Thursday, 19 January 2012

Serius Shit - Wanita Saudi Mahu Pembantu Rumah Morocco Diharamkan

Lol Insecure

Wanita Saudi hari ini menggesa kerajaan Saudi mengharamkan kemasukan wanita Morocco dari menjadi pembantu rumah di negara mereka. Wanita Saudi risau wanita Morocco ini akan merampas suami mereka serta mahir menggunakan ilmu sihir. Kerjaan Saudi melaporkan menerima banyak rungutan ke Majlis Syura berkenaan ini pembantu rumah Morocco. Mereka diambil masuk setelah kerjaan Indonesia dan Filipina menghentikan penghantaran warga mereka ke Saudi berikutan masalah gangguan seksual, penderaan dan bayaran tak berpatutan. Indonesia membekukan penghantaran warga mereka kesana setelah seorang wanita yang bekerja sebagai pembantu rumah dihukum pancung kerana membunuh majikannya walaupun atas dasar bela diri dari dirogol

Negara Saudi mempunyai lebih dari 1.5 juta pekerja asing dari Indonesia, Filipina, Sri Lanka dan beberapa negara Afrika lain bagi mengisi jawatan pekerja domestik yang tidak dikehandaki warga Saudi. Tindakan Indonesia dan Filipina mengakibatkan berlaku kekurangan pekerja yang kronik

Lesson here? Indo and Pinoy can cause major economic fuckery if you mess with their domestic helpers. Don't play play!



Hiasan : Emanuel Chirqui : Moroccon Jew


Thanks @Smamat for the link

Laporan asal Emirates247

31 comments:

  1. 1st..fapfapfap arghhh..

    ReplyDelete
  2. sama macam Malaysian Chinese dengan China Chinese. mereka anggap 'Dragon Lady' boleh rampas suami diorg

    Oh also, Malays and Indo maids. Same shit

    ReplyDelete
  3. Aku xpasti la lelaki arab tu kena sihir atau x. Tapi aku pasti, kalau semua Morrocan yg di bawa masuk cantik mcm gambar hiasan tu, xpayah sihir la. Jatuh hati secara otometik punya.

    ReplyDelete
  4. aku 1st la bahlol!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang sah kau bahalol no 1..hahaha

      Delete
    2. sapa sibuk nak first mmg anak haram, bahlol macam ko.

      Delete
  5. Looks like Nina Dobrev to me.

    ReplyDelete
  6. ooooh..i want to be steve for her..

    ReplyDelete
  7. Fappability: 60%

    Fappation approved

    -Fap Master Chee Pulp-

    ReplyDelete
    Replies
    1. 60% only? not enough to make me cum..i need a better percentage

      Delete
  8. coming from club of doom member nation, i iz not surprised..

    ReplyDelete
  9. giler melancap la korang nih

    ReplyDelete
  10. ok bagus!!! boleh transfer stock2 morocco tu ke malaysia... mohon disegerakan....

    ReplyDelete
  11. pancut kat muka sedap ni..
    fap...fap..fap..fap...

    ReplyDelete
  12. jgn hantar rupe macam bik mama!!!! kecut konekku...lol

    ReplyDelete
  13. variable pussy colour fans19 January 2012 15:58

    sepatutnya kerajaan kita ambil lebih banyak pempuan morocco ni keja kat malaysia,bukan dari indo je..indo dah la hampir sama rupa ngan kita,tak boleh differentiate,nak gak pempuan bangsa lain untuk dimain..bosan la pompuan malaysia je..tak best.pepek hitam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha aq jd ko lupakan kawan hahaha.xde nak main pun ko balun sorang2 hahaaha

      Delete
    2. ko cakap pe ni bodoh.kalo nak gunakan bahasa pasar pun, pastikan la org faham.

      Delete
    3. die xmnat gk kt ngko....btg ko kecik n lg itam dr org mnyak...

      Delete
  14. HUDUD ADIL KE??????19 January 2012 19:58

    seorang wanita yang bekerja sebagai pembantu rumah dihukum pancung kerana membunuh majikannya walaupun atas dasar bela diri dari dirogol

    ReplyDelete
    Replies
    1. hudud tu adil, kan tu yng arahan tuhan ,org arab tu dah gila, teruk2 malaysia teruk lagi kat arab tu,hukuman undang2 seram tapi perlaksanaan hukuman tu susah nak dijalankan.. gadis yng report dirinya dirogol akan disebat instead of getting justice.kerana perlu 4 org saksi. tak practical dah skang..sebab tu la org2 malay still voted BN,diorang still respect perlembagaan dan undang2 sekular.kalo pas ambil alih hancur la Malaysia,hancur macam kat arab tu melayu akan rogol ramai2 kerana tahu hudud tak practical.ORG takde otak je voted PAS.

      Delete
  15. org xde otak jgk yg akn rskkn pompuan,men sana men sini pstu bila kawin nk amik yg putih melepak je sndri btg busuk & thn 30 saat.pstu melancap dlm blog & describe kemaluan org lain.binatag pn klu ada akl xkn ckp cmni.hbs kuat pn menyalak je itupn sbb Allah x bg akl...hukum Allah sntiasa practical,npe nk samakn kita dgn org arb?bkn ke org melayu ada akal ke akal dh kurag sbb asik tgk porno & tau seks je...ala xde hudud pn msia dh hncur dgn jntn buas seks meliar...bkn ke selama ni kita sekular & sekular la yg mnjadikan kita cmni terlebih liberal...klu xnk tima hudud bek jgn tima islam lgsg...jgn islam bila nk nikah kawin je xpn ms nk kebumi sok...ms tu jgn trkial2 pggil kadi & imam soh kebumikan

    ReplyDelete
  16. "Wanita Saudi risau wanita Morocco ini akan merampas suami mereka serta mahir menggunakan ilmu sihir."

    Magic. It's all the prove you need to stop worker from certain nation to work in your country. This is such a wonderful world we live in.

    ReplyDelete
  17. hah apa lagi...pergi la sebat maid morocco( maghribi) or sambil menyelam minum air, amik bini sekaligus

    klik link nih wei http://kahwinmaghribi.com/

    ReplyDelete
  18. kalo takut suami di rampas kne la jaga penampilan & rajin2 kan diri wat kje umah..jgn dok nak rehat n senang jerk..

    ReplyDelete
  19. Obe..statement kasik betul2..orang indonesia tue kene pancung sebab bunuh isteri majikannye..BLOG FAIL!!

    ReplyDelete
  20. dapat bibik Indon/Filipina, diorang tangan-tangankan. bila kena ganti bibik Arab, diorang cakap main ilmu hitam. suka hati korang la, saudi ladies. tak nak bibik, kena start jadi functional housewives la. ye tak?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails