus majuJan 23, 2012 09:42 PM
    apa jenis post ni obe? watdehella

    ok apepun aku terdengar yang ko mahukan duit. sila hubungi tun faisal.

    dia tak strict sangat pun. tengok papagomo dan parpukari bebas je pun. yang penting ada mengampu bn ada kutuk pr. macam papagomo tu memang watak dia diberi sebagai anjing liar seolah bukan kawalan unit media baru.
    Reply

    AnonymousJan 23, 2012 09:44 PM
    mahu lihat obe terus majuJan 23, 2012 09:42 PM
    apa jenis post ni obe? watdehella

    ok apepun aku terdengar yang ko mahukan duit. sila hubungi tun faisal.

    dia tak strict sangat pun. tengok papagomo dan parpukari bebas je pun. yang penting ada mengampu bn ada kutuk pr. macam papagomo tu memang watak dia diberi sebagai anjing liar seolah bukan kawalan unit media baru.

    ReplyDelete
  81. "Anonymous Jan 23, 2012 07:45 PM
    hack kepala bapak ko.takat macam ni nenek aku pun boleh buat. pergi hack pentagon tu kalau terer sangat.bodoh bunya budak"

    bwahahahahahaha komen ni mcm pukimak sial. tapi lu ni mmg xbole bla laa "cod3br34k".

    nama konon2 hacker gile la tu. hack tu bukan bereerti jahat konon, nak menguji sistem keselamatan konon, g hisap telur la weh.

    it's moronic dumb ass wannabee's like you that give hackers an embarassing reputation. Get a life fuckface

    ReplyDelete
  82. Annoy-i-mustJan 23, 2012 09:48 PM
    "Anonymous Jan 23, 2012 07:45 PM
    hack kepala bapak ko.takat macam ni nenek aku pun boleh buat. pergi hack pentagon tu kalau terer sangat.bodoh bunya budak"

    bwahahahahahaha komen ni mcm pukimak sial. tapi lu ni mmg xbole bla laa "cod3br34k".

    nama konon2 hacker gile la tu. hack tu bukan bereerti jahat konon, nak menguji sistem keselamatan konon, g hisap telur la weh.

    it's moronic dumb ass wannabee's like you that give hackers an embarassing reputation. Get a life fuckface

    ReplyDelete
  83. Annoy-i-mustJan 23, 2012 09:48 PM
    "Anonymous Jan 23, 2012 07:45 PM
    hack kepala bapak ko.takat macam ni nenek aku pun boleh buat. pergi hack pentagon tu kalau terer sangat.bodoh bunya budak"

    bwahahahahahaha komen ni mcm pukimak sial. tapi lu ni mmg xbole bla laa "cod3br34k".

    nama konon2 hacker gile la tu. hack tu bukan bereerti jahat konon, nak menguji sistem keselamatan konon, g hisap telur la weh.

    it's moronic dumb ass wannabee's like you that give hackers an embarassing reputation. Get a life fuckface
    Reply

    AnonymousJan 23, 2012 09:50 PM
    Annoy-i-mustJan 23, 2012 09:48 PM
    "Anonymous Jan 23, 2012 07:45 PM
    hack kepala bapak ko.takat macam ni nenek aku pun boleh buat. pergi hack pentagon tu kalau terer sangat.bodoh bunya budak"

    bwahahahahahaha komen ni mcm pukimak sial. tapi lu ni mmg xbole bla laa "cod3br34k".

    nama konon2 hacker gile la tu. hack tu bukan bereerti jahat konon, nak menguji sistem keselamatan konon, g hisap telur la weh.

    it's moronic dumb ass wannabee's like you that give hackers an embarassing reputation. Get a life fuckface

    ReplyDelete
  84. AnonymousJan 23, 2012 09:51 PM
    Annoy-i-mustJan 23, 2012 09:48 PM
    "Anonymous Jan 23, 2012 07:45 PM
    hack kepala bapak ko.takat macam ni nenek aku pun boleh buat. pergi hack pentagon tu kalau terer sangat.bodoh bunya budak"

    bwahahahahahaha komen ni mcm pukimak sial. tapi lu ni mmg xbole bla laa "cod3br34k".

    nama konon2 hacker gile la tu. hack tu bukan bereerti jahat konon, nak menguji sistem keselamatan konon, g hisap telur la weh.

    it's moronic dumb ass wannabee's like you that give hackers an embarassing reputation. Get a life fuckface
    Reply

    AnonymousJan 23, 2012 09:50 PM
    Annoy-i-mustJan 23, 2012 09:48 PM
    "Anonymous Jan 23, 2012 07:45 PM
    hack kepala bapak ko.takat macam ni nenek aku pun boleh buat. pergi hack pentagon tu kalau terer sangat.bodoh bunya budak"

    bwahahahahahaha komen ni mcm pukimak sial. tapi lu ni mmg xbole bla laa "cod3br34k".

    nama konon2 hacker gile la tu. hack tu bukan bereerti jahat konon, nak menguji sistem keselamatan konon, g hisap telur la weh.

    it's moronic dumb ass wannabee's like you that give hackers an embarassing reputation. Get a life fuckface

    ReplyDelete
  85. AnonymousJan 23, 2012 09:50 PM
    Annoy-i-mustJan 23, 2012 09:48 PM
    "Anonymous Jan 23, 2012 07:45 PM
    hack kepala bapak ko.takat macam ni nenek aku pun boleh buat. pergi hack pentagon tu kalau terer sangat.bodoh bunya budak"

    bwahahahahahaha komen ni mcm pukimak sial. tapi lu ni mmg xbole bla laa "cod3br34k".

    nama konon2 hacker gile la tu. hack tu bukan bereerti jahat konon, nak menguji sistem keselamatan konon, g hisap telur la weh.

    it's moronic dumb ass wannabee's like you that give hackers an embarassing reputation. Get a life fuckface
    Reply

    AnonymousJan 23, 2012 09:51 PM
    Annoy-i-mustJan 23, 2012 09:48 PM
    "Anonymous Jan 23, 2012 07:45 PM
    hack kepala bapak ko.takat macam ni nenek aku pun boleh buat. pergi hack pentagon tu kalau terer sangat.bodoh bunya budak"

    bwahahahahahaha komen ni mcm pukimak sial. tapi lu ni mmg xbole bla laa "cod3br34k".

    nama konon2 hacker gile la tu. hack tu bukan bereerti jahat konon, nak menguji sistem keselamatan konon, g hisap telur la weh.

    it's moronic dumb ass wannabee's like you that give hackers an embarassing reputation. Get a life fuckface
    Reply

    AnonymousJan 23, 2012 09:50 PM
    Annoy-i-mustJan 23, 2012 09:48 PM
    "Anonymous Jan 23, 2012 07:45 PM
    hack kepala bapak ko.takat macam ni nenek aku pun boleh buat. pergi hack pentagon tu kalau terer sangat.bodoh bunya budak"

    bwahahahahahaha komen ni mcm pukimak sial. tapi lu ni mmg xbole bla laa "cod3br34k".

    nama konon2 hacker gile la tu. hack tu bukan bereerti jahat konon, nak menguji sistem keselamatan konon, g hisap telur la weh.

    it's moronic dumb ass wannabee's like you that give hackers an embarassing reputation. Get a life fuckface
    Reply

    AnonymousJan 23, 2012 09:51 PM
    AnonymousJan 23, 2012 09:51 PM
    Annoy-i-mustJan 23, 2012 09:48 PM
    "Anonymous Jan 23, 2012 07:45 PM
    hack kepala bapak ko.takat macam ni nenek aku pun boleh buat. pergi hack pentagon tu kalau terer sangat.bodoh bunya budak"

    bwahahahahahaha komen ni mcm pukimak sial. tapi lu ni mmg xbole bla laa "cod3br34k".

    nama konon2 hacker gile la tu. hack tu bukan bereerti jahat konon, nak menguji sistem keselamatan konon, g hisap telur la weh.

    it's moronic dumb ass wannabee's like you that give hackers an embarassing reputation. Get a life fuckface
    Reply

    AnonymousJan 23, 2012 09:50 PM
    Annoy-i-mustJan 23, 2012 09:48 PM
    "Anonymous Jan 23, 2012 07:45 PM
    hack kepala bapak ko.takat macam ni nenek aku pun boleh buat. pergi hack pentagon tu kalau terer sangat.bodoh bunya budak"

    bwahahahahahaha komen ni mcm pukimak sial. tapi lu ni mmg xbole bla laa "cod3br34k".

    nama konon2 hacker gile la tu. hack tu bukan bereerti jahat konon, nak menguji sistem keselamatan konon, g hisap telur la weh.

    it's moronic dumb ass wannabee's like you that give hackers an embarassing reputation. Get a life fuckface
    Reply

    ReplyDelete
  86. ahahha. bodo. ini bukan hack la. obe ni tak layak utk di hack, bukan ada ape pun. dia attention seeker dol.

    ahaha. nice try c0d3br34k.

    ReplyDelete
  87. Wah.Byknya org komen. Lagi la tambah traffic. Sempoi gak bt cara ni.

    ReplyDelete
  88. AnonymousJan 23, 2012 09:55 PM
    ahahha. bodo. ini bukan hack la. obe ni tak layak utk di hack, bukan ada ape pun. dia attention seeker dol.

    ahaha. nice try c0d3br34k.

    ReplyDelete
  89. AnonymousJan 23, 2012 09:23 PM
    Cara-cara Nak Download Video Di Youtube
    Dalam post sebelum ni ada diberitahu yang IDM boleh download video di youtube tapi IDM hanya boleh download video di youtube dalam format asal youtube tu je iaitu flash video atau flv.So,kualiti die akan kurang sikit lah walaupon masa tengok kat youtube macam best je.

    So,dalam post ni akan tunjuk macam mana nak download video di youtube dengan format lain seperti mp4 atau mp3.

    Ada beberapa website yang menawarkan perkhidmatan macam ni tapi mesti ada Java Application dulu(kebanyakannya la).Antara yang aku tau:

    1.http://keepvid.com/
    2http://www.savevid.com/
    3http://keep-tube.com/

    Cara nak download pula
    1.Copy paste url video tu
    2.Tekan butang download atau convert
    3Tengok la video korang.Hahahaha

    Senang je.Kalau korang pakai IDM lagi cepat la,kalau takde pon takpe,
    Reply

    AnonymousJan 23, 2012 09:25 PM
    Cara-cara Nak Download Video Di Youtube
    Dalam post sebelum ni ada diberitahu yang IDM boleh download video di youtube tapi IDM hanya boleh download video di youtube dalam format asal youtube tu je iaitu flash video atau flv.So,kualiti die akan kurang sikit lah walaupon masa tengok kat youtube macam best je.

    So,dalam post ni akan tunjuk macam mana nak download video di youtube dengan format lain seperti mp4 atau mp3.

    ReplyDelete
  90. Android's kernel is based on the Linux kernel and has further architecture changes by Google outside the typical Linux kernel development cycle.[57] Android does not have a native X Window System nor does it support the full set of standard GNU libraries, and this makes it difficult to port existing Linux applications or libraries to Android.[58]
    Certain features that Google contributed back to the Linux kernel, notably a power management feature called wakelocks, were rejected by mainline kernel developers, partly because kernel maintainers felt that Google did not show any intent to maintain their own code.[59][60][61] Even though Google announced in April 2010 that they would hire two employees to work with the Linux kernel community,[62] Greg Kroah-Hartman, the current Linux kernel maintainer for the -stable branch, said in December 2010 that he was concerned that Google was no longer trying to get their code changes included in mainstream Linux.[60] Some Google Android developers hinted that "the Android team was getting fed up with the process", because they were a small team and had more urgent work to do on Android.[63]
    However, in September 2010, Linux kernel developer Rafael J. Wysocki added a patch that improved the mainline Linux wakeup events framework. He said that Android device drivers that use wakelocks can now be easily merged into mainline Linux, but that Android's opportunistic suspend features should not be included in the mainline kernel.[64][65] In 2011 Linus Torvalds said that "eventually Android and Linux would come back to a common kernel, but it will probably not be for four to five years".[66]
    In December 2011, Greg Kroah-Hartman announced the start of the Android Mainlining Project, which aims to put some Android drivers, patches and features back into the Linux kernel, starting in Linux 3.3.[67]

    ReplyDelete
  91. Panggilan untuk Suami.
    Pada suatu hari yang hening, aku telah bertanyakan pada pakwe aku melalui Whatsapp satu soalan yang sangat maluuuuuu aku nak tanya.. Ye ar, ko ingat tak segan ke nak tanya dia "Kalau kita kawin nanti, you nak I panggil you apa?"


    Malunye!!! *Laju2 lari menyorok bawah timbunan bantal2 atas katil*


    Aku pernah terbaca somewhere di mana someone tu cakap adalah berdosa kalau panggil suami dengan namanya. Kena panggil dengan panggilan yang menunjukkan rasa hormat...seperti ABANG!


    Masalah aku adalah, aku geli nak panggil pakwe aku ABANG. Geli ko paham tak? Dah la dia muda dari aku tu satu hal.. pastu aku rasa macam aku ni sumbang mahram lak. Wahahah! Yeah I know bunyinya sangat stupidos.


    Bf aku cakap, dia tak kisah pun aku nak panggil dia dengan nama sebab kalau aku panggil dia Darling sekali pun, kalau niat aku nak menganjing, nak mengejek2, apalah ertinya kan? Berdosa kan? So setelah berbincang, akhirnya kami membuat keputusan untuk aku panggil nama dia selain daripada Sayang dan You.


    Pastu aku bukak topik ni kat Twitter... and ternyata ada ramai gak yang tak reti panggil abang kat BF diorg. In fact, yang dah kawin pun ada yang reply soklan aku tu. Aku jugak dapat tau ada yang ayah dan mak diorang bahasakan diri diorang as pakcik makcik.. ada yang papa mama.. macam2 lagi lah :)

    ReplyDelete
  92. Bila Peminat K-Pop Bersikap Seperti Poop
    Pagi ni aku baca blog kawan Twitter aku, Hazrey di mana dia menulis satu post perihal anak sedaranya yang berumur 14 tahun diserang bertubi2 sampai 1000 komen oleh peminat2 K-Pop yang totenya masih belum berbulu, tetel pun baru sebesar jambu tapi dah pandai memuja2 artis2 macam takde idola yang lebih bagus untuk dipuja.

    Cite dia, ada nokharom ni pakai identiti anak sedaranya untuk wat post tu and memandangkan ada ugutan bunuh serta kelar, maka Hazrey bawak benda ni kepada pihak berkuasa.

    Budak-budak sekolah yang sepatutnya BELAJAR, tergila2 K-Pop sampai makan tak kenyang, tidur tak lena, berfesyen macam artis Korea diorang, tangkap gambar bajet comel dan jambu, tukar nama ala2 orang Korea sebab tergila2 kat artis2 K-Pop, itu adalah kelakar. Tapi bila budak-budak sekolah yang obses dengan K-Pop ni ugut nak BUNUH and KELAR sebab artis idola dia dihina, itu tak berapa nak kelakar.

    Mana parents budak2 yang malang ni? Beromen pandai, beranak pandai, didik anak jadi manusia tak pandai. Monyet pun tau didik anak diorang jadi monyet ko tau?

    Tak salah pun ko suka J-Pop ke, K-Pop ke, J-Rock ke, Project Pop ke... TAK SALAH. Yang salahnya bila ko nak OBSES sangat dengan artis2 tu macam la artis2 tu NABI ko sampai sanggup nak ugut bunuh2 orang ni. Orang hina Nabi ko, ada ke ko nak melenting camtu sekali? Orang hina artis idola ko, amboi kemain. Macam la kalau telo diorang dikepit, telo ko rasa terkepit sekali. Macam la artis2 yang ko puja siang malam tu yang nak bagi syafaat kat ko. Owh.. aku cakap pasal syafaat pun bukan ko nak faham sebab ko kan budak2 lagi. -.-

    HeLLoW SiS, YeW KuWt0k2 K-Pop NiEw NaPeW? YeW CaKaP S3NaNg L4Rh CoZ YeW TaQ MiNaRt K-Pop!

    Aku minat K-Pop tak? MINAT. Aku minat music so aku minat semua jenis music termasuklah K-Pop. Tapi takde la plak aku nak tergila2 sangat ngan artis2 K-Pop tu. Aku appreciate music diorang.. not their dicks or looks. Kalau muka diorang macam orang Bushmen pun, apa aku ada hal...Aku ske music diorang kan? Korang tu suka sebab pe? Sebab muka diorang jambu? Bibir merah? Pandai berdansa? Ewah cakpong...

    Tak nak ke minat diorang ni? Sian diorang tau. Diorang pun genre sama gak.. nyanyi gak.. menari gak.. stylo gak.. jambu gak *muntah darah*

    ReplyDelete
  93. Fakta Tentang Perempuan
    Kalau sesiapa yang mengikuti tweet aku, aku pernah main hashtag ni. Di saat ramai2 nak wat lawak kelako, aku lak memilih untuk menyampaikan fakta2 berkaitan dengan Fakta Tentang Perempuan yang aku petik dari buku tulisan Allan & Barbara Pease yang bertajuk "Why Men Don't Listen & Women Can't Read Maps". So bagi sesiapa yang tak pernah baca buku tu, aku syorkan korang baca la. Bagus buku tu. Bagi korang lebih faham tentang laki and perempuan.


    Buku ni sedikit sebanyak dapat menghuraikan kenapa lelaki begitu begitu dan perempuan begini begini dan seterusnya dapat membuatkan aku menjadi awek paling ohsem di dunia sebab aku paham pakwe aku camne. Kuikui.


    Di sini aku senaraikan beberapa fakta tentang perempuan yang SEMUA orang patut tahu.


    #FaktaTentangPerempuan
    Kebanyakan perempuan anggap shopping sebagai terapi di mana kalau lelaki teman perempuan shopping, 20 minit je dah buasir otak.


    Untuk fucking, mereka perlukan emotional bond. At least kena ada gak skit. Women need a reason, guys need a place :P


    Perempuan mempunyai peripheral vision yang luas berbanding lelaki. Lelaki mempunyai tunnel vision. Sbb tu kalau nak parking kete secara reverse, perempuan selalunya gagal sebab pandangan dia bukan jenis focus.

    ReplyDelete
  94. http://bm.harakahdaily.net/index.php/berita-utama/6332-kerja-lain-graduan-ismp-bantah-muhyiddin-

    Kenyataan yang dikeluarkan oleh Timbalan Perdana Menteri yang juga Menteri Pelajaran, Tan Sri Muhyiddin Yassin supaya graduan Ijazah Sarjana Muda Pendidikan (ISMP) ‘cari kerja lain’ sebelum ini telah menimbulkan kemarahan sekaligus mengguris hati ribuan graduan dan bakal graduan ISMP di Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI) dan kampus-kampus lain.

    Susulan dari ketidakpuashatian itu, hampir seribu mahasiswa UPSI telah mengadakan piket di perkarangan Sudut Pidato Universiti tersebut semalam sebagai tanda protes.

    Setiausaha Legasi Mahasiswa Progresif (LMP), Yuyu Luna ketika dihubungi Harakahdaily menjelaskan piket yang berlangsung selama empat jam itu telah menyaksikan ucapan-ucapan menuntut hak penempatan guru untuk graduan ISMP yang dikatakan telah dinafikan oleh Kementerian Pelajaran Malaysia.

    “Piket tengah hari semalam telah dianjurkan oleh Gabungan Bertindak Mahasiswa yang dicetus oleh wakil LMP sebuah ‘front’ Solidariti Mahasiswa Malaysia (SMM) Adam Adli dan wakil Gabungan Graduan Ijazah Sarjana Muda Pendidikan, Wan Ahmad Fathi.

    MARI KITA BERFIKIR


    A : Graduan UPSI
    B : Graduan KPLI/DPLI/GSTT (sebelum ini adalah graduan ijazah pelbagai bidang)

    A : Boleh jadi cikgu sahaja
    B : Boleh jadi cikgu atau lain-lain profesion

    A: Graduan UPSI tempoh belajar 4 tahun
    B: Graduan KPLI tempoh belajar 8-11 bulan

    A: Graduan UPSI tiada elaun dan perlu mohon PTPTN
    B: Graduan KPLI mendapat elaun bulanan RM1200

    A: Graduan UPSI 'tulen' yang TUNGGU POSTING tak sampai 500 orang.
    B: GSTT lebih kurang 12 ribu orang

    A : Tidak dijamin menjadi cikgu
    B : Dijamin menjadi cikgu.

    ADIL???

    Jangan pikir KPLI satu group, GSTT satu group yang lain.. Kita letakkan KPLI dan GSTT dalam satu group yang sama, iaitu group DIJAMIN POSTING dan DAH POSTING sedangkan graduan UPSI yang sekarang tengah tunggu posting, tak posting posting... Sepatutnya, group IPG (Institut Perguruan) yang diberi keutamaan dulu dan selepas tu baru group IPTA (Bukan maksudnya graduan dari UPSI saje tapi termasuklah jugak dengan graduan dari universiti2 lain yang mengikuti kursus ijazah pendidikan. Tak kira la UTM ke, USM ke UM ke, ataupun UKM).

    Sekarang ni memandangkan kerajaan dah bagi group KPLI dan GSTT posting dulu, group IPG tak posting2 lagi...apatah lagi group IPTA.... AND sekarang kuota dah penuh 98%... means lagi 2% je akan diambil dari group IPG dan IPTA.

    Perlulah diingatkan bahawa diorang2 ni yang ikut IPG dan IPTA adalah sesungguhnya niat diorang cuma SATU. NAK JADI GURU. Passion diorang adalah dalam bidang MENGAJAR. Diorang spent 4-6 tahun untuk belajar cara-cara jadi CIKGU yang senonoh ikut standard piawaian kerajaan dan sekarang ni keutamaan dah diberikan pada orang-orang yang jadi cikgu bidan terjun sebab takde keje nak buat... and orang yang dah bosan dengan keje lama diorang.

    So, boleh nampak tak kenapa 5000 mahasiswa UPSI dah buat perhimpunan untuk tuntut KPM bagi jaminan untuk posting?? Logik tak diorang nak rasa marah bila diorang TAK diberi keutamaan time posting?? LOGIK TAK???

    YES. Logik.

    ReplyDelete
  95. Hati Busuk
    Bertudung tu takyah cite la.. semua orang leh cakap kalau bertudung tu tak semestinya baik tapi kalau baik sangat, of course la bertudung kan? So kalau cakap pasal pompuan bertudung tapi hati busuk ni, normal la lagi sebab berbalik pada ayat di atas, yang bertudung tak semestinya baik. Tapi ni cite dia pasal orang yang semayang tak tinggal tapi hati busuk.

    Seriously aku tak paham. Ko semayang tunggang terbalik tapi hati ko busuk mengalahkan orang kapir. Ko kenapa ye? Orang kapir yang aku kenal pun tak busuk hati macam ko yang taat beribadat sangat tu.

    Ko semayang untuk apa ye? Apa yang ko doakan dalam semayang ko? Wuduk ko tak sempurna ke? Doa ko tak sampai ke? Ko semayang sebab dah jadi rutin ke? Or ko semayang sebab tak nak orang lain kutuk ko tak semayang?

    Bagi aku, untuk seseorang ni busuk hati, susah gile kot. Macam ada je idea kat dalam otak dia nak menyakitkan hati orang. Ada je idea. Kalau tak dari perbuatan, dari perkataan. Kenapa ek? Setan apa yang hebat sangat dalam hati ko tu ek?

    Banyak masa lapang nak bergosip.. nak 'amik berat' pasal hal orang lain.. takde topik bagus nak dibualkan lettew. Nak cite pasal hal dunia, bodoh macam keldai gamaknya. Nak cite pasal politik, lagi la haram apa pun tak tau. Nak cite pasal apa lagi kan? Pasal kawan2.. GOSSIP.. dah gossip, jadi iri hati kalau orang tu lebih dari diri sendiri. Pas iri hati, jadi busuk hati. Bila dah busuk hati, mula la nak cari pasal je... Cari setiap kesalahan orang lain pastu jaja macam diri sendiri PERRRRFECT.

    Orang tak kaco ko, ko sibuk nak kaco orang. Orang tu skit pun tak peduli laki ko layan ko berapa kali seminggu ke, anak-anak ko bodo nak mampus dalam pelajaran ke, orang tu sikit pun tak peduli. Tapi ko susah payah amik peduli hal orang lain. Kesian.

    Ko banyak sangat masa lapang amik tau hal orang kan? Apa kata ko gunakan masa lapang tu untuk tengok anak2 ko dengan laki ko? Apa kata ko gunakan masa lapang ko tu untuk buat kerja? Or sebab ko tu ALIM sangat, apa kata ko ingat TUHAN? Ko susah payah nak ingat pasal orang lain nape? Dia tu Tuhan ko ke? Ko sembah dia?

    Ada beza antara amik berat, dengan jaga tepi kain orang k. Kalau ko rasa ko tu benak nak mampus, susah nak bezakan antara kedua2nya tu, apa kata ko tak payah amik berat langsung. Dalam agama pun suruh kita tinggalkan benda yang menimbulkan syubhah... just in case benda tu memang tul haram... Ok keldai?

    ReplyDelete
  96. Selain dapat memantapkan bontot aku jadi bulat, aku gak dapat berpeluh dengan gaya pemalas. Ko cuma buat gaya macam naik tangga je. Nenen tak gegar, buku lali tak sakit, lutut pun tak sakit.

    Diet pemakanan aku berubah slow2. Aku start berenti makan nasi lemak 2 bungkus tiap2 pagi. Makan sebungkus je. Lapar macam mana pun, tahan sampai lunch hour jugak. Jenuh aku psiko diri aku yang aku takkan mati kelaparan. NO JAJAN. Biskut2, gula2 and coklat2 dalam laci kat office, aku sedekah je pada orang lain yang tak kisah diorang gemuk. Takde kunyah2 time buat kerja. Kalau ngantuk, gi jalan2 tempat orang lain tengok orang buat keje....bukan kunyah2.

    Aku stop minum air bergula. Air gas lagi la... aku bukan fan air gas pun so no hal. Tapi untuk stop coffee, nescafe or Milo...ah... susahnya... Aku tak buang terus dari diet aku hari2, cuma aku kurangkan kekerapan minum air bergula. Aku ganti dengan teh hijau. Minum la air tawar kelat tu...asalkan leh hilang dahaga sudah. Minum air masak lagi bagus.

    So aku mula kehilangan berat badan...well actually, gambar aku baju merah tu pun sebenarnya masih gemuk. Cuma lebih gemuk gambar baju hijau dengan KFC tu la kan. So dari gemuk macam gajah, aku berjaya dapat jadi gemuk macam badak pulak.

    Sekarang ni, aku tengah sedaya upaya untuk jadi anak dugong. Nak kurangkan lagi berat badan aku...dan aku ada plan baru. Aku quit nasi. Aku ikhtiar la macam2 bagi perut aku kenyang tapi bukan dengan nasi. Makan fish ball rebus pun kalau ko makan 100 bijik ko boleh kenyang kan? So itu lah pegangan aku. Time ko lapar memang ko rasa nak makan nasi...tapi kalau ko dah kenyangkan perut ko, ko lupa la nak makan nasi dah.

    Bagi aku, orang zaman sekarang yang kerja kat office ni dah tak patut makan nasi sebab jumlah tenaga yang dipakai time keje bawah aircond ni berapa banyak lah sangat. Orang dulu2 boleh la makan nasi sebab diorang keje teruk. Buat sawah, menoreh, tangkap ikan, buat rumah... Kita? Dan aku pikir, kalau aku makan nasi, aku mesti nak amik lauk. Dalam lauk tu sah2 dah ada add on lemak and gula. Kalau amik 3-4 jenis lauk? So better aku quit nasi.

    Jus. Aku beli juicer. Aku pelan2 stop minum air bergula tak sihat dengan minum jus untuk menyedapkan ati aku konon2 nak kulit cantik disamping bagi sistem pencernaan aku lebih lawas. Bagi lebih kerap berak. Lemonade, jus anggur, jus nenas, jus kiwi dan jus jambu batu adalah terbaek! Dah la sedap.. buat ko terberak plak tu... hahahahha!

    So sekarang, baru nak masuk 2 minggu aku tak makan nasi tapi dah ramai tegur aku makin susut. Diorang tak tau pun aku tengah suffer tak makan nasi.

    Aku tak mampu nak buat strict diet untuk terus buang minyak la, lemak la, sampai terpaksa makan makanan yang tak sedap. So aku ratah ayam goreng tepung ala2 popcorn tu... aku buat tomyam makan dengan bihun... aku makan makanan steam... makan roti capatti dan roti nan and ayam tandori. Aku cuba untuk makan yang sedap2 tapi yang kurang lemak and kalori macam hukum makan nasi+lauk+air bergula. Anything but not rice.

    Cara aku ni lambat la nak turun tapi slowly berat aku tetap akan turun. Kalau korang nak turun mendadak, jangan la ikut diet pemakanan aku tu. Ayam goreng kan ada minyak. Bihun tu pun kan berkanji. Pepandai korang la.

    Oh...sekarang aku gi office jalan kaki. Kira exercise la jugak tu pergi balik office. Kebetulan office aku dekat je dengan rumah. Dalam 5 minit berjalan. Rumah aku lak tingkat 3...so time naik tangga pun sejenis exercise la jugak kan. Benda2 ni memang simple je.. tapi slow2 berat aku akan berkurang. Aku percaya :P

    Good luck aku wish kat korang2 yang nak kurangkan berat badan tu ye. :) Sape2 yang ada tips2 tambahan, sila tinggalkan di ruang komen. Jasa korang aku hargai.

    Adios amigos :)

    ReplyDelete
  97. cuak lettew.. hahahaha

    ReplyDelete
  98. AnonymousJan 23, 2012 10:12 PM
    cuak lettew.. hahahaha

    ReplyDelete
  99. kalau lu brani hack la blog gua ni.. blogspot je pun...
    http://pendambamawar.blogspot.com/

    ReplyDelete
  100. pendambaJan 23, 2012 10:17 PM
    kalau lu brani hack la blog gua ni.. blogspot je pun...
    http://pendambamawar.blogspot.com/
    Reply

    BLOG MCM SIAL..TAK BEST.. BUSUK2 DOREMON BOROI
    BUSUK GILA KOMEN NAK SURUH ORANG MASUK SANA LETEW.. TAK MALUEW LETEW.. BUSUK

    ReplyDelete
  101. ni kes nak cari glamoures n publisiti lah nie....propa btol lar...

    ReplyDelete
  102. Ala uols, ni propah jer ni uols! Propaganda illuminate jer. Apa2 pun mak terkasimah lah jugak!

    ReplyDelete
  103. obefiend What to do on a tuesday? SKYRIM .... #seemslegit
    about 1 hour ago · reply · retweet · favorite
    obefiend @Hazrey dah cuba.no one ever reply to my resumes. Dah cuba bukan tak cuba
    about 1 hour ago · reply · retweet · favorite
    obefiend Bright side? No updates and u cant maki me for not writing. Ask the hackers to update the blog. Happy tuesday.
    about 1 hour ago · reply · retweet · favorite
    obefiend I did honestly tried to find a job for 9 month with my paper qualification. Zilch. Ha ha
    about 1 hour ago · reply · retweet · favorite
    obefiend Some say i should write.write apa? I am not good even at writing. Ill equipped for 9 to 5 job.y do u think i blog in d first place?
    about 1 hour ago · reply · retweet · favorite
    obefiend Silalah enjoice.i really need to check on my sick father in law in a while. Talk to u guys later.too much on my plate to contemplate!
    about 1 hour ago · reply · retweet · favorite

    ReplyDelete
  104. semalam mak aku dtg bwk Laura. lame jugak aku tak jumpe Laura dekat sebulan jugak la. selepas menggomol Laura sampai dia penat dan tertidur, aku bergomol dgn Zamri pulak :p kebetulan pulak aku memang gersang tak tertahan.

    malam tu lepas borak2 dgn mak, aku bwk Laura masuk bilik aku. bergurau senda bergelak ketawa sampai Laura tertidur. Aku pun hampir tertidur jugak tapi tiba-tiba aku rase ade orang panjat atas aku. Mengucup aku slowly dan aku membalasnya dengan penuh nikmat.

    buah dada aku memang menegang keras, apalagi bila dia nyonyot dan sesekali menggigit halus puting aku yg turut menegang. dikepit2 kedua-dua buah dada aku sambil menyembamkan muka dia kat tengah2 lurah tu. yang bawah segera basah berair tanpa disentuh. apalagi bila dia start sentuh bijik kelentit aku dengan hujung jarinya, memang aku tak boleh nak kontrol diri lagi.

    aku jadi tak sabar dan terus memanjat zamri. aku menggesel-gesel konek tegang zamri ke permukaan pepek aku sebelum batang panjang itu disorong masuk kedalam lubang aku.

    aku menghenjut penuh syahdu. buah dada aku tergoyang-goyang mengikut irama goncangan yang sederhana laju. rambut aku turut terhurai menutup muka zamri sesekali. zamri mendesah. aku turut sama melepaskan nikmat yang masih perlu dikawal sebab mak aku tido kat bilik sebelah.

    sesekali Laura bergerak membetulkan kedudukan badan. Mungkin dia tak selesa turut sama tergoncang-goncang :p zamri sesekali meramas-ramas kedua-dua buah dada aku yg membengkak yg terhayun-hayun dihadapannya. sesekali aku merapatkan dada aku ke dada zamri sambil terus menggelek dan kami berkucupan penuh nikmat. berlawan lidah dan menyedut bibir kegeraman.

    aku dibaringkan dan batang zamri ditujah dalam keadaan serong. sebelah kaki aku diangkat tinggi dan zamri menolak masuk konek dia sedalam-dalamnya. kenikmatan yang tidak terkata. lubang depan ditujah, lubang belakang diacah-acah dengan jari. aku rase kenikmatan maksimum yang teramat indah. buah dada aku terus terbuai-buai melantun-lantun ke kiri dan ke kanan.

    zamri mengalas bawah bontot aku dengan bantal dan dia menujah lagi. sumbatan terasa padat. zamri menekan dalam lagi. desahan zamri buat aku tak tahan. aku mengemut-ngemut kesedapan. pepek aku makin tak terkawal banjirnya. sambil menujah, zamri turut mengusik-ngusik kelentit aku yg basah licin. kesedapan yg tidak terkata. aku hanya mampu menikmatinya dengan menggigit bantal, takut terjerit sedap sampai mak aku kat bilik sebelah dengar.

    zamri memancut. dia henyak sedalam-dalamnya dan tentu la lepaskan tembakan di dalam. zamri menghabiskan sisa2 das tembakan dan kami terkulai sampai dengar azan subuh berkumandang baru zamri lari keluar masuk bilik lain. nasib baik tersedar, kalo tido kat bilik aku sampai pagi…..?!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha ... suka aku baca gomen ni ... hahaha, ko buat aku tersenyum la anon ...

      Delete
  105. DAMMMM GIRLS... U MORE SASSY.. NICE SEX STORY

    ReplyDelete
  106. aku bleh tlg obefiend dptkn blk password die..sbb dlu pon blog aku kena hack..aku just antar mesej ke pusat teknikal google, aku bg details yg aku bg masa sebelum hacker tu ubah..lpas tu,trus google bg aku password blk.. just provide details je kita akan dpt blk akaun kita

    ReplyDelete
  107. adakah ini propaganda obe?...hahahaha...bijak kepala hotak ko obe...

    ReplyDelete
  108. nak bwat jugak laa.. nnt ramai org komen.. suka!!

    ReplyDelete
  109. ape lancau ni? kuat spam tu

    ReplyDelete
  110. typo to obvious bro

    ReplyDelete
  111. anon atas tu boleh letak citer seks dlm komen die?? gile seks ke ape woi!!

    ReplyDelete
  112. hackers, hapdet la. gua da gersang nak baca entry serius.

    Obe pg raya cina ke arini?

    ReplyDelete
  113. So kids, put your pants back when u satisfied ya. to obe, wish your FIL get well soon and selamat pengantin baru. never worry, carry on. sebagai pembaca tegar sejak 2008 I thank you for a nice ride.

    #UltrasObefiend

    ReplyDelete
  114. ntah.. update la sket. stakat letak gambar of someone 'u wish u were' kat atas tu wtpe. ntah2 muka lu mcm jamban. dah hack tu update la bongok!

    ReplyDelete
  115. @ nabilism: #UltrasObefiend? fuck man, u really need to get a life. You're worse than the wannabee hacker

    ReplyDelete
  116. bodoh sorang2 kena troll gan obe mok cit cit...
    fuck ultra nabil obe puck.... kote la..

    ReplyDelete
  117. *popcorn


    cutila weh. lepak umah lah life

    ReplyDelete
  118. datang lah melawat blog ini guys.
    blogyangbetul.blospot.com

    ReplyDelete
  119. obe saje buat provokasi. maklumlah blog dah tak laku. nk kutuk agama dah tak de modal.kah kah kah

    ReplyDelete
  120. byk sungguh org melayu perasaan hacker kat Malaysia nie. Bodoh2

    ReplyDelete
  121. Amin Kau Tak Perasan Ker Yang Kau Nyer Banner Dah Kena Tukar?

    ReplyDelete
  122. cmnie..bek suh indonesia blackhat team,Anonymous Hacker malaysia n indo,lin mun poo,devilz code area,JATIM,wanabe hacker team,virusvitri n list geng2 gua...

    http://3.bp.blogspot.com/-N8A5rZfdlzg/TmyhEYcsaKI/AAAAAAAABb0/A8pahB3KuIc/s1600/Senarai+Nama+Hacker+Malaysia.jpg


    sedih gler nme aq xde ngn codebreaker sial 2.....

    ReplyDelete
  123. citer aminah td plg besh siahhhhhh..

    ReplyDelete
  124. apakah kebabian ini ada manusia buat blogpost kat komen blog obe ini??

    ReplyDelete
  125. ceta keramat yg bodoh tu ka?buang masa ja tengok ceta tu,tu bkn tongkot tp ubi kayu hahaha

    ReplyDelete
  126. Apa ke bodohnya codebreaker ni..blog mcm ni pun nak di hacknya..memang dasar tak cukup pelajaran dari mak bapak ni..pastu tak buat apa2..

    Malu seh..jadi rakyat Malaysia cam ni..orang Melayu sendiri menganiaya orang melayu sendiri..

    Nampak sangat perasaan hasad dengki tu wujud lagi..

    Obe, walaupun aku tak sokong ko dalam banyak perkara tapi benda hack-hack ni aku kesiankan ko..aku support ko bro.

    Jangan risau obe, what goes around comes around. Dia hack blog ko, mana tau pasni rumah dia pulak kena hack, rumah kena rompak, adik kena culik jadi tebusan, mak bapak susah nak hidup, hidup tak menjadi manusia, menyusah orang..

    Well, codebreaker..get lost with your pathetic life!

    ReplyDelete
  127. @anonymous : Itu bukan Pathetic. Betul ape yang die ckp.
    X salah. Die Masok nk main2 je, X kacau setting, protocol & lain2 tu da kira cukup bagus laa. Siap bagi tunjuk ajar lagi.

    JGN NAK YER YER SANGAT KALO KORANG X TAHU APE2.

    @all reader : Jgn terlalu mudah nak buat spekulasi. ambik iktibar laa .
    Jangan nk selalu gune sangat Melayu tu laa ini laa..
    Nak bashing Gune OTAK . Jangan Gune Pale Lutut.

    @admin : Saranan aq. Blajar security , tingkatkan security level blog nie. walaupun ko rase mcm x payah nk buat tp kalo ko rase nk orang ramai lepak kat blog nie. Ko ikut laa cadangan Codebreak tu.
    Ini bukan Bashing atau ape2 . Ini Nasihat. Sama2 belajar.
    Sharing is Caring ^^. Peace no War & Anti SOPA.

    ReplyDelete
  128. @Ryu Watanabe

    Aku sokong anon tu..

    Apa nye tak salah?..it is unethical..

    Apa bendanya x kacau setting?? Tu banner kat atas tu setting la..ruangan komen obe yang dia hack pun setting la tu..Tu sebahagian jer.. what about obe's pride and dignity?? Kita pun tau, obe cari makan dgn blogging..

    Protocol apa dia nak kaco?? 80, 8080, 23?? Hacker ni tak kaco protokol tu sebab blogspot ni pakai standard protocol ajer..

    JGN NAK YER YER SANGAT KALO KO X TAHU APE2.

    Apa2 security dalam dunia ni pun boleh di hack kalau nak. Bukannya pasal nak security kuat ke tidak. Even bank punya security pun boleh dihack, apatah lagi blogspot. Amende la budak poyo ni punya nasihat..

    Ni aku bagi anologi la kat ko..ko masuk rumah orang, pastu ko cat rumah dia bagi color yang ko suka, pastu ko cakap aku tak buat apa2..aku cantikkan jer lagi rumah ko..

    Kunci pun aku dah tukar bagi kunci baru yang lagi power, jenama Solex punya!!. Nak kunci baru, sms aku yer..

    Padahal tuan rumah ada urgent things to do(nak solat ke, anak meraung ke), dah tak boleh masuk rumah..

    Hello budak pandai..nak nasihatkan orang berpada2 la..ko tak tau background pembaca blog ni. Mana tau mostly more educated than yourself and your..

    Ada ke nak bagi nasihat kat semua orang. Simpan je la nasihat basi ko tu..macam budak2 punya nasihat..pirah..

    Aku bagi anologi lagi la sebab ko ni budak2 lagi..

    Adik kunci basikal tu tak boleh pakai sebab China made! Pakai kunci basikal ni, German made.

    Kalo pencuri tu nak curi, dia angkut jer basikal tu

    ReplyDelete
  129. ok tadi aku singgah, malas nak komen . akan tetapi la ni aku tengok banner OBE dah bertukar ? terus komen . . .

    aku pelik dengan anon yang ''hatinya berbau daging busuk'' untuk apa ? pernah rasa tak periuk nasi ditabur pasir ?

    ke yang tabur pasir tu salah seorangnya adalah anda ? hmmmm,,,

    biarlah hacker ni pulang balik dengan seadanya. 1001 hacker tutorial, so kena buat practical ke macam mana ? comodo

    sentap sekejap pagi semalam sebab aku tengah baca blog ni, buka new tab tup2 kena hack ? minggu ni aku cuti panjang, jadi banyak masa nak baca blog-blog. kalau OBE nak gambar pagi semalm aku boleh bagi, haish macam-macamlah . . .

    buat email khas lain untuk aku atau yang lain-lain nak email sebarang info supaya tak . . .

    ReplyDelete
  130. TAKDA KOTE KOMEN PAKAI ANON... KORANG SEKOR2 KENA TROLL DENGAN BAPOK OBE MOK MOROI.. NI...
    TOK SAH DOK BUAT POWER SANGAT... TABUQ TAIK KA... PASIAQ KA.. KOTE LU... KO LU ANON ANON.. YANG BANYAK BUNYI...

    ReplyDelete
  131. biarlah kena troll ke, nak buat traffic ke . aku tak kisah pun .
    macam manusia yang keluarkan filem tu, kan dia terkenal atas kebiadapan dia, lepas tu terus jadi artis nak cari makan katanya, itu mungkin salah satu strategi dia. lantak p lah sama dia kan . . .

    pergi banyak campur dengan orang-orang yang umurnya lebih ya ? tayanglah muka kau tengok macam mana ? kot ada pula yang nak buat latihan malam ni dah ada bahan . . .

    ReplyDelete
  132. Sorry, the blog at obefiend.blogspot.com has been removed. This address is not available for new blogs.

    ReplyDelete
  133. haha giler arh anon. komen plg pnjang dan mmberansangkan pernah aku baca

    ReplyDelete
  134. mother of god .
    to codebreak ; kau punya hack too oldschool brah.
    tutorial kt youtube bersepah lerr.
    http://itanimulli.com/

    ReplyDelete
  135. Jadi kalian semua mencabar saya, untuk menurunkan laman blog ini? Kalian cuma ada masa kurang daripada 23:59:32 selepas komen ini dihantar. Jadi, silahlah ratapi dan simpan segala data yang ada di dalam blog kesayangan kamu ini. Saya akan turunkan laman blog ini, permainan tamat.

    Yang Pantang Dicabar,
    -=C0D3BR34K=-

    ReplyDelete
  136. permainan tamat tak tahan hahahahah. gi lwn US gov lg bagus la -_-' yg nak pergi tarik rezeki si obe ni watpe. EQ hang rendah eh?

    ReplyDelete
  137. T kodbrek...ya benar kami semua obifag suka makan kailan Ikan masin.lantak ko lah poie la mampuih

    ReplyDelete
  138. woi C0D3BR34K!!!!
    kata nk turun kan blog ni??mn nyer??dasar bdk nerd...

    ReplyDelete
  139. oh, ni nama dia pinjam
    ambik pastu pulang
    pinjam
    haha

    ReplyDelete
  140. KAHKAH codebreak apa jadah! koteberak ada lar...! dengki la tue ta boleh buat blog cmnie. gelabah nak hack2 la bagai. g hack sopa/pipa la kalu da stim sgt nak hack.

    ReplyDelete
  141. C0D3BR34K BODOOOO HAHAH..BABI PUNYE CODEBREAK.. KO CAKAP JE TAPI TAK BUAT WATPE BODOHH.. KO TU BARU NAK UP..KO TAKKAN BOLEH PUNYE DOWNKAN BLOG NI..AKU TRY DEFENSE...TGK KO BOLEH KE TAK..PTUIHH JANGAN HARAP TAKKAN BOLEH LAAA

    ReplyDelete
  142. obe stressss je..hehehe..saba saba...

    ReplyDelete
  143. well done -=C0D3BR34K=- welldone \m/. ko turun kan je blog neh.bior padan muka sume penjilat bontot obe neh.

    ReplyDelete
  144. OBE TERUS SENYAP??..TQ LA KEPADA Y MENGAHACK..SEMOGA OBE LEH KEJE Y LEBIH BERFAEDAH..KEJE KILANG KE..MUAHAHAHAHA

    ReplyDelete
  145. kate codebreak nak downkan blog nie..aku punye la tunggu tunggu tunggu x down2 jugak..kencheng..nie obenyer taktik la nie..nak buat harok kat blog sendiri..SAMPAH

    ReplyDelete
  146. codebreak bodo..dah tamat dah tempoh 24 jam ko nk down kan block ni.ko ni amature laa...hahahahaah

    ReplyDelete
    Replies
    1. shut down lah komputer ko itik masak kicap
      pegi tido

      Delete
  147. mesti ka buat nama campur huruf2 dgn numbers? Mcm pondan la buat fancy2 name ni.. budak2 gamers yg tingkatan2 la ni selalu buat N4M4 B3NTUK M4C4M ni..merosakkan ja..tidak stylo pun sy rasa..as a programmer, sy rasa smart lg kau buat nama2 guna istilah2 spt "cipher" ka, "cryptographers" ka, "caesar cipher guy" ka apa ka.. ketara la kanak2 ja ni belajar2 'hack' pun dari kawan or intenet.. senarai cipher2 yg ada dlm crypto tools pun belum tentu kau hafal kan? *ketawa besar* kanak2, setakat boleh jd golden members dota guna 'crack' dgn 'hack' ko tu, bgus diam2 la tdk paya rasa bangga ko dpt nama jadi si codebreak ni.. minta puji..sy bukan jg sokong obe ka apa ka, mmg betul la sekuriti perlu ditingkatkan, tp please klu mau minta puji n cari glamour pun hacker2 skrg ni, hack la web2 government site under wordpress n joomla tu ka.. baru la style.. ini hack pun blog2 hiburan ni, lepas tu bangga2 jadi si code break..nama pun tdk kelas, kalau betul2 kau mau nama code break sgt, ko tulis la nama ko tu dalam binary alang2, hebat kan jd 'hacker' dpt la bljar coding2 kan? hafal cipher kan? perghhh.. tau ka apa tu binary? 100011111100000000000110000000 tau? computer architecture ada belajar? bye !

    ReplyDelete
  148. funtion lame() { printf("poyo"); }; do { lame()} while true;

    ReplyDelete
  149. Codebreak ker Codeberak?? Aku salah baca ke?? Ha? Ha?? Ha??? Ada sesiapa boleh request kat Codeberak tu... Ehh silap lak... Codebreak tu... mintak dia uji blog ni lak, adakah boleh dihack dengan mudah?

    eXception - Bukan Sekadar Blog Picisan

    ReplyDelete
    Replies
    1. watpe g mudah smata nk bli hacks
      leceh,aku bli hp pn 3 hri sampai
      kedai wak cai kan ada

      Delete
  150. C0D3BR34K mak kau pelacur. Skang aku nk bace ape time aku boring kt office?? Bodoh!

    ReplyDelete
  151. ethical hacking konon.. rather than doing this useless thing u should join some competition yg berfaedah ckit.mnyusahkan org je.kalu lecturer aku tauni maunye die belasah hang, ishk3

    ReplyDelete
  152. codebreaker anak pelacur. ayah dia penghidap HIV. nenek dia perempuan kabaret. datuk dia tukang lap kasut tentera jepun. adik dia pelacur dekat chow kit. abang dia mat gian. codebreaker pula sepatutnya adalah mat rempit naik modenas 110 dekat sentul tapi disebabkan dia bernasib baik dapat tiru kawan-kawan dia masa SPM, dia dapat tawaran UPU untuk melanjutkan pelajaran dalam bidang IT. disebabkan itulah dia fikir dia super genius. hahaha... :-D

    ReplyDelete
  153. bodoh piang si hackers ni.. xleh tgk org aman sket
    meh sini

    ReplyDelete
  154. last but not least.

    ReplyDelete
  155. Umobile Sim Card:
    Pay RM 150 (RANDOM NO )
    Get RM350 + Internet conection (2month) 3gb
    No need any document.
    Intrested ? Just PM FOR SERIOS BUYER ONLY .
    If buy 2 card can Discaount RM 130 .
    If want ask only dont want buy ,please dont float my INBOX Thanks
    Email :asy_txt@yahoo.com

    ReplyDelete
  156. wahhhh propaganda lah xD

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails