Tuesday, 31 January 2012

Serius Shit - Demo Jalanan Separuh Bogel Menentang Kapitalis (9 Gambar)


Bewb Against Capitalism

Persidangan Forum Ekonomi Dunia Davos hari ini menjadi mangsa protes jalanan separa bogel oleh 3 orang ahli NGO yang menggelarkan diri mereka FEMEN. FEMEN sudah terkenal diseluruh Ukraine dan Russia kerana mereka kerap memprotes dalam keadaan separa dan kadang kala bogel sepenuhnya. Mereka mula melakukan demo menentang pelbagai topik berkenaan hak wanita pada tahun 2008. Sejak beberapa tahun lalu mereka mula memprotes sistem ekonomi dunia dan korupsi. Mereka ke Forum Ekonomi Dunia di Davos Switzerland bagi menentang golongan elitis ekonomi yang mereka rasakan bersalah ke atas kehancuran ekonomi dunia sekarang.






Laporan asal Hungeree

47 comments:

  1. okay..
    cun tu the protestors..

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. sama la kita...pernah gemuk jugak..dulu 80..skarang 65...senang je..xyah beli pape..exercise je...for 3 months...

      Delete
    2. I see what u did there

      Delete
    3. yeah i see it too....

      Delete
  3. FEMEN

    rhymes with SEMEN

    Yes, your keyboard now is stained by it. Don't be ashamed.

    ReplyDelete
  4. ko obe akhir2 ni post tetek lah bogel lah.
    tuka lah post lain.

    bulu ko tumbuh lagi ke apa?gatal sgt kawen lg ah


    sincerely,
    aku benci bogel (yg d tapis)

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. salam.
      ko orang akaun eh.
      aku ada gak member akaun.pkcik aku pn sm,
      aku bangga dgn org akaun





      akaun tu ape

      Delete
  6. Dtg siDIA & mengatakan. Aku bagi ko sejuta, ko tutup mulut..Settle...itulah kapitalis..

    wahahahaha

    ReplyDelete
  7. dtg siDia & mengatakan. aku bg ko sejuta ko copy blik apa aku tulis..settle..itulah copytulis..

    liao

    ReplyDelete
  8. ye ker nk protes ..ke saja nk expose diri... eh..dh mmg expose pun...lg la suka jantan2 tu tgk

    ReplyDelete
  9. semenjak takde anon ni boring je baca komen. lepas ni aku janji baca entry tanpa komen.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko tggu sape anon tu various people
      atau ko tgu cik anon janda muda

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
  10. Big mama n kak jat akan join FEMEN. bersedialah Kuala Lumpur

    ReplyDelete
    Replies
    1. bik mama tak join Femen ni...takde apa dia nk tunjuk perasaan...tp aku rasa yg join kompom ajijah the legend... dgn ambiga... oh nooooo.... tak dapat ku bygkn kalau dorg bukak baju...LOL

      Delete
  11. klo mlysia ade protes cam ni.xtaw la ape jd.hahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. klu ade kat malaysia...aku terus apply jadi polis..hahahahha

      Delete
  12. Saya tak paham...kenapa bila nak protes mesti nak bogel2...haha

    ReplyDelete
  13. Waah... Kalo demo mcm ni nak buat kat Malaysia aku setuju sangat... Yang pasti ramai orang melayu rata-rata... Yang title ostad dgn ostazah pun pakat berarak sama separuh bogel... Cina dgn India pakat dok tengok dari jauh sambil tersenyum mengejek melihat gelagat melayu... So stupid...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waah... Kalo demo tape mcm ni nak buat kat Malaysia aku pun setuju sangat... Yang pasti ramai makcik2 ko rata-rata... Yang title ostad dgn ostazah yang ajar ko ngaji pun pakat berarak sama separuh bogel... Cina dgn India pakat dok tengok makcik@sdara ko dari jauh sambil tersenyum mengejek melihat gelagat beliau... So stupid cupid...

      regards,
      eXtardtion

      Delete
    2. Baring atas jalan sambil bogel nanti orang kata bersenggama dengan jalan pulak

      kan buruk

      Delete
    3. Awat, Southern Territory?? Hang sentap kaa?? Mungkin hang kena tukar nama jadi Sentap Territory... Khusus untuk orang-orang yang cepat sentap dengan komen orang lain.. Ha ha ha ha ha ha ha!! Yang pasti kalo kalangan makcik2 aku tu mak ko cmne yek???

      Delete
    4. eXception lu lagi bodoh... jgn sentap2..
      ini blog obesiti.. untuk golongan gemuk melebihi 60 kg.

      Delete
  14. isi masa online anda dengan sesuatu yang bermanfat.
    dapatkan side income tanpa sebarang modal.

    let me share with u guys.

    just click on this link ---> http://tinyurl.com/6mfpm3n

    jangan takut utk mencuba.
    ambil peluang ini secepat mungkin!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya takut nak click link anda.... u r not trusted.
      i got trust issue. show boobies or no click on your link !!

      Delete
    2. Bagus, pyza, anda kini sebahagian daripada rakyat Malaysia yang tahu nak kaya cepat tapi malas nak keje / tak nak guna modal. Teruskan usaha anda!

      Delete
    3. pyza jgn dengor 2 kambing kat atas nih..
      saya clik tadi..wahh menarik la.. nak join macam mana..
      ngeee.. kalau saya join awak jadi awek saya boleh.. eeee.. malu la tengok2 orang senyum camtu.. jgn aaa pyza.. ok2 call me ek.. i miss u.. muak!!!

      Delete
  15. ada pulak yang iklan business adoi .........

    ReplyDelete
  16. semuanya blond? rambut kaler lain tak de? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. takde..yang ade awek comel pakai tudung pink senyum kat saya.. awak comel la pakai spek mata cam tu

      Delete
  17. aku jizz 12 kali untuk setiap gambar. and i know that i'm fucking normal for this.

    ReplyDelete
  18. ziana a/p zain3 February 2012 15:20

    lor,kalu cun cm 2 nak protest hari2pn xpe
    try bawak oggyke,shalin zulkiplike. sah2 dieorang dngar ckap hang

    ReplyDelete
  19. i hope protestors (awek2 lawa) di malaysia dapat mengambil iktibar dari kejadian ini.

    ReplyDelete
  20. gila mereng kot .

    ReplyDelete
  21. PERHATIAN!!!!
    INGIN MENAMBAH PENDAPATAN SEHINGGA RM 100 DALAM MASA 24 JAM...
    PENDAFTARAN FREE SAHAJA!!! TAWARAN TERHAD DAN AKAN DITUTUP BILA-BILA MASA SAHAJA...
    ANDA AKAN DIBERI PANDUAN PERCUMA CARA-CARA MENJADI USAHAWAN INTERNET YANG BERJAYA...
    ANDA PERLU CLIK LINK INI http://www.hyperfanpage.com/hop.php?ref=nasrulislam
    UNTUK MENGISI IMEL ANDA SECARA FREE SAHAJA...
    TIADA PERNIPUAN DAN YANG PENTING FREE..
    ANDA AKAN MENGETAHUI CARA-CARA MEMBUAT DUIT DI INTERNET SAMBIL MELAYAN FB, TIADA PEGELUARAN MODAL FREE SEMUAANYA..
    SAYA TELAH MENCUBANYA....SAYA AKAN MEMBANTU ANDA UNTUK MENDAFTAR
    APA-APA PERTAYAAN BOLEh (PM) SAYA CLIK LINK INI http://www.hyperfanpage.com/hop.php?ref=nasrulislam

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails