Monday, 16 January 2012

Serius Cute - Pembesar Suara Angry Birds (9 Gambar)


DO WANT!

Angry Birds is no doubt game paling terkenal didunia dengan lebih 350 juta aplikasi ini sudah terjual. Kalau pergi pasar malam pun ada merchandise Angry Birds terjual walaupun versi ciplaken. Syarikat Gear4 hari ini mula menjual speaker and I-Device docks bertemakan Angry Birds. So far ada 3 versi iaitu red bird, black bird dan helmet pig.Ianya sistem pembesar suara 2.1 dan sesuai digunakan bersama iPhone, iPod dan iPad. Kalau takde idevice kabel output disertakan sekali so anda masih boleh enjoice. Setiap satunya dijual pada harga USD 99.99 sebuah.Cool





Laporan asal Gear4

27 comments:

  1. Replies
    1. kool palabutoh hang..

      Delete
  2. kaler hitam tu cantik. tapi mahal sgt le plak.

    ReplyDelete
  3. ni pn ciptaan freemason untuk mlekakn umat mnusia dri memikirkn soal dnia & akhirat!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. otak sempit la ko ni !!

      Delete
    2. tak habis2 freemason..BOSAN!

      Delete
  4. Replies
    1. macam buntut hang

      Delete
  5. last!
    spe y komen pasni die first!
    fap u!

    ReplyDelete
  6. satu lagi benda alah yg akan melalaikan umat islam ciptaan kafir laknatullah

    ReplyDelete
  7. ini semua agent zionis dan yahudi!! masuk nurakka lah kamooo!! burn in helll!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha trolling bang?

      nama ko saper? alip ek?

      Delete
  8. kool...tapi tak boleh main baling macam plush toy angry bird!!!

    ReplyDelete
  9. kata apple haters obe..post jugak ..hahaha

    ReplyDelete
  10. waiting for $10 china ripoffs in three, two, one....

    ReplyDelete
  11. obe..aku dh rse cm shitbrixx sbb kne bce komen anon yg lame ni sume pstu bru dpt bce entry ko.fak la.

    ReplyDelete
  12. buat je lar apa pun kt angry bird
    tetap comey
    tetap laku

    ReplyDelete
  13. aku suka ni..!
    takpe la..tunggu versi ciplak je cukup.hehe.
    asal aku dapat beli menatang speaker ni,dah cukup bagus!:)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails