Saturday, 14 January 2012

Serius Cute - Anak Dan Ibu Pekak Berbicara


:))))))))))))))))



47 comments:

  1. Damn those ninja pealing onions....

    ReplyDelete
  2. Wah bilik aku dah banyak habuk ni.
    *berair mata*

    ReplyDelete
  3. i use the sign word to comment....

    ReplyDelete
  4. adusss.....tepim jalan ni lagi banyak habukk?? obe babi...

    ReplyDelete
  5. babi power gila budak tu guna sign language tara umoq baru 2 taun. i iz jelly liao *manlytears

    ReplyDelete
  6. Sign language ada unsur2 freemason... Jan terpengaruh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak bergurau tak bertempat. tak sensitif langsung.

      Delete
    2. +9999 Kah Weng

      Delete
  7. mata aku masuk habuk..adeh...

    ReplyDelete
  8. tapi ni menunjukkan yang budak kecik tu dah pandai guna isyarat tangan pastu baca isyarat dari ibu. :)

    ReplyDelete
  9. aku suke gile siot video ni mybe pasal aku x penah jumpe bdk kecik reply apa mak dia ckp ngan guna bhasa isyarat.....best sangat...........!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  10. ahh..kebetulan tgh gergaji kayu ni tiba2 angin tiup plak kearah muka

    ReplyDelete
  11. even more sad when we realize that can't talk to her mom while eating. not like most of us does (even mouth-fighting while eating mostly)..she has to chose, either eat or talk to her mom and she chose to talk to her mom. ~.~

    ReplyDelete
  12. obe..ni ada story http://enduro.deviantart.com/art/Assassin-s-Creed-Infographic-272049293?q=gallery%3Aassassins-fanart%2F27405501&qo=54

    ReplyDelete
  13. bijak betul bdak tu utk umur dia... knp aku rasa dia tak pekak n bisu tp psl mak dia mcm tu ... dia pun terikut... now i wonder hw org bisu n pekak teach their kids words and speech etc...

    ReplyDelete
  14. masa selase lepas kat stadium ipoh, lepas game ade segelintir penyokong perak yg sembang guna bahasa isyarat mcm dlm video ni..tersentuh kejap aku. syukur dilahirkan normal

    ReplyDelete
  15. cantik la mak die

    ReplyDelete
  16. and when you can't talk it out anymore..you sing it:

    http://www.youtube.com/watch?v=toEOpFR1tMc&feature=watch_response

    music is a universal language.

    ReplyDelete
  17. Pondan sangat korang ni nak berair mata....

    ReplyDelete
    Replies
    1. bapak hang pondan siam..

      Delete
  18. Bodoh punuya anon 03:16 AM. Kita berair mata bkn sbb pondan la bahlol, kita berair mata sbb bersykur dgn nikmat yg kita ada sekarang la babi. kau sendiri pun pernah berair mata la sial. hahah ! LOL !

    ReplyDelete
  19. ANON DAN ANON YANG BUSUK BERCAKAP SESAMA ANON
    ANON ANON ANON OK OBE BUSUK

    ReplyDelete
  20. bawang nie spoil lah...
    saje2 je kn percik kn air kt mate aku mse nk cencang2...huhuhuhu

    ReplyDelete
  21. ada sempurna ada kurang .. trima seadanya..
    http://bit.ly/p9n9rV

    ReplyDelete
  22. sweeeet :') more like this!!!!

    ReplyDelete
  23. yeah.... deaf MILF... keh keh keh

    ReplyDelete
  24. aku pun nak belajar bahasa isyarat, pastu nak mencarut2 kat youtube, xramai yg paham. LOL~

    ReplyDelete
    Replies
    1. HARAM TAK LAWAK.. KUANG2 KUANG2
      OBE ASS LICKER... SLURP!!!!!!!!!

      Delete
  25. so cute. plus, don't have to pause my music player for this video...

    ReplyDelete
  26. http://www.youtube.com/watch?v=umiOuVA7PEc&feature=player_embedded

    vid ni akan lagi buat bilik korang jadi swimming pool air mata .

    ReplyDelete
  27. siapa pulak potong bawang niiiii?

    ReplyDelete
  28. Replies
    1. otak hang! tak habis2..

      Delete
  29. asal ade bawang tepi aku ni

    ReplyDelete
  30. sgt cute budak ni..bijak plak tu.. bersyukurla ape yang kita miliki skang..diorag pun ade lebihan yg kita xde

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails