Saturday, 14 January 2012

Serius Cool - Bilik Bertemakan Rumah Pokok Untuk Si Kecil (11 Gambar)


Waaaa

When I was growing up I use to have a tree house. Atas pokok manggis depan rumah. Good fun. Zaman dulu best pasal duduk kampung. The world is your playground tak perlu risau pedofil menculik kamu. These days budak moden duduk bandar. Pokok takda. Nak main diluar takut kena kidnap. Akhirnya kanak-kanak zaman paska millenium semuanya OBEFAT. Shame! Oleh sebab itulah syarikat Kidropolis menghasilkan bilik bertemakan tree house. Kini budak zaman moden boleh merasa main tree house from the safety of their own home. Still sad though






Laporan asal Luxury Launches

24 comments:

  1. cilaka, baru nk first!

    ReplyDelete
  2. OBEBABI hanjing kurap

    ReplyDelete
  3. dalam treehouse ada plasma tv? ini serisu KAYA!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ini serisu kaya? or serius??? totally failed.....

      Delete
  4. DEAR MR OBEFIEND...
    PLEASE WATCH THIS VIDEO AND PUBLISH IT ON YOUR BLOG. THIS FUCKIN IDIOTIC VIDEO REALLY FUCK MY ASS.

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=F8pj470s1wM

    SINCERE : WANNASCREAMWHENSEETHISFUCKINBOYSINGIN!

    ReplyDelete
  5. Dia guna orang punya payung, dia pergi dalam... masuk dalam semua apa ni...berhala berhala punya kempen, malulah... saya tak pernah tengok dalam jiwa saya parti politik aaa...menggunakan berhala berhala untuk berkempen, bila saja masuk dalam haaa simbayang... simbayang 5 minit lagi cakap politik 50 minit, ini tadak guna punya pemimpin, tidak ada polisi tidak ada ini semuanya.
    fa

    ReplyDelete
  6. AND MR OBEFIEND...

    PLEASE..PLEASE PUT THIS VIDEO ALSO.. THAT FUCKIN IDIOTIC BOY GETTIN MAD YAAAWW! THIS IS REAL PANGLIMA PERANG PUIIIIHHHH LUDAH MUKA!

    http://www.youtube.com/watch?v=ltYfUKKyvEM&list=UUJPCWHeoz_d5fo0keYZrXrw&index=1&feature=plcp

    ReplyDelete
  7. TAHNIAH OBE FOR THE NO 1 BLOG. TROLOLOLLL

    ReplyDelete
  8. ni kalo tak dapat no 1 ..tak tau la..

    ReplyDelete
  9. woit apa jadah korang kutuk2. ni post pasal treehouse deco je pun. ni tree house untuk budak2 kaya je..tapi treehouse untuk budak2 kampung..pergh lagi best. but yeah..kids nowadays takkan rasa lagi all those adventure.

    ReplyDelete
  10. wah.. mcm berminat mo tiru mcm ni pula tau..

    ReplyDelete
  11. wahhhhh this is awesome
    sangat menarik, sesuai utk bilik anak2 hohoho

    ReplyDelete
  12. gua lebih berminat nak troll sesapa yang berlaku bangsat di ruang komen. thanks obefat for the 'reply'

    ReplyDelete
  13. hoho..ok la tu. kesian dengan budak-budak sekarang. Panjat pokok pun takut..

    ReplyDelete
  14. i wish i can have this one for real..

    ReplyDelete
  15. Cantik blog ini.. penuh informasi..
    terima kasih bagi info2 menarik ni.. :-)


    Visit Pokok Manggis Depan Rumah

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails