Thursday, 12 January 2012

Serius Shit - Askar Amerika Kencing Mayat Pejuang Taliban


Puiiiiiiiiiii

Satu lagi skandal berlaku di Afghanistan apabila video menunjukkan 3 orang askar Amerika mengencingkan mayat beberapa lelaki yang dipercayai pejuang Taliban. Didsalam video 40 saat tersebut askar Amerika boleh didengari mentertawakan mayat pejuang taliban sebelum kencing diatas mereka. Salah seorang diantara askar tersebut sempat berkata "Have a good day buddy"

Pihak Pentagon hari ini mengeluarkan kenyataan yang mereka akan melakukan siasatan bagi memastikan kesahihan video tersebut. Ini bukanlah skandal pertama membabitkan askar Amerika. Tahun lalu dunia dikejutkan dengan kewujudan "Death Squad" yang membunuh orang awam secara rawak bagi membalas dendam rakan mereka yang mati dibunuh pihak insurgen. Selepas itu insiden askar Amerika membunuh kambing dengan kayu baseball pula tersebar. Oh dan jangan lupa insiden Abu Gharib dan kekejaman di Guantanamo Bay

Persoalan saya sekarang ialah mana Top Top Perang. Kalau bendera ada muka Dato Seri 1Najib kamu nak meludah, apa kamu nak buat bila pejuang kebebasan beragama Islam dikencingkan?

Saya berharap Top Top Perang dan Panglima Perkasa melakukan demo meminta Amerika minta maaf dan jika tak minta maaf buat video baru Pui Pui Pui




26 comments:

  1. Semoga zakar americans berulat!

    ReplyDelete
  2. mana pegi panglima perang?????!!!!!
    kemain dok bagi ceramah pasal pertahankn islam, hak melayu blah3...
    saudara sendiri kena aniaya nie apa respon??????!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  3. Saya OBE

    Nama penuh - outcome based education... Orang panggil Obe awesome... Saya suka blogging dengan kata2 yang bernas dan membuka minda tapi sedikit pedas... Orang yang sensitif dan takde otak akan salah anggap yang blog saya ni penyebar gejala syaitan... tapi sebenarnya saya cuma ingin bergembira dengan blogging dan buka mata meleis...

    Komen2 sebegini amat bosan... Dah la anonymous... Cheh...

    ReplyDelete
  4. nothing graphic in this footage..only kurangajarisme..

    ReplyDelete
  5. Puak-puak Orang Arab yg dah berpecah-belah mmg senang kena buli dgn penjajah...

    amik iktibar... kalau melayu berpecah belah....






    Isu Semasa : Budak kecik lelaki Arab dijual pada harga AS$20 juta (RM60 juta) oleh bapanya di facebook...





    Rujuk Entri ini:


    http://che-armad.blogspot.com/2012/01/isu-semasa-budak-kecik-lelaki-arab.html

    ReplyDelete
  6. ko kencing kt die lg aku ludah ko! pui!!!
    brani ko kencing?
    puiii puiii puii!!!

    -from PERKASAM

    ReplyDelete
  7. walaubagaimana sekalipun Amerika lakukan pada so-called mahupun pejuang Taliban tersebut, mereka sentiasa ketakutan pada salah satu perkara yang mereka sendiri tak dapat lakukan - mati dengan rasa gembira oleh pejuang Taliban, sama ada dalam serang hendap mahupun amaliyat istishadiyyah.

    ReplyDelete
  8. xheran aku kalau askar us kencing mayat taliban. org afghan pun sendiri x suka ngan taliban.

    http://www.michaelyon-online.com/battlefield-forensics.htm

    tgk ni. polis afghan sendiri main sepak2 aje mayat taliban.

    ReplyDelete
  9. Moga reput dan berulatlah askar amerika yang kencing itu..

    ReplyDelete
  10. WTF!!

    Anwar Ibrahim, sila liwat askar amerika yg biadap tu..

    ReplyDelete
  11. Pak U Anon 16.32!!

    ReplyDelete
  12. "Ini belum cukup..saya harap ia adalah permulaan bagus. Inilah peluang keemasan untuk pihak pengadilan membetulkan keadaan dan kita boleh tidur nyenyak" kata abdul kadir sheikh fadzir, tmbln president ngo amanah. Tiba2 muncul plak kadiak ni...!
    FA

    ReplyDelete
  13. Sokong Anon 16.32!!

    ReplyDelete
  14. i suatu hari
    Ayah berkata jaga adikmu
    Ayah kan pergi jauh
    Ku merayu pada ayah
    Jangan tinggalkan kami

    Kerana kami sayangkan ayah
    Ayahku pergi berjuang
    Demi cinta yang murni
    Menegak kebenaran
    Di muka Bumi
    Berlakunya kisah di pondok kecil

    (Chorus:)
    Di pondok kecil
    Di pantai ombak
    Berbuih putih beralun-alun
    Di pondok kecil
    Di pantai ombak
    Berbuih putih beralun-alun

    (Ulang Chorus)

    Di suatu hari
    Ayah berkata jaga adikmu
    Ayah kan pergi jauh
    Ku pandang wajah ayah
    Dahinya ku cium
    Airmata mengalir
    Hatiku pilu

    Diam-diamlah sayang
    Jangan menangis
    Doakan ayah semoga sejahtera

    Diam adikku sayang
    Jangan menangis
    Walaupun ayah gugur
    Pastinya dia syahid

    (Chorus)

    Wahai abangku
    Ke mana ayah
    Ku sayang ayah
    Ku cinta ayah
    Wahai abangku
    Ke mana ayah
    Ku sayang ayah
    Ku cinta ayah

    Duhai adikku sayang
    Jangan bersedih
    Ayahmu pergi menyambut seruan Ilahi
    Tapi ingatlah adikku pesanan ayah
    Belajar berusaha walau di mana jua
    Pada-Mu Tuhan aku bermohon
    Dosa ayahku minta diampunkan
    Ku iringi doa rahmati dia
    Tempatkanlah ayahku bersama kekasih-Mu

    (Chorus)

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHA memang power comment ni
      gua nyanyi sekali beb haha

      Delete
  15. anon atas aku

    nak nasyid pi tang lain la woi. sini tempat komen la bodoh bukan tempat nasyid. dah la nasyid arqam sesat.

    PUI!

    ReplyDelete
  16. motherfucker





    ptui ptui ptui

    ReplyDelete
  17. Obe,

    Lu suruh Perkasa buat tu ini, lu pulak buat apa?

    ReplyDelete
  18. aku harap kote dorang bernanahhhhhhh!!!

    ReplyDelete
  19. @anon 22:08..Pehal ngko? Obe ada buat video mencabar sesapa ke? Baru la tanya dia, dia buat apa.

    ReplyDelete
  20. yeah kote! tapi flaccid kote.
    not bad.
    kote kote kote kote!

    ReplyDelete
  21. to salah satu sbb aku benci mat salleh nie.. mat saleh yang kapir lak ngan ajning sama ja haram..babi dah mcm muka dia pakai lak spek hitam.. mmg babi!!!

    ReplyDelete
  22. @anon 11.34..FUCK U!!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails