Thursday, 19 January 2012

Serius Bodoh - Seorang Lagi Pelajar Ditahan Kerana Ugut Najib Di Facebook


Don't be Stupid Sial


Seorang lagi student kurang bijak ditahan pihak polis hari ini kerana membuat komen ugutan pada lama fanpage Datuk Seri 1Najib. Peinee Teoh (20) seorang pelajar kolej swasta ditahan bagi membantu siasatan. Beliau akan didakwas menulis mesej cacian lucah berunsur ugutan seperti dibawah

Selamat Tahun Baru Cina. Sila enjoy makanan jail. Takde Bak Kut Teh dalam penjara.

Thanks JoeMamak and puppeto4 for the links in LOLYAT Kopitiam





Laporan asal Facebook Najib Razak

37 comments:

  1. tapi, seriously, bahaya sial kalau ade org jack account kau pastu posting ugutan. mampus.

    ReplyDelete
  2. bodoh obepig mana butang reply kat comment org ni woiiii.... ffaaakkkk!!!!!

    ReplyDelete
  3. Butuh.. padan muka lu.. kasi lokap sama dia.. hahaha

    ReplyDelete
  4. LOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL BACK TO BASIC.

    The decision you've just made is the right one. You know, i've been trapped inside a black-page for two hours long last night. I think i've been cursed by anonymous, thats why i la maybe. Please reply

    ReplyDelete
  5. @Abby Sharin is a jacker LOLOLOLOLOLOLOLOLOLO

    ReplyDelete
  6. Weird betul, hari tu india, hari cina, yg byk byk melayu posting lagi teruk dari ini kat page najib di fb tak kena tangkap pun.

    ReplyDelete
  7. 111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111irst.

    Please find FAP

    ReplyDelete
  8. Tu la bodoh lagi bebal, lepas kna tahan bru tekencing2 ketakutan, menyusahkan mak bapak. bodo. ak jmpe bdak ni mmg ak lastik telinga dia ni.

    ReplyDelete
  9. #FACT. GONZEBO FIRST is the first one to comment in 1st picture.

    Wait, is he............

    FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

    ReplyDelete
  10. hahahaha...selamat bertahun baru cina dlm penjara yea...bodos punya olang...

    ReplyDelete
  11. BUTUH TUH APA HAA...serius Tak Tau...

    ReplyDelete
  12. dalam penjara takda yee sang...

    ReplyDelete
  13. Ala, nanti confirm dia cakap yang FB dia kena hack....

    ReplyDelete
  14. bodoh..ugutan kepada sesiapa pon, kalau ada orang buat report polis, boleh kena reman. bukan ugut orang ameno je yang kena tahan.

    ReplyDelete
  15. eleh, mesti tak kene paper punyer nie...mesti Gohmen nak 'scare the people onli nie'...mesti punyer, mesti...

    ReplyDelete
  16. @anon 20 January 2012 12:33

    betul.. ugut sesape je kene reman..

    tapi kalau ugut mane2 org UMNO, dapat masuk berita skali.. ade special package.

    "butoh najib.. saya tembak kapal terbang AWAK".. 'awak' tuh klaka.. hahahaha!

    ReplyDelete
  17. sape ugut aku..aku repot polis heh...haaa...kecuali pmpuan ugut nak rogol aku...muehehehe

    ReplyDelete
  18. So hati-hati klo buat statement. Kalau kena tangkap, baru tau erti penyesalan. Suka atau tak suka, lebih baik diam. Ada saluran untuk salurkan pendapat. Beri lebih kebebasan bersuara, tapi tak pakai otak. Cakap serupa babi. Klo kena tangkap sebab buat statement bodoh, maki kerajaan.

    ReplyDelete
  19. budak2 sekarang bodoh,nak lepaskan geram guna saluran yang salah,ingat lawak la tu,padan muka engko cina babi..kalo kat US ugutan terhadap president macam tu,ko tunggu dalam beberapa minit berpuluh FBI serbu rumah ko..

    ReplyDelete
  20. eleh....polis mane berani nk tahan cina atau india ni lama2...

    polis berani ngan budak melayu je...

    cam sial...

    ReplyDelete
  21. Mohd Hafiz:


    .
    ˊ ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ``` ``` ``` ``` …
    ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ``` ``` ``` `… ` `
    ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ``` ``` `… ` `gg#
    ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ``… … `_gp#5ˆ…`
    ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` … …__p$T… ` … ` ``
    ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` … … … `_gg#₫µ4=4=4™557ˆ
    ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` … … _gg#₫µr#……``gµ=4=4™L
    ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` … …_]gF¯_µ#…ˆµA4ˆˆgµ=µ=4=uµ
    ` ` ` ` ` ` ` ` ` … … __]₫™`g4… µµ'¯__µµrT¯ `… … ` …
    ` ` ` ` ` ` ` ` … __gF'¯_µ#ˆ`ˆµr¯ …r'''[… … ` … `__gg₫E
    ` ` ` ` … … …_₫$[[µ#'¯__µ#ˆ… `… …[ `` `…_₫₫₫₫₫₫₫¾
    ` ` ` … … _g$™¯¯_ _#4…`````` … …ʹg`…]₫C… ʹ₫₫$8T…
    ` ` … …_₫F__µ=='''__==r™ ` ` `` `… ` `₫™…g₫C…`qpµ
    ` ` … ]₫™ '# … _r4¯… …ʹˆ4_````` `… …₫[_`g₫… ` … …
    ` … ']$… ` … ʹ#… … … … … ¾ ` … ` `` `ˆ7F5… `… … ` `
    ` `']F ` ` … ʹ'$ ` ` … …_____…` g… … … ` ` ` … … _`… `
    ` `][ ` … … `'[ ` `_gg₫₫]₫₫₫₫₫₫E… ` ` ` ` … `_ggg==''¯
    ` `'$… ` ` … ` `']₫[g#FF'¯¯¯`¯''$_ ` ` ` ` ` … ¯¯ ʹ¯¾```
    ` …'¾ ` … …_# ʹ7ˆ…``` … … ` ₫}``````…`_g$r` r™`g$
    ` …'# …_#'''¯ ` ` … … … … … `]₫¯ ` … … …ʹ™ ` … _g₫FA
    ` ʹ'₫¯ '#¯_ ` `_ggg__g₫… … `₫₫[ ` `… … ` … … _₫$¯… `
    …'# ʹ'[`'# ʹ'₫F¯¯¯¯''''''¯… ` …g#™#qggg₫΅ …_g₫C… … …_
    ` ʹ$ ʹʹ[ r[``… … ʹ$…` … … ƒ¯ ` … ` ``¯_gg$Tˆ''$… …_g₫$
    ` ʹ'¾'ʹL '¾…`…`₫$g… … '™`……`_ggg₫$… ` … ]₫g₫₫₫#…
    ` …''¾ʹ$__¯''F …'₫₫₫₫$gggggg₫F''¯¯… ʹ'$__gg₫₫₫₫₫₫[… `
    ` … `ʹ'8g¯¯'™™' ʹ]₫₫$ `₫[```r#……`gg₫₫₫₫₫₫₫$F¯ ʹ₫L``
    ` ` … ` ʹ'¾g_ `… 'ʹ₫₫b`r'$g__₫₫₫₫₫₫₫₫₫₫₫₫[™…`…` ₫µ…
    ` ` ` … … ʹ¯'¾… … '₫₫₫₫₫₫₫₫₫₫₫₫₫₫₫₫F''¯¯'¾ … … `_₫#
    ` ` ` ` ` ` ` `ʹ'$ ` ` ''₫₫₫₫₫₫₫₫₫₫F™'₫b_ ` ` ʹ₫bgg#4ˆ``
    ` ` ` ` ` ` ` … ʹ'$… ` 'ʹ'₫₫[š₫$¯''''¾_ ` ¯₫gggp#'¯… _µr¹½
    ` ` ` ` ` ` ` ` … ʹ$ ` ` `ʹ'š$g₫[__g₫₫g$$™ˆ``µA48gµ4΅…
    ` ` ` ` ` ` ` ` … `ʹ$ … … ` ¯'''''''™¯¯… ` …''''¯__#r'''¯_µ#…
    ` ` ` ` ` ` ` ` ` … ʹʹ$… ` … … ʹg…_``_``µµ4ˆ_gµr8… ` `
    ` ` ` ` ` ` ` ` ` … …'$ ` … '_ ` … ¯¯¯''¯¯__µr4'¯ … ` … `_
    ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` `'# ` … ™ussµµµr44'¯… ` ` … … _gF
    ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` … `'¾ … … ` … ` … ` ` … ` … `_₫š… `
    ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` … ʹ'¾````…… ` `` … … _ggdT… ` `
    ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` … `¯' ` ` ` ` ` ` … …ʹ'''¯… ` ` ` ` ˋ
    Made with GetCopyPasta.com

    ReplyDelete
  22. cing cong ting tong dalam jail la cina oi.

    ReplyDelete
  23. pasni najib buat press conference cakap dia dah maafkan cina ni..xdak hal gua cool je najib cakap..pastu tunjuk jari..satuuuuuuuuuuuuuu malaysia. profit! bn sure win general election

    ReplyDelete
  24. Replies
    1. serius aku tak click link blog kau. Rasa nak penyepak punggung kau lagi, ada.

      Delete
    2. bapak kau gay!

      Delete
  25. polis xkan senang2 nak cmpak ko masuk dlm lokap..
    dorang akan soal siasat korang dulu..itupun kalau ad orang wat aduan ngn statement ugutan korang tu..
    kalau ad bukti bom,pistol, ap bebal yg korang nak wat baru polis kasi hantam korang sama lokap~

    ReplyDelete
  26. alah~ anak2 ayam je ni buat bising~ dato 1najib mau ambil serius kes ni meyh ??

    ReplyDelete
  27. see you in prison.hopefully you're not raped by lesbos/gayfags.haha

    ReplyDelete
  28. surprise butt sex when the chinese guy wake up in his first day in prison won't be the hardest thing in his life ,he will be gang bang in prison and will be treat like a little bitch

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails