Thursday, 1 December 2011

Serius LOL - Songkok Anti Freemason Dan Dakyah Dajjal


HAHAHHA

Songkok ini akan mempertahankan akidah anda dan ketuanan Meleis. Dibuat dari kain Baldu British yang dimport ianya dijual dengan harga murah RM800 sebutir. Murah kerana tiada harga boleh diletakkan bagi mempertahankan akidah dan ketuanan kita sedagha sedaghi! (cakap macam Lisa Ssusususususrririirhanghi) Logo UMNO diletakkan ditengah-tengah kalimah Allah dan Muhamamd untuk menunjukkan perjuangan UMNO mendapat dekri suci Ya Rabb. Hidup Jibby! Hidup Moheydayyum....... AMENO terus maju selamatkan umat Meleis dari kapir laknat DAP dan pondan HIV PR! .Hiduppppppp hidupppppppppppp! Kearah 1000 tahun pemerintahan Reich Melayu!



Laporan asal Bharian via Really

128 comments:

  1. LOLOLOLOLOL, ape ke he?

    ReplyDelete
  2. hahaha.... npe ltak blah dalam?? ltak la kat tepi ke....

    ReplyDelete
  3. Brace Yourselves FOr The Comments. Reich Melayu Uber Alles, Uber Alles In Der Werld.



    LMAO

    ReplyDelete
  4. The Sarcasmist1 December 2011 12:10

    songkok ni, kalau letak air kat dalamnye, boleh jadikan air penawar. bila ternampak oleh saitann,maka lintang pukanglah mereka lari. kita mesti dapatkan songkok ini!!

    ReplyDelete
  5. sesiapa yang memakai songkok hikmat ni akan dapat pangkat wali rosmah !!

    ReplyDelete
  6. Kenape la logo ameno tu kecik sangat. Besarkan sikit, baru betul.

    ReplyDelete
  7. HEIL REICH MELAYU!! Moga dapat perlindungan dan rahmat Supreme God Odin.

    ReplyDelete
  8. Kalau nak mendapat kepuasan ranjang yang maksima,kekebalan kepala dari terkena penyakit 'siplis', songkok ini amat sesuai. Pakai bila air dah naik kat kepala.

    Grape

    ReplyDelete
  9. gelak dulu hahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahaaaaaahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahhahahahahhaha
    MOHON SHARE utk jelata umat dami mendapat dekri suci Ya Rabb....

    ReplyDelete
  10. AMENO akan membawa bangsa Melayu setaraf dgn bani Israil... haha

    ReplyDelete
  11. Semoga Yesus melindungi umat Melayu semesta alam dan Malaysia khususnya. Amen

    ReplyDelete
  12. kenapa lisa surihani suke memilih yang salah?

    puteri umno, yusri kru

    whatafak!!

    ReplyDelete
  13. ape lah u all ni...u all ni klu x nk sanjung logo tu..x pelah..tpi ni nme Tuhan tu..dgn nme Manusia Mulia..respect lah skit..pde i x ksah lah..sbb duknye kt pala..mse nk tibe ni..harap btullah perjuangan paty tu ye..

    ReplyDelete
  14. Shalom...semoga pemimpin Melayu kita dilindungi oleh Yahweh

    ReplyDelete
  15. @ Anon 12:39

    bahasa rempit ape ko pakai ni setaaaaaaaaaaaan lahanaaaaaaat bajingaaaaan

    ReplyDelete
  16. and yet you people beg for government for allowance, bonus, loans, and bla3...

    politik kat malaysia ni semua dah kene susun. supaya kita akan berpecah belah. baik PAS, PKR, DAP, BN, UMNO....

    segalanya ada rancangan disebaliknya. segalanya drama. segalanya penipuan.

    ko pikir la sendiri. takkan diorang nak buat salah secara terang-terangan yang akan membawa kontroversi yang mampu menghilangkan kepercayaan rakyat? pui!

    takkan pulak PAS,DAP,PKR tak penah brani nak buat sesuatu yang betul?

    percayalah!! aku je tau hal sebenar. sampai bila kita ni nak jadi hamba drama politik...

    serahkan kepimpinan negara kepada kongsi gelap pulak!! banyak dah ayahanda, banyak dah abang long kawasan.. entah mana satu yang betul.... celakan punyi politik dan kongsi gelap palsu.

    ReplyDelete
  17. @aku bukan boneka...BABI.

    ReplyDelete
  18. @anon 1 December 2011 13:08

    ko lagi babi. dah la pengecut tak letak nama. penakut. babi yang penakut. sounds good on you~~

    ReplyDelete
  19. bangang tahap babii....

    ReplyDelete
  20. Tak perlu buat macam nie kalu nak tunjuk sokongsgt pada Umno. Nie macam dah taksub.

    ReplyDelete
  21. abih tu kubah kat atas masjid tu ade simbol bulan sailormoon xpe plak?

    yang tu xde pulak orang persoalkan. sejak bile islam suka taruk2 simbol bulan bintang untuk melambangkan agama diorg?

    ReplyDelete
  22. Kepada sesiapa yang telah meminum holy water dan tidak boleh lagi mengucap, sila dapat kan songkok ini segera dan rendam di dalam air selama 7 hari 7 malam untuk melancarkan lidah. Subhanallah !! jzkk

    ReplyDelete
  23. serius comment1 December 2011 13:34

    Makin lama makin menyampah nak baca blog serius ni,racist pada melayu,padahal awak tu melayu,x habis2..cakap pasal agama mcm atheist,gaya penulisan betul mcm free thinker,oh lupa,kalau bercakap mengenai agama akan di label serbanistas di sini,bertambah sakit hati di baca bila blog ni menyogok pmbaca dengan wanita separuh telanjang dan menggalakkan pembaca melancap?apahal dengan fap fap fap?itu sudah tidak lucu dan menjatuhkan moral anda sebagai Muslim(sekiranya anda muslim) dan memalukan anda sebagai manusia seharusnya berakhlak,sekali sekala obe akan memasukkan info dan pengetahuan mengenai perkara yang mungkin kita. X tahu dan terlepas pandang dan perkara yang hangat diperkatakan,selepas itu akan di isi semula blog ini dengan perkara lucah,pandangan agama yang sinis dan pandangan politik yang cenderung ke pembangkang,pusing2 itu lah blog serius,sedarilah wahai saudara obe,smakin lama pembaca dan pminat blog ini akan berasa jengkel malah menyampah dengan anda yang leka dengan penulisan anda dan meninggalkan anda,yang anda sepatutnya dapat rasakan sendiri,

    ReplyDelete
  24. menyampah pun baca jugak kenapa? kah kah kah...

    ReplyDelete
  25. Serius comment is right.

    ReplyDelete
  26. Allah, UMNO, Muhammad?

    ReplyDelete
  27. @serius comment -
    kesian ko. xblh nk terima humor. ko kalo xpaham cara obe, da ko nyampah, meluat, bosan or butthurt,, XPYH LAA BKK BLOG ne. xd nye obe 2 rugi setengah juta ringgit malaysia ngn org cam ko ne..

    ReplyDelete
  28. hahaha bende ni pun boleh jadi pasal..

    ReplyDelete
  29. Kalau dari dulu lagi blog ni serius n skima memanjang, baik ko baca blog jejariruncing je...

    ReplyDelete
  30. songkok itu pemakaian je aku rasa bukan maksud islam atau ketuhanan. cuma salah satu dari pemakaian tradisional yang di umum di pakai oleh kebanyakkan bangsa melayu.Orang Melayu itu islam. Bangsa lain yang beragama islam tidak pula diwajibkan memakai songkok semata2 mempertahankan akidah, orang islam di Korea,Somalia, Perancis adeke kena pakai songkok.so ape kaitan songkok ngan akidah bagai..adoi eden pening ekekekeke tapi taruk kat situ not nice pun..buat la kat tali pinggang ke pulak kekeke..

    ReplyDelete
  31. pi lepak ngan geng2 serbanitas ar kalo butthurt ngan blog nih pimpin tgn ramai2 terejon kbmall miahahaha

    ReplyDelete
  32. serahkan kepada abang long dil...ini adalah perancangan makcik temah untuk melariskan produk songkoknye dan menaikkan ekonomi melayu khasnya....tiada unsur freemasonic..lol

    ReplyDelete
  33. @serius comment

    why so serious? go fakap ur self & baca lah belog amenoworld.com ke, sarkasis ke, apa ke

    faker

    ReplyDelete
  34. xpeduli~
    ngantokk..aku tido dulu..krohhhhhzzzzzzz

    ReplyDelete
  35. serius comment is right...

    kita patut ban obe, salib obe, bakar bulu kemaluan dia dgn lighter dan campak dia ke pusat kitar semula

    ReplyDelete
  36. Lirik Lagu UMNO1 December 2011 15:17

    Bersatu Kita Bersatu
    Dengan Setia Berganding Bahu
    Jiwa Teguh Berpadu
    Kita Rumpun Melayu

    Bersama Kita Bersama
    Mendukung Hasrat Semua
    Berjasa Pada Bangsa
    Agama Dan Negara

    Lambang Kita Yang Gagah
    Dipandang Mulia Dan Indah
    "Bersatu, Bersetia, Berkhidmat"
    Cogan Katanya
    UMNO Terus Mara
    Untuk Rakyat Malaysia

    ReplyDelete
  37. haha! ini kebongokkan tahap extreme!
    ...
    nak beli satulah! XD

    ReplyDelete
  38. bagus! songkok ini sesuai untuk dipakai semasa membeli nombor ekor, lengkap dengan baju melayu.

    ReplyDelete
  39. bab agama xperlu lar di permainkan

    ReplyDelete
  40. Oh Be Pig Forever Loser1 December 2011 16:09

    BABI OBEPIG HINA ISLAM
    BABI OBEPIG KETUA FREEMASON MALAYSIA
    BABI OBEPIG MELAYU YAHUDI
    BABI OBEPIG PENGECUT DELETE COMMENT

    SEBARKAN~~

    ReplyDelete
  41. malas nak komen org yg nak kutuk islam, x cukup ngan maksalih org kita sendiri pun macam tu jugak, bangga lah kan jadi atheist of the monkey darwinism ,obe..obe..harap anak ko nanti boleh membetulkan akidah bapak dia..amin

    ReplyDelete
  42. ini freemason . kembalilah anak-anak ku . anak yesus sekalian . murtadlah kamu semua demi agama KAMI .. jangan pakai songkok ini kerana songkok ini membatalkan akidah agama yesus kamu ..

    ReplyDelete
  43. Takbir!!

    YesusHuakbar!!
    YesusHuakbar!!
    YesusHuakbar!!
    YesusHuakbar!!
    YesusHuakbar!!
    YesusHuakbar!!
    YesusHuakbar!!
    YesusHuakbar!!
    YesusHuakbar!!
    YesusHuakbar!!
    YesusHuakbar!!
    YesusHuakbar!!
    YesusHuakbar!!
    YesusHuakbar!!
    YesusHuakbar!!
    YesusHuakbar!!
    YesusHuakbar!!
    YesusHuakbar!!
    YesusHuakbar!!
    YesusHuakbar!!
    YesusHuakbar!!
    YesusHuakbar!!
    YesusHuakbar!!
    YesusHuakbar!!
    YesusHuakbar!!
    YesusHuakbar!!
    YesusHuakbar!!
    YesusHuakbar!!
    YesusHuakbar!!
    YesusHuakbar!!
    YesusHuakbar!!
    YesusHuakbar!!
    YesusHuakbar!!
    YesusHuakbar!!
    YesusHuakbar!!
    YesusHuakbar!!
    YesusHuakbar!!
    YesusHuakbar!!
    YesusHuakbar!!
    YesusHuakbar!!
    YesusHuakbar!!
    YesusHuakbar!!
    YesusHuakbar!!
    YesusHuakbar!!
    YesusHuakbar!!
    YesusHuakbar!!
    YesusHuakbar!!
    YesusHuakbar!!
    YesusHuakbar!!
    YesusHuakbar!!
    YesusHuakbar!!
    YesusHuakbar!!
    YesusHuakbar!!
    YesusHuakbar!!
    YesusHuakbar!!
    YesusHuakbar!!
    YesusHuakbar!!
    YesusHuakbar!!
    YesusHuakbar!!
    YesusHuakbar!!
    YesusHuakbar!!
    YesusHuakbar!!
    YesusHuakbar!!
    YesusHuakbar!!
    YesusHuakbar!!
    YesusHuakbar!!
    YesusHuakbar!!
    YesusHuakbar!!
    YesusHuakbar!!
    YesusHuakbar!!
    YesusHuakbar!!
    YesusHuakbar!!
    YesusHuakbar!!
    YesusHuakbar!!
    YesusHuakbar!!
    YesusHuakbar!!
    YesusHuakbar!!
    YesusHuakbar!!
    YesusHuakbar!!
    YesusHuakbar!!

    ReplyDelete
  44. Serius comment1 December 2011 16:17

    Humour ialah lawak jenaka yang boleh di terima,sarcasm ialah sindiran,apa ke jenis humour yang merapu2..ya,adakah humour kalau mengajak dan menggalak pembaca sekalian melancap depan komputer ?melihat perempuan telanjang?adakah humour juga mengatakan yang jelas si kafir boleh masuk ke syurga dan adakah humour juga mengatakan jangan di perangi golongan yang sudah jatuh syirik?dan yang terbaru,adalah humour juga dengan mempermainkan agama?sedar lah pembaca,jangan kerana anda tahu apa yang saya katakan adalah benar,anda mengatakan,"ini adalah humour daripada obe",obe anda harus akui,setiap jenaka dan humour ada batasnya,kelak akan ada istilah istilah lain yang akan di gunakan obe,saya meluahkan pndapat ini kerana saya berpendapat obe ialah manusia biasa yang sedang mencari istilah hidup nya,obe mencari sebab dan muhasabah diri nya,mungkin itu ialah sebab kenapa kau membaca dan mncari mengenai Ahmad Deedat kan obe,aku pun yakin kau pernah baca buku Hasan al Banna dan pernah jugak baca nukilan Harun Yahya,tapi kau membaca juga buku indie Amerika dan kau kata dengan jelas kau menyukai babak yang ada andengan seks,apa yang kau cari dalam hidup kau sebenrnya obe,kelak kau akan bergelar suami dan kelak mungkin sebagai ayah,buktikan perilaku manusia yang bijak dan baik melalui penulisan kau obe,usahlah terlalu mencari hits traffic untuk pendapatan kau dengan menjaja gambar separuh lucah dan istilah humour ini,kau adalah insan yang berakal dan yang mncari,insyallah kelak kita akan berselisih bahu dan bertegur sapa dan membetulkan satu sama lain,hidup kita jauh lagi,masih ada ruang untuk kita perbetulkan diri,ini juga nasihat untuk aku sendiri,oh ya,kepada penyokong obe,yang aku bagi ialah pendapat,aku guna istilah kecewa dan bukan butthurt dan aku juga bukan tukang ampu atau ass kisser seperti kalian,berhenti melancap,sila nikah,ada jalan yang halal.

    ReplyDelete
  45. harap2 yesus kat atas tu, turunlah, sebab pengikut dajal and MHS*W of the bini dajal dah makin ramai..

    ReplyDelete
  46. songkok ni sah sah takleh masuk tandas sbb ada nama allah dan muhammad.

    ReplyDelete
  47. terime kasih seroius comment atas komen anda yg bernas itu. moga2 akan ada sinar baru pada blogserius dan obe akan berubah atinya....

    ok continue fapping....fap fapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfap.....jiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzz....win!!

    ReplyDelete
  48. umno kat tengah..hai..parah umno skrg ni

    ReplyDelete
  49. PHOTOSHOP LAH TUUUUUUU!!!!!!!!!

    SAPE PERCAYA NGAN OBE MMG BERUK TAHAP KUASA KUDA 78000HP!!!

    ReplyDelete
  50. sokong Serius comment & se7en

    Obe tengah mempersiapkan tenteranya utk menghadapi apocalypse dan nampaknya ramai yg sudah terpedaya.
    Marilah kita mengumpul sejuta tandatangan utk dihantar kpd SKMM supaya mem'ban blog nih!
    Utk menampakkan keseriusan kes ini, patut diadakan perhimpunan dan berarak beramai-ramai di ibu kota utk menyerahkannya. Cadangan hari ialah Isnin sbb.. (pandai2 la pk alasan dia)
    Marilah kita memerangi Obe dan seriusistas nya!
    Cegah sebelum parah!

    ReplyDelete
  51. tahun depan boleh letak logo umno atas songkok pulak.

    ReplyDelete
  52. Aku rasa followers obepig skang banyak bajet troller,bajet up to date, newbie 9gags, etc. Sume skit2 ini iluminati. Newfags.

    ReplyDelete
  53. sebijik RM800

    marilah kita bersama2 mengembleng tenaga dengan membeli songkok ini demi menyelamatkan maruah bangsa meleis kita

    ReplyDelete
  54. Bahaya post ni. Nanti GWM dan Naza marah!

    Cepat buang sebelum sponsors tarik diri!

    ReplyDelete
  55. @ anon 17.28, it's 'troll'. No such word as 'troller'. Ingrish fail! Stupiak!

    ReplyDelete
  56. rilek la, nik aziz janji surga korang tak bising lak..

    ReplyDelete
  57. "Huntedz said...
    Kalau dari dulu lagi blog ni serius n skima memanjang, baik ko baca blog jejariruncing je...

    1 December 2011 14:16"


    hahahaha....like a boss thumbs up 4 u

    ReplyDelete
  58. Obefiend is an UMNO member. Don't be fooled

    By the way, miss you Effi

    ReplyDelete
  59. lirik baru lagu UMNO1 December 2011 17:50

    ersatu kita bersatu
    dengan setia berganding bahu
    tipu terus menipu
    kita tipu melayu

    bersama kita bersama
    menjunjung hasrat semua
    berjasa pada kroni
    anak, isteri dan bini

    lambang kita yang rebah
    dipandang keji dan haprak
    bersatu, bersetia, khianat
    cogankatanya

    umno terus lara
    rompak rakyat malaysia

    ReplyDelete
  60. nk knal aku pn x guna1 December 2011 17:53

    bila islam dngn islam begaduh, dtng la djal yg merupai manusia, merasuk fkiran mereka supaya m'meluk agama lain @ murtad la..

    nk suh murtad orng islam 1 hal...dah terang2 dlm al-quran mngatakan yg orng kfir kekal hidup dlm api neraka jdi tungul kayu, syurga d'orang dunia ni skng...

    kalau x cya pada al-quran nape orng kafir skng ni sebuk buat kajian mngunakan al-quran...

    nk m'agug kn yesus...yg slib tebalik pnuh kt luar tu xnk lak cara...

    kjayaan obe tuk gduh kn smua umat akan tercapai...

    ReplyDelete
  61. Rakyat tempatan1 December 2011 17:58

    tidakkah anda semua nampak ? terang2 umno meletakkan logonya di tengah2 kalimah allah dan muhammad, secara tak langsung menyatakan parti umno kini berada di tahap ketuhanan dan suci murni. Dah tu jahit sebelah dlm pulak seolah2 ia rahsia dan menghina secara sembunyi2

    sedarlah wahai saudara islamku, sememangnya umno adalah parti freemason illuminatus yahudi laknatullah yg menyorok disebalik melayu dan islam

    ReplyDelete
  62. umno lahanat
    umno lahanat
    umno lahanat
    umno lahanat
    umno lahanat
    umno lahanat
    umno lahanat
    umno lahanat
    umno lahanat
    umno lahanat
    umno lahanat
    umno lahanat
    umno lahanat
    umno lahanat
    umno lahanat
    umno lahanat

    ReplyDelete
  63. undi pas masuk syurga . haha . kita ada tuhan baru .

    ReplyDelete
  64. semoga Yesus merahmati kepimpinan najib dan keprihatinan rosmah. Amen

    ReplyDelete
  65. aku xmau bersubahat dgn pmimpin munafik1 December 2011 19:47

    tahun ni songkok... tahun dpn kat mimbar dlm masjid lak.. UMNO utk memperjuangkan orang mlayu bukan islam.. agama x dinilai dari kturunan bangsa la bangsat!! rmai jer mlayu yg murtad.. ko orr sujud la kat rosmahantu 2... fap fap fap ahli UMNO..

    ReplyDelete
  66. manchester united hisap puki

    ReplyDelete
  67. obe? apa tujuan ko nak post bende nih? aku benci ko obe! post ko paling aq x bleh terima..

    ReplyDelete
  68. yang xbetol adalah si pembuat dan si penjual songkok ni. mengambil ringan memperlekehkan kalimah suci Allah s.w.t. dan Muhammad s.a.w.

    ReplyDelete
  69. anon 19:55..ur da man........

    ReplyDelete
  70. @serius komen!

    nape x letak link? boleh kami kenal~ kami pown nak insaf.... kami tak mengerti akan perbatasan humour yang dimaksudkan...

    ke anda takut? kenapa anda takut? berani kerana benar kan? kenapa anda takut?

    ke anda malu? kenapa anda malu? malu kerana salah kan?

    ke anda risau? kenapa anda risau? risau takut kene kutuk kaw3?

    seriously, berapa ramai yang betul2 melancap depan laptop diorang selepas obe ajak? nak buat bancian sikit.

    lantak la obe nak baca pasal apa pun. baca tu tak salah. kita nak baca kitab yahudi pown tak da masalah, sebab kita nak tahu. ilmu itu tiada perbatasannya. ilmu itu bebas untuk ditagihkan.

    dia tak suruh ko baca pun blog die. kalo ko tak suke jangan baca ok? aku suke. menambah ilmu aku blog ni.

    kalo ko tak suke baca bloh obe. aku suruh ko baca blog uncle seekers. aku rase sesuai dengan taste ko.

    uncleseekers.blogspot.com/

    siap bagi link lagi jangan malas k?

    ReplyDelete
  71. Aku bola ping pong1 December 2011 21:20

    @aku bukan boneka...thumbs up..\m/

    ReplyDelete
  72. takde beza ye dngan kopiah PAS..

    ReplyDelete
  73. sepnjg sy follow blog obe ni..da byak entri yg mempersendakan Islam dan mengagungkan bnda yg 18sx..setelah sy mengkaji..saya dapati si obe ni x redha apb Allah menciptakan rupa paras nya yg seperti vavi shgga dia x layak nak mendampingi mana2 gadis seksi spt miranda kerr..so x dpt real,dpt agungkan dlm blog bliau kira orait la..dlm blik dpt fap fap fap.. x apala obe..ko truskan la dgn dunia maya ngko smbl fap..sblm nak tulis entri "serius huduh",tgk dlu muka dpn cermin ya obe..diharap anda membaca kiki.

    ReplyDelete
  74. Esok saya nak kait kopiah nak letak logo ameno dan nama pakjib. Sapa2 nak order, silalah bgtau. Hanya ada warna merah dan putehh sahaja. Okbai.

    ReplyDelete
  75. aku tau kau x suka umno obe ..umno xsmstinya smua btul pas pun tk smua btull ..tp cuba la pkir umno ni jgk la yg memerdekakan negara kita...perlu ke kaitkan agama dgn politik..lagi satu biarlah najib tu dgn dosa diaa...klau kau tk suka umno xyh gna hrta kerajaan la !!pemikiran sama je mcm mat sabu kau ni...

    ReplyDelete
  76. eh sape kate jgn kaitkan politik dgn agama. untuk pengetahuan, hari2 politik. politik cmner nk tangani masalah org, kawan, co-workers. politik cmner nk membuat sesuatu keputusan (nak kawin ke nak makan ke nak keje kt mane ke) politik di tempat keje, cmner nk tangani bos atau co-workers yg prangai ntah ape. politik kt akademik bengang dgn prof2 bnyk bg markah lebih terutama kt pompuan2 lawa cun2 yg dorang suka. tu la sebab kena kaitkan dgn agama (especially kalo islam lerr) sebab islam tu mengajar cmner nak tangani masalah, buat keputusan etc etc. well, not just islam, but other religions as well since rata2 agama memang mahukan keharmonian dan peace.

    politik yg paling besar bila melibatkan org2 yg bertanggungjawab memerintah sesuatu negara/tempat. sebab ape2 pn dia yg kena tanggung. lg2 kalo dia tak jalankan ikut undang2 islam (aku ckp dr konteks malaysia la). Ye ler, nama je muslim tp bini tak pakai tudung. etc etc etc pegi dangdut, kelab malam. pastu org bawahan ikut, pastu rakyat ikut sebab pikir ahhh org2 pemerintah tu lebih kurang jer.

    mana negara tak berkat

    too long to read, pendek kate hidup hari2 dikelilingi politik

    ReplyDelete
  77. @brader bukit bintang:

    Dalam bharian.com.my pun ada la... photoshop jadah apanya?

    ReplyDelete
  78. keh keh keh

    sama aje mangkok PAS & UMNO

    sekor letak logo parti kat kopiah
    sekor letak logo parti kat songkok

    aku rasa PKR letak logo parti kat part belah bontot spender la kot

    LOL

    ReplyDelete
  79. buang masa je la semua ni...

    ReplyDelete
  80. saya rasa perletakkan kalimah allah dan muhammad pada songkok tu pada masa sekarang mcm x releven jer..sebab ap tau, sekrang nie x banyak dah orang yang 'betul-betul' pakai songkok..diletak merata2 jer..bayangkan kalau terlangkah ker, tersepak2 ker..kan x elok..x kan zaman sekrang songkok pun dipolittikkan..bukan x bagus, ad bagusnya , sebagai peringatan untuk kita ingat Allah dan Muhammad, tapi, buat apa diletakkan di dalam, satu hal jika ianya sebagai peringatan. dan bukanker nak ingat Allah tu dalam hati, kalau masih ada iman..saya juga bukan orang yg sempurna.. tapi harus diingat, 2 perkataan tu adalah maruah agama kita, Islam dan bukan hanya pada nama..

    wassalam

    ReplyDelete
  81. OBe orang suruhan papagomo...tunang obe yg tak cun ialah puteri umno!!! ini adalah blog politik!! bakar mak die!!! mari bersiar2 di tasik titiwangsa!!...lol

    ReplyDelete
  82. @bigboss90

    lu punya blog, banyak hodoh. pigi tukar lu punya blog.

    #troll.

    ReplyDelete
  83. HAHAHAHAHAHAHHAA??Obe is back. This is what i call Update. I like this blog

    From:
    David bekam

    ReplyDelete
  84. ZiqJones said..

    You know what is sarcasm? this is good Obe. For nufags "ilmu tak sampai sejengkal, kau sembang macam kau pejuang syiah terakhir dunia"

    ReplyDelete
  85. christians are out to get the muslims.

    chinese are out to get the malays.

    tak heran orang melayu ni kuat persecution complex. paranoia dipupuk sejak kecik2 lagi.

    ReplyDelete
  86. zombies ate my brain!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  87. KAHKAHKAHKAH!!

    LAWAK LA CELAKA!!

    MELEIS SAKIT PUNGKOQ SIAKK!! HAHAHAHA!

    ReplyDelete
  88. fuuu,bace komen je ak rse mcm dh mlangkah ke arah kebijaksanaan,lg la tmbh klu pkai songkok ni...brtmbah la hikmat ak..hahaha....ME LAYU gila...

    ReplyDelete
  89. hahaha... ramai yang sakit jubor ngn songkok ni.. hahahahah.. ingat kebal sangat jubor korang semua ni.... hahahahahaha

    ReplyDelete
  90. aku xde masalah dgn umno, tp ini..ini...defuk meng??

    ReplyDelete
  91. pathetic



    all of you

    ReplyDelete
  92. @aku bukan boneka
    ko pun sama macam anonymouse... tak berani dedah indentiti.. lu tak payah sembang la...

    ReplyDelete
  93. haha.indon sesat..nothing to care about indon.dont bother this indon shit.please ignore.buat x wujud.

    ReplyDelete
  94. boneka konek kau2 December 2011 09:42

    @anon 09:35..tu la pasal..dia sibuk cakap pakai nama anon.tapi dia sendiri tak letak nama.atau mmg nama dia "aku bukan boneka A/L konek boneka??? shiattttt!!!

    ReplyDelete
  95. tanda2 Al Masih Dajjal semakin hampir..temple of solomon da hampir siap..watch da video dunia akhir zaman..very interesting!!

    http://www.youtube.com/watch?v=j78nouUId6M

    ReplyDelete
  96. Blogger Huntedz said...

    Kalau dari dulu lagi blog ni serius n skima memanjang, baik ko baca blog jejariruncing je...


    *sembah ratu tanda respek*

    ReplyDelete
  97. saya hanya nak tahu dr akhbar mane kamu dpt berita ttg songkok ni??..tlg berikan link...

    ReplyDelete
  98. I'll wear this while doing stereotypical Melei things for extra lulz

    ..like fapping to lisa sss sssrr sssurihani

    ReplyDelete
  99. "We were taksub to party even BEFORE YOU WERE!" - PAS hipster youth

    ReplyDelete
  100. Yeah, heil Reich Melayu!!

    May it last for another 1000 thousand years

    All Serbanistas, Commies Chinks, LGBTs, Freethinkers, Atheists, Hindrafs, BAR council dan yang sewaktunya can keep on with their demonstrations, ceramahs, rallies, AGMs, convention, Blogging, Malaysiakini, Haramkahdaily and all those bullshits for another 1000 years...Hahahahahhaa, Long live Malay Supremacy

    Hail the Fifth Reich!!

    First Reich - Langkasuka (1st A.D)
    Second Reich - Srivijaya Empire (7th A.D)
    Third Reich - Malacca Empire (15th A.D)
    Fourth Reich - Johor Empire (16th A.D)
    Fifth Reich - Malaysia (20th A.D)

    ReplyDelete
  101. APO NI GADO GADO..OI OI OI...

    apesal letak nama UMNO tgh2??aku x paham motip nihhhh...mcm nak kate UMNO lbh bagus dari Muhammad kah??ops

    explain jap..blurr neh..sorry lampi sket..heh =P

    ReplyDelete
  102. @bigboss90 yang sangat banyak cakap

    aku setuju ngan pendapat ko sebabnya dulu kan mufti johor dah cakap yg setiap pakaian org muslim tak boleh nak letak nama Allah & Muhammad tp kenapa skang ada balik a?

    Alasan kenapa songkok tu patut di Pulaukan.

    1.kalau kita pakai songkok [mcm dlm gmbr tu] dn kita pulak masuk toilet, ape cerita nanti? Kes ni sama la jugak mcm ringtone azan+menggaji etc. Kalau org call dan kita terus angkat, takut maksud ayat menggaji tu jadik lain. Bahaya tu siot.

    2. Ada unsur pembaziran. Harga songkok tu aje dah macam tak masuk akal, rm600. Walhal tujuan sebenar pemakaian songkok ialah nak elak rambut tutup dahi masa sujud, ni dah jadik lain.

    ReplyDelete
  103. korang ni komen macam orang takde pedoman je..nama suci kau main2 kan..

    ReplyDelete
  104. kiter bakorrr jerr

    ReplyDelete
  105. orang tak beli topi Nike dah.. orang beli songkok UMNO penyelamat dari masuk neraka. kalau mati pakai songkok nih. terselamat dari dipukul malaikat mase dlm kubur. yeah..

    lepas nih boleh dia letak logo UMNO kat dalam kitab al-Qur'an pulak. starting dengan bacaan 'Bismi-UMNO'

    @Mohd Syaril
    baik ko beli songkok tuh cepat.. boleh mensuci hening dosa. kalau ko pakai time raya. otomatik segala dosa ko dimaafkan.

    ReplyDelete
  106. kpd admin blog, sila betulkan ejaan nama Nabi Muhammad kat atas tu..bkn Muhamamd..please respect our Rasulullah..thank you..

    ReplyDelete
  107. tak lame dah nih.. skit jam je lagi.. pupus la melayu. makin menjadi2 UMNO nih. *sigh*

    ReplyDelete
  108. baru aku ingat.. itu troll face tu.. selambe dia letak troll face antara nama Tuhan ngn Rasul..

    ReplyDelete
  109. hidup melayu! ketuanan melayu! seharusnya kta org melayu goyang kaki pabila cina dan pariah buat kerja keras utk kita! yiiihaaaaa!!! ketuanan melayu!! yihaaa! kta bangsa meleis yang pemalas! spm kurang A pn blh masuk universiti! cina dan pariah dpt straight A pn susah nk msuk U. padahal cina dan pariah pn bnyk yang miskin! hidup melayu yang d suap kn oleh kerajaan! sokong umno! wahahahahah!!! #sarcasm

    ReplyDelete
  110. umno adalah agama yg dianuti meleis...hmm

    ReplyDelete
  111. umno nie nak mengheret melayu beramai2 masuk neraka nie... sesat bidaah...

    ReplyDelete
  112. astagfirullahalazim korang seme yang komen nie merepek pe ye....macam tak de iman bila berkate2 tolong lah,kalimah suci,agam islam jangn lah dibuat main

    ReplyDelete
  113. yesushuakbar? bodoh betul siapa punya komen tu.

    ReplyDelete
  114. Yesusakbar adelah komen paling bodoh.
    Ofkoz obe the freethinker xkn delete...
    G jahanam dgn agama
    G jahanam dgn bangsa...
    Everyone should hv equal rights
    While other parties are ok to hv laki bini
    Anak beranak, nephews in the party
    Is no kronis like umno...
    moral is....ALL POLITICIANS ARE BULLSHIT.

    btw: komen2 cam bagus pd hal yg buat songkok tu peniaga jer....korg lak emo nk mampos...x memasal umno dpt rahmat...hahaha...obe u berjaya troll everybody else!gud wan....

    ReplyDelete
  115. cis sugguh songkok nie
    meleis tak guna..
    sokong umngokakakakakakakaakkaaka

    ReplyDelete
  116. ketahian apakah ini semua ?

    UMNO ? in my ass

    ReplyDelete
  117. ko obefiend ni macam pukimak btol la..pls la respek skit..ko kalo aku jmpe kat lua confirm makan tapak kasut aku..sial la mamat ni..muke lapar penyepak je..

    ReplyDelete
  118. ANUwar Ibrahim5 December 2011 08:03

    Anwar Ibrahim pengasas gay. Depan dan belakang sama sahaja motonya..

    ReplyDelete
  119. ape kejadahnye semua ini???!!!

    ReplyDelete
  120. ABU = Asalkan Bukan UMNO
    ABU adalah jawapan, ABU adalah jalan penyelesaian, Ayuh selesaikan UMNO!!!

    ReplyDelete
  121. Saya tidak berparti politik. tapi saya rasakan perkara sebegini semoleknya di elakkan untuk tidak menimbulkan isu yang lebih menjurus kepada tohmahan dari kedua pihak.

    ReplyDelete
  122. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  123. Siapa yg pos artikel di ats?Apa tujuannya?Penulisan mcam bukan muslim.Sengaja nak memperlaga laga kan ke?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails