Friday, 27 January 2012

Serius Cool - Mari Melawat Ladang Ganja Perubatan (9 Gambar)


Weeddd!!

Ganja ialah tanaman herba yang mempunyai reputasi buruk di Malaysia walaupun ganja bukanlah dadah tegar yang membunuh. Ganja hanya mula diharamkan di Malaysia sekitar 70-an selepas pergerakan hippies menular didalam masyarakat. Fact of the matter is Ganja is less dangerous than alcohol and paracetemol due to the fact that no one ever died due to the misuse of it. Di California Ganja dijual di untuk kegunakan perubatan. Ianya digunakan oleh mereka yang mempunyai sakit arthritis, masalah saraf dan juga pengidap kanser. Studies shown that THC didalam Ganja membantu mengurangkan kesakitan tanpa kesan sampingan besar berbanding ubat-ubatan konvensional. Dibawah ialah sebuah ladang ganja yang diusahakan di Oakland, California khas untuk tujuan perubatan. Menurut tuan punya ladang ini, dia menghabiskan USD 4000 sebulan hanya pada bill eletrik. Gila mahal gak nak tanam weed ini ya? Weed.. lotsa nice weed here!





Lapooran asal Laughing Squid

36 comments:

  1. Replies
    1. kepala hangguk ko

      Delete
  2. astaghfirullahala'zim..
    bawa mengucap admin..

    ReplyDelete
  3. it gonna take a decade to smoke all the weed. weeeeeeeed~

    'm gonna smoke'a de ganja until I go blind.

    ReplyDelete
  4. kalau i bukak ladang weed berlesen, mesti i kaya kan..ha ha ha...

    ReplyDelete
  5. yeke kat california. nampak cam kat bawah umah ko jer obe..
    takpe kami bleh simpan rahsia


    lawati blog saya,Free Wallpaper!!

    ReplyDelete
  6. yeke kat california. nampak cam kat bawah umah ko jer obe..
    takpe kami bleh simpan rahsia


    lawati blog saya,Free Wallpaper!!

    ReplyDelete
  7. fui bunga dia tu klu dihisap dalam2... mmg terapung..

    ReplyDelete
  8. ni kalo terbako satu pekan high hidu asap dia hahaha

    ReplyDelete
  9. pass the marijuana....
    http://www.youtube.com/watch?v=e28MdKi20XU

    ReplyDelete
  10. Bila la ganja nak merdeka kat 1Malaysia ni....wedd lagi better dari rokok....

    ReplyDelete
  11. i dont drink and drive but i smoke and fly..

    ReplyDelete
  12. apsal aku tengok pokok ganja ni teringat movie The Ruins?

    ReplyDelete
  13. hahahaha...ni la tempat kegemaran bob nih...

    ReplyDelete
  14. aku rela isap ganja dr isap rokok...

    ReplyDelete
  15. Care to join TARGAS@facebook anyone?you can smoke for free there..it's a Malaysian movement..

    ReplyDelete
  16. aku ade video kt tempat ni..siap interview..pehh mmg rabak2 mata dorg..dok dlm tu pn pakai rayban..hahah terbaek!

    ReplyDelete
  17. datang la melawat blog saya semua.
    Blogyangbetul.blogspot.com

    ReplyDelete
  18. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  19. teringat bob marley (R.I.P)..

    ReplyDelete
  20. AK47 in da house

    ReplyDelete
  21. Bil elektrik USD 4000 sbulan??
    BITCH PLEASE!!!. umah PM & TPM malaysia punya bil letrik RM 172k sbulan.

    ReplyDelete
  22. Mana nak dapat yer aku sakit amisia dah lama. Cukup2lah ubat hospital... Nak bagi no fon kang polis depan rumah he..he nak beb bak 1 kilo

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails