Friday, 20 January 2012

Serius WTF - Baju Pengantin G String Oleh Kaviar Gauche' (5 Gambar NSFW)


Defuq?

Wedding dresses are suppose to be nice looking. Well not for Kaviar Gauche' yang memaparkan baju pengantin G-String mereka di petunjukkan fesyen Berlin semalam. Paling lolwut ialah baju G-String ini direka oleh Alexandra Fischer-Röhler dan Johanna Kühl, dua orang pemilik wanita Kaviar Gauche' . LULZ






Laporan asal News.Au

41 comments:

  1. sapa2 comment prtama bawh comment ak adalah bebal..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sayalah kaww yang bebal ittewww

      Delete
  2. saya nak jadi kaya...mcm mana ek

    ReplyDelete
  3. bodoh obe gemuk time jumaat la nk tunjuk menda lagha ni

    ReplyDelete
  4. hari jumaat je jadi baik eh. baghal

    ReplyDelete
  5. org no 2 bajet komen 1st lg bebal

    ReplyDelete
  6. suruh miss mean murtad kau pakai!

    ReplyDelete
  7. obe bengong!!!!! berdarah hidung sial! obe madafakka

    ReplyDelete
  8. obe dah tak sabar-sabar nak kahwin dah nih...#fact

    ReplyDelete
  9. Stim sial... Nak melancap da nak semayang jumaat ni... Tahan2...

    ReplyDelete
  10. fapfapfapfapfapfapfapfap

    ReplyDelete
  11. cute sexy mcmana pun.. klu dah tali
    spender masuk celah bontot.. perghh!!
    bau tungkik bro.. tak caya blh cuba.
    aku tau la sbb aku penah buat.. c'mon

    ReplyDelete
  12. tobat la obe..dah nak kawen dah pun..bini ko tu pun nnT ntah2 same je mcm ko..bebal jugak x faham2 dosa pahala nie.. o0o

    ReplyDelete
  13. obe ko post ape nih hari jumaat post benda merosak mata (cun gile)

    ReplyDelete
  14. eh,... semua ni. dah gi semayang jumaat belum?

    ReplyDelete
  15. obe2,betul2 lucah blog ko...
    banyak betul ko kutip dosa ek

    ReplyDelete
  16. wakakak.....ini macam nye bride bukan pengantin lelaki yg baham dlu....sesilap tok kadi yang belasah dulu

    ReplyDelete
  17. bodoh obe gemok..hari jumaat tu adalah hari paling mulia,penghulu sgala hari.lau xpegi smayang jumaat pun,ckupla dengan dosa sndiri tu,jgnla smpai nk hina agama post menda2 mcmni,mcm org xde agama ja..haramjadah

    ps: aku xkan mengkapirkan seseorg,tp nilai2kanla..kdg2 kita dpt dosa tnpa kita realize

    ReplyDelete
    Replies
    1. adakah kau paling baik? kalau kau nak tau, orang baik takkan tunjuk dia baik, sebagaimana orang gila takkan tujuk dia gila.
      #troll balik.

      Delete
    2. apa kepundek punya reply ni? Habis tu nak tegur orang kena tunjuk jahat dulu ke? bebal #fail troll is fail

      Delete
  18. thanks for the fap..fap..fap pic!nice entry!

    ReplyDelete
  19. Ini bukannya baju pengantin, tapi baju tidur untuk pelacur minah salleh yang gila seks...ha ba ahha

    ReplyDelete
  20. fuyoo..dasat sial baju pengantin! kimannnn!

    ReplyDelete
  21. diaorg nie x rasa sejok ka? mungkin sbb pemanasan global sbb 2 la fesyen pun dh singkat2

    ReplyDelete
    Replies
    1. AM

      kalau sbb pemanasan global tak juga, sebab mak kau dulu masa terpaksa kawin dgn bapak kau sebab dia dah termengandung kan kau(kira bapak kau jadi pak sanggup pasal dah takde perempuan suka) pakai macam ni jugak. tak kan lah dulu-dulu dah pemanasan global?

      Delete
  22. komen kedua bangang...bajet la dapat first...

    ReplyDelete
  23. gila illuminati! ni semua dajjal punya kerja!

    ReplyDelete
  24. obe gila sex. dah xde benda lain nak tunjuk.. obe kuat lancap ni

    ReplyDelete
  25. 1st komen! yes!

    ReplyDelete
  26. kalau mcm ni xsmpat mlam prtama la pngantin lelaki sbb wifey dia dah jadi lauk hadirin yg datang

    ReplyDelete
  27. klu mcm ni pengantin laki mmg x tahan nak tggu mlm beradu..
    http://bit.ly/p9n9rV

    ReplyDelete
  28. korg nak bagi ke org lain tgk bontot bini korg??hahahaha

    ReplyDelete
  29. meletop sial....hahhahahahha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails