Tuesday, 6 June 2017

Serius Genius - Dry Steppers : Baju Hujan Untuk Melindungi Sneakers Dari Kekotoran


Keep Em Fresh!

Mengumpul sneakers ialah hobi anak muda yang berduit dan tidak mempunyai tanggungjawab seperti orang dewasa yang mempunyai seorang anak seperti pemilik website ini. Sneakers dikumpul dan harga akan meningkat sekiranya disimpan dengan baik. 

Bagi mengelakkan kasut berharga menjadi kotor, Dry Steppers dihasilkan. Ia adalah baju hujan untuk kasut dengan rekaan sneakers popular seperti Yeezy pada bahagain luar. Tiga rekaan dihasilkan dan setiap satu dijual pada harga USD 19. 99 (~RM 86).







Sumber DrySteppers


5 comments:

  1. Wah hebatnya siap ada baju hujan khas untuk sneakers tu

    ReplyDelete
  2. Saya ibu surthy tki singapore saya hadir berkomentar di dalam blog ini,cuma ingin menceritakan kisah nyata,sekaligus mau mengucapkan banyak terimah kasih kepada Mbah Sero,atas bantuannya semua hutang2 saya sudah pada lunas,nomor togel yang Mbah berikan lansung 4d bocoran singapore,syukur alhamdulillah tembus dapat kemenangan 800.juta,itu dalam bentuk uang indo,kemarin saya sangat bingun karna hutang banyak,syukur sekarang sudah senang tidak memikirkan hutang lagi,saya tidak akan melupakan bantuan Mbah,apa bila saya sudah pulang ke indo saya akan berkunjung kepondok Mbah untuk silatu rahmi,bagi saudarah2 yang lagi terlilit hutang jangan anda tutus asa,kalau mau sukses seperti saya silahkan tlpn atau sms Mbah Sero di nomor O82~370~357~999 beliau seorang paranormal yang bisa di percaya,karna sudah memberikan bukti,ingat kesempatan tidak akan datang untuk kedua kali,jadi giliran anda untuk membuktikannya terima kasih..

    ReplyDelete
  3. siot la curi idea aku.. cis dah ade orang buat dulu rupanya

    ReplyDelete
  4. nampak macam tak tahan lasak je.huhu

    ReplyDelete
  5. kat daiso dh lama hader la.. 5 hengget je

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails