Tuesday, 10 January 2012

Serius WTF - Latihan Pengawal Peribadi Wanita Di China (11 Gambar)


I smell a rat

Apparently dibawah ialah sesi latihan pengawal peribadi wanita di daerah Sanya China. Sebanyak 20 orang wanita menghadiri sesi latihan yang dijangkakan berlangsung selama 8 bulan oleh Tianjiao Special Guard/Security Consultant Ltd. Syarikat ini bercadang meletakkan pengawal peribadi wanita ini bersama dengan pelanggan wanita mereka. They are less conspicuous this way. Idea pengawal peribadi wanita adalah baru di China. I am just not sure how bad ass they can be. If they are like Muammar Gaddafi's personal bodyguard then this would be a waste of time. Anyways sila enjoice ah moi "training" nak jadi bodyguard. Macam tak serius sahaja aku tengok







Laporan asal Vancouver Sun

57 comments:

  1. everthing is possible IN CHINA

    ReplyDelete
  2. yakpur salam..

    ReplyDelete
  3. naked weapon is real! lol

    ReplyDelete
  4. mcm cite naked weapon

    ReplyDelete
  5. yeah..at last..china doll.

    ReplyDelete
  6. Woh. Bila dah siap latihan. Dah pro... kena rogol, mesti dorg rogol balik lelaki tu. Bahaya... Patah batang pelir mcm ni.

    ReplyDelete
  7. Beautiful, strong, resilient and knows kung fu.

    Don't fuck with Chinese bodyguards.

    ReplyDelete
  8. Aku nak satu!!

    ReplyDelete
  9. Ade unsur2 iluminati kat boobs chicks ni! hati2!

    ReplyDelete
  10. Human centipede technique pun dorang kena training...... DASAT

    ReplyDelete
  11. like this article

    http://www.malaysiakini.com/news/186153

    ReplyDelete
  12. can see boobs bouncy2...

    ReplyDelete
  13. 1st picture: jahanam peranakan masing2.

    ReplyDelete
  14. bilw benda cani tak ada 1 pun fuck2 obe ... konspirasi ni ...

    ReplyDelete
  15. Ini bukan train jadi bodyguard, ini train bagi mandul semua wanita cina. Kan china dah terlalu padat penduduk, ni la cara nak kurangkan kadar kelahiran.

    Malaysia pun bakal buat camni nanti.

    Habislah wanita!!

    ReplyDelete
  16. cm tv show je aku tgk...

    ReplyDelete
  17. Aku Mau jadi jurulatih mereka~~~~~~

    ReplyDelete
  18. the real bolehland

    ReplyDelete
  19. mapelik2 la diorang nih... ><"

    ReplyDelete
  20. kang da lepas graduate dr training ni pon jd mcm naked weapon

    ReplyDelete
  21. Blog ni layak cakap pasal tetek,perempuan separuh bogel,melancap dan sarcasm je

    X layak cakap pasal falsafah dan politik,pasal penulis blog ni hanya sampah berotak lucah

    Oh ya,dan curi post dari orang lain,hanya itu yang dia layak dan hanya itu yang effi ni mampu

    Sampah

    ReplyDelete
  22. aku Anon 17:51 kenapa tak reply effi?? Aku sedih sangat. sejam aku tunggu, Mean pulak tulis bawah aku. Walaupun kau tak terima cinta aku....kau tak boleh buat aku macam ni Effi...blog kau hanya sesuai utk tetek,perempuan separuh bogel,melancap dan sarcasm je...selagi kau tak balas cinta aku, selagi tu aku terus berjuang utk cinta kita.Kau sampah Effi..sampah. Tapi ku tetap menyintai mu.

    ReplyDelete
  23. cool !
    plus all the stupid commenters,this is a security field career.ofcourse u get kicked bruised and slammed.u think u want some justin biebers to be your bodyguard?
    idiots

    ReplyDelete
  24. gambar no 6..human centipede

    ReplyDelete
  25. perlu ke pkai bikini n dress cntik2 bagai ni?

    ReplyDelete
  26. aku nak jadi trainer dia boleh..haha

    ReplyDelete
  27. jgn2 ni semua bakal jd bodygrd nuar berahi... persediaan utk jd bodygrd dia bila jd PM malaysia... bodygrd cum teman senggama...wakaka

    ReplyDelete
  28. horny bastards alert

    ReplyDelete
  29. Anwar Ibrahim akan laksanakan training mcm ni untuk bodygurad pompuan dia bila dia jadi PM lepas ni. Dia akan upah China Doll byk2 jadi bodyguard PM ANUwar Ibrahim. wakaka!!

    ReplyDelete
  30. boobies...flat asses and flabby tummies..blerghh

    ReplyDelete
  31. paper n toast yg ko cite dlm blog ko ni masuk stanza kt tv9 semlm

    tp xde pn tunjuk ko buat keje kt situ

    ReplyDelete
  32. pic #6 - human centipede

    ReplyDelete
  33. pasni konpem wan azizah dan shamsidar berebot nak join.. nak tambat hati bang nuar.. jadi china doll bodymassage guard.. :)

    ReplyDelete
  34. I think this one for film or movie in China cos they're doing not serious more to laughing, lol :p

    ReplyDelete
  35. @alip apai

    nice theory. ni semua palsu semata2. haha

    ReplyDelete
  36. KNAPA LETAK TGN KAT TETEK N PUKI TU?? WOW YG MERANGKAK TU KALAU KENTUT..ABIS LERR YG MERANGKAN KAT BELAKANG TU.....

    ReplyDelete
  37. sediakan juga latihan sepak batang pisang supaya semua kaki2 AH MOI ade power nak sepak penyangak yang kacau BOSS wanita dia orang haha!

    ReplyDelete
  38. banyaknyer bebola..nyum3

    ReplyDelete
  39. ceh tanggung balak dalam air. watafak?

    ReplyDelete
  40. mmg kena kerja keras cukup2...rasanya tiap2 hari mcm tu mau jd tough.......

    Skuad Muda Barcelona Belasah Osasuna

    ReplyDelete
  41. fap fap fap fap.... fap fap fap

    ReplyDelete
  42. nak jadi jurulatih kat situ lah hahahaha

    ReplyDelete
  43. fap fap fap bleeding cock wakakakaka shit like madafaka!

    ReplyDelete
  44. Ive seen enough p*rn to know where this is going.

    ReplyDelete
  45. apasal tetek amoi china selalu nampak nice dan gebu utk dipengang? apa rahsia diorang...fap fap fap..amoi China yg datang Malaysia pun gebu2..patut harga nak langgan mahal...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails