Tuesday, 17 January 2012

Serius Cool - Mari Melawat Kilang Implan Payu Dara (15 Gambar)


So I herd U liek Fake Bewbs?

Pernahkan anda tefikir bagaimana fake bewbs dihasilkan? Dibawah ialah gambar kilang penghasilan implan yang diambil oleh Benoit Tessier untuk Reuters. Sila enjoice









Laporan asal Izismile

94 comments:

  1. Replies
    1. GAY SIAL.. MUKA..
      PAKAI BAJU OREN... GAY GAY GAY GAY...
      SENYUMAN GAY

      Delete
    2. gay pakai implan...hahaha

      Delete
    3. ^ GAY ANON IS GAY... WEEEEEE... U MAD BRO

      Delete
    4. Gay!!!! Iniserios gay!!!! Bontot mesti da lebam

      Delete
    5. jangan nak 1st sangatlah.. guwa implan telo lu kang.. eh apsal guwa sound like a gay ni?? deym

      Delete
    6. haha..FIRST is a gay and always a gay

      Delete
    7. a'ah lahhh, muka dia macam gay siot. main laga2 kotek le tu

      Delete
  2. Replies
    1. bodo.kamu bukan 1st asshole

      Delete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. babi! kau ingat kau hebat ke implan ! ni dah sah-sah mak pakai implan

      Delete
    2. hari yang agak carca-marba~~
      aaaaaaaaaaarrrggghhhh..... adoyaiiiii... ter mer aku mengenainya puunnnn........
      macam2 hal....
      first!..... yup record dh dekat 30 jam tanpa tidur... aku xtau nk heppi ke x dgn pencapaian ini... mata aku kalo tenuk lalu sebelah pn ley tegur sebab dia pn ingat sepisis.. panda pulak slumber jer curik buluh depan aku.. konon nya aku mmber dia, nk tunjuk eksyen rr dpt mkn buluh yg baru dipetik...
      nape aku susah nk tido malam? aku pun xtau..... tabiat ke tebiat... org tido laa waktu yg best... ley lupa hal duniawi kejap... aku pulak susah dapat feel tido...

      seconlly( perghhh.... cakap org putih spelling pon xbtoi...)... secondly... kejadian di siang hari nya td... sedang asyik aku bt sample utk projek aku, tibe2........................................................................ .........................................................................................------ jeng----jeng----jeng------- mechanical stirrer ( atau dalam bahasa melayu nya: pengacau mekanik) boley pulak rosak , perghhhhhh.... hangin 1 badan. otak dh pening2 pk..... aduh sakit kepalaku---- (tampal la komo plass..... iklan radio jap).. so sample xley buat... jadi aku ley laa kemas barang balik kampung bukak ladang pisang laa dulu sbb sample dh xley buat

      thirdly and lastly (huhuhuu.... nak jugak!!).... yg paling xbest bagi akuuu... aku xsuka org yg kurang beradap ni... hangin betoi.. kalo nk mintak tolong ke ape ke jgn buat muka mcm nk mintak penampar ley... dh laa kau tu nk mintak tolong org... muka kasi manis laa ckit... bebudi bahasa la sikit... aku penah jumpa ko bermuka manis(tp bkn jumpa aku laa time ko bt muka manis tu) so secara am nya muka ko ada n boleh laa buat bermanis muka... dan ko bukan laa spisis yg xbley bt muka manis atau lebih senang nye muka ko tu bkn semujadi masam mencuka getah.... kalo aku lambat pn tunggu laa... bkn lama pn... lbh kurg 5minit ja... aku pn ada hal aku...ko yg tibe2 mintak tolong..... aku nk tolong tu ko patut buat kenduri nasik minyak dh kat aku...

      i tu je kisah aku hari ini dengan ucapan : oh indah nya hidup ini... matahari bersinar2, burung2 berkicawan, ada yang menyanyi ada ber gumbire....( sambil tgn cam ucup wilcha tau!!)

      Delete
    3. ko ingat ni pertandingan cerpen ke nak tulis panjang2?

      Delete
    4. KAU DIAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!! THANKS

      Delete
    5. xde pon org kat sini nak dgr citer ko buat sample bahlol!!!! kami kat sini sume rase nk masukkan je ko dlm silikon tu agr tidak lg menghantar komen yg annoying dan sengal sepanjang zaman!!!

      Delete
    6. stail gak kalau duduk dalam silikon tu......idea bernas tahap wahabi

      Delete
  4. FAKE BEWBS ARE ACTUALLY PROCESSED MUSHROOMS *LE GASP*

    ReplyDelete
  5. ingat nak cari implan 6 pack abs. agak2 ada tak? hahaha

    ReplyDelete
  6. pergh!!!!! godaan~~~

    ReplyDelete
  7. pergh..teliti gakla fake boobs ni dibuat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. 13 dec 2011
      dimerepekkan oleh violetless at 3:01 PM
      "hati saya terlalu mudah untuk awak, itu penyebab saya tak boleh jumpa awak. saya tak kuat.."- someone-mungkin bukan jodoh kita. sabar lah..ada pengganti buat aku dan kau nanti. sabar lah. saya pun tak kuat nak jumpa awak. kalo saya jumpa mungkin saya akan pegang awak, dan takkan lepas sampai bila bila. mungkin sampai awak mati. dan mengalah untuk itu sangat berat. melepaskan harapan yang sebenarnya dipegang dengan kuat dan kemudian sedikit demi sedikit ia terlerai. sebab mengejar masa depan katanya....

      Delete
    2. kebabian apekah ini?
      .
      .
      .
      .
      hi

      Delete
  8. When people ask, "Where you work a?"



    "Kilang buat tetek. You want? I can get discount"

    #facepalm

    ReplyDelete
    Replies
    1. pekida pukimak.melayu sial. jilat kote najib kuat

      Delete
  9. boobs wannabe? yikes~

    ReplyDelete
  10. everyday pegang fake boobies..forever alone

    ReplyDelete
  11. bapak hang kote kecik

    ReplyDelete
  12. cam agar2 je...

    ReplyDelete
  13. gilossss 1st madnesss...................1001th

    ReplyDelete
  14. Replies
    1. ramas telur ko sndiri sudah la hanjing!
      dasar forever alone!
      kote x berpotong!

      Delete
    2. melancap la lu solang2..apa bikin bising sinih..puiiiii

      Delete
  15. tetek natural lg win dr benda jernih ni..

    ReplyDelete
  16. Boleh letak dkt telur tak? Seksi siak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kesian...banyak Anon xde telor.

      Delete
    2. TELUR KAU MASAM... ADA JERAWAT PICIT KELUAR BENDA PUTIH BAU HAMIS... FUUUUU.. OBE BUNCIT... CIT CIT..

      Delete
  17. Replies
    1. welcome to my blog...

      Tuesday, November 1, 2011
      Boker Subcom CLB
      Finally got this baby from e-bay with the help from my friend(his credit card).Cost me 30usd!
      It's so small you can carry in your pouch.Great for camping/fishing/adventure etc.









      Posted by 9w2paw at 2:45 AM 0 comments
      Labels: knife
      Home
      Subscribe to: Posts (Atom)

      Delete
    2. WOI BUDAK PEKIDA..MAI AA INGAT AKU TAKUT DGN MU..
      OBE MASAM TELUR MASAM... KETIAK MASAM.. ADA DAKI GOSOK2 BAU

      Delete
  18. pekida, 3 line , 77 ,36 ayahanda ,abang long ,kakak long seluruh malaysia boleh jilat jubor aku budak2 melayu bodoh je join benda ibarat MLM tu, jumpa police lari gak kena belasah polis diam juga..cari aku kat area putrajaya kalo berani aku tampar ayahanda korang..ingat aku takut ngan korang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. lahanat!
      ko siap,berani ko kutuk budak2 pekida.
      ko jaga2 aku jumpa ko,aku ludahhhhhhhhh..pantat mak kau hancing!!!!

      Delete
    2. sorri tuan aku gurau je.jgn la ludah aku.minta maaf panglima.budak2 pekida hebat..budak2 pekida la polis kedua malaysia,yang akan melindungi rakyat.tak sia2 ahli bayar duit yurun bulanan

      Delete
    3. sial ko...
      ludah jilat..ludah jilat..
      terbaiikkk...

      Delete
    4. yurun bulanan? hahaha..terbaekk ah siap ade yurun bulanan..yurun tahunan ade?

      Delete
  19. bangsa melayu mcm ni je la..judgemental pastu suka maki2..

    ReplyDelete
  20. DARI TETEK KE POLITIK DARI TETEK KE RACIST KE TETEK

    ReplyDelete
  21. obepig!

    ask miss mean to used this!

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha grammar salah ada hati nak suruh org pakai tetek palsu. kau yg patut pakai silikon brain. bodoh piang

      Delete
    2. AHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHA OBE BUTHURT... AHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHA

      Delete
  22. budak pekida yg xdak otak..mcm barua ja perangai..hahaha

    ReplyDelete
  23. what does pekida got to do with fake boobs? damn assholes...

    ReplyDelete
  24. pukimak obefat ni agen Anwar yang nak menyesatkan rakyat Malaysia. Hail obefat! hail obepig! hail tunang jongang!

    ReplyDelete
  25. I nak beli sepasang la. Nak bagi bounce-bounce sikit kat dada I, br best joging, ada gaya gitu... Ada boys yg nak sponsor I ke? Obe nak sponsor I tak? Boleh la~ ♥

    ReplyDelete
  26. awas! unsur illuminati pada puting implan "the eyes"

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko hidup zaman mana nih?

      Delete
    2. babi!

      itu adalah troll.

      bodoh piang mcm monyet..

      Delete
  27. “Azwan mengajak pengikut twitternya membunuh saya dengan menulis ‘Jom ramai-ramai kita tangkap perempuan neraka ini...kita kerat-kerat dan kemudian kita bakar’.

    “Begitulah lebih kurang ugutan Azwan terhadap saya. Ia sudah keterlaluan dan saya perlu diambil tindakan,” katanya ketika dihubungi,
    semalam.

    Regards
    Bik Mama Umi Hafilda

    ReplyDelete
  28. ..............................not worth it
    u guys malay r stupid ass hole

    ReplyDelete
  29. bangsat2 yg gila nak first ni naper hah? tak cukup batang nak kolom ke?

    ReplyDelete
  30. eh ada plak sessi luahan perasaan kat sini yek..erk lu pa hal meroyan sini? hehe

    ReplyDelete
  31. Kenapa ruangan komen ni jadi sangat teruk??? penuh dengan anon yang suka memaki hamun.. mengutuk then meng copy paste blog pengomen lain.. OBE... ruangan komen baru ni teruk la... dipenuhi dengan manusia yang tak bertamadun... memalukan bangsa sendiri... apa tah motif dorang... dulu suka baca komen.. skarang takde apa dah.. tak bertamadun komen2 nyer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. komen xde kena mengena ngan isu. really show the standard of our race. mcm dah xde pegangan dah.

      Delete
    2. ko pehal?
      tak nak baca balik tido la..
      sini bising2 pehal...

      Delete
  32. obefap adalah penganut freemason. ini semua adalah sengaja dan merupakan taktik keji obe utk memesong akidah utk mengambil alih dunia ini

    ReplyDelete
  33. -Operation Blogserius-

    We are the voice of the peoples, we are unknown. We are Anonymous.

    ReplyDelete
  34. * Moderate Comment Movement *

    Watch your words young fellas.We will search and detect your IP.

    - Cyber Security Officer

    ReplyDelete
  35. hmmmm...ada gak macam ni...sape mau pakai nih?haha

    ReplyDelete
  36. PEKIDA ----> PUKIDA. PEKIDA ----> PUKIDA. PEKIDA ----> PUKIDA. PEKIDA ----> PUKIDA.
    PEKIDA ----> PUKIDA. PEKIDA ----> PUKIDA. PEKIDA ----> PUKIDA. PEKIDA ----> PUKIDA. PEKIDA ----> PUKIDA. PEKIDA ----> PUKIDA. PEKIDA ----> PUKIDA. PEKIDA ----> PUKIDA. PEKIDA ----> PUKIDA. PEKIDA ----> PUKIDA. PEKIDA ----> PUKIDA. PEKIDA ----> PUKIDA. PEKIDA ----> PUKIDA. PEKIDA ----> PUKIDA. PEKIDA ----> PUKIDA. PEKIDA ----> PUKIDA. PEKIDA ----> PUKIDA. PEKIDA ----> PUKIDA. PEKIDA ----> PUKIDA. PEKIDA ----> PUKIDA.
    PEKIDA ----> PUKIDA. PEKIDA ----> PUKIDA. PEKIDA ----> PUKIDA. PEKIDA ----> PUKIDA. PEKIDA ----> PUKIDA. PEKIDA ----> PUKIDA. PEKIDA ----> PUKIDA. PEKIDA ----> PUKIDA. PEKIDA ----> PUKIDA. PEKIDA ----> PUKIDA. PEKIDA ----> PUKIDA. PEKIDA ----> PUKIDA. PEKIDA ----> PUKIDA. PEKIDA ----> PUKIDA. PEKIDA ----> PUKIDA. PEKIDA ----> PUKIDA. PEKIDA ----> PUKIDA. PEKIDA ----> PUKIDA. PEKIDA ----> PUKIDA. PEKIDA ----> PUKIDA.PEKIDA ----> PUKIDA. PEKIDA ----> PUKIDA. PEKIDA ----> PUKIDA. PEKIDA ----> PUKIDA. PEKIDA ----> PUKIDA. PEKIDA ----> PUKIDA. PEKIDA ----> PUKIDA. PEKIDA ----> PUKIDA. PEKIDA ----> PUKIDA. PEKIDA ----> PUKIDA. PEKIDA ----> PUKIDA. PEKIDA ----> PUKIDA. PEKIDA ----> PUKIDA. PEKIDA ----> PUKIDA. PEKIDA ----> PUKIDA. PEKIDA ----> PUKIDA. PEKIDA ----> PUKIDA. PEKIDA ----> PUKIDA. PEKIDA ----> PUKIDA. PEKIDA ----> PUKIDA. PEKIDA ----> PUKIDA. PEKIDA ----> PUKIDA. PEKIDA ----> PUKIDA. PEKIDA ----> PUKIDA. PEKIDA ----> PUKIDA. PEKIDA ----> PUKIDA. PEKIDA ----> PUKIDA. PEKIDA ----> PUKIDA. PEKIDA ----> PUKIDA. PEKIDA ----> PUKIDA. PEKIDA ----> PUKIDA. PEKIDA ----> PUKIDA. PEKIDA ----> PUKIDA. PEKIDA ----> PUKIDA. PEKIDA ----> PUKIDA. PEKIDA ----> PUKIDA. PEKIDA ----> PUKIDA. PEKIDA ----> PUKIDA. PEKIDA ----> PUKIDA. PEKIDA ----> PUKIDA. PEKIDA ----> PUKIDA. PEKIDA ----> PUKIDA.

    ReplyDelete
  37. Fucker la kau babi

    ReplyDelete
  38. The only reason why I continued reading this post was because I thought there would be a model testing these silicones... you know, to see if they're safe or not.

    ReplyDelete
  39. how to make fake pussy??plis obe...ahahaha

    ReplyDelete
  40. perghh mcm kilang wat pau pnas ja..hahaha

    ReplyDelete
  41. This is the only sane comment here. You sir, made my day. XD

    ReplyDelete
  42. Thank you miss LaVender...i really appreciate it

    ReplyDelete
  43. -Operation Blogserius Phase 1/2-

    " We've just shutting down your reply function by whoever using Google Chrome as a platform. And for your information, we hate Cyber Security..................GUARD????? LOL "

    We are the voice of the peoples, we are unknown. We are Anonymous.

    ReplyDelete
  44. IMPLAN KOTE ADA

    ReplyDelete
  45. i wonder what is going thru in the workers' mind when holding all the fake boobs.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails