Wednesday, 8 February 2012

Serius Shit - Habiskan RM 327 000 Untuk Kelihatan Seperti Watak Anime (15 Gambar)


Malang lepas pembedahan masih ugly!

Jacqueline Koh (29) ialah seorang pereka fesyen dari Singapura yang mejalani 10 pembedahan plastik untuk merubah rupanya. Secara keseluruahan beliau telah membelanjakan SG 136k (RM327K) untuk merubah rupa beliau sejak dua tahun yang lalu. Beliau menjalani pembedahan liposuction, hidung, telinga, implan dagu serta kelopak mata bagi mendapatkan wajah idaman beliau. Jaqueline berkata beliau bukan seorang peminat anime tetapi tertarik dengan rupa ideal watak anime yang bermata besar dan berdagu tajam. Beliau bercadang menjalani satu lagi pembedahan bulan hadapan yang akan menjadi prosedur terakhir bagi melengkapkan perubahan beliau. Personally speaking she wasted her money. She does not look like an Anime character at all. She just looks like another Singaporean TRYHARD!







Laporam asal Izi

102 comments:

  1. Replies
    1. Teruskan usaha!!

      Delete
    2. usaha tangga kejayaan

      Delete
    3. gud job..well done..bravo..bravo..

      Delete
    4. tahniah syaithonn

      Delete
    5. Anonymous org yg sma ka.HAHAHA

      http://ampico.blogspot.com

      Delete
    6. boy™
      AnonymousFeb 8, 2012 04:12 PM x sama ngan AnonymousFeb 8, 2012 04:33 PM... tapi AnonymousFeb 8, 2012 04:33 PM ngan AnonymousFeb 8, 2012 04:35 PM kemungkinan orang yg sama...
      ko x yah la nak promote blog sampah ko kat sini..

      Delete
    7. sampah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Delete
    8. tak yah nk gado pasal benda kecik...adoiyai.....

      Delete
    9. bagus2.ko memang kebanggaan anon2 sume.jangan jadi anon yang tak reti cakap 1st

      Delete
    10. hidup anon...we live,we speak,we eat,we mock,we shit as an anon....hail the ANON!!!!!!!!!!

      Delete
  2. Wat.
    She looks exactly like the Ah Lians bloggers.

    ReplyDelete
  3. First! Tk cantik langsung!

    ReplyDelete
  4. serius rasa macam romen dengan kertas kalo kawen dengan dia!

    ReplyDelete
  5. Fap fap fap shiiittttt

    ReplyDelete
  6. blake nk first apehal ==

    ReplyDelete
  7. from 3d to 2D is impossible..

    ReplyDelete
    Replies
    1. i loike 4D...

      Delete
    2. bkn ke yg 2d nk ke 3d lg susah? memg xtreme lah dorg ni..

      Delete
    3. hyi lilyana...ari 2 i nmpk u kluar dgn sorg mamat 2...sape eh??? dah mencipat ke blm?

      Delete
    4. lilyana tu lelaki la...dia buat palstic surgery

      Delete
    5. me 2 4D is da best leh menjana pendapatan syaithoonn

      Delete
    6. lilyana da kote dak?

      Delete
    7. ada..tapi kecil saje..dah lama tak gunakannye pun aduhai

      Delete
    8. fap fap fap fap

      Delete
    9. liyana lelaki! gay liyana gay

      Delete
  8. should do something with her teeth...ugly!

    ReplyDelete
  9. gigi tu kantoi la..shitbrix

    ReplyDelete
  10. jangan hina kerja gua...

    ReplyDelete
    Replies
    1. shark rupanya mak andam!! shit! nsib baik xjd crew die!gay lembut!

      Delete
    2. bapuk ampang!

      Delete
    3. kononnya the kinglah

      Delete
  11. okey je rupa dia berbanding rupa asal. dia ada duit tak kisahla dia nak buat apa utk kelihatan cantik.

    ReplyDelete
  12. Replies
    1. lawak ke?bodo, berambus dari sini! fap fap fap

      Delete
  13. yang ke 3 last...

    ReplyDelete
  14. weh minah!! bpk hodoh sial ko!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kangkang kat kau pu, sebat jua... apedehal~~~

      Delete
    2. anon bongok brambus! bapak ko lah yg hodoh!

      Delete
  15. tu kalau mak cik hot jepun tu lagilah lawa...tak perlu buat pembedahan plastik untuk itu, just bubuh krim setiap hari baru dapat kesan...yang ni.....urrrgh...still tak lawa lagi....

    ReplyDelete
  16. kalo bugil tetap samer.. ah..ah..ah..

    ReplyDelete
  17. gigi macam suarez
    or vice versa

    ke suarez buat operation jugak masa kena ban 8games haritu nak jadikan gigi macam gigi nyonya ni?

    ReplyDelete
  18. Ngape semua org berebut nak komen fisrt? Apa pekdah? Dapat hadiah apa? Nak berebut jugaklah lepas ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. u xyah brebut2...x manessssss taw

      Delete
    2. babi anon kt atas neh..lu mane taw lidsun manes lu da rase ke

      Delete
  19. Hmmm... Suruh Anwar Ibrahim pulak buat operate mcm ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sal?? ko ghairah berahi nk tibai dia pas operate eih?

      Delete
    2. ghairah berahi la tu.... yakin sangat

      Delete
  20. Beli kereta lagik bagus

    http://ampico.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. bapak ko kereta...

      Delete
    2. oiii buat apa beli kereta..

      Delete
    3. bodo syal bapak ko

      Delete
  21. gua lagi stim dengan pic no 7

    ReplyDelete
  22. Gigi x operate ke? fail gigi....puiihhh....

    catwar

    ReplyDelete
  23. gamba no 5 cam kne hempas katil..hahahaha

    ReplyDelete
  24. it's a shame...she looks better before surgery...dasar manusia x bersyukur

    ReplyDelete
  25. Muke aku lagilah anime doe!! Sape reply aku mmg jeless lettew.. Korg x last pun sial!

    ReplyDelete
    Replies
    1. fcuk..xde sape last..komen ni akn beriban mcm babun..muke lu mcm mangkuk tandas ade ati jd tali flush

      Delete
    2. laaa...ni ke awek yg operate kt atas tu...okeh...same..mmg same.sile pkai costume ghairah skg!

      Delete
    3. tahi kau skang..kan die dalam skrin tuh..skang ko bogel sebagai hukuman berat

      Delete
    4. pesal idong lu besar dol???hahah

      Delete
    5. well aku ckp muke aku bkn idung aku.. idung besar ni bwk bahagia doe..

      Delete
  26. bnyak duit xper..
    suma boleh buat:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko shark malaya punye kembar ke dol..

      Delete
  27. sanggup menghabiskan duit semata-mata nak jadikan muka korang macam orang jepun tidak menjadikan anda seorang warga jepun.

    Begitu juga dengan yang ini, sanggup mengabiskan duit semata-mata nak jadikan muka korang macam watak anime pun tidak menjadikan rupa korang sebijik macam dalam watak anime.....lagi baguslah kalau diorang tu habiskan duit untuk beli baju cosplay anime.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanx prof for the comment

      Delete
    2. amat bernas membaca buah fikiran anda... anda ada buah fikiran yang bernas babi la... bernasnya mengalahkan najib dah rosmah

      Delete
  28. but stil, she had to apply make-up to try looking 'beautiful'.

    ReplyDelete
  29. her mouth is still fucking weird

    ReplyDelete
  30. not fappable at all.

    ReplyDelete
  31. semua ckp psl mulut dia je..aku tgk hidung dia paling pelik! nak buat plastic surgery biar la cantik can Dawn Yang.

    ReplyDelete
  32. Bagi kote kt anime best

    ReplyDelete
    Replies
    1. surgery for mouth takes about 3 month for recovery.so she cant have BJ..she cant live without it

      Delete
  33. duit tu buat braces lagi bagus...
    hidung tu nampak macam pelik je..

    ReplyDelete
  34. she soooooooooo anime cute=)

    ReplyDelete
  35. Replies
    1. cakap last la bodoh... kan kau komen last...

      Delete
  36. waste of money!
    zero return of investment

    ReplyDelete
  37. haha sedey ak tgk yg first2 tp x dpt ni.. x malu ke? keke
    tiru cam den..

    first, middle, last! klu x first, middle.. x middle amik last..! settle amik semer!!

    dh jd mcm brgn plastik ler cuma idup jer.. he he he..
    cam watak anime? LOLZ!!

    ReplyDelete
  38. last!!!!

    no more comment after this

    ReplyDelete
  39. mcm haram.. x comel mcm anime yg aku selalu tgk.
    aku suka mak 45 thn jepun punya muka yg mcm 18 thn lagi. lagi comel dari ni bodoh.

    ReplyDelete
  40. seriously speaking..she looks like a chipmunk with surgery..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails