Monday, 9 January 2012

Serius Fakta - Bagaimana Untuk Menikmati Seks Anal


Mari Belajar

Seks anal. Ianya sangat taboo dikalangan masyarakat ASIA. Marilah kita pelajari fakta mengenai seks anal. Educational video for all.



69 comments:

  1. saifulbutthurt?? hahha seems legit

    ReplyDelete
  2. Terlaknatlah orang yang mendatangi isteri dari duburnya (melakukan anal seks) (HR Ahmad)

    ReplyDelete
  3. kawan kata anal sakit

    ReplyDelete
  4. knowledge to become gay? or knowledge for future wife? watever it is, its still haram...no knowledge needed for these...

    ReplyDelete
  5. pure crap.. its haraam, y u need to noe bout this?

    ReplyDelete
  6. obe,aku rasa tak perlu la ko post video ni.cam menggalakkan org wat seks anal je.

    ReplyDelete
  7. Serbanista tak serbanista, anal seks tu haram di sisi Islam. Enough said.

    ReplyDelete
  8. Dear commentator yg rasa diri dia tu kuat agama sangat.

    Obe post ni saja nak perli seseorang. So, simpan la nasihat & ayat2 dari kitab tu. Semua orang pun tau, main belakang tu salah wahai abang & kakak alim.

    Kamon obe, what next joke? Some of them don't really understand your serious joke.

    ReplyDelete
  9. kah kah.. anal juga satu perkataan yang menggambarkan seorang yang "nit-picky and obsessive about details"

    blog pasal automobil

    ReplyDelete
  10. haha.org post vid je suruh tgk.bukan suruh korang wat anal seks.yg nk buat atau tak terpulang pada korang.

    ReplyDelete
  11. tunang ko fetish anal ka?

    ReplyDelete
  12. nadia

    secara jujur saya ingat masukkan konek saya ke dalam dubur awak. tak dapat bayangkan wajah comel awak mengerang kesedapan menahan terjahan dari konek saya. saya harap awak akan pertimbangkan permohonan saya. sumpah saya tak akan ganggu awak lepas dapat pancut dalam lubang dubur awak.

    ReplyDelete
  13. ape la obe ni...post bnda bkn2...berjuta lg fakta menarik ini ko post....bnda haram bro..da terang2 kawin pun xleh bt cmni kat isteri...anykind of knowledge about this is no good

    ReplyDelete
  14. RJ....bnyk lg bnda bleh post..buat pe post mende ni...xde faedah pun

    ReplyDelete
  15. Smart la cara Obe nak tengok reaksi taboo orang asia ni

    ReplyDelete
  16. This is what we call "ANALogy" ppl or the study of ANAL cavity & how to leverage on it.

    Next time u wanna ask for a good time session from the like of Saifool Butthurt, ask not "Can I fuck you?", but rather the more polite way: "May I ANALyze you?".

    ReplyDelete
  17. LOL obe perli la guys takkan la dia xpaham. kalu x da lama die post pasal bende ni. this is just sarcasm :)

    ReplyDelete
  18. Perli pun beragak la. Kalau semua nak sarcasm, apa lagi yang tinggal.

    sudah2 la obe makin pening hang ni

    Anon 9 January 2012 12:00 , tunggulah ada orang cakap cmtu kat bini ko ke, anak ko ke, adik-beradik ko ke. Mesti best kan.

    ReplyDelete
  19. practically, everyone have anus..(dr. malu-malu sebut tu)

    ReplyDelete
  20. crooooot! croooot!

    ReplyDelete
  21. kemut2 burit gua tiap kali kamera zoom kat toys tu. ish, seram!

    ReplyDelete
  22. fap fap fap fap fap

    ReplyDelete
  23. kamon la...obe cari pengetahuan utk alam kawin dia nnt la...konek dia kecik....for sure wife x rs apa....apa la korg ni..jgn mrh obe...go obe go...aku sokong ko...

    ReplyDelete
  24. kamon la...obe cari pengetahuan utk alam kawin dia nnt la...konek dia kecik....for sure wife x rs apa....apa la korg ni..jgn mrh obe...go obe go...aku sokong ko...

    ReplyDelete
  25. (cm best je,,nak wat seks anal la pas ni.. :P )

    to those people that have those thought..congratz obe!

    sarcasm or perli my ass!!

    ReplyDelete
  26. KO POST CAMNI SECARE X LANGSUNG ADE ORG IKUT SO SECARE X LANGSUNG JUGAK KO DAPAT SAHAM DOSA TU SBB KO MENGAJAR ORG BUAT DOSA. NAK WAT LAWAK KE APE BOLEH TP HARAM TETAP HARAM. SEKADAR TEGOR JE SBB ITU JE YG MAMPU AKU BUAT

    ReplyDelete
  27. Dubor keling mesti hitam

    ReplyDelete
  28. bagus info ni.. bagus untuk obe dab bakal bini dia.. lawak dan sarkastiknya kan? hehehe...

    ReplyDelete
  29. patut tanya al-juburi nih... dia lagi expert bab2 anal...!
    obe + aljuburi = gay

    ReplyDelete
  30. To those yg dok butthurt ngan post Obe, please la go back to your Ohbulan or mangga shit u guys been reading. Sakit mata je la tgk hate post korang ni. Nak berdakwah tu, ada caranya dan tempatnya. And its not in the friggin cyberworld where noone is real. So, FUUUU haters!

    Ikhlas dari Anon yg bosan ngan serbanistas rempit yg tak reti troll.

    ReplyDelete
  31. Sebagai seorang bukan Islam yang pernah mencuba anal sex, korang serbanistas semua rugi. Anal sex tu sedap wei. Apa dosanya? Asalkan suka sama suka. Belum cuba belum tau - sudah cuba, hari-hari ada keinginan.

    ReplyDelete
  32. post yg bangang, langsung xguna,xberfaedah dan karut.

    byk benda lain lg bole share. SARCASM MY ASS!!!!

    ReplyDelete
  33. membe gua selalu anal dengan kote dia sendiri, apa ada hal. kote panjang.

    ReplyDelete
  34. Dah kata HARAM, masih menulisnya...Actually, pe benefit menulisnya ya....Ceciter skit


    -Saya-

    ReplyDelete
  35. saya pernah menggunakan anal plug didalam anus saya. One fine day, I ve lost it in my ass. damn shit. saya perlu berak selepas itu untuk mengeluarkannya. Akibatnya ia menjadi kotor dan busuk.Saya berharap commenter boleh beritahu dimanakah utk mendapatkan anal toys dgn harga yg berpatutan. Very educational video.

    ReplyDelete
  36. Kotey obe kecik....muat ke nak masuk bontot besar tunang dia? oh waitt..bontot keling mmg tebal dan besar....mesti tak dapat masuk...

    ReplyDelete
  37. Macam-macam hal dunia akhir zaman nie.. bendelaah mcm nie pun ada.. jadi elakkan diri dari perlakuan sex songsang..
    http://bit.ly/p9n9rV

    ReplyDelete
  38. obe ni sama jugak mcm si saifool tu. x abis belajar. flop..

    ReplyDelete
  39. geng2 saifool baukari pap ramai sentap hati dgn entry nie

    ReplyDelete
  40. Anuary 1 - Saiful Aljubory 0

    ReplyDelete
  41. Obe, you should post this entry in ur blog.Hahaha...

    http://9gag.com/gag/1593966

    ReplyDelete
  42. Walawei Obe,

    Benda ni yg aku guna nak arouse tunang lu mlm tadi.

    Dia punya jerit, perghhhhh.

    Lu mcm boleh baca je apa yg jadi. Lu memang pandei dey? Uspek sama lu

    ReplyDelete
  43. free2 obe dapat pahala..abis amalan korng..sonok obe.haha

    ReplyDelete
  44. ko mesti fak tunang ko dlm lubang jobok dia kan motherfucking obe?

    ReplyDelete
  45. kisah hati, saya nak romen bontot awak boleh?

    ReplyDelete
  46. anon 9 January 2012 12:52,

    saya dah romen bontot mak awak malam tadi. lepas ni bontot ayah awak dan bontot awak pula.

    tunggu...

    ReplyDelete
  47. Obe mmg hak kau nak post apa2 entry pun, tapi blog ni dibaca oleh ramai orang termasuk budak2, kalau boleh tapis2 sket la, but pembaca blogserius memang tau obe mana dengar cakap org, just a reminder

    ReplyDelete
  48. Mana dia nak dengar cakap orang

    Belajar pun fail

    ReplyDelete
  49. saya berbesar hati ingin membuat ucapan,

    kepada pengomen yang kata anal ni salah patut cuba dahulu. kepada adik-adik yang baru ke blog ini dan kejutan budaya, sila bertenang da cuba dulu anal sex ini. ia nya dapat menenangkan adik-adik tak kiralah lelaki atau perempuan.

    menurut kata doktor di klip atas ini, jika adik takut untuk mencuba dildo tersebut, adik bolehlah meminta bantuan dari ibu bapa dan adik beradik adik adik ya. kalau segan dengan adik beradik sendiri, mintalah pertolongan dari rakan taulan atau jiran tetangga. kalau malu dengan orang yang dikenali(maklumlah di malaysia ini ramai sangat orang yang kononnya baik dan menghukum adik-adik kerana sukakan sex anal) adik-adik bolehlah berjumpa dengan abang. abang akan gunakan dildo semula jadi yang abang panggilnya sebagai 'magic stick'.

    adik-adik tak perlu risau kerana magic stick abang lembut pada permulaannya.

    ReplyDelete
  50. saya berbesar hati ingin membuat ucapan,

    kepada pengomen yang kata anal ni salah patut cuba dahulu. kepada adik-adik yang baru ke blog ini dan kejutan budaya, sila bertenang da cuba dulu anal sex ini. ia nya dapat menenangkan adik-adik tak kiralah lelaki atau perempuan.

    menurut kata doktor di klip atas ini, jika adik takut untuk mencuba dildo tersebut, adik bolehlah meminta bantuan dari ibu bapa dan adik beradik adik adik ya. kalau segan dengan adik beradik sendiri, mintalah pertolongan dari rakan taulan atau jiran tetangga. kalau malu dengan orang yang dikenali(maklumlah di malaysia ini ramai sangat orang yang kononnya baik dan menghukum adik-adik kerana sukakan sex anal) adik-adik bolehlah berjumpa dengan abang. abang akan gunakan dildo semula jadi yang abang panggilnya sebagai 'magic stick'.

    adik-adik tak perlu risau kerana magic stick abang lembut pada permulaannya.

    ReplyDelete
  51. this one is good for married couple only.. klu boleh, people under age, jgn la berani mencuba plk ye.. make sure before use, please take the advice from professional doctor.. peace yawww! :p

    ReplyDelete
  52. haha,all this people getting butthurt by this post,u all should try this now.kah kah.trolling god obe.:D

    ReplyDelete
  53. babi pn main dari blkng,ni lg kn meleis2 yg genius~

    ReplyDelete
  54. Uranus is a planet while ur anus is the universe's mysterious black hole. mystery solved.

    ReplyDelete
  55. good job obe......i like ur joke...........haram? what is that mean? x pakai tudung tu pon haram.....why dont u people argue about that ha? typical.......its all depend on u.....anal or not......dont give an excuse when u do anal, its all about this post....u just know about anal since u know how to use korang punye kemaluan kn? kamon la......ask urself.....IN YOUR FACE HATERS! haaaaaaaaa............

    ReplyDelete
  56. Kelazatan dan kenikmatan yang sepatutnya dirasai.. Bagi yang inginkan variasi seks, mempraktikkan teknik sebegini pastinya mampu melakarkan seribu kelainan. Sudah pasti pasangan anda akan menyukainya jika ia dilakukan dengan teknik2 yang betul. Anal seks ini amat menyeronokkan dan dijamin mampu memberi kepuasan yang maksima.. Cubalah dan ciptakan sejuta kelainan demi menggapai kebahagiaan laksana di syugaloka impian..

    ReplyDelete
  57. Lol..haha..anal sex has always been the best...lagi lagi bila time aku pancut dalam lubang bontot awek aku..the both satisfaction we have is tremendously awesome....everyday aku main lubang bontot dia....best best...paling best she squirt ...haha....her ass is my satisfaction....for her she love my 6 inch dick....only when making babies we will do vaginal sex....but sometimes vaginal sex is awesome to...lol..senang cerita...,,,,,,both is awesome la..

    ReplyDelete
  58. i dah ketagih dgn seks anal.setiap kali bersama dgn suami mesti lakukn seks anal.mula2 memang la sakit tapi lama2 sedap pula.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails