Friday, 13 January 2012

Serius Cool - Rumah IKEA Didalam Metro Paris (14 Gambar)


Cam best.

I am not the only person yang pergi IKEA lepas tu lepak dalam showrooms for a few minutes dan imagine the showroom is my house. Kan? Kan? Admit it ini perkara yang fun dibuat terutama dengan yang tersayang. Imagine nak beli semua benda tapi we all know duit bukan ada pun. LULZ. Tahun lalu aku paparkan cara cool IKEA mempromosikan perabot mereka. Back then mereka
letakkan sofa di atas plaform supaya pengguna Metro Paris dapat test perabot tersebut sebelum membelinya. Tahun ini they go a step further dengan membina sebuah apartment 500 kaki persegi menempatkan 5 orang sukarelawan. Mereka tinggal didalam "apartment" ini selama 6 hari dari 9-14 Januari. Cool eh?








Laporan asal Izismile

11 comments:

  1. third????? first time komen camni...hhaha

    ReplyDelete
  2. dorang bersenggama x kt dalam obe?

    ReplyDelete
  3. ni bukan sekarelawan... tapi takdakerjawan

    ReplyDelete
  4. aku suka bilik tidur kat IKEA, lepas tu ni mesti nak belek bookshelf , macam la ada definitive collection of Neil Gaiman's Sandman.

    ReplyDelete
  5. FIRSTTTTTTTTTTTTTTTTT

    ReplyDelete
  6. susah nak fap mcm neh

    ReplyDelete
  7. metro kat paris tuh belambak la obe......station mne satu???

    ReplyDelete
  8. stesen auber aras rer a

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks for the info

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails