Tuesday, 3 January 2012

Serius Hot - Marcio & Marcos Patriota : Model Hot Dari Brazil (12 Gambar)


Not Safe For Jeles Males

Selalu dalam ruangan serius hot aku letakkan gambar perempuan hot. This is unfair to my female readers. Maka hari ini aku perkenalkan Marcio & Marcos Patriota. Dua orang hot twins ini ialah model hot dari Brazil. Yes kids, Brazil menghasilkan hot women macam Giselle. Alessandra dan Adriana. Mereka juga menghasilkan hot males macam these two twins. Apa korang ingat semua lelaki Brazil muka macam Ronaldinho ke? Nice pecs bro.






Laporan asal Homotography

88 comments:

  1. dem ah terasa gay sebentar sbb pose2 die mmg gay

    ReplyDelete
  2. bajang! kalo model pempuan pose gitu tak kate ape plak kalo mari laki terus cop gay..hahahaha #somalaysian

    ReplyDelete
  3. pergh tak focus tok tengok muka.

    ReplyDelete
  4. ADIK BERADIK GAY SESAMA MEREKA????????????????????OMAIGUARD!

    -Megat,JB

    ReplyDelete
  5. serius tak tgk muka pn..homaigot..

    ReplyDelete
  6. demm..serius hot!adek bradek kot..nape nk aspect diorg gay!!!

    ReplyDelete
  7. yes mereka hot.. tapi... aiyoooooo cem tak manly langsung peluk2 adik2 beradik lelaki.. dan yes.. like most readers... ai tak focus kat muke... guilty.....but i tgk kat pinggang mereka.. pinggang derang lagi kecik dari pinggang aku niiii..

    ReplyDelete
  8. GadisFATLonely3 January 2012 20:29

    shilking...

    ReplyDelete
  9. fap fap fap fap fappppppp!!!!!!

    ReplyDelete
  10. hahaha...mle dh fokus dh kat mke...ttbe ade plak pic yg tnjuk2 bulu...0hmaigoat!shit....

    ReplyDelete
  11. Hahahaaa... Aku aspek comment yang lagi garang. Rupanya mengecewakan...

    ReplyDelete
  12. ko dh tuka taste ke obe??

    ReplyDelete
  13. i'm a girl. i almost cum, but the last photo just didn't do it for me. tak jadi.

    so gay.

    ReplyDelete
  14. babeng!!! perut die tak macam perut obe!!!!lain sungguh

    ReplyDelete
  15. carik dildo
    ~fap fap fap fap fap

    ReplyDelete
  16. fap fap fap fap..
    (gay pose)

    OO SHIT!! IT'S A TRAP!!

    ReplyDelete
  17. derang suke tunjuk bulu ari-ari ke??
    dan melage kemaluan sesame sendiri..

    ReplyDelete
  18. ngeeeeeeeeeeee............hot but lor...

    ReplyDelete
  19. shlick..shlick..shlick!

    ReplyDelete
  20. curiousss...yg dalam underwear tu betul ke atau diorg letak tisu kt dalam supaya nampak menonjol??????

    ReplyDelete
  21. schick schick schick
    hahhaaha

    ReplyDelete
  22. malu penis2 meleis.kah kah

    ReplyDelete
  23. memang hot!
    tapi wearing that, n pose macam tu is so wrongggg. turn off.
    tak kisah la twins ke apa.
    scary ah.

    ReplyDelete
  24. ada iras2 30 minit ustaz don..

    ReplyDelete
  25. hot...!! tpi tolong bulu jgn nak bnyk sgt.. gelii..grrr..sexy.:D

    ReplyDelete
  26. i regret coz terclik the sos... oh god why...

    tapi obe kenapa ko boleh dpt web tu? hahahaha

    ReplyDelete
  27. pada pembaca2 wanita budiman sekali...tolong jgn melancap tengok gambar ni ye....please~~~~..cukup la korang buat macam tu dgn gambar kacak hensem bergaya berdada mulus obe~~~

    ReplyDelete
  28. barang BESAR^^3 January 2012 23:13

    wow BESARNYA^^,
    mesti girl suka tgk ni hehehehe.

    ReplyDelete
  29. Schlick schlick schlick.. nape org luar body malatop org2 kiter body cam.. obe? Xselera langsung nk buat laki. Sbb makanan melayu brlemak kot? Mujur hubby i omputeh tough. Kelasszz!

    ReplyDelete
  30. delicious.

    now i need to find my husband.

    ReplyDelete
  31. HOT HOT FAP FAP! YUMMY!

    ReplyDelete
  32. serius sama dan sebijik macam aku...
    tapi cuma bahagian bulu ketiak je laa...

    ReplyDelete
  33. me sees pubic hair.....

    FAP FAP FAP

    ReplyDelete
  34. perghh..geli siot
    nmpk sgt aku lelaki normal..hahahh

    ReplyDelete
  35. Nasib baek aku tak hensem. My wife kater dia nak kat aku sebab aku tak hensem. Klo aku hensem, dia rasa terancam. Huhuhuhu.... Ada plak cenggitu ek ? Muahahahaha. Thanks coz i have pretty wife wpun aku tak xderlah sehensem bebudak kat atas. Uhhh...

    ReplyDelete
  36. nice pec bro...tapi dia bukan brother kau. Kau gemuk.

    ReplyDelete
  37. lg suka tgk model2 berbaju...pakai blazer pnjg stail korea. encem uh! =p

    ReplyDelete
  38. anon 00.31
    aku pun same cm wife ko.syukur gak bf aku bese2 je.senang nak jage.xde mata2 keranjang nak usya2.lol~

    ReplyDelete
  39. omg! they r so damn hot! i wanna fap fap fap!! look at their balls. so damn big make me wanna fap again!

    ReplyDelete
  40. ada unsur2 gay disitu...doesnt matter had sex...shlick shlick shlick

    ReplyDelete
  41. Ada gak org fap tengok gambar ni.. babi ke aper?

    ReplyDelete
  42. macam badan aku je...

    ReplyDelete
  43. adoiiiiii berdarah dan bernanah hidung den!

    ReplyDelete
  44. oh yeah! air gatal aku dah keluar.

    more sexy guys plzz!!!

    girls crave of em.

    ReplyDelete
  45. amik giant dildo then sumbat dlm anal.

    fap fap fap fap

    ReplyDelete
  46. Awkward moment when you actually click on every chick that talk dirty in the comment section to see how she look like

    ReplyDelete
  47. Encik Obe, please check out this Brazilian model, Francisco Lachowski. Kegilaan gadis-gadis masa kini. But he's more to CUTE than HOT though.

    ReplyDelete
  48. omg yummyyyyyyyyy the ball is damnnn licking good.. their hair is everywhere.. aww moreeeee sexy guyss plssss!
    shlick shlickkkkkkkkkkkk
    shlickkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  49. itu...itu...bulu jembut.
    @redazun: stuju ngn hang

    ReplyDelete
  50. shit obe.. mane ko dapat gamba aku ngn adik aku nih? aku dah set private views only kot..

    ReplyDelete
  51. wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

    ReplyDelete
  52. fffuuuuuuuu..........

    ReplyDelete
  53. ni tade pe lar..

    hehe...nampak sangat aku jiwa asia,

    aku suker laki cute, muka innocent, ni muka gatal lar, laki europe manyak mulu..mulu2 dun like


    asia cute, bile senyum comel jer~
    laki melayu pun ok gak yg suker senyum2 tuh, aura baik tu ada lar...yang kutu jamban tu serious, da lar x cerdik, x cute...hahahahha, apa pun tadaak, tengok muka pun rasa nak marah..keke, apeke malang~

    ReplyDelete
  54. membuatkan perempuan di luar sana mencapai inzallllll....hahahahahhahahahaha

    ReplyDelete
  55. lol, tgk source la beb dtg dr mn.

    ReplyDelete
  56. HOT!!!! berdarah hidung tengok.
    one request: make it in 3D.
    more more more

    ReplyDelete
  57. good Lord......

    FAPPPPPPPPPPPPPPPP!!!!!!

    ReplyDelete
  58. @nabilah~ lain orang lain fetishnya~ ada yg fetish muka, ada yg fetish 6 pack~ ohohohoho~

    ReplyDelete
  59. true~

    hehe;)

    but i like "bagel man" baby face, glamourous body..ha ha

    sure u like bagel girl too~


    *borak apa niii~~T___T

    ReplyDelete
  60. mak aihh besornye kepala bana dia..@_@..

    ReplyDelete
  61. hansemmmmm syialllll malaysia ada tak hot mcm ne...mimpi banjir la aku mlm ne hahahahaha

    ReplyDelete
  62. teeehehhehe nak schick pun cam x selera aa.. nape cam comot jaaa.. bulu bersepah pulak tu ish

    ReplyDelete
  63. Nabila.
    aku rasa kau ni lesbian la Nabila. nk yg cute? kau pergi main ngn adik laki kau. go to hell la lue TwilightFag

    ReplyDelete
  64. Damn..i want DP wif them LOL!
    hot seh..geram aku tgok bulu kote depa..

    ReplyDelete
  65. bfakupunhotseyh8 January 2012 23:50

    hoii jgn la tunjuk pic2 cmnih! wat aku rindu boyfie aku jek...dah la muka suma..body pn ala2 cuma derg hot lg hoho.. demn demn demn..i want those abs!!

    ReplyDelete
  66. kasi armpit bebas vulu baru la terbaek..aiyoo (T_T)

    ReplyDelete
  67. wow! moar hot guyz pics, obe..thx

    ReplyDelete
  68. nak lagi gegambor cm ni plz!

    ReplyDelete
  69. waaaah!!!!!!!!!!!!!!!!!! GAY

    ReplyDelete
  70. im lovin it !

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails