Tuesday, 24 January 2012

Serius Kreatif - Kasut CROCS Sebenar


INI baru CROCS sebenar!

Kasut Croc versi asli oleh SiT.





Laporan asal Jonatan Irvine

16 comments:

  1. Replies
    1. kau bodoh

      Delete
    2. kau anjing obepig

      Delete
  2. 3rd,
    read my blog too guys.
    blogyangbetul.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. ada aku kesah?

    ReplyDelete
  4. [IMG]http://i106.photobucket.com/albums/m279/fiqsan/Capture.jpg[/IMG]

    xD wakaka, ingatkan pukul 4 nanti bley baca BS (sebab blogserius kena hack)... bebal anonymous, bebal

    ReplyDelete
  5. patutla ada nota dari anon tu kt tepi blog ni..rupa2 nya kena hack..tp asal jap sgt die hack? huhu

    ReplyDelete
  6. bubububbububuubububububu.cinta muka bulu~~~~

    ReplyDelete
  7. terus tak da mood nak baca blogserius lepas kena hack,obe lemah,blog ni lemah macam kote obe,obe do something hack balik celaka yang hack engko rejam dia bako dia.

    ReplyDelete
  8. babi ialah makhluk yang sangat hina di sisi islam

    ReplyDelete
  9. aku tk paham lah kenapa perlu taip benda yang korang sendiri akan mencemarkan maruah sendiri

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails