Friday, 27 January 2012

Serius Cool -Casing PC Paling Bad Ass #1 (8 Gambar)


Ada Gattling

Casing Battlefield 3 yang bad ass. Ia dilengkapi peti ais dan replika Gattling Gun yang boleh berpusing. Super nice.







Laporan asal Kotaku

41 comments:

  1. Replies
    1. xyah dengki..xmampu diam j

      Delete
  2. Wow...dah lama aku bersara dari customized PC ni..
    mildly customized except the dillon gun ni, nmpk few things inspired from MNPCtech..
    Osem job..

    ReplyDelete
  3. Peti Ais ka Peti Panas tu?????

    ReplyDelete
  4. ni sah dasar peminat game tembak tembak haha

    ReplyDelete
  5. bad ass ke? oke je aku tgk bro. macam cool je.
    come and follow my blog you all. blogyangbetul.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Many more even better designs here:

    http://www.mintgadgets.com/desktop-gadgets/20-modded-pc-cases/

    ReplyDelete
  7. perghhhh.....brapa riban blh hbs ni bt custom mcm ni????

    ReplyDelete
  8. x best..xda floppy disc...

    ReplyDelete
  9. Xder update terbaru ker?...haishhh bosanlaaa

    ReplyDelete
  10. Selamat Pengantin Baru Obe! Semoga bahagia hingga ke anak cucu~

    ReplyDelete
  11. casing melampau...
    hahhaha...

    http://engineering-joke.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. obe kawin ke arini? apsal ramai wish dia? ahh..kawin tu cuma alasan malas nak update blog..

    ReplyDelete
  13. ini serius. obe dan miss mean kawen ari nie. aku butthurt sebab obe tak jemput aku.. babi. aku nak makan nasik minyak. damn!

    ReplyDelete
  14. Tahniah obe. semoga berbahagia sampai ke akhir hayat. semoga pebulisan lebih mantap dan juga beretika. dan tak menyesatkan. haha.

    ReplyDelete
  15. obe kawen....
    akhirnya....
    kurang la sekor blogger foreveralone....
    haha.......
    smoga berbahagia smpai ke akhir hayat obe...
    jgn nk mlas sgt update blog k...
    taw la raja sehari pun... ><

    ReplyDelete
  16. Ni casing model Cooler Master Storm Trooper yg dah fully modded.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails